Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabrinho
tag
válasz
Khelben #149288 üzenetére
Tökéletesen értem az összefoglalót. Ti nem értitek a helyzetet.
Jelen pillanatban egy "konzumer" lenovot nyúzok. Reggel az ágyban elolvasom a híreket. Összecsukom. Hátizsákban elviszem az irodába. Rádugom a perifériákat. Office-t, Adobe alkalmazásokat futtatok rajta. Este megint szörfölök, néha fotót szerkesztek, mert az a hobbim. Heti egy-kétszer egy egyetemen oktatok, erről prezentálok. Napi átlag 6-8szor csukom, nyitom, hátizsákban hordozom. Három éve. Tökéletesen kiszolgálta az igényeim. Most azonban kellene a gyerekeknek valami, illetve a családban szükség lenne arra, hogy húzzak egy-egy vonalat autocadben. Nem mérnöki munka. Ezt is meg lehet vele csinálni, de kicsit akad. Ezért ezt odaadnám a gyerekeknek, én meg vennék egy kicsit jobbat. Kívánalom az ssd-s bővíthetőség, mert az nagyon bejött.
Azt meg tapasztalatból tudom, hogy évekig lehet használni ilyen "konzumer" cuccokat, ha odafigyelsz. Nekem 15 év alatt ez a harmadik. És a 600 ezres kategória meg azért vérlázító, mert én ezt a közszférában a saját pénzemen azért használom, mert amit biztosítanának, az desktop gépben még ilyen sem! Úgyhogy ez a konzumer a munkatársaimnak a nyálcsorgató kategória, amit én is csak azért engedhetek meg magamnak, mert a ti ajánlásotok ellenére magammal hurcolom fusizni...
Tehát ebben a kategóriában keresek olyat, amit bennhagyott hdd-vel lehet ssdvel bővíteni, meg kívülről fém. És ez nem hiszem, hogy ufó kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 4G
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Százezrekkel ár alatt! Új bontatlan magyar bill asus zephyrus 2024 es modell! Oled , ryzen AI 370hx
- Umax VisionBook N15G Plus laptop, új, Magyar Windows
- Nyolcmagos Asus Vivobook laptop /i3-N305, 8GB DDR4, 512GB NVME SSD, Windows 11, 6 órás akku/
- Erős Dell G3 3779 gamer laptop /i7-8750H, 16GB DDR4, 500GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 17.3 FHD/
- Dell Latitude 5300 i5-8365U / 16 Gb RAM / 256 Gb SSD / Win 11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest