- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
válasz
fogtunder #18232 üzenetére
tudom, hogy túlpörgőm, és köszönöm, hogy van türelmed hozzám
4k-s videok miatt aggódom egyébként azért vagyok "rápörögve" a teljesítményre.
Most vettem egy 4k-s monítort, és ha van szeretném kihasználni.megrendeltem a cuccot,
most jöhet a következő túlpörögni való:
milyen rendszer menjen ráolyat tud valamelyik rendszer, hogy google drivot ugyan úgy szinkronizálja mint egy pc-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest