Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #129819 üzenetére
Na sikerült összerakni! Első kérdés akinek van acer monitor meg tudná nekem mondani van e fólia a képernyőn? Igazából nem egyértelmű mert látszik hogy van valami réteg rajta de az lehet valami bevonat a tükröződés ellen stb... Nem szívesen kapirgálom amig valaki nem ír hogy mi lehet. Röviden a monitor rohadt jó minden téren előre lépés a 165 hz fantasztikus játéknál meg böngészésnél is a 75hz után. Még csak a dobozból vettem ki semmit nem állítottam rajta de igy is kontrasztosabb a kép látszik a nagyobb fényerő és nagyon szépek a színek! Furcsa viszont hogy keskeny kávának tűnik viszont a kép nem tölti ki teljesen a képernyőt. Meglepett hogy jár hozzá távirányító! A hangszóró csak van igazából szól de ennyi...
A fólia azért kérdéses mert ha nincs rajta akkor valószínű megy vissza mert van valami szar ami szerintem nem pixel hiba de nemtom mi lehet. Kisebb vonalba 3mm kb töri a fényt mintha karc lenne de kikapcsolt állapotban nem látszik semmi. Ha nem oldódik meg ez a hiba akkor is veszek egy ilyen monitort mert nagyon tetszik de ezt küldöm vissza. Ilyenkor amugy lehet kérni cserét vagy egyből pénzt kérjem és rendeljek egyet az oázistól pixel garival?
Az utolsó képen látszik a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Subaru topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest