Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
doktor úr
aktív tag
Egy Celeron M540-nel szerelt 6510b-nek mennyi lehet az akkuideje? Inkább úgy kérdezem: egy T7100-zal szereltéhez képest? Szóval mennyit számít a speedstep? A teljesítmény most nem lényeges, az akkuidő inkább. Megszületett a döntés: az asszonynak renew HP 6710b lesz, de az elszámolási problémák miatt 100 ezer alatt kéne maradni.
-
doktor úr
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, természetesen FuSi az U9200, nem Acer... fáradt vagyok én ehhez ma
Tegnap voltam a debreceni MM-ban, de mosogatógépet kellett nézni, a notik felé sem mehettem
-
doktor úr
aktív tag
Jó ötlet, rákérdezünk... köszi!
harry: A Lenovo sajnos nem jön be neki, mert nagyon nehéz. Méretre az U9200 ideális, de nem tudom, az 1280x800-as felbontás mennyire olvasható 12"-en. Egy 13,3-as Dellje volt 1024x768-cal, azt jól látta. Minőség tekintetében ennyi pénzért nem várok többet.
-
doktor úr
aktív tag
Na az asszony notija végleg beadta a kulcsot, úgyhogy ajánljatok nekem notebookot 100 ezerig! Sajnos a keret fix, mert csak 100 ezerig tudja elszámolni a költségeket. Én Wind-et szerettem volna neki, de annál nagyobbat akar. Eddig két opció lenne, Acer U9200 (egyelőre csak 101 ezerért találtam
) vagy egy renew 6710b cerkával, amit majd idővel szépen kicserélek egy Core2Duo-ra
Neki csak két elvárása van: ne szakadjon le a karja tőle, mondjuk az én Lenovo C200-amnál könnyebb legyen, és az akkuja bírja a végtelenségig és tovább (na jó, mondjuk 2 óránál többet). Más nincs, netezésre és gépelésre használná. -
doktor úr
aktív tag
válasz
attisbácsi #22358 üzenetére
A 2. sz. probléma nálam is megvolt, a kártyaolvasó drivere hiányzott (Ricoh 5in1).
-
doktor úr
aktív tag
A HP 8510p-ben állandóan megy a hűtőventi vagy csak akkor kapcsol be, ha kell? A kollégámnak vettünk 6715b-t, abban folyamatosan megy, persze szépen leszabályozza magát, így szinte hangtalan, de engem zavar (őt nem). Magamnak 8510p-t, esetleg 8710p vagy w-t vennék, de nekem szempont, hogy ne legyen hangosabb a mostani Lenovo-nál, ebben jobbára áll a ventilátor
8710p(w): a súly nem érdekel, a felbontás annál inkább.
Milyen 15 inch-en az 1680x1050? Most a következő opciók vannak előttem:
15" - 1280x800, 15" - 1680x1050
17" - 1440x900, 17" - 1680x1050, 17" - 1920x1200További szempontok: HDMI vagy DVI; (nagyon) jó, minőségi kijelző, dedikált videókártya HD támogatással (DirectX 10?), 200-230 ezer HUF ár, Lenovo vagy HP.
Eléggé leszűkítettem?
Nem hittem, hogy ennyit fogok ezen vekengeni...
-
doktor úr
aktív tag
Továbbra is a noti vásárlással vakerálok, nekem nagyon fontos lenne a digitális monitorkimenet (DVI vagy HDMI), és mindenképpen Lenovo-t szeretnék. Nézegettem R61-et, SL500-at, R500-at, de fene a gusztusomat, nem tudok dönteni
Minddel van valami bajom, most olyan helyet keresek, ahol meg tudom ezeket tapogatni. Valakinek van konkrét tapasztalata az új szériákkal (SL500, R500)?
-
doktor úr
aktív tag
Ilyen alapon engem az oldalra kivezetett USB kerget az őrületbe, mert nem tudok tőle rendesen egerészni.
"Mindenkinek annyi baja van,/ Az annyi bajnak annyi baja van,/ hogy annyi baj legyen..." (A. E. Bizottság: Vaníliaálomkex) -
doktor úr
aktív tag
válasz
miniapu #20773 üzenetére
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy nekem Lenovo 3000 C200-am van, és a hivatalos terméktámogatása példás e tekintetben (is): videók, szemléletes ábrák és leírások, például a hűtőegység szereléséről. Tudom, hogy sokan nem fognának bele ilyesmibe, nekik ott a szervíz, akármilyen gépet is vesznek, sokan viszont szeretik maguk végezni az ilyesmit
Másnak: a notim kijelzője 1024x768-as, és egy 1280x1024-es TFT-t is meghajtok vele, probléma nélkül.
-
doktor úr
aktív tag
válasz
doktor úr #20664 üzenetére
Az én kérdésemre senki?
Milyen, HDMI-vel szerelt notebookot ajánlotok? Fontosabb paraméterek: 14 vagy 15"-es kijelző (inkább a nagyobb), Core(2)Duo, megbízhatóság. Max. 200k. A renew HP sincs ellenemre, de azokon nem láttam az általam megfizethető kategóriában HDMI-set. A gépet DTP-re használnám, külső TFT-vel, ezért fontos a digitális kimenet, de nyilván a minél jobb saját kijelző is számít. Nézegettem a Lenovo SL500-at, de nem igazán tetszik - a képek alapján legalábbis.
Update: a renew HP-k között megleltem a HDMI porttal szerelteket, de azt is látom, hogy a dokkolón is van DVI. [link] Azok mennyire megbízhatóak? -
doktor úr
aktív tag
Milyen, HDMI-vel szerelt notebookot ajánlotok? Fontosabb paraméterek: 14 vagy 15"-es kijelző (inkább a nagyobb), Core(2)Duo, megbízhatóság. Max. 200k. A renew HP sincs ellenemre, de azokon nem láttam az általam megfizethető kategóriában HDMI-set. A gépet DTP-re használnám, külső TFT-vel, ezért fontos a digitális kimenet, de nyilván a minél jobb saját kijelző is számít. Nézegettem a Lenovo SL500-at, de nem igazán tetszik - a képek alapján legalábbis.
-
doktor úr
aktív tag
Nos, megjött a renew 6715b. Első tapasztalatok: korrekt csomagolás, igazából semmi extra, szerintem ennyire épp elég védeni a gépet, persze láttam már atombiztos csomagot is
Tápegységet adtak és kábelt, más nem is volt a dobozban (nem is kellett volna). A gép állapota gyönyörű. Ha nagyon nézem, akkor a fedélen egy kis területen épphogy látok pár hajszálnál is vékonyabb karcot, de ezen kívül semmiben sem különbözik az újtól. A feleségem szerint bútorfénnyel el lehet tüntetni a karcokat, de ő nem nyúlhat hozzá
Most megy az XP telepítés, mert a hozzáadott holland nyelvű Vistát nincs kedvem használniSzóval eddig egyértelműen pozitív a tapasztalat, és igen, finom új illata van
-
doktor úr
aktív tag
Kár, hogy a srác nem várta meg a hétfőt, akkor kapom meg a renew HP-t, és meg is fogom írni a véleményem, akármi is legyen az. Szinte minden kollégám és ismerősöm notiját én tartom karban, van tapasztalatom, és meg kell mondjam őszintén, eddig a HP gépekről nincsenek túl jó tapasztalataim. Azok viszont nem business kategóriások, tehát kíváncsian várom a 6715b-t
A bolttal eddig jók a tapasztalataim, segítőkészek voltak, nyilván a gép lesz majd a lényeg!
-
doktor úr
aktív tag
válasz
FerNandor #20008 üzenetére
Múltkor bementem egy boltba, végigtapogatni a notikat, hát... amikor a 300-as Toshibához értem, hozzá se nyúltam, mondom, ezt ne! Csilivili, vicsivacsi most, aztán 10 ujjlenyomattal és 2 hét porral később az jutna eszembe, hogy bakker, ez retkes! De én teljesen más szempont alapján választok nyilván, mint Te, én az ipari design-t szeretem.
Ezért jó, hogy nagy a kínálat
MÁS: Egy éve vettem az Amerikaiegyesültállamoknotebooknál egy Lenovot, azzal, hogy majd belehajítok pár hónap után 2 giga memóriát. Eléggé megdöbbentem, amikor láttam, hogy a gép alja a bővítőhelyek fedeleinél tele van ragasztva fenyegető üzenetekkel, miszerint, ha azok megsérülnek, akkor no gar stb. Mondom, ezmiez, a lenovo hivatalos álláspontja tök más, akkor mit fenyegetnek engem...
MÉGMÁSABB: Hétfőn jön egy renew HP 6715, majd beszámolok. -
doktor úr
aktív tag
Egy barátomnak akarok Dell 1525-öst venni, de valami visszafogott színben
Felhívtam pár boltot, egyikben se volt raktáron, állítólag akkuhiány miatt sokáig nem is hoznak az országba :S Lehetséges ez? Ilyen kellene egyébként: [link]
-
-
doktor úr
aktív tag
Van valamilyen adatbázis, összehasonlító táblázat arra, hogy melyik notebookot milyen típusú kijelzővel szerelik? Tesznek egyáltalán PVA panelt notiba?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest