-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlobak
tag
A Dell 3540 a HP és a Lenovó belépő szintű üzleti gépeivel, a HP ProBook 450-nel, és a ThinkPad E540-nel van egy kategóriában.
A 3540 a Dell belépő üzletije, simán bevállalható. Közepesen erős proci, felső-közép dVGA , Full HD-s, kiváló képernyő, (kontraszt=727:1, fekete érték=0,33), jó hűtés, álomerős - 65Wh-ás akksi, WIN7(DE), 3 év gari
- ezt a gépet megjelenésekor Németországban 629 EUR-ért adták! - még az ára is álomszép!- Mi kell még? - Ja , a HDMI! Ha enélkül tudsz élni, meg normális garis helyen meg tudod venni, jobb gépet ennyiért nem fogsz találni! Normális bolt? - én az az iPonnál néztem most, ott kb. 10k-val drágább.
Az E5540 elegánsabb, biztosan még jobb a minősége, eggyel magasabb szint, de nem a legmagasabb, mert ott van még a 6000-es, és a 7000-es sorozat is, és a tesztek több fogást találtak rajta, mint a 3540-en. A HDMI hibával együtt is csak 1%-kal kapott kisebb minősítést a 3540, mint a E5540!
Irodába magam is az E5540-et venném meg, de multimédiára Neked a 3540 jobb választás. Rongyrázásra jó a BMW, tartósabb is, mint a fapados OPEL Corsa, de ha csak 20km/órával tud menni, a Corsa odab@sz neki rendesen!
-
runner 125
nagyúr
A4team tudomásom szerint nem magyar gépeket árul, de a Latitude már náluk sem elérhető.
Egyébént teljesen más felhasználásra szánt mindkét konfig.
A "Latitude 3540" fikarcnyival sem több, mint egy Inspiron 5537, csak sötétebb a szálcsiszult alu borítása. Ezt annó is eljátszották a megmaradt a Inspiron-okkal, kijöttek Vostro néven, jómagyar vitte is mint a cukrot. -
Tikakukac
titán
Ahogy látom innen mazsolázgattál. Kb. minden második gépet ajánlanám. De a legtöbb is csak a HD videók miatt esne ki, mert a vidkari nem gyorsít, procit tekertetni meg elég "melengentő" érzés.
Én ebből a stócból vinném a HP-t. De nagyjából minden gép jó vétel lenne. T61 és fölötte tényleg már ízlés dolga. Nekem a TP billje etalon, az Elitebookok anyaga szintén, a Dellnek meg a zsanérmegoldása tetszik, meg a szép formája. Szóval ez inkább szívhez szóló vásárlás, mintsem nyers számok.
-
Tikakukac
titán
Nagyjából ugyanezek a gépek jönnének szóba. Tartós, olcsó, rendben vannak. Sokkal nagyobb terünk nem nagyon van. De ha nagyon kell, akkor vannak Dell E szériák, meg Lifebookok is a környéken.
Mindenesetre a proci a kinézett gépben szerintem túlzás, ha mondjuk jó állapotban van, akkor megérheti a pénzt, de ez a proci baromi erős. Még mai szemmel is.
Kispotter: Pénzt ki ne adjatok azért. Mondj egy árkeret plafont, meg, hogy mire lenne használva, akksi, hordozás stb. és bökünk jobbat.
-
Tikakukac
titán
Szinte mindegyik hasonlóan durva dolgokat bír ki. Valamilyen IP szabványt mindegyik tud, meg sok mást is. Takarítani kell és akkor mindegyik okés.
Fater céges notija egy CF-19 Pana, na azt lehet használni ölben, olajban, sárban, vízben meg ahol kedved szottyan. Így sok év után használtban bagópénz, kiskerben valami 2 milla körül repkedten anno. Más kérdés, hogy "picit" vastag, "enyhén" nehéz és a billzet meg a touchpad a sav meg egyéb állóság miatt picit érdekes. De ez tényleg tönkre vághatatlan.szerk.: Az egyik legjobban sikerült HP, amit valaha is csináltak. Noticsekken szerintem ennek lett a legjobb értékelése a kategóriában. Szóval ha van jó árban akkor csaphatod.
szerk2.: Elég okos a gép, tehát ha elérné a max hőmérsékletet akkor órajelet csökkent/leáll.
Sajnos a többi résznek azért nem tesz jót, ha nuku levegővel megy sokáig, szóval manuálisan én állítanék egy 80 fokot mondjuk, ahonnan ugrik minden alap órajelre vagy kilő minden taskot. De ez már finomhangolás. -
Tikakukac
titán
3k-ért vettünk notiasztalkát, ágyban anyám úgy tolja. Hacsak nem full passzív vagy aközeli a gép, akkor szipuzni fogja a porcicákat meg minden mást is. A választások jók. Nem tudom a HP mennyire tud passzívban menni, alulfszelve az x200s doksikat olvasgatva bírja. De olyat max külföldről hozol be, mert itthon finoman szólva is alacsony a készletszint.
Na, majd csinálok neki képeket, hogy néz ki egy ilyen noti 1-2 év után. Mintha bedarált volna a hűtő egy macskaalmot. Mondjuk ha rendesen takarítod neki, akkor annyira nagy gond nem lesz. De macera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged