Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
dekoninck #6013 üzenetére
Nekem M100-164 van egy éve (a 165-höz hasonlít, csak GMA950 van benne, nincs BT és 60 giga a vinyó), semmi baja, de mindennapi munkához nem tudom ajánlani.
A tükröződő kijelző miatt meg kell keresni a legsötétebb helyet, egyébként a színek gyönyörűek rajta (össze sem hasonlítható a céges HP-m matt kijelzőjével).
Az igaz, hogy van beépített mikrofon, cseppálló billentyűzet, de a ház nem túl masszív.
Nekem folyamatos WiFi-vel, egérrel 3 órát bír. Szofisztikált beállításokkal lehet több is.
A support viszont jó, ill. a szoftverkörítés is. -
popp
aktív tag
válasz
Igazából Ineteles gépben gondolkodom (a pc-m amd
), ezeknek talán jobb a fogyasztása
Először 12" lapit akartam, de rá kellett jönnöm, hogy az nekem nagyon pici lenne a meló miatt elsősorban. Így mentem el a 14" irányába, de ennél nagyobbat nem akarok igazából a mobilitás miatt. Bár nem tudom hány centi különbség van a 14.1 és a 15.4 között.
Neked egyenlőre jó tapasztalataid vannak az acerrel, viszont ugye itt fórumos berkekben 30%-os hibaarányról írnak. Inkább veszek picit gyengébb, de megbízhatóbb laptopot, mint fordítva.
A HP 6520 (az általad ajánlott 6720 14.1"-os kistestvére), erről valaki vmit?Cucka hozzászólásához is kapcsolódva, igen tragikus, hogy nincs normális árban megfelelő 14", minőségi kínálat, pont amit én is keresek..
Dehát biztosan jó okuk van rá.
Sajna erre az akciós nc6400-re csak 1 év gari van, mivel renew. Rizikós nagyon így bevállalni?
Azt hiszem, ma elm1ek és megnézem élőben is, kíváncsi leszek változik e majd vmit a belé vetett bizalmam.
De addig is bombázzatok a véleményeitekkel, még az első hozzászólásomból is vannak bőven nyílt kérdéseim.
-
cucka
addikt
válasz
a kiszemelt gép szerintem is jó választás, bár nem azért jól hordozható, mert fémházas, hanem mert kicsi és könnyű.
toshiba m100 szerintem annyira nem jó vétel. pl. ha kiterjeszted a garanciáját 3 évre, akkor ugyanott vagy, mint egy új nc6400-al, amihez alapból 3 év jár és ugye a hp-val megkapod a bizniszklassz fílinget/minőséget/fícsöröket is, meg mondjuk használhatóbb a billentyűzete, ami nem tudom, mennyire szempont. itt az m100-asé, házi feladat megtalálni az ins-del gombokat és kitalálni, hogy vajon mi a túróért rakták őket ennyire el.
ibm thinkpad-et meg szerintem akkor érdemes erőltetni, ha tényleg szükséged van az extráira. az r sorozat helyből bukik, mert olyan nehezek, mint ha legalábbis ólommal öntötték volna ki (14"-os gép 2.6kg
), ezen kívül csak 1 év garancia és még így is drágák. a t sorozatból pedig bruttó 350 környékén kapsz normális felszereltségűt. most komolyan, értem én, hogy egy olyan gépnél nem a hardver a fő érték, de azért kisülhetne a szemük, hogy egy bruttó 250 ezer forintos gép árába nem fér be egy dvd író.
egyébként csak nekem tűnt fel, hogy mennyire szegényes a kínálat normális árú t&l gépekből? akárhol nézem, mint ha ebből a méretkategóriából lenne a legkevesebb típus a boltokban, pedig szerintem ez a méret (13.3-14") lenne az, ahol a normális ergonómia mellett még kényelmesen hordozható a számítógép..
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest