Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
SunTzu #49638 üzenetére
Szerintem olcsobban jarnal, hogyha itt kint (Londonban) venned meg, nem gondolod?
Pl. Overclockers, ebuyer, PcWorld, Currys, Argos. A legtobbszor neten megrendelve a legolcsobb, van olyan is, hogy neten lefoglalhatod akcios aron es szemelyesen felveheted a boltban. Igazabol ugy szoktam vasarolni, hogy a kivalasztott arut beirom a google.co.uk keresobe es ahol a legolcsobb onnan veszem meg. Meg egy dolog, vannak kuponok is, pl. vouchercodes oldalak, ahonnan kodot lehet szerezni bizonyos boltokhoz es olcsobb vele a termek. -
DV
senior tag
válasz
csilcsi #48106 üzenetére
Kibovitenem stevve valaszat a Refurbished-del kapcsolatban a Dell-tol. Forras a lap aljan: link.
Dell Outlet offers two types of refurbished inventory: Certified Refurbished, and Scratch and Dent.
Certified Refurbished PCs are laptops and desktops that have been returned to Dell, put through the production process, and then again retested to ensure they meet all original factory specifications. Certified Refurbished systems may have some observable cosmetic blemishes, but they will not affect performance.Scratch and Dent products are systems with considerable cosmetic blemishes that do not affect performance. They are a great way to save money while still enjoying Dell Outlet's rigorous rebuilding and testing process. Scratch and Dent computers will not have scratches or pits on the screen, missing or illegible letters on the keyboard, or damage to the touchpad or palmrest.
Meg annyit hozzafuznek, hogy a melegedes es a zaj ellenere en preferalom a 7200rpm-es HDD-t notiban, mert erezheto a sebesseg kulonbseg. Barki, aki tanacsot ker tolem ezugyben csak ilyen HDD-vel ajanlok laptopot neki. Sajnos en nem szeretek varni, szeretem a gyors gepet...
-
DV
senior tag
válasz
shut-u #48096 üzenetére
Forras: link.
Mafia 2 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
RAM: 1.5 GB
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or betterMafia 2 RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
RAM: 2 GB
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or betterA mobil VGA kartyak sokkal kevesebbet tudnak az asztali tarsaikhoz kepest, ugyanazt a modellt nezve (pl. 8600GT vs. 8600M GT - mobil verzio).
200K-ert nem igazan fogsz kapni olyan laptopot, amin gordulekenyen futni fognak a legujabb jatekok.Sajnos meg igy sem tudok ajanlani gepet neked, mert annyira nem vagyok jartas ezen a teren, de talan majd a tobbiek tudnak segiteni, most, hogy mar megvan a minimum es az ajanlott gepigeny a jatekhoz.
+segitseg: Notebook VGA chart: link.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 8/256GB, 6 ciklus, 100% - garancia (75)
- Victus 16-s0276ng 16" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest