Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Néztem a vostro 3500-öt, nagyon baba
végre hdmi és esata is van rajta, 2 hangszóró
, matt kívül-belül, alu ház....ápr-tól érintővezérlős kijelzővel is rendelhető, gondolom horror felárért, de a pénz nem számítr ha sok van, kár hogy nekem nincs

-
petymeg
addikt
sziasztok!
van valakinek jó javaslata, milyen noti az ideális az alábbi kritériumokra:
-min. 15 coll
-teljes numerikus billentyűzet
-dedikált video
-BT, 3-4 usb 2,
-intel platform
-előtelepített oprendszer vista vagy seven.
-ne legyen fényes-lakkozott hatású koszolódó felület, legjobb lenne a matt fekete.
-főleg irodában lenne használva, irodai alkalmazások, net, archicad,
-max ár 200k bruttó.szemezgetek a hp probookkal de idegenkedek a gumibillentyűtől. még az acer extensa is tetszik
-
Chaser
legenda
A lenovo topikban kérdezd meg, nekem sajnos nem volt szerencsém ehhez a géphez még.
Napfénysüti: Alacsony fogyasztás, bár c2d-nél se magas, cpu-igp 1értelmű előnye, hogy egyetlen bodával meg lehet oldani a hűtést. A cpu erőt meg mindenki maga tudja mennyi kell neki, ha valaki tömörítget, konvertál, CAD-ezik, stb,m akkor minél erősebb annál jobb.
-
Napfénysüti
nagyúr
Átlag felhasználás mellett notebookoknál mik az i-s processzorok előnyei? Illetve mikor jöhetnek ezek ki mondjuk egy C2D-s processzorral szemben?
-
brumi1024
veterán
válasz
trblaise
üzenetére
Ezis egy jó vétel most ha i5 kell, ha nem ebből az i3-as verzió mégjobb. Dell Inspiron 1564.
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt vagyok és megakadtam ezen az Asus gépen:
[link]
Több paraméterében is pont olyan, amilyet keresek(kijelző felbontása, n-es wifi, Core ix-es proci, ddr3-as memória), azonban nem feltétlen hallottam jókat az Asus gépekről.
A felsorolt tulajdonságok mellett olyan gépet keresek, ami fél év után nem kezd el recsegni-ropogni, tehát összeszerelés szempontjából jó minőségű. Szívem szerint Lenovo vagy Dell gépet vennék, TI mit ajánlotok?
A segítséget előre is köszönöm!
-
_szantos_
csendes tag
PACKARD BELL EasyNote TJ65-F2465-AU-320HG
röviden: jó gépnek tűnik, pár napot már volt nálamhosszan
szvsz kategóriájában a konkurrensei közül kiemelkedik ár/teljesítményben, sokat néztem előtte a piacot, ez az eredmény:
Külsőre, minőségérzetre rendben van a gép. A kijelzője nem vmi jó, dehát ebben az árkategóriában ez van, illetve sokkal drágább gépnek sem biztos, h jobb
A gép specifikációi adottak. Annyit mondanék róla, hogy az alaplapi VGA mivel MHD tudja a DXVA-t, de 1080p-s filmeket nem mindet viszi. De azt meg tudja CPU-ból, elég erős hozzá. Mondjuk be lehet tenni neki olyan x264-es kódolást, amitől beszarik (killa_sample). A napokban a gépről neteztem, raktam rá a rendszert, progikat, próbálgattam, nem tudok rá nagyon rosszat mondani, kivéve két dolog: Win 7 32-bites DVD-ről nem bootol. 64 bitesről igen. Úgy lehet rátenni a 32 biteset, hogy bootolható pendrive-ot csinálsz, és rárakod az ISO tartalmát. Így egyszerű, de mire rájöttem...
A másik az, hogy a kijelzője levett fényerőn vibrált, különösen sötétszürke színnél, és ha már pár percet ment a gép. 3 napos gariban ma visszavittem cserére. A Gépházas srác is megállapította azonnal, pedig nem látszik annyira durván, tehát egy szavam nem lehet. Nem ők javítják/cserélik, de a kérésemre ráírta, hogy ha lehet, akkor a winyót tegyék át az új gépbe. Úgyhogy a supportot most tesztelem
Win 7 driver van hozzá a CD-jén, meg vmit lehet találni a PB honlapján is, meg a Win Update is segít.Ha kérdés van, akkor inkább privátot is küldjetek, mert igen pörög ez a topic, nem fogom figyelni.
-
stifi
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
ha a kisker elveszti a pert, az olyan, mintha a nagyker vesztette volna el a pert, és köteles fizetni és kártalanítani a kiskert
követő kötelezett, mint említettemha pedig a nagyker nem fizet, a kisker bepereli és fizetni fog, hidd el
ezért nem történik meg az a mit mondasz, hogy a nagyker leszarja a garanciát meg a kiskert - nem érdeke, felülről is megkapja a saját kártalanítását
példa:
nagyker elad kiskernek valamit 80 ftért
kisker eladja neked 100ért
behal a cucc
a vevő visszakapja a 100 forintját
a kisker a 80 forintját
a nagyker pedig visszakapja a gyártótól a vételárategyik nagyker vagy gyártó sem hatalmasabb a hatóságnál, hiába mondja a szerviz h nem garanciális, ha a szakértő szerint az

szerk: egyébként a kérdés: megéri eljutni odáig hogy nem érdemes figyelni a szervizt, és leverni mindent a kiskeren? egy per évekig tart.. senkinek sem érdeke
-
Chaser
legenda
Ha ez tényleg így van kb odajutottunk, hogy felesleges figyelni a szervizháttért, kiskeren mindent le lehet verni
1ébként olyan esetre gondoltam fizetésnél, mikor hivatalos szerviz azt mondja nem garanciális okok miatt halt be a gép, nem foglalkozik vele, kisker mit tud tenni? Ha perre megy a vevővel és elveszti perkálhatja, nem fogja azt kifizetni nagyker, mért tenné? Kénytelen lenyelni. -
stifi
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
valóban a kiskerrel vagy szerződéses viszonyban, és kötelességük átvenni a terméket
az más kérdés, hogy semmi értelme, mert ugyanannak a szerviznek fogja eljuttatni ahova a vevő is elvihetné, szóval az ügyintézés meghosszabbodik (miattad nyilván nem fog azonnal intézkedni, max törekszik rá)
a 15 nap is egy olyan dátum amire törekedni kell.. ha nem jön össze pereskedhetsz az igazadért de általában elmondható, hogy előbb oldódik meg a probléma mint hogy így elfajuljanak a dolgokha peres úton megilleti a vevőt a vételár, a kisker kifizeti, neki kifizeti a nagyker, neki meg a gyártó, kész, a történet lezárult.. szóval ha a kisker húzza a száját ilyenkor, hogy ő nem akar fizetni meg csak levásárolni lehet, az szerintem szarrágás.. követő kötelezett van, tehát attól hogy a kiskernek kell megfizetni a vételárat, a forgalmazónak kártalanítani kell a kiskert, a gyártónak meg a nagykert... mindig az kártalanít akitől vetted a cuccot, visszafelé
pont az általatok legtöbbet fikázott futáros szervizes gyártó (acer és asus) a leggördülékenyebb, ha már visszafizetésre kerül a sor, bár tény, hogy idáig eljutni nehéz. ha megvan az igazolás, automatikusan lezajlik a történet..
nem szabad töketlenkedni.. ha már 3x javítját a hibát írni kell a békéltető testületnek, attól általában megijednek.. de ha nem, akkor a békéltető testület határozatával (ami senki számára nem kötelező érvényű, csak ha elfogadják és annak tekintik) lehet menni pereskedni, jó eséllyel meg lehet nyerni..sokat lehetne még erről pofázni, biztos átmenjek a másik topikba trollkodni?

-
Chaser
legenda
válasz
ntomka
üzenetére
Ez

stifi: sokan reklámozhatják akkor a 1564-et, de mindnél ugyanúgy néz ki ahogy a hivatalos oldalon, nem tudom mi értelme lenne ha direkt félre akarnának vezetni mindenkit

Garancia téma...mi itt kivesézzük melyik gyártónak van itthon korrekt szervizhálózata, egy másik topikban épp arról akarnak meggyőzni -lehet igazuk is van-, hogy azzal a kiskerben vagy szerződéssel a különálló garjegy ellenére akitől vetted a gépet, tehát hozzá bármikor vissza lehet vinni hatályos jogszabályok alapján, neki kötelességbe szervízbe eljuttatni, vagy hogy 15 napon belül kijavítsák a hibát, stb...esetleges teljes vételár visszafizetése ha olyan hibája van a gépnek ami nem garanciális a szerviz szerint, de peres úton megnyeri a vevő. Mindenki aki kompetensnek érzi magát a témában, kérem írjon ide, kisker, nagyker, magánszemély, bárki

-
stifi
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz
ntomka
üzenetére
Én a fu-si 2530-amra kérdeztem rá a helyi képviseletnél, hogy milyen cpu-val tudom bővíteni a gépet. Bemásolta a csákó a manualt -amiben természestesen az volt, milyen procikkal árulták a gépet-, aztán kalap. Ha tudni szeretnéd mit támogat a géped, lévén nem ámérikai vásárló vagy, hanem tökös magyar, kénytelen vagy mindennek magad utánanézni, vagy bízni abban ph-n találsz valakit aki már feltérképezte az adott esetet...ez van

Az is vicc, hogy a lenovonál nincs feltüntetve BT, közben meg van, jobbat én se tudok...nevetek
-
fenyőerdő
csendes tag
Szeretnék a lányomnak egy "mini" laptopot venni szülinapjára.Eddig egy PC-t használt de most meglepném vele.Tudnátok valami jó helyet ajánlani.Használt és bazáros nem felel meg.Esetleg szóba jöhetaz akciós laptop ha nem kifutó termékről van szó.Elég sok helyen nézegettem de nem tudtam eldönteni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
Na jó, de én nem "ámerikái" vásárló vagyok. Nem csak az érdekel, hogy néz ki és mennyi van emellett az árcédulán. Megnézem azt is, hogy a későbbiekben mire lesz jó a gép. Azaz egy specifikációs leírás számomra azt jelenti, hogy a műszaki eszköz tulajdonságai és maximális képességei tételesen fel vannak sorolva. Ez számomra akár vásárlási döntést is befolyásoló tényező lehet. Nem ájulok el attól, hogy x év szupergaranciát vállalnak rá. Nem fogok rohanni és megvenni az első helyen, azért ettől több kell.
Az ok, hogy ők leírják, hogy mivel árulják, na de na... érted mire gondolok. 
Az meg abszolút vicc kategória, ha n-es wifi van benne, de ők csak g-t tüntetnek fel. Persze, nem panaszkodnék én sem a jobb cucc miatt vásárlás után, de fordított esetben ezért már perre szoktak menni egyes emberek...
(#41376) rekid: Ha neki annyira kell windows, akkor ezt a kompromisszumot meg kell kötnie, nincs mese.

-
rekid
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
persze ez igaz csak a akkor donteni kell hogy konfiguracio lesz jobb vagy windows amit könnyebb kivaltani mint a konfigot

-
Chaser
legenda
válasz
ntomka
üzenetére
Az gondolom arra vonatkozik, hogy mennyi rammal árulják max, cpu-nál is mindig ezt látom: up to xy, közben sokkal újabbat/erősebbet is támogat az adott gép.
Wifi passz, mérvadó az amit a gyártó ír, lehet hogy "ajándékba" n-es jár. A lenovo g550-nél a mai napig nincs feltüntetve kb sehol, hogy van benne BT, pedig van, de nem hiszem hogy ezért perelték volna őket
-
ntomka
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
"Up to 4GB 1066MHz DDR3 SDRAM"
Ez is a hivatalos oldalon van. Érdekes. A HM55 8GB-ig képes kezelni a memóriát. Most akkor a dell huncutkodik valamit?

Valamint a videó amit linkeltél, azon a részletekben azt írják, hogy n-es wlan van benne, de a hivatalos oldalon g-set írnak (sőt, a legtöbb webshopban is).
Hát nemtom. Nem jól kezdődik ennek a dellnek a "terítése". Túl sok az összevissza információ. Legalább a gyártó oldala lenne pontos. -
Chaser
legenda
válasz
ntomka
üzenetére
Fényes a lenovo g550 "a" és "g", a toshiba l500-ból is sok, a hp pavilonok, sok asus, acer...ez lehet most a trendi a gyártóknál...
stifi: Dell hivatalos oldaláról szedtem a képet, de tele van videokkal is a net, annak sok értelme van, hogy más modellét rakják fel
vásárlói megtévesztés-perek hada ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
Itt van egy jó kis video a 1564-ről.
-
Chaser
legenda
A 1564 numpados, csak olyan képet láthattál amin sztem egy studio van kitéve

"Mind2 csak 2GB rammal van szerelve. (ddr3 nál nem páratlanul kéne legyenek a ramok? ddr3 legutóbb még kevésbé volt elterjedve, nem nagyon foglalkoztam azóta velük)" Ezt nem vágom
Trichannelre gondolsz? Az notebooknál nem hiszem hogy lesz, asztalinál se az összes i cpu-nál van, csak lga 1366-nál. Nem baj az hogy 2GB, a chipset már támogatja a 2x4-es felállást is, és remélhetőleg 1-2 éven belül emberi áruk lesz az ilyen moduloknak. 1ébként nem feltétlen kevés 2gb win7-hez, én x64 alatt használtam, nem volt lassú.Inspiron 1564

szerk: rekid: Igen, visszahozták az inspiron "dicsfényét", a 1545 nagyon sokkal butább volt a 1525-nél, a 1564 viszont kialakításban megkapta a studio szériára jellemző főbb dolgokat, visszakapta a hdmi-t -ha firewiret nem is-, összességében jónak tűnik.
-
rekid
addikt
A két linkelt laptop közül mindenképp a dell-t venném. Nagyon dicsérik az uj inspiriont állítólag helyrehozták az előző széria visszaesését. A garancia meg egyertelmuen jobb a tapasztalatok alapján.
Én a win7-et kivenném a kriteriumok közül mert nagyon megdobja a laptop árát zirka 20ezerrel. 15 colban viszonlyag ritkák a numpadosak lenovo g550 meg toshiba l500 ugy tudom ahol ez megvan . Igazabol a most bejövő 15ösökön kezd divat lenni a numpad is.
Itt egy g550 példának.
Amennyiben mindenképp windows 7 et akarsz és ne adjisten diák vagy vagy van ismerősöd akkor nézzetek utána a campus programnak.
-
celf
őstag
kösz a rengeteg választ.
ez a kettő jött eddig le, mint i3 procis notik amik 150 alatt vannak:
az asusról most olvasom, hogy ratyi a magyarorszagi szervíz?
ezenkívül ami bajom van velük:
Nincs rajtuk Win7 alapból.
A Dellen nincs numpad.
Mind2 csak 2GB rammal van szerelve. (ddr3 nál nem páratlanul kéne legyenek a ramok? ddr3 legutóbb még kevésbé volt elterjedve, nem nagyon foglalkoztam azóta velük)
anyway, 2GB ram Win7-hez lehet nem lesz kielégítő valószínű.és végül: esetleg ha nincs más, akkor core 2 dúós notikból mit ajánlanátok ami:
150 alatt van
15-ös kijelzővel van szerelve
win7 oprendszer
2 év gari
4GB ram
Core2Duo teljesitményű proci
és numpad is van rajtaköszi az eddig helpet is

-
Steve-0
őstag
válasz
qwertly
üzenetére
HP 4310s NX580EA - 130e
ACER Aspire 4732Z - 132e - feljebb írták, hogy 360 napon belül lehet bővíteni/hosszabbítani a garanciáját!
-
qwertly
addikt
Köszönöm a hozászolásokat, megmondom neki,hogy ne akarjon 130000 szubnotit
3 év garival.Ha esetleg lejjebb adja az igényét akkor használtam megkapja az igényének megfelelő gépet.Csak a prohardveren kell keresgélnie. 
-
kenpark
csendes tag
Hello
Énis notebook vásárlás előtt állok és szeretném kérni a segítségeteket,hogy milyen masinát vegyek. Lenne rá 100-150pénzem, Internetezésre, zenehallgatásra,játékra kellene.. Nem egy atomerőművet szeretnék venni, de azért menjen el rajta pár játék...
Ja és legyen erős szerkezetű strapabíró... (bár nem vagyok jártas a témában és ASUS és ACER-en gondolkodtam)
Ha tudnátok valamit ajánlani annak nagyon örülnék..üdv kenpark
-
bope87
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes foglalkozni egy AMD Athlon™ X2 (QL-65)-es notival? Vagy úgyis feltehetem a kérdést hogy 130-ért milyen gépet lenne érdemes venni? Nem feltétlenül van se márka se proci megkötés. Csak annyi hogy ne Intel GMA legyen a video... Ati HD3200-vel láttam notebookot. Ez pl mire elég?
Köszi
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
130-ert meg egy hosszu hetvege is belefer melle valami nem tul felkapott belfoldi kisvarosban. 8-))) - Nekem 90bol allt ossze az X40 SSD-vel, vadonatuj gyari nagy akkuval.
130-bol boven kijon mar CoreDuo-s IBM X60 vagy DELL D420 is.
Vagy ha picuri kell, csekk disz.
-
_PetZ_
tag
Hoi all!
nekem egy olyan kérdésem volna,hogy a hp pavilion renew notebookjaihoz nincs garancia bövités,csak annyi amit ad a gyártó? mert az ugy elég karcsú
Notebookstoreban voltam bent érdeklődni és ott mondták ezt. -
rekid
addikt
válasz
ro_bert17
üzenetére
En ugy tudom meg nincs. Ez jo is meg rossz is.
DE inkabb ne romoljon el senki laposa
Ezert is kezelem szemely szerint az asus-t fenntartassal.. egy ceges asus laptopunk pcszerviznel van, háát nem mondhatnam hogy elegedettek vagyunk veluk pedig elvileg buszkek magukra. (Ez garin tuli javitas) -
qwertly
addikt
Sziasztok egy hölgy ismerős megkért,hogy segítsek neki egy notit venni teljesen átlagos használatra,internet és irodai feladatokra.Hát sajnos elég karcsú összeget szánna rá max 130000FT lenne a keret.azt szeretné ha ezért minél könnyebb lenne a gép,hogy tudja könnyen vinni.Sejtem ezért nem nagyon lehet egy egy normális gépet venni de hátha valaki tud egy megfontolandó gépet ajánlani?Köszi
-
rekid
addikt
Mitszolnal egy uj inspirionhoz? 3 év gari és uj generacios proci így egy jodarabig friss marad, igaz videokartyaja ujabb jatekra nem alkalmas.
-
kev08
csendes tag
Sikerült elolvasnom a linket. Sok érdekes dolog volt benne. De inkább consumer kategóriába gondolkodnék. Nem lesz nagy igénybe vételnek kitéve a gép, szóval nem kell olyan ami golyóálló.

Én is a fentébb említett 4 gyártó (hp, lenovo, dell, toshiba) laptopjait nézegettem és úgy gondolom talán ezek eléggé megbizhatóak. Ugyhogy ezek közül válogathatunk.
-
rekid
addikt
Hát figyi amennyiben tenyleg hordozni akarod es a strapaság az elsodelges akkor mindenképp business kategória ezeknek ez az ismerve (erősített váz, karcálóbb, winchester vedelem stb...)viszont dragabb is. Amennyiben neha neha magaddal viszed vhova akkor eleg a consumer kategoria is. 150ezret mondtal sajnos a business kategoria minimum 50 ezerrel fentebb kezdődik, viszont vannak kiskapuk pl hp renew asis programja vagy dell refurbished programja ezekrol Spyduck irasai közt nagyon sok infot megtalalhatsz. (Én is igy vettem az enyemet) így már kb 150 től megoldhato a dolog.
Ha az irasok elolvasasa utan consumer katgoria mellett dontesz akkor ott is vannak azert jo vetelek. Elso korben erdemes dell, lenovo, hp, toshibara szukiteni a kört mert ezeknek korrekt szervizhatteruk van és van hova menny baj esetén ahol érdemben foglalkoznak is veled. MSI, asus ebbol a szempontbol neccesebb.
Ha elolvastad a linkelt irasokat es korvonalazodott mit szeretnél akkor szolj és segitunk szukiteni a kort.
apuc: Az teljesen korrekt egy ilyen aru geptől.

-
kopszi
csendes tag
Macbook...!!!gyors,megbízhazó!
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Melyiket válasszam és miért?
Acer Aspire Timeline 1810T
vagy
Asus 1201N
A gép főleg munkára kellene, de néha bejöhet 1-1 memoriaigényesebb program is. Sokat cipelném, szóval strapabíró is legyen.
Köszi -
radi8tor
MODERÁTOR
Milyen szín-kalibrált monitorral ellátott notebookot ismertek?
-
Chaser
legenda
Ha el nem is bújhat, de pariban vannak az biztos. TDP-t ráhagyással adják meg intelnél, egyik se eszik 35W közelében
Ha meg alul is feszeled...ha kicsit jobban megnézed az intel cpu-kat, találhatsz olyat aminek a teljesítménye köszönőviszonyban sincs a másikkal, mégis ugyanaz a TDP. Ott van a kicsi T4200 2Ghz-en, speedsteppel, EIST-tel, 45nm, 800 mhz FSB, 1 mb cache Egy T széria meg 1066 FSB, 6 mb cache, bővített utasításkészlet, modelltől függően jóval nagyobb órajel, és mégis szintén 35W? Érdekes lenne
Legtöbb esetben a teljes notesz ha igp-s nem éri el a 35W-ot. -
rekid
addikt
válasz
spyduck
üzenetére
Nyilvan business classnál mást is megfizetsz a szimpla "tudason" kivul hisz az i-s procikkal szerelt business gepek megint 300e felett kezdődnek. Csak nah ledöbbent a teljesítménybeni fejlődés.
Ettől függetlenül tökéletesen megfelel szamomra és kiszolgal a mostani configom. -
spyduck
nagyúr
válasz
technoboy19
üzenetére
A Presario-t sztem kerüld! HP-ból csak a Compaq p\w\b valamint az EliteBook és Probook b szériát érdemes megvenni.
-
technoboy19
tag
Erről tud valaki véleményt alkotni?
üdv: Andris

-
rekid
addikt
Azert eleg meredek hogy i3 as procikkal szerelt uj consumer laposokat már 160 tól dobjak utanad, és tud annyit mint egy előző generációs combosabb árú consumer vagy workstation.
Agyam eldobom..
-
-
Napfénysüti
nagyúr
Pár Mobil processzor
Tényleg sokat tudnak ezek az i-s procik de én hasra nem vágódom tőlük. Eddig elég vegyes az összkép a tesztekben ahol ilyennel szerelt gépek voltak. Jó lesz a T9400 még, én is maradok a P8600-nál.
-
Chaser
legenda
Nagyvonalakban így van.
1 magos cerkák, p4-et nem veszem ide mert már régóta nem szerelik notikba, a mostani conroe magos dögök jóval gyorsabbak kisebb fogyasztással azonos órajelen, speedstep nincs2 magos pentiumok, Dual-Core néven futnak, speedstep
c2d-k, ebből van a legtöbb fajta, órajelen kívül FSB-ben, cacheben, utasításkészletben különböznek, a Dual-Core is ugyanez az architektúra
Aztán vannak az ulv-k, amik kis órajelűek kis feszen, amit némi szerencsével bármelyik speedstepes cpu-val el lehet érni
Az i3-5-7 meg bitang, a legkisebb i3 is tud annyit mint egy felsőkategóriás T9400-T9600 c2d.
-
rekid
addikt
hat ez kicsit nem igy van
Centrino ha jol tudom egy brand nem pedig konkrét proci tipus, sikerult az intelnek jol összemosnia 
Itt talalsz infot hogy hogyan is nez ki ez a dolog: klikkteljesítményben valamint fogyasztás optimalizalasban:
Cerkák
Core Solo
Core Duo
Core2 Solo
Core2 Duo
I-s legujabb procikDe ezen kivul nem mindegy melyik platform ugyhiszem.
Atomok kis teljesítményű kis fogyasztású netbookokba szánt procik, egy os meg pár firefoxablak
Najo ez igy kicsit kemeny de kb erre lettek tervezve NETEZNI.Asszem van kimondottan processzoros topic ott tuti pontosabb korrektebb infot adnak.
Ha valami nem ugy van ahogy irtam javitsatok
-
celf
őstag
válasz
Chaser
üzenetére
kösz a választ!
Centrino procik hol helyezkednek el a ranglétrán szerintetek?teljesen kint vagyok a notis dolgokból, de azért én így írnám fel a sorrendet:
P4 celeron
P4
Dual core
Centrino Duo
Core 2 Duo
i3, meg i5 meg a többi az mit tud?
illetve intel atom pl? az a szuperkicsi notikba való?amugy itt dual core-t ír a G550G-re, nem centrino-t.
egyébként barátnőmnek kutatok valami notit ami nem fog rálassulni 3 év múlva se...
kösz a segítséget
-
Chaser
legenda
válasz
Szatesz
üzenetére
Fujitsu pi 3560 132k körül iponban, mellé +2év gar 18k.
-
dzsozefo
aktív tag
Asus K50C-SX002X
Menne rajta a win7?
-
victory76
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,150k-t szánnék notira de beleőrülök a nagy választékba.
Filmnézésre,kevés játékra,netezésre kellene.Ami fontos hogy 15" alatt ne legyen.
Mondjatok valami jó gépet,ami ennyi pénzért a lehető legjobb.Előre is köszi!
-
válasz
economist
üzenetére
sok webshop és üzlet leírására nem lehet adni, gyakran közölnek rossz infókat, utána kell járni! mondjuk gyakran még telefonon vagy írásban feltett kérdésekre sem tudnak/akarnak válaszolni, nem is mindig járnak utána, de lelkük rajta...
amúgy az alacsonyabb fogyasztású led kijelző miatt nem biztos, hogy annyira kevés az apróbb akkumulátor! -
economist
tag
Hát nem tudom, a webshop azt írta, ez olyan ha megrendeled, és nagyobbal jön, akkor örülsz, de ha nem, akkor nem reklomálhatsz. És 2200-as elég sovány, nem mindegy hogy 1,5 vagy 2,5 az üzemidő, bár barátnőmnél ez annyira talán nem szempont, de ha áron belül van nagyobb, azért mégis!
-
economist
tag
Néztem két Dell gépet a magasabb garancia miatt, de ezek már elég húzósak árban, ennyit szerintem nem szán rá. Ugyanakkor dual cerka csak mindegyik. Szerintetek ér ennyivel többet a Toshibánál?
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=14193
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=9861
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 Gamer Laptop ryzen 9 8945H 4060 8gb 140watt TGP DDR5 5600mhz
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
végre hdmi és esata is van rajta, 2 hangszóró
, matt kívül-belül, alu ház....ápr-tól érintővezérlős kijelzővel is rendelhető, gondolom horror felárért, de a pénz nem számítr ha sok van, kár hogy nekem nincs

A gép specifikációi adottak. Annyit mondanék róla, hogy az alaplapi VGA mivel MHD tudja a DXVA-t, de 1080p-s filmeket nem mindet viszi. De azt meg tudja CPU-ból, elég erős hozzá. Mondjuk be lehet tenni neki olyan x264-es kódolást, amitől beszarik (killa_sample). A napokban a gépről neteztem, raktam rá a rendszert, progikat, próbálgattam, nem tudok rá nagyon rosszat mondani, kivéve két dolog: Win 7 32-bites DVD-ről nem bootol. 64 bitesről igen. Úgy lehet rátenni a 32 biteset, hogy bootolható pendrive-ot csinálsz, és rárakod az ISO tartalmát. Így egyszerű, de mire rájöttem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)