- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
-
KAMELOT
titán
válasz
Djsaba #152836 üzenetére
Én ezt ajánlanám neked. Keress rá MO-i oldalakon ott mennyibe jön ki. Dell Inspiron 17 G3 (3779)
Ugyan ezzel a felszereléssel. -
Tikakukac
titán
válasz
Djsaba #119974 üzenetére
Miben nyilvánul meg ez a gyűlölet benned?
Hevesebb szívverés, izzadás, ökölbe szorult kéz, káromkodás.
Ha arra gondolsz a gépen miben nyilvánul meg: elmész ahol van több használt thinkpad és végignyomod őket 1 darab ujjal. Tudni fogod hol kezdődik a gond és ez még a jéghegy csúcsa.
Ami fix: mivel dömpinges a TP azon biztosan bukóban leszel nagyon hamar is, ha pedig valamelyik klasszikus típushiba beüt akkor szépen mélyen szántódik az ár. Mondjuk Dellnél is van ilyenből bőven sajnos.
-
válasz
Djsaba #119558 üzenetére
Szia!
Édesanyámnak az 1. generációsat vettem meg SSD-vel, több mint egy éve. Yoga-tól abban különbözik, hogy nem hajthatod ki teljesen a fedelet, de amúgy szinte ugyanaz. Én ajánlom, viszont egy 15"-os notebookra nagyobb erő teljesedik egy-egy zsanérra, tehát ha Te naponta 5-ször akarod ki-be csukni, akkor 13"-osat válassz inkább 15" helyett. Anyum hetente egyszer megnéz egy filmet, illetve főzés közben is néha konyhában így áll, ez oké. De akkor már miért nem Yoga? -
Bkrisz9
őstag
válasz
Djsaba #119298 üzenetére
Ezt ennyiből kb. elfelejtheted, a legolcsóbb IPS-es említett dellt én 170-ért láttam és két nap alatt elment. Azóta 200 körül látom őket. Az IPS világába ez a belépő összeg. Kicsit szánalmas ez így 2016-ban de ez van sajnos.
(#119300) Are,on
Itt a 120.000 egy alap swift a 300 egy audi a4 a 600 meg egy audi s8. Vannak 1millióért is gépek de azok már réteg termékek mint a golyóálló autók. -
spyduck
nagyúr
válasz
Djsaba #118916 üzenetére
Elég sok van:
Acer F5, V5, E5
Asus X556
Lenovo Ideapad 510Persze egyik sem ajánlott. A k501 se túl megbízható, viszont jól néz ki és legalább jó az anyaghasználata, hűtése, beviteli eszközei. De ne is töprengj ezen sokat, mert ennél jobbat az Asus G551 ad 240k-ért, igazán jó gép pedig a Dell 7559, de ez majd 100k-val több.
Mérleged magadban, h akarsz-e játszani. Ha igen, akkor K501, ha nem, akkor pedig használt üzleti gép. Én utóbbit venném.
-
Tikakukac
titán
válasz
Djsaba #50264 üzenetére
150k-ig ilyesmit.
A 140k-ra pedig lövésem nincs, talán ez
A gond: minőséget akarnak, de megbízhatóságot is, meg nagyot is, meg újat is, meg 150k alattit is, meg szerintem ötöslottót házhoz hozva. Kezdésre egyetemre vik-re totál értelmetlen 80k-nál többet gépre locsolni, úgyis bemegy majd bukott kreditekkel a neptunba a maradék pénz, ne költekezzen.
-
Tikakukac
titán
válasz
Djsaba #50241 üzenetére
Az a baj amúgy, hogy ezek ilyen hát tudja a tök szintű kérések. Szokásos módon B590-G500-3537 és egyéb ajánlott gépeket néznék meg, attól függően kinek mi tetszik vagy mi lenne a jobb.
tulippbleu: Vastagon elég. Elavult gépet azért nem nagyon tudsz venni, mert pörögnek ki a készletek és cserélődnek a típusok.
Pocok256: Szerencsés vagy akkor, én nonstop szopok az innen-onnan előbukkanó menükkel meg mi megy mikor és mikor nem. Életemben nem gondoltam volna, hogy egy oprendszer annyira felhúz, hogy OSX-re fogok válogatni asztali gépet, mert nem bírom egyszerűen már. Pedig 4 gép van nálam abból mindegyiken win8 meg 8.1 van, tehát az esélyt megadom neki, senki sem hibáztathat azzal, hogy nem akarom. Akarom, de ez egy sz@r.
-
Tikakukac
titán
válasz
Djsaba #50237 üzenetére
Ha jót akar magának akkor: nem 17"-es "alap" gépet vesz, az amúgy is a 15", hanem kisebbet és koliba/albiba mocsit mellé. És még véletlenül sem kezd el játszani. És főleg nem reménykedni, hogy 150k-ból valaha is venni fog olyan gépet ami a leírtaknak akár a felét is hozza.
-
Chaser
legenda
válasz
Djsaba #29903 üzenetére
Ennyiért játékot felejtsd el. Ha megvan rá a keret, most rendeld meg az A512 fujit onnan ahol 80k-ért dobálják. +8k-ért veszel rá még egy év gart és lesz egy 3 év garos jó géped. i3-játék ebben az árszegmensben nincs, belépő összeget szánsz a dologra, belépő gépet tudsz venni. Játékra legolcsóbb alternatíva lenovo G580 GT635-tel 12x k-ért.
szerk: minden mai gépben LED háttér világítású kijelző van
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest