Hirdetés

Aktív témák

• popp

aktív tag

válasz dekoninck #6013 üzenetére

Igazából Ineteles gépben gondolkodom (a pc-m amd :DD ), ezeknek talán jobb a fogyasztása :F Először 12" lapit akartam, de rá kellett jönnöm, hogy az nekem nagyon pici lenne a meló miatt elsősorban. Így mentem el a 14" irányába, de ennél nagyobbat nem akarok igazából a mobilitás miatt. Bár nem tudom hány centi különbség van a 14.1 és a 15.4 között. :B Neked egyenlőre jó tapasztalataid vannak az acerrel, viszont ugye itt fórumos berkekben 30%-os hibaarányról írnak. Inkább veszek picit gyengébb, de megbízhatóbb laptopot, mint fordítva.
    A HP 6520 (az általad ajánlott 6720 14.1"-os kistestvére), erről valaki vmit? :)

Cucka hozzászólásához is kapcsolódva, igen tragikus, hogy nincs normális árban megfelelő 14", minőségi kínálat, pont amit én is keresek.. :( Dehát biztosan jó okuk van rá. :DDD :U Sajna erre az akciós nc6400-re csak 1 év gari van, mivel renew. Rizikós nagyon így bevállalni? :) Azt hiszem, ma elm1ek és megnézem élőben is, kíváncsi leszek változik e majd vmit a belé vetett bizalmam. ;]

De addig is bombázzatok a véleményeitekkel, még az első hozzászólásomból is vannak bőven nyílt kérdéseim.

:R

Aktív témák