Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Multibit #33501 üzenetére
Én mikor a korábban már említett grafikus barátomnak, kitaláltam a teljes rendszerét, elküldtem neki, hogy mit kell megvenni, azzal jött vissza, hogy szép-szép, de fehérben nem lehetne?
De neki elnézem, mert grafikus, és kissé másképp gondolkodik mint egy átlagember. (Persze azért elküldtem a jó büdös francba, hogy kidolgoztam neki egy fasza rendszert, meg gondolva a pénztárcájára megtaláltam neki a megfelelő NAS-t, erre ilyenekkel fáraszt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest