- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
válasz Adirotor #48072 üzenetére
a jelenleg használt samsung TV-vel összehasonlítva oda meg vissza voltam, h a benq-nak mennyire bitang jók a színei. van ugyanilyen váááóóóó faktor a VA és az IPS között; vagy "csak szimplán" jobb, de nem annyival; netalán azt már csak az igazán "vájtszeműek" veszik észre?
már ha érti kend, hogy mire gondolok..
-
hsrasus
aktív tag
válasz Adirotor #48061 üzenetére
köszi
igen tudom, h VA paneles, de azt már láttam élőben és sztm nincs vele semmi baj.
lehet h még soha nem láttam IPS és azért.alapvetően nem zárom ki a többi monitort, nyitott vagyok az egyéb javaslatok megfontolására is, ha van érdemi hozadéka a másik 2-vel szemben. igen, 27-est szeretnék.
amit linkeltél az PWM-es és ha lehet, akkor azt már azért kerülném.
pénzem van, de nem vagyok az ellensége és mivel jelentős árkülönbözet áll fenn a két termék közt, ezért is kértem a segítségeteket, figyelembe véve a felhasználói szokásaimat.
-
rígel
őstag
válasz Adirotor #48061 üzenetére
Ne vicceljünk már, nem olyan rossz az a VA panel, főleg filmnézésre. Vannak előnyei- hátrányai, csakúgy mint az IPS-nek.
Én is azt mondom hogy általános célra az IPS a legjobb, de nem mindenki ért ezzel egyet, és mindenkinek igaza van. Én használok VA paneles BenQ 2760-ast, és nincs azzal a panellel semmi baj. A felbontással ebben a méretben már annál inkább.
Ha számít a színhűség akkor nyilván inkább IPS, de általános célra tökéletes a VA is.[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz Adirotor #48047 üzenetére
és #48048) triluan : köszi srácok, egész jól kijöttünk a dologból. 1 19es Fujitsu Siemens-et választottunk 12ért 6 hónap garival és jobb a képe mint ami volt xD
jó réginek tűnik vagy 6-8 éves lehet nem néztem a típust nyilván nem olyan mint a p2414esem de megy és célnak megfeleldon't tell me what i can't do!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Adirotor #48039 üzenetére
Nem tudom hogyan lehetne jobban feltüntetni azt, hogy "Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!"
Talán valami villogós kör a képernyő közepén?Sajnos erre nincs lehetőség.
A lenyitható menü is azért került bevezetésre, hogy jobban szem előtt legyen, mint az első hozzászólás. -
-
Isual
veterán
válasz Adirotor #48006 üzenetére
most nézem csak... "errol meg kene kerdezni old artistot" - Mivaann??
(#48008) ROBERTOH: Matt. Valszeg PWM-es, de nem biztos.
(#48009) Bálint306: Ha ablak van a monitorral szemben, akkor pont annyira. Ha mögötte akkor kb semennyire. Egyébként meg szép és szubjektíve élesebb, kontrasztosabb a képe (ahogy rígel kolléga is mondja ). Én szeretem őket, csak itt tényleg a gombhoz varrod a kabátot, ha úgy akarod elhelyezni a szobában, hogy jó legyen. Elegáns monitorok nagyon.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
PandaMonium
őstag
válasz Adirotor #47967 üzenetére
Van itthon egy szép kis 120cm-es Samsung 3D TV, úgyhogy a filmes igények azzal le vannak tudva, nekem elsősorban fejlesztésre kell (Eclipse, Microsoft Visual Studio, VIM), néha modellezésre, képszerkesztésre (digitális rajzolás), meg időnként játékra.
Igazából 1080p -n is elférek, csak kissé nehézkesen (pl. mikor Eclipse-ben az egész debug felületet begyömöszöli az 1080p-be kb. esélytelen átlátni még a forráskódot is), de lehet jobban járnék egy másik 24" -es IPS monitorral ezt meg beraknám másodlagosnak. Ha 1440p akkor a 170.000Ft nekem már nagyon sok, igazából 100k a lélektani határ, de az is úgy, hogy eladom a mostanit és rádobok egy kicsit.
Gondolom ezt a kérdést sűrűn megkapjátok, de ha esetleg úgy döntök, hogy mégis inkább egy másik 1080p monitort szeretnék a mostani mellé akkor mit ajánlanátok? IPS panel (vagy valami hasonló, pl. PLS) feltétel, minél pontosabb és szebb színekkel annál jobb, ~5ms GtG idő (8 még talán belefér), és 24-27" méretben.
What I cannot create, I do not understand
-
ohway
tag
válasz Adirotor #47957 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a nagyobbat választottam!
Asus ROG STRIX B450-F GAMING II, AMD Ryzen™ 5 5600X + bequiet! Dark Rock 4, Kingston FURY 32GB DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black , EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA, Corsair RM750x, Fractal Design Meshify, Samsung 970 EVO Plus NVMe 500GB + 1TB WD
Új hozzászólás Aktív témák
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27'' UltraGear 27GL83A-B 2K WQHD IPS 1ms 144Hz G-Sync Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest