- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz
Chaser #10437 üzenetére
Szia!
Nekem 4525s van, ami az AMD processzort leszámítva egy-az-egyben 4520s.
A burkolat nagyon cool, szálcsiszolt alumínium. (Nekem Caviar Grey van, ami a gyakorlatban egy közepesen barna színnek felel meg).Az ujjlenyomatok valamennyire meglátszanak a külsején, de egyáltalán nem zavaróak.
Bezzeg a HP Probook 4510s-nél, ami műanyag kívül...
Sőt, most megnéztem, és szinte alig látszanak, pedig elég régen takarítottam le a külsejét.Hang: Amíg a terhelés nagyon alacsony, addig a gép nagyon csendes, (nálam) a winyó elnyomja a ventillátort. Proci ekkor 43 fok körül
Amint az ember elkezd HD videókat nézni a Youtube-on, a proci-terhelés felmegy kb, olyan 20%-ra, a hőfok 46-51 között, a ventillátor egyel magasabb fokozaton.
Max. terhelést eddig csak néhányszor küldtem rá (COD6), akkor bizony a ventillátor teljes erővel zúgott. A proci 95% felett volt.Szerencsére matt kijelzős a gép, a BrightView-val sokszor bajban lennék.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest