Hirdetés

Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz natë #2886 üzenetére

létezik, csak szerintem felesleges 100 ezrekkel többet költeni egy olyan gépre, ahol a vga többlet teljesítményét másik 5 tényező eliminálja (akksi, kis felbontású kijelző, stb) :)

Elitebook: 320-ért egy tervezésre szánt 5100M-es videókártya az elitebookban, játékra használva....ágyúval verébre lőni kategória, a tesztek is mutatják h bivalyerős kártya, csak épp nem játékra való, így egy középkatos "átlagos" kártya is odaver neki :)

HP Envy - jó teljesítmény, baromi drága, de cserébe 1 év garanciával adják, így jó sokat kifizethetsz pluszba és rimánkodhatsz h 1 évnél tovább bírja

Más, 240-280 közötti gépek, gyártótól függetlenül: nincsenek sokkal jobb VGA-val szerelve, envyket kivéve kb 5730-5650 a határ, de annyival többet nem nyújt teljesítményben mint amennyivel drágább, és jönnek a hátulütők - gyorsabban merülő akksi, nagyobb képernyőméret de azonos képernyőfelbontás esetleg zavaró lehet....szerintem az egyetlen gép ilyen kategóriában a HP argento streames dv6-3120sh ja 270 ért, amin érdemes egyáltalán elgondolkozni (meg egy nagyobb akksin +30-35K-ért mert sajnos az új széria nem szerepel fényesen üzemidő terén - ez így kb pont 300, és van egy 5650es i5ös géped nagyobb akksival). Esetleg még a lenovo y560, azon tényleg látszik h erre találták ki, bár kitalálnának végre olyan akksit amivel képes egy ilyen gép 3 órát közepes használat mellett elfutni akksiról :)

én figyelembe vettem az ár-érték arányt is, és annál az asus k42-nél jobb gép nem nagyon van mostanság:
    A 14 colra pont elég a képernyő felbontása, a vga pont képes kiszolgálni ezt a felbontást (a 335 azért nem áll annyira rossz helyen egy 5650hez képest pl), a kisebb kijelzővel pont annyit lehet spórolni az akksin h kellemesen lehessen használni egy utazásnál is....szóval minden passzol mindenhez kb és az eredeti keret alig több, mint feléért, 2 év garival. Ja, és optimus hadvezér is befigyel a gépben, ami szintén nem elhanyagolható.

Legalábbis én ritkán látok olyan "gyönygyszemet" ahol ennyire egymáshoz illő cuccokat pakolnak a gépekbe. Tény, hogy nem egy 800 ezres alienware, de nálam pl többet nyomna a latba hogy spórolhatok 130 ezret.

Aktív témák