- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
Tiby_83 #44103 üzenetére
Van belőle, ilyen product numberrel: 9H.LA2LA.DPE vagy 9H.LA2LB.DPE vagy 9H.LA2LA.DPU
De egyszerűbb, ha nem sokkal drágább, akkor GW 2265HM-et veszel, ebből csak flicker-free van már forgalomban, és (szerintem jobban néz ki,) illetve beépített hangszórója is van és HDMI csatlakozása pluszban.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Tiby_83 #16885 üzenetére
Mindenképpen. Full Hd alatt lényegesen kevesebb FPS-re számíthatsz játékok alatt, mint az általad használt felbontásban. Egyébként többi alkalmazás nem látja számottevően kárát a nagyobb felbontásnak!
Nekem Benq-el pozitív tapasztalataim vannak, a többivel nincs személyesen tapasztalatom, de szerintem egyikkel sem jársz rosszul, mondjuk a GL2250-elődmodellje a 2240-es az ajánlottak között van, szóval az utód sem lehet rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest