Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
Érteni értek mindent. Tisztában voltam vele, hogy véges minden NAS kapacitása is. Kaptam már közben egy kedvesebb egyéntől választ, miszerint a Synology 212 is korlátozva van 30 torrent futtatására.
Én azért mertem megkérdezni, hogy pontosan kinek, mennyit, és milyen sebesség mellett tudott kiszolgálni, hogy hátha az én igényeimet is kielégíti.
Már bánom, hogy kérdezni mertem a fórumon, ha csak ilyen válaszokat kapok, mint a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fűnyíró topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politikai mémek
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Futás, futópályák
- Google Chromecast topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- FOSI AUDIO V3 MONO 2 DB 100+W 8Ohm +10A 48 PSU
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest