Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
válasz
redwhite78
üzenetére
Jó ötlet.
Tudsz ennyiért egy jót ajánlani iponról? -
Khelben
nagyúr
Kicsi a felbontás, gyenge a cpu, kevés a ram. Hirtelen ennyi, ami miatt nem alkalmas szoftverfejlesztésre. Ha megelégednél 2 év garanciával, akkor ez jobb választás, de ebbe is vegyél még legalább 4 GB ramot.
-
kisza25
félisten
-
meili
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni otthoni felhasználásra (internet/filmezés) és egyben szoftver fejlesztésre egyből két laptopot. Újat szeretnék, legalább 3 év garanciával. Az alábbi gépet néztem ki:
[Dell Inspiron 3521]
Tudtok a fenti paramétereknek megfelelő, ennél jobb gépet ajánlani? Az sem baj, ha kicsivel drágább lesz.
Ha ezt nem ajánljátok, akkor miért nem?
Melegedés/tartósság/kezelhetőség/megbízhatóság szempontjából van jobb ebben az árkategóriában?Köszönöm előre is!
-
laciko69
csendes tag
válasz
wolfman
üzenetére
A kijelző a g500-nál fényes,a b590 -nél matt.De engem a működése érdekelne,akadnak e gondok oldalak betöltése közben,akadnak e a videók nála,vagy tuti megbízhatóan működik.Melegedés,zsanérok hogy tartanak...Nekem csak böngészés,chat,videók a youtuberól,letöltések miatt kellene.Esetleg flash játékok néha...Régi asztali pc-ről váltanék,nagyrészt itthon használnám.
-
Khelben
nagyúr
-
JanR
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem az emberek többsége az újtól fél. Én feltettem a Win 8-t, első pár napban anyáztam a csempék miatt, de minden más sokkal jobban tetszik benne mint a 7-ben. Biztos nem tennék már 7-t egy gépemre sem!
-
Sheld
senior tag
Kedves hölgy ismerősöm megkeresett az alábbi gondjával.
Egy laptopot szeretne, amin fut a mai játékok többsége natív felbontásban.
A noti legyen minél kisebb, 13-14".
És amin kihűltem: Ha lehet, legyen lila! (billenytűzet háttérvilágítás meg pár műanyag vagy fém elem, és legyen ízléses.)Amikkel játszani szeretne: Mass Effect sorozat (az újat is), Dragon Age-ek, minden ami RPG, SimCity, Sims4, pár autós csoda.
Én hírtelen a Razer Blade-re gondoltam, de az zöld. Van egyáltalán ilyen gép? Vagy keserítsem el a drágát?
-
Sefneni
őstag
Kicsit off:
Y50-be Windowsnak ez az ssd milyen lenne? -
-
skyline997
csendes tag
Egy játékra, netezésre szánt gépnél az Nvidia 740m vagy 840m VGA mellé milyen erősségű processzor kell, hogy kitudja hozni belőle a maxot?
-
kisza25
félisten
14-es gép elég kevés van, 13,3" van probookbol, de abban meg csak i3U proci van ilyen árban, szóval én nem tudok jobb alternatívát, talán mások, de ez a gép esélyes, hogy egy lánynak is tetsszen, 180eFt minőségibb, mint a többi hasonló árban, 2,26kg tehát a könnyebb fajtából való, ennyiért i5-4200m procinál nem kapsz erősebbet szóval vagy ez, vagy használt, erre 3év gari van és HP-nek jó híre van gari téren.
ja ez 180eFt, nem tudom mik lennének a játékok, de a 190eFt változatban van egy 8750m is, ami játékokhoz elég lesz és lehet a megadott programokba is betud segíteni a procinak (ezt a részét nem tudom)
itt van róla egy teszt -
válasz
kisza25
üzenetére
Köszönöm szépen a választ.

Azért is írtam úgy, hogy gondolom fullHD, de sem az ár, sem a programok tekintetében nem volt biztos benne, hogy ez kell-e.
Van külső monitoruk otthon.
Nem muszáj 15"nek lennie, lehet 14" is, akár még 13" is.A procitól nem várnak csodát, csak hogy vigye azért folyamatosan a fent írt programokat.
Így nézve is csak ez a HP ProBook ajánlható? -
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem ide tartozik ezért is van off topic címszó alatt, tehát nyugodtan át lehet görgetni.
Először is én nem fikázódtam, csak konkrétumokat közöltem,tehát a "hangnem" az normális volt részemről, nem úgy mint a válaszadásban, bár ez internet, bármi lehetséges.
Másodszor, hátköznapi user vagyok és elég sokan a leegyszerűsített dolgokat szeretik, mint én is.
Win7,win xp mind mind rögtön msp alatt átlátható , használható.
Win8-ról ezt nem tudom elmondani. Persze,van esély arra,hogy nem vagyok eléggé fejlett gondolkodású ehhez az op.rendszerhez, ezért sem használom ÉS ezért sem veszek soha windows phone-t.
Win "9"-ben már rájöttek,hogy hibát követtek el (olvass pcforum-os híreket), ezért a csempe rendszer csak a start menü-ben fog megjelenni, meg ablak nézetben itt-ott, de javítva, átláthatóbb rendszerben.Ismétlem: próbáltam átállni (mondván,hogy gyorsabb,jobb,stabilabb) a win8-ra -csak hogy haladjak a korral-, de nekem ez nem sikerült.
Kicsit úgy érzem a májkroszoft-tól,hogy ez a szokásos amerikai baromság, mint hogy nekik nem volt jó a km, mint hossz mértékegység, nem volt jó a méter, meg a kg, legyen saját , értelmetlen.
Van az a mondás hogy : lehet,hogy szar, de az enyém. Na kb így tudom értékelni a win8-at (és most szaroztam először) -
laciko69
csendes tag
válasz
wolfman
üzenetére
Ez engem is érdekelne,a g500-nál némely tipusnak szálcsiszolt hatású a touch pad körüli rész,ami szerintem sokat dob a kinézetén.De a B590-et minden szakértő ajánlja.De mi lehet a különbség a kettő között általános felhasználóknál?Megbízható,jó gép a g 500 is a konzumerek közt,vagy esetleg kevésbé mint a b590?
-
bbubby00
őstag
Azt olvastam, hogy a Lenovo Z510 i7, 8gb ram,,1000+8gb hdd, gt 740M nem eri meg a penzet. Hogy lehet belole kivenni az akksit? Vagy legalabb azt beallitani, h ha teleprol mukodik, akkor kapcsolja le a toltesrol.
-
kisza25
félisten
szerintem azért nem kaptál választ, mert ilyen árban:180-200eFt, új, fullHD, legalább i5-4200m,vagy ettől erősebb procival, 15,6" gép nincsen, ha nem kell a full HD akkor a HP ProBook 450 G1 E9Y54EA, jó lehet egy lánynak, de az alkalmazások miatt előnyös lenne egy külső monitor, de igazából egy i5-4200m-től sem kell csodát várni

-
szabonagyur
félisten
válasz
Járókeret
üzenetére
Rohadtul nem ide tartozik, de mit nem sikerült megismerned? Ahogy értelmezem kinyomtad a start menüt a klasszikusra, onnantól mi volt másabb, mint az imádott Win7-ben? Erre mint mindenki (tisztelet a kivételnek) te sem tudsz magyarázatot adni. Várom a magyarázatod vagy ide vagy pm vagy Win8.1 témában.
Érvek nélkül ez az egész értelmetlen, mindenki csak mondja, hogy szar de azt nem, hogy miért, mert maga sem tudja megmondani.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lenovo IdeaPad G500
és
lenovo IdeaPad B590
között mi a különbség?
Csak mert eddig a B590-eset nézegettem, de most rátaláltam a G500-ra. Ugyan azokat tudja, csak a G500-ban radeon van a 720M Geforce helyett.
Van valami jelentős különbség? Ha igen, melyiket éri meg jobban? -
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
(a win8 és win8.1-vel is nagyon mellé nyúlt a májkroszoft. a csempe rendszer globálisan megbukott. az hogy Neked tetszik, örülj neki
a Start menü, meg csak azért van,hogy legyen, sokra nem mész vele. 2 napig volt fent a gépemen, mert meg akartam ismerni, de sehogy sem sikerült, pedig olvastam után sokat, meg próbálgattam.) -
Dhampir
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Csak Trinityshez volt szerencsém. Alapjáraton nincsen gond, megizzasztva pedig minden noti melegszik.
(#72569) laszlobak
Ez a "Latitude" úgy néz ki, mint egy Inspiron.

-
Azzal ijesztget valaki, hogy az AMD-s notebookok nagyon melegszenek. Igaz ez?
-
laszlobak
tag
A Dell 3540 a HP és a Lenovó belépő szintű üzleti gépeivel, a HP ProBook 450-nel, és a ThinkPad E540-nel van egy kategóriában.
A 3540 a Dell belépő üzletije, simán bevállalható. Közepesen erős proci, felső-közép dVGA , Full HD-s, kiváló képernyő, (kontraszt=727:1, fekete érték=0,33), jó hűtés, álomerős - 65Wh-ás akksi, WIN7(DE), 3 év gari
- ezt a gépet megjelenésekor Németországban 629 EUR-ért adták! - még az ára is álomszép!- Mi kell még? - Ja , a HDMI! Ha enélkül tudsz élni, meg normális garis helyen meg tudod venni, jobb gépet ennyiért nem fogsz találni! Normális bolt? - én az az iPonnál néztem most, ott kb. 10k-val drágább.
Az E5540 elegánsabb, biztosan még jobb a minősége, eggyel magasabb szint, de nem a legmagasabb, mert ott van még a 6000-es, és a 7000-es sorozat is, és a tesztek több fogást találtak rajta, mint a 3540-en. A HDMI hibával együtt is csak 1%-kal kapott kisebb minősítést a 3540, mint a E5540!
Irodába magam is az E5540-et venném meg, de multimédiára Neked a 3540 jobb választás. Rongyrázásra jó a BMW, tartósabb is, mint a fapados OPEL Corsa, de ha csak 20km/órával tud menni, a Corsa odab@sz neki rendesen!
-
bbubby00
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Melos gepen olyan van es mar a falra masztam tole. Megnyitottam a szamlazot meg a Chromeot azt cso. De most megbirkozom vele.... nem kihivas semmi

-
-
JanR
addikt
válasz
bbubby00
üzenetére
Nem tudom, nem kellett még ilyet csinálnom. De gondolom van egy Recovery partíció, a kulcs meg úgy is a BIOS-ban van. Ha azokat nem törölted, akkor a biosban beletúrsz és visszaállítás - szerintem.
De most, hogy leírtam a cáfolatom, mindjárt win8-t akarsz? Csapongó vagy

-
bbubby00
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Most akkor rakjam vissza az eredeti win8at? De a 7 fényévekkel jobb..

-
bbubby00
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi, meg bocsi a meggondolatlan írásért, csak már felidegesít az új laptop

-
bbubby00
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Van a polc aljan par win8 lemezem. Vallalkozasnal kaptam oket, de undoritoak...
-
Gerisz
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
Mindegy kinek a kínálata egyébként, csak itt már megszoktam a felületet és könnyebben megtalálom a dolgokat.
Mit kell figyelembe venni a programozásra szánt gépeknél pl?
Az, hogy régebbi generáció és beragadt készlet mi a gond?
Az nbcheck szerint erősebb a 3230m mint a 4200u. -
bbubby00
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sry. Valaki csere win8ért win7?
Vagy erederi win7 mehet több gépen is? -
bbubby00
őstag
Hhh
-
Khelben
nagyúr
válasz
szabyka95
üzenetére
Hát nemtom, persze minden + gari jó dolog, de semmi sem garantálja, hogy a pixelgari ideje alatt jön elő. Volt már olyan gép, aminek 2 éves korában jött elő.
(#72546) Gerisz : ezek egy generációval régebbi gépek, valami beragadt készlet lehet. Így hirtelen amit programozásra meg mernék venni az ipon kínálatából, az ez. Én programoztam már kb. mindenen, amin gombok vannak, szóval nem csak kitalálom ezeket. Amiket te néztél, az a belépő üzleti kategória a titkárnőnek meg a könyvelőnek.
-
runner 125
nagyúr
A4team tudomásom szerint nem magyar gépeket árul, de a Latitude már náluk sem elérhető.
Egyébént teljesen más felhasználásra szánt mindkét konfig.
A "Latitude 3540" fikarcnyival sem több, mint egy Inspiron 5537, csak sötétebb a szálcsiszult alu borítása. Ezt annó is eljátszották a megmaradt a Inspiron-okkal, kijöttek Vostro néven, jómagyar vitte is mint a cukrot.
-
Gerisz
addikt
válasz
Khelben
üzenetére
Melyik az a gép használtan?
Újban mennyit kellene hozzátenni?
Mutass egy két darabot, hogy azért választani is lehessen.Ezekre az elvárásokra nem is gondolnám, hogy "erős" gép kell.
Egy Asuspro Advanced
ez a Dell 5430 pl? -
rszp
aktív tag
-
Tikakukac
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Na és akkor engem néznek hülyének, hogy dúskálok a gépekben itt és már az x220-at is félve vettem meg.
Hát ezért többek között. Lehet akkor megint marad 1 darabig, aztán meg jöhet egy Air és csók. Szánalmas, hogy ide jutottunk.
szabonagyur: Uh, T440. Na az a másik amitől megtéptem a hajamat. Ma voltam garis ügyet intézni és átsasoltam a kiállított gépekre, finom bélmozgás jelezte, hogy 40-es TP-m nem lesz.
-
-
Kali4
tag
Sziasztok!
Iponról történő rendelésnél nem lehet valahogy kiküszöbölni a pixelhibát? Nem szeretném ha a laptop pixelhibával jönne, de iponnál nincs pixelhibagarancia. G56 esetén milyen gyakori a pixelhiba? -
Tikakukac
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nyócvanbú olyan 8440p-t hozok neked, leteszed a hajadat.
Vagy T500-at mellé meg még 1 majdnem komplett T500-at alkatrésznek.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én értem, hogy luxuscikk, én sem veszek gagyit, de ahogy írtad egy 60-80e Ft az a kategória ami üzleti gépnél is már elég régi típusok tekintetében, gari meg max az van amit 1-2 oldal ad hozzá (6hónap kb). Illetve ezeknél is simán ki lehet fogni egy olyat, hogy nem 10k a javítás, de még ha annyi is lenne csak (10k), sejtésem szerint nem azért 60-80k a keret a gépre mert az illető azt teszteli mennyire tud jót kifogni, hanem mert ekkora a pénztárca.
-
Tikakukac
titán
válasz
szabyka95
üzenetére
Pedig sz@rt fog venni. Nekem is muszáj volt, mert csak az új csak a kicsi. Lám, most, hogy akkora bukó van belőle, hogy anyám majdnem fél havi fizuja kiesett csak úgy a semmibe máris jó lenne a használt.
holapito: Neked pedig boldog kőkemény szakmai hsz.eket.
runner 125: Szegény gép pedig szerettem. És akkor jön az a rész: mit vegyen az ember ha normális géept akar és mondjuk Mac kilőve? Kb semmit.
szabonagyur: Persze, hogy nem tudom, csak próbálom beverni a jónépbe, hogy ez egy qrva luxuscikk! Tehát az, hogy nekünk van annyi pénzünk ami szerintünk sok, és mondjuk éppen a jófej gyártó ad ennyiért akármit, akkor nem az a megoldás, hogy megvesszük, hanem, hogy felfogjuk nekünk nem jár ez az akármi. Ez lehet kocsi, menő bringa, nagy gép, 80k-s füles stb stb.
Én használtam, sőt vettem is (tehát rendelkezem) full fapad belépős procis géppel. És nem, a core2 innen 3 fényév. Előre. Mert 2 tabbal netezni sem lehet, kattintasz és kitéped a falból a komplett vezetékrendszert mire betölt valami, nem tudod mi miért nem megy. Ezért annyira megkímélt tesóm Acere. Mert alkalmatlan arra, amire elviekben kitalálták.
A használt gépnél valóban nem állok ott. Akkor sem amikor 3 hónapig ül a Telemaxban a gép, mert behalt. Előbbinél jön a telefon, kap 10k-ért bele bármit, utóbbi esetben pedig sem én sem senki az ismerettségi körömben nem tud segíteni, mert akkora trágya az egész.
És akkor itt jön, hogy mi a jobb. Garis használhatatlan gép, vagy használható de esetleg nem garis. Mélyvíz ez is.albinolynx: Én is voltam első tulajos noti tulaj. Egyben utolsó is. Én láttam meghalni a piacon nagyjából az összes kortársát az enyémnek és azt az ideget, mikor tudod, hogy hát igen, lehet másnapra laphalál lesz és ha BGA-zod ha nem, lapcsere. És nincs jó lap, mert arról tudnék. Ezt nyilván letojja az emberek 99%-a mert ők nem tudják, hogy egyik percről a másikra egy konzumert úgy le lehet nullázni önhibán kívül is, hogy 25k-t kap érte, kímélte ő bárhogyan is, mert alkatrész az nuku. Míg egy rendes üzletihez lesz.
-
albinolynx
senior tag
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Értem, hogy nem minőségi, de most 2 nagyszülőnek, ha ennyi pénze van és nem akar használtat akkor ha megszakadsz sem tudod nekik elmondani, hogy használttal jobban járna.
Amennyit 2 ilyen ember használná a gépet arra egy 5 éves C2D-s gép is tökéletes lenne, ne mond, hogy erre az általuk kinézett gép nem elég? Hurcolni úgysem fogja, berakja egy helyre aztán max ha takarít arrébb rakja 5 centivel. Nem fog több tabbal sem netezni, filmből sem hd filmeket fog nézni reggeltől estig.
Én is vettem nagyszülőnek gépet ilyen célra, sőt még a skype is megy, de arra, hogy hetente megy összesen mondjuk 10-20 órát arra rohadtul elég a gép és a kaszni is.60-80e Ft-ból lehet venni használt üzletit, ami minőségre biztosan jobb, de ha nincs rá garancia legalább 1-2 év és mégis megadja magát a gép nem te fogsz ott állni előttük és magyarázni meg nekik, hogy azért nem vettek új gépet mert valaki azt mondta, hogy az üzleti sokkal jobb döntés mint a tescos műanyag, de 2 év garanciával.
-
runner 125
nagyúr
Döbbenet egyébként, h a Dell a Latitude vonalon is h leadta a minőséget.
Ma találkoztam egy fél éves E7440-nel. A kijelzőkáva alul kb 10cm hosszan elállt - szimplán elengedte a ragasztó. A billentyűzetben pedig komolyabb hullám volt, mint egy consumer gépben 2 év maszív használat után. Br. 460k-s gép.
..és én még majdnem ilyet vettem.

-
Tikakukac
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen ez az "ennyi van rá akkor ez van" felfogás miatt ül seggre annyi ember mikor garin kívül behal a gép vagy éppen nagyjából használhatatlan cuccot vesz. A tudatos fogyasztást kéne megtanulni, de ez álom marad még szerintem évtizedekig.
albinolynx: Abszolút nem reális. Annyi gyönyörű asztalon használt karcmentes 3-4-5-6 éves gépet bontottam el vagy adtam el ezzel foglalkozó cégnek, hogy el sem hiszed. Ami gagyin, ótvar elemekből lett felépítve az asztalon is beszarik, mert ugye azt mindenki remélem tudja, hogy a műanyag alatt van még pár alkatrész amit ha tejben-vajban fürdetnek akkor is összekakkantja magát.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Khelben
üzenetére
Nyilván én sem életem végéig kívánom használni majd a leendő laptopom, de második gépként talán reális a 4-5 év. Hozzáteszem, ha tehetem külső monitort használok és szinte mindig külső beviteli egységeket. Egyedül az optikai használata "rendszeres". Rendszeres takarításra ügyelek.
Nekem ezek fényében tűnt hihetetlennek amit írsz. Már értem az álláspontod. -
Khelben
nagyúr
válasz
albinolynx
üzenetére
Mert nem arra tervezik őket. A konzumer gépek, főleg az olcsók, arra vannak kitalálva, hogy otthon 1-2 órát netezel rajtuk és 2 év múlva lecseréled. Ha ennél nagyobb igénybevételnek teszed ki, akkor jönnek a bajok, a billentyűzetből kieső betűk, a kopott sarkok, a törött zsanérok, a túlmelegedéstől meghibásodó elektronika, stb, stb.
(#72518) szabonagyur : nyilván az ő döntése, én csak igyekszem megadni minden információt, ami a jó döntéshez kell. Sokaknak pl. fogalmuk sincs, hogy lehet venni több év garanciával, áfás számlával használt fél-egy éves üzleti gépeket harmad-, negyedáron pl.
-
Khelben
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
7 colos tablet nagyszülőknek netezni? Ne vicceljetek már. Minimum 11-es kellene, billentyűzettel, abból meg ennyiért max. gagyi kínai noname van.
-
Bdanyy
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Múltkor kerestem új nexust, de akkor wifi only nem volt, az pedig nem éppen fért bele

-
Bdanyy
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nexus 7 2012 ha meg kapni teljesen jó szerintem netezni, legalább minőségi
-
Knilee
tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék vásárolni nagyszülőknek csak internetezésre filmnézésre alacsony áron. Nem sikerült rábeszélnem őket használt gépre ezért 60-80.000 Ft körüli gépek közül kellene választani de én nem tudom ezek közül melyik lenne a kisebb rossz. Jelenleg a tescoban akciós Acer E1-522 vezeti a listát. Mi a véleményetek róla? 15,6" HD LED TFT, AMD Radeon HD8280 VGA, SuperMulti DL DVD-író, Wi-Fi, Bluetooth, webkamera, Boot-up Linux, AMD E2-3800 Quad-Core 1,3 GHz, 2 GB RAM, 500 GB HDD 79.990 Ft
Köszönöm
-
kisza25
félisten
válasz
bbubby00
üzenetére
simán telepítsd, ezt olvasd el
-
bbubby00
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tudsz segíteni pivátban, h miket érdemes feltenni és letiltani hogy öröm és bódottá legyen?

-
szabonagyur
félisten
válasz
bbubby00
üzenetére
Kapcsold ki a secure bootot meg ezeket, sőt Win7 esetében jobban jársz ha az egész UEFI-től megszabadulsz...
A 8GB-ra te sehogy, elvben látni sem fogod, azt a rendszer (de lehet kell valamilyen Lenovo segédprogram is hozzá, ezt nem tudom) kezeli majd, ez csak cache jelleggel megy.
-
bbubby00
őstag
Segítsetek. Vettem egy Z510-es i7 Lenovot 8.1-es winfossal. Munkahelyen még eltűröm, de saját gépen csak az ablakon fogom kidobni. Próbálok bootolni vele win7et, viszont ez a kiírás fogad, bármit is próbálok bisoba beállítani:
Másrészt, Ha én legyalulok mindent 0-ra a vinyóról, akkor a 8gb-os SSD-re hogy a pitsába fogok tudni egy 20gigás wint telepíteni?
Lehet nem ide illik a téma, de aki tud, az kérem segítsen nekem privibe, mert ilyen dolgokkal még nem találkoztam a való életben
Ha minden igaz a hatezerhatszázharmincötvenedik beállítással elindította
-
Gerisz
addikt
Hordozós 14-es, irodai munkára, programozgatós, netezős gépet 200- max 250K körül milyet érdemes venni?
Hiába nézegetem én a kínálatot, minden nap másik lesz érdekes.
Új kellene, számlás.
Jó lenne világítós bill meg ujjlenyomat olvasó, de nem feltétel.
Elsősorban ne legyen hangos meg melegedős.
Cserélném benne a winyót ssd-re(ha nincs benne), és oprendszerem is van(de ha van hozzá az is jó).
HD+-os kijelző is jó lenne, meg ezer év garancia meg mindig frissülő hardware....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudsz ennyiért egy jót ajánlani iponról?

a Start menü, meg csak azért van,hogy legyen, sokra nem mész vele. 2 napig volt fent a gépemen, mert meg akartam ismerni, de sehogy sem sikerült, pedig olvastam után sokat, meg próbálgattam.)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx