Hirdetés
Aktív témák
-
mind a két gyártó esetében van ingyenes futár, ami háztól házig szállít, ezért ebből a szempontból mindegy, hol veszed a notit - ha abban az üzletben adod le garis ügyintézésre, ahol korábban vetted a notit, az csak megnyújtja a garis ügyintézés idejét, mivel ők is küldik tovább, tehát amiatt ne fizess többet, hogy egy közeli üzletben veszed!
az msi szervize elég lassú, 3 - 4 hét általában, pláne ha alkatrészre kell várni! az asus valamivel gyorsabb, mondhatni a fele sem! -
Zarbi
tag
Üdv!
Notebook vásárlás előtt állok. Az asztali gépem fogom cserélni, tehát olyan notira van szükségem amivel tudok játszani is újabb játékokkal. A gépem a következőkből áll, egy túlhúzott 8600gt, 3,9ghz-n ketyegő p4 631-es HT-s proci meg 2 giga ram, szóval nem nehéz ezt überelni laptoppal.
az anyagi lehetőségeim korlátozottak
amit kinéztem magamnak egy ASUS n60dp. [link]
ebben egy hd 4670 van ami igen kiválló notebook vga. és jóval drágább laptopokban is alig találni ennél erősebb vga-t. persze itt nem fél milliós cuccokra gondoltam
a legtöbb netes üzletben 200ezerért megkapni, Azonban itt Kecskeméten is megtudnám venni csak, hogy 213 ezerért.
Megéri-e szerintetek az a 13ezres felár azt, hogy ha baj van a notival, nem kell futárral küldözgetni jobbra balra és a többi
másik alternatívaként az msi gx623-t néztem ki amiben szintén hd 4670 van
esetleg mondhatnátok véleményt is mind2 notiról vagy úgy általánoságban a két márkárólaz árról még csak annyit, hogy már ez az összeg is túllépi azt amit erre a célra szántam eredetileg
-
Almanach
csendes tag
válasz
nagyhadron
üzenetére
Pl jó cpu kell neki
meg avyg 2g ram.... -
Almanach
csendes tag
Nekem van.:
HRP !!!! most kapták meg, oda akartak volna engem is felvenni csak éppen q. kevéséret!
...és sajna észrevétel, hogy Solt Géza halála óra, zakatol a HRP lefelé a lejtőn
Az Asusnk meg érzéke van, hogy szar szervizeknek adja a garanciális javítást hugy pénzekért!
Ez sajnos az Asus-t is minősíti
, ős is csak a nevükből élnek -
rekid
addikt
válasz
Bdanyy
üzenetére
Nagyon elkapkodtuk az elejen a 8530w-ket. Gyakorlatilag azota nincs is renew/asis. 8530p renew-k most jottek viszont 230-240től indulnak. Én a w-t még 215ért vettem.
Én is kineztem egyet masnapra elvitték és ugy foglaltattam h ha jön akkor hivjanak. 
ntomka: igazad van.

-
ntomka
nagyúr
Őszintén szólva én nem látok rá sok esélyt, hogy 1-2 hónapon belül lemegy az i-s procik ára, hisz az intel most hagyta abba a duo procik gyártását. A fennmaradó készleteket előbb értelemszerűen ki szeretnék árusítani. Szóval ezek ára biztos fog esni, de az i-s procik addig ha olcsóbbak is lesznek, nem sokkal. Kicsiny hazánkban meg főleg. Itt nagyon jellemző, hogy amíg van régiből raktáron valami, addig az újat nem nagyon vesztegetik (persze érthető).
Persze ez az én szubjektív véleményem.A core i procik összehasonlító tesztje itt megtekinthető.
-
stifi
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
7-720QM és a i7-820QM 4 magos, a többi 2..
ha már ilyeneket kijelentünk, jelöljünk is meg forrást, ne csak annyit, hogy utánanéztem - mert látod nincs igazad
vagy jelöld meg a forrást, és elhiszem neked.
az én forrásom: http://www.intel.com/products/processor/corei7/mobile/specifications.htm -
Bdanyy
addikt
válasz
Koncentrál
üzenetére
Nekem notebookstoreból van hp elitebook 8530w, renew változat, így 215k volt 799 helyett. Dellnél van renew amiről tudok, asszem marseusnál, de most nem találtam meg pár hete még igen. Ez 4 giga rammal és 320-as vinyóval van, 1680x1050-es matt kijelzővel. Mindenképpen érdemes felhívni őket, mivel amikor az enyém érkezett olyan gyorsan lefoglalta már mindenki őket, hogy netre fel sem tették az árat
Én még ősszel vettem, de utána is láttam néha ilyet a honlapon. -
Chaser
legenda
i7-es gépet várók/vevők figyeljenek rá, hogy nem 4 magos, ugyanúgy 2 mag + 2HT szál mint az i3 és i5-nél, Oliverda hívta fel a figyelmem az egyik topikban, megnéztem intel oldalán, sajnos igaza van.
-
rekid
addikt
válasz
nagyhadron
üzenetére
Én asus-t még nem vennék amíg a friss magyar szervízröl nincs valami info. Továbbá ha i-s procisat szeretnél akkor várnék 1-2 hónapot míg a többi gyárto is kihoz több ilyen processzorral szerelt laptopokat hogy essen az áruk.
Viszont én lehet néznék egy erősebb core2dou proci notit.Amennyiben sürgős. -
stifi
senior tag
válasz
nagyhadron
üzenetére
200 felett hajszállal és ilyen célokra semmiképp se ulv procis gépet!
toshiba L505-13H, 200 körül ez az egyetlen minőségi i5-ös gép szerintem, márpedig azokra a célokra amiket leírtál az i3 i5 i7 a legjobb választás, és ebben még egy jó videókártya is van, jó minőség, jó szerviz, 2 év gar, és egész jó a hangrendszere, igaz nem harman kardon, de nem is doboz...
még lennének a 1546-os dell inspironok mint alternatíva, de ehhez a toshibához képest enyhén szólva is gagyi a házuk, de legalább a 1545-höz képest már tettek rá egy hdmi kimenetet, ami mindenképpen pozitív -
Steve-0
őstag
válasz
nagyhadron
üzenetére
Szerintem vmi Intel i3 processzorral szerelt laptopot keress!
-
krisi047
senior tag
válasz
nagyhadron
üzenetére
Ha jól tudom a CS4 már használja az Nvidia GPU-kat kódolásra szóval akár az ASUS UL80/50Vt modellek is szóbajöhetnek.
A bill. ok, bár a hangszórók nem díjnyertesek. A Turbo33-mal a teljesítmény is elfogadható. [link] (Ha jól tudom, Turbo33-mal a SU7300 a SU9600-nak felel meg. -
nagyhadron
csendes tag
Kedves Hozzáértők!
Előző notebookom váratlan elhalálozása okán keresem utódját. A keret 150-200ezer forint, esetleg egy hajszálnyival több. Amire biztosan használnám: net, iroda, filmnézés, stb., Photoshop, képfeldolgozás, napi szintű tömeges videókonvertálás (sok rövid .mp4/.avi átkonvertálása .mov-ba), néha egy-egy hatalmasabb excel file-on műveletek, előbb-utóbb 3dsmax és aftereffects munka. Nem baj, ha az anyaga nem telefonbakelit és a hangszórója nem egy doboz százasszög, tehát valami élvezetes fogású. Ha van numerikus billentyűzete, azt sem bánom, illetve aránylag kényelmesen lehessen rajta akár hosszabb szöveget bevinni, adatrögzíteni.
Valamiért megragadott az Asus UL80Vt/UL50Vt páros, de biztosan lebeszéltek róla. Ám tegyétek, ajánljatok valami kellemesebbet. (K52JR???) -
Surranó
aktív tag
Üdv!
Ismerős fiatal hölgy keres notebook-ot, 130k bruttó körül. Picit lehet több, de a 130k a fájdalomküszöb.
- netezés
- filmnézés
- megbízhatóságElsőre ezeket nézte ki:
Dell Inspiron 1545
Toshiba Satellite L500Vélemény, más javaslat?
Jöhetnek vallási témák is (Dell / Toshiba / Asus / stb a király...) -
ntomka
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Azért a barátságon remélem nem akarnak túlmenni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kranyek
csendes tag
Van valakinek sejtelme arról, milyen forgalmazó foglalkozna angol billentyűzetes Sony Vaio beszerzésével? Zömében kapásból azt mondják, kizárólag magyar kiosztással szereznek be. NEM ÉRTEM TELJESEN AZ IGAZI OKÁT, miért nem rendelhetek mást.
-
Chaser
legenda
válasz
Atikusz
üzenetére
Általában van.
MedHeppy: Ennyiért OS-sel lenovo g550-et tudsz venni T3000-rel, 2GB rammal -esetleg még +2GB belefér, azt vehetsz külön-, ha nem céges használatra kell a gép akkor "home" OS nem is jó nektek, csak business. Esetleg renew HP-ban még találhatsz megfelelőt.
Akinek P8xxx proci van a gépében ossza már meg velem, hogy SSE4.1-et tud-e és mennyi a low VID

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem Toshiba van, az sem meleg, ilyen 33 fokon elvan és jó a szenzora. Mivel senki sem ismeri a szériát így én tesztelem, ha lehet így mondani.
-
-
Atikusz
senior tag
válasz
MedHeppy
üzenetére
az sem rossz. ha sokat lesz hurcolászva, meg hordozva a laptop, akkor érdemesebb lehet a lenovo-t választani, minden más esetben a toshibát ajánlanám.
ha berakod őket az összehasonlító táblázatba, akkor könnyen észrevehetők a technikai különbségek, csak hogy párat említsek a lenovo javára: 15,6" WXGA HD, Windows 7 HP
-
Asifan
tag
Még valaki vinyó témában tud segíteni? Samsung vs WD tapasztalatok?
-
MedHeppy
csendes tag
Sziasztok!
Fateromnak kéne laptopot keresnem, de sajnos ez nehezebb feladat,mint gondoltam. Ezért úgy döntöttem kikérem szakértők véleményét, így hozzátok fordulok. Becsületes voltam, visszaolvastam pár ezer hozzászólást, de őszintén szólva meguntam, szóval gondoltam inkább megkérdezem.
Szóval, faternak első laptopja lesz, munkához kell neki. A keret 140e körül lenne.
Ami fontos lenne szerintem neki:
- 14-15"
- megbízhatóság
- igényes(ebb) megjelenés
- hosszú aksi idő
- 3-4 GB memória
- tűrhető proci
- op.rendszer (vista/win 7)Játékra egyáltalán nem használja, szóval videokari nem igény, ezért inkább procira és memóriára kéne rágyúrni.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki segít.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
H h noti? Elég az neked? -
Retr0
tag
válasz
Koncentrál
üzenetére
Szia,
Mivel főleg strapásabb körülményekre szánod a gépet, szerintem a Lenovo a te barátod.
T400 vagy T500 széria, attól függ mekkorát szeretnél.Studio széria otthonra való (márcsak a nevéből adódóan is) Nem igazán bírná a hurcolászást, a szabadtéri használatot.
HP-nak a workstation moddeljei még jók lehetnek, de újonnan boltból véve irreálisan drágák.
Talán a renew programjuk segítségével lehet olcsóbban hozzájutni.
Paviliont mint munkaállomást felejtsd el, az csak otthonra való.Videókártya tekintetében szerintem bőven elég neked egy ati 3650 is, ha nem játszol, de akár integrált vga, mert jóval csökkenti a fogyasztást.
Talán ebbe a tekintetben a Lenovo a győztes, mert abba 3 VGA is van (1integrált és egy Ati)
Ki/Be lehet kapcsolni és ezáltal növelni az akku időtNekem fél évig volt egy T500as lenovom és tudom ajánlani.
9cellás akkuval ment 2,5 órát full használaton, de elment 6órát is ha csökkentettem a teljesítményt.
Itt ph-n hozzá lehet jutni olcsóm, új gépekhez 3év garival.
Őt ajánlom, beszélj vele:[link]
Én is tőle vettem, Korrekt eladó. -
Koncentrál
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék vásárolni, visszaolvastam párszáz hozzászólást, de maradt bennem néhány kérdés.
Felhasználás:
Hoznám-vinném, szabadtéren is szeretém használni(minőség, matt képernyő, nagy akku/alacsony fogyasztás).
Asztali gépet már nem vennék otthonra, annak a szerepét is átvenné(nagy vinyó).
Advanced web és office alkalmazások mellett hobbiszintű fotó és videó szerkesztésre használnám(FireWire, sok RAM), játékra nem.
FullHD filmeket lehessen nézni rajta.Keretösszeg: ~200000 HUF
Elvárásaim:
-méret: 14-16"
-matt képernyő
-min. 320, de inkább 500GB HDD
-megbízhatóság, min. 2, de inkább 3 év garancia, jó és gyors szervízháttér
-hosszú akkus üzemidő
-DVDRW
-FireWire
-oprendszer nélküli, vagy 64 bites Win7
-4 GB RAMElőny:
-gyors WiFi
-Gigabit Lan
-nagy felbontás, főleg függölegesen
-HDMI
-HDD rpm7200
-3G/HSDPA
-videokártya tekintetében tanácstalan vagyok...Dell, HP, Lenovo, Toshiba között gondolkodom.
Dell Studio 1555 nagyon tetszik, strapabírónak tűnik, jó anyaghasználattal.
Viszont a fényes kijelző nem jó szabadtéren.Dellnél még a Vostro-t nézegettem, ami megfizethető üzleti kategória, bár itt azt írták, hogy fizikailag nem túl meggyőző, élőben még nem láttam.
HP esetében a Pavilion kialakítása nem túl jó, a többi drágának tűnik.
Lenovo és Toshiba notikat nem ismerem.Notebookstore "HP renew" cuccok között akadnak jók, de ott nehezen igazodok ki, valamint nem tudom, hogy a kínálat mennyire állandó.
Alapvetően kis vinyóval és kevés memóriával vannak szerelve.Esetleg van a "HP renew"-hez hasonló dolog Dellnél, Toshibánál, Lenovo-nál?
A vásárlás nem sürgős, kb. két hét múlva lesz rá lóvém, de szeretném egy hónapon belül magaménak tudni.
Persze belefér ha érdemes tovább várni, de májusban már üzemszerűen használnám.
Ahogy néztem, lassan jönnek az i-s procik, nem tudom mikor milyen hatással lesznek az árakra, kínálatra...Várom javaslataitokat, tanácsaitokat, előre is köszönöm a segítséget.
-
Atikusz
senior tag
válasz
Davey7
üzenetére
Az én Toshibám is USA-ból van, egy haveromtól vettem meg. Az biztos, hogy a garancia ugrik. Én mindenképp Toshibát ajánlanám, teljesen meg vagyok vele elégedve. A weboldalon lehet összeállítani magadnak ár- és igény szerint notikat. sztem nem fogod megbánni, ha toshibát veszel.
-
Davey7
senior tag
Nekem kellene egy kis segítség!
Ha minden jól megy akkor nyáron kijutok az USA-ba és szeretnék ott egy új notit,mert a régi haldoklik... Maximum 700$-t szánnék rá. Mit ajánlanátok? Net,film(HDMI fontos) és mindennapos használat... Játszani nem szoktam maximum CS 1.6 vagy madden NFL 2008, a mostani gépem leszokatott a játékról,mert az integrált GPU-ja a 230adik hely körül van a notebookcheck szerint.Nekem nagyon megtetszett a sony NW sorozata és a bestbuy-nál van 699-ért,de nem i3-as proci van benne. Néztem ugyanit egy dell-t. De akkor már talán ez jobb lenne az első upgrade-el (9cellás akku,500as HDD).
A HP pavilonokat is nézegettem,de nekem túl vastagok... vékony gépet szeretnék.Igaz,hogy még nyárig sokat változhatnak a konfigurációk,de azért szeretnék egy képet kapni róla,hogy mire számítsak...
Ha kint veszek gépet akkor a garanciát bukom itthon,jól gondolom? Nem olvastam el pontosan az erre szóló részt...
Vagy tudtok ajánlani más boltot ahol jó aron vannak a gépek? A netes rendeslés nemtudom,hogy mennyire lesz megoldható,mert nem biztos,hogy lesz fix címem...
-
Ventur@
senior tag
Jó barátom hamarosan (pár napon belül) notebook-ot szeretne venni ebben szeretném segítségeteket kérni
(mivel ebben annyira nem vagyok járatos).Feltételek:
Ár: max 140.000 ft
Márka: Mindegy, lényeg a megbízhatóság
Fontos hogy min. 2 gb ram legyen benne (ha több persze nem baj
, Dual-Core processzor (mindegy hogy AMD v. Intel), ha van hozzá Xp-s driver támogatotság az nem hátrány
, billentyűzet felosztás nem árt ha ehhez hasonló ([Acer Aspire AS5538G-313G32MN]), szín mindegy
. Nagyjából ennyi lenne
.Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni
. -
Chaser
legenda
válasz
csaba54
üzenetére
Nem tudom már mit, de szívesen

Asifan: samut semmiképp se, mindenki azt mondta fórumon hogy 2.5"-ban tré, nem is sok gépben láttam samu vinyót. WD-nek van egy 5400-es szériája ami állítólag olyan gyors majdnem mint a 7200-sek, mellette halk is és nem melegszik, róla van szó, gondolom van 320-asban is.
szerk: link lemaradt
-
outsiders
aktív tag
válasz
brumi1024
üzenetére
Melyik típus? a Scorpio Blue? Azt ne vegyél semmi pénzért, melegszik mint az állat, az én notimban olyan 44-48fok a hőmérséklete átlagban és sebességre se akkora király, bár hangja az nincs legalább. Én Seagate Momentust ajánlanék, 7200rpm-eset, hogy gyorsuljon is valamit a gép tőle

-
Asifan
tag
Üdv!
Új vinyót szeretnék az Asus notimba úgy 320gb körül. Mit ajánlotok, WD legyen, vagy Samsung?
A wd egy ezressel drágább, amúgy tök ugyanazok a paraméterek. Tapasztalatok, összehasonlítás, ilyesmi?
Köszi! -
válasz
ntomka
üzenetére
feltettem ide egy csomagot; link
próbáljátok ki először az elantech illesztőt, ha nem jó, akkor alps - más touchpad beépítést nem tudok elképzelni az msi esetében, ha már valamiért leszoktak a synaptics gyártóról! bár a másik kettő sem rossz, van nevük, csak nincs még egyik sincs annyira elterjedve ezen régióban... -
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Alul kéne feszelni, az én T5250-em a volt fujiban 1.25V helyett 0.95V-on -low vid- is ugyanolyan stabil volt.
-
joergie
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
pont most találtam meg a t400ast. jó lenne ha amd fakítana valamit mobil proci oldalon, nemtudom miért nem látják benne a piacot. toshibától nem vagyok elszállva, inkább lenovo

egyelőre nézelődök, árat most hagyjuk
Touchscreenről nem volt szó
tehát nem feltétel.
dx11 sztem még fél év mire elterjed noti szinten.Most látom hogy nem nekem válaszoltál
nembaj, így is jó -
joergie
őstag
Sziasztok! gondolkozok kissebb multimédiás notiban. végülis a fő csapásirány az lenne, hogy vajon létezik e 13.3", max 14"(de inkább a kissebb) széles képernyős 1366*768nál nagyobb felbontású noti. Thinkpad edge-t néztem most ami pofás, bár hiányzik, az optikai meg a felbontás se nagyobb, de belefér. optika nem feltétel, de előny

-
törölt tag
Sziasztok.
Kinéztem ezt a laptopot :
Igazából a 3év gari miatt elsősorban. Abban kérném a segítségeteket, hogy ezek mennyire megbízható gépek ? Mert a mostani MSI elég hamar megadta magát. Azok is jó áron vannak jó felszereltséggel, csak nem akarok évente új gépet.
Kinéztem még ezt : [link]
Pro kontra ?
Semmi extra használat nem lenne vele, igazából legyen csendes és tegye a dolgát jó sokáig.
Köszönöm

-
k.t.a.
senior tag
válasz
ntomka
üzenetére
Kíváncsi vagyok hogyan lehet programozni a multitouch kezelőfelületet, és kipróbálnám mit lehet belőle kihozni. Szerintem a jövő úgyis ebben van. A progim amúgy is DirectX-re épül. Nem csak a megjelenítés, de a számolgatós része is lassan átköltözik a GPU-ba ezért ez a két feltétel. Asztali gépben nehezebb érintőset találni. Meg amúgy is jól jönne egy laptop.
-
rii
nagyúr
haver haverja akar venni egy mindenben (5-ből) erős 4-es notebook-ot
persze net
némi game
viszonylag nagy kijelző
új
toshiba-?, dell-?, acer-? Asus-?van valami gép ami megfelel a kritériumoknak?
200.000 K környékéngondolom a játéknak valü megfelelés növeli meg inkább az árat
meg jó lenne persze minőségibb. -
k.t.a.
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Köszi, de ezek nem DX11-esek ha jól néztem. De mindjárt megnézem mégegyszer.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
k.t.a.
üzenetére
Lenovo Thinkpad X200 tablet(illetve lassan lesz X201 tablet is). Egy ilyent kipróbálhattam a múltkor. Iszonyat durva gép de készülj fel rá hogy olyan 450k-tól indul.
Van HP-ban is tablet asszem valami 2730p vagy mi a neve.
Nagyobb tablet szerintem nem létezik. Ahogy már írták előttem Thinkpadben van a T400s-nél és a 410s-nél érintőkijelző de az klasszikus kialakítású bár 14,1-es méretűek. Az ára azoknak is csillagászati.krisi0407: asszem csak az s végűeknél van érintőkijelző a simánknál nincs. Legalábbis a 400-as szériánál így volt. Nekem is T400 van és ehhez nem lehetett rendelni.

-
k.t.a.
senior tag
Hali!
Amikor először kérdeztem talán kicsit korai volt, de most újra felteszem a kérdést hátha azóta megjelent olyan masina ami nekem kell. Egyáltalán nem vagyok otthon a notebook-ok kinálatában, ezért kérek itt segítséget.
Amire feltétlenül szükségem lenne:
- DX11 támogatás (nem játékra kell, elég a legalapabb vga is)
- Multitouch képernyő (értelmes méretben. 15" az ideális)
- kétmagos proci (nem atom, intel/amd mindegy)
- magyar billentyű kiosztás
- LED-es háttérvilágítás a képernyűhöz.
Ami jó lenne:
- Windows 7 Home Premium 64bit Hu
- két winchester hely (van egy ssd-m bele)
- HDMI kimenet
- minőség
- web kameraTudtok ajánlani olyan gépet, ami legalább az első csoport összes paraméterének eleget tesz? Vagy még mindig korai a kérdés?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére

(#41000) Surranó: Láthatóság szempontjából a világításnak kevés szerepe van. Ott inkább a szubpixelek kialakítása valamint a képalkotó eszköz előtt elhelyezett burkoló anyagok minősége és milyensége mérvadó.

Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 6-os i7 széria 2 magos, nyilván ezért olcsóbbak is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Nagyjából ennyi lenne

Van HP-ban is tablet asszem valami 2730p vagy mi a neve.