Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csodamaki
csendes tag
válasz planbmokus #118593 üzenetére
Köszi!
-
-
Met
nagyúr
Tegnap megérkezett.
Hibás pixelt nem találtam, nem is érzem billegősnek.
Kézzel billegtettem de nem billegett jobban mint a többi, a falhoz rögzített asztalt is megrángattam alatta, nem moccant. Hétvégén lesz az éles teszt, Dirt Rally 2.0Jól sejtem hogy nem érdemes HDMI-ről DP kábelre váltani?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
planbmokus
senior tag
válasz Csodamaki #118592 üzenetére
Szerintem ha találsz még valahol Dell P2419H-t, akkor repülj rá, az újabbak, a P2421H/P2422H kicsit drágábbak. Kategóriájában jó darab: állítható magasság, pivot, IPS, DP, HDMI, VGA, USB 3.0
Ha az állíthatóság nem szempont, akkor az S2421H is jó választás lehet.
Használunk cégeknél pár száz darabot, megbízhatóak.[ Szerkesztve ]
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Csodamaki
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék monitort venni, ebben kérném a segítségeteket.
A felhasználás célja igazából csak home office munka (szövegszerkesztés, emailezés, semmi photoshop vagy ilyenek), illetve általános netezés, néha youtubeon videók nézése.
Nincs semmi extra igény, de azért jó lenne ha szépek lennének a színek. Én olyan 24 colos fulld hdre gondoltam, de ha érdemesebb nagyobbat venni, akkor az se gond.
A keret 50-70 között lenne, +/- 10.000.
A csatlakozás hdmi-n lenne.
Előre is köszi!
-
AdamzHU
csendes tag
Sziasztok,
A HP új gaming szériáját biztos láttátok:
https://www.digitaltrends.com/computing/hp-x-series-gaming-monitors/
HP X27 IPS, FHD, 165 Hz 260 dollár
HP X27q IPS, QHD, 165 Hz 340 dollár
Alzán már láthatóak az árak és ekörül vannak forintban is, bár az X27 retail ár alatt van bőven. (X27 63k és X27q 108k)
A HP honlapján max 1 év garit akarnak rájuk adni, hol itt a buktató? Vajon miért akarnak csak ennyit adni és miért ilyen olcsón? Túl szép, hogy igaz legyen buktató nélkül.[ Szerkesztve ]
-
ttomas2005
csendes tag
Sziasztok!
Mint előttem nagyon sokan, most én is szeretném kikérni a tanácsotokat.
Jelenleg a Lenovo Y530-as laptopom 15.6" 60hz IPS monitorját használom lassan 2 éve amit egy 1050Ti hajt . Az egyetem kezdetén vettem, mérnökinformatikusnak tanulok, így ez a szolid kialakítása miatt elérhető árú kezdő gamer laptopnak bizonyult, ami kielégítő volt számomra. Most viszont ahogy egyre inkább haladok előre a tanulmányaimmal kezd kicsi lenni a 15.6" így szeretnék hozzá beszerezni 1 (vagy 2) külső monitort ami ilyen mindenes (főleg multitask és néha kis esti fps gamelések mennének rajta, film nem nagyon) .
Mit javasoltok? Vegyek egy 27"-os FHD-s 144hz-s belépő szintű gamer monitort (pld AOC 27G2U) vagy maradjak a kisebb 24" colnál hasonló képességekkel és ilyenből esetleg kettőt (HDMI és mD kimenet is van a laptopon) . Keretem az nem sok van rá (nagyjából 70K) , így hardveraprón is nézelődöm.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Pano
addikt
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni monitort választani/ajánlani. Vennem kell egyet, ami a következő célokra lenne használva: munka [beletartozik UI review, szóval nézek designt is], film [nagyon sok ] és játék.
Nem igényelnék játékos monitort így abban nem kell gondolkozni, de megbízhatót, jó garanciával. Ebben ahogy láttam a Dell-ek jobbak.
Viszont a keret sajnos nem nagy, 60-70 ezer forint amit rá tudok költeni. 24 vagy 27". Utóbbi mérettel csak az a félelmem, hogy a fullhd-hoz már nagy, 1440p meg a játéknak vágna oda, mert azért nincs olyan VGA-m, hogy ki tudjak rendesen natívban hajtani egy olyan felbontást. Plusz a keretbe nem is igen fér bele.
2 HDMi vagy 1 HDMI és 1 Displayport-ra szükségem lenne (váltani noti és PC között) és PIVOT állványra.P és S sorozatú Dell-eket nézegettem. 60 és 75 Hz között van olyan nagy érdemi különbség, hogy amiatt ne döntsön a P sorozat mellett?
Természetesen nem ragaszkodom a Dell.hez, csak azok jöttek szembe velem inkább. De ha van valami erősen ajánlott, akkor kicsit feljebb tudok menni árban, mondjuk 80 körülire.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Lecserélném a lassan 13 éves Eizo-mat: [link]
150e Ft környékén keresek 24-27 colos monitort, max. qhd felbontással. 60 Hz-es elég lehet, ha több, annak csak örülök. Freesync legyen.
Elfogadható kompromisszum kellene, ami játékban többet hoz, mint az elődje, viszont fotó szerkesztésre és nyomtatásra (jellemzően ICC profillal) is megteszi.
Egy ötlet: dell s2721dgfa? Remélem tudtok még mást is ajánlani. Igazándiból elég lehet a 24 col is, ha adott összegért ennél a méretnél többet kapok.[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Nem követtem mostanában a monitorok világát, a közeljövöben várható 4K 144 Hz monitor 27-, vagy 32-es méretben, elfogadható áron?
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
egy Asus VP249HR új/újszerű állapotú méltányos árú 37e forintért?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SaitoX
tag
27" 4k monitort használ itt valaki?
Észrevehetően szebb a 164 PPI mint a 109 PPI napi használat mellett? Olvasás, netezés, videózás, akár játék, stb?
Dell S2721QS-en gondolkozok, review alapján egyáltalán nem rossz.
-
^Boss
őstag
Dell 3222QE-rol mi a velemenyetek?
LG 32UN880 elleneben van barmi nagyobb, donto erv az LG mellett az ergo-s karon kivul? (Amit ugyis vehetek barmikor tobbfelebol valasztva…)
koszi! -
planbmokus
senior tag
válasz TechN7ne #118577 üzenetére
Az ívelt kijelző kiváló játékra, mert sokkal jobban bent van a látóteredben, kevesebbet mozgatod a fejed és a szélek is élesebbnek tűnnek.
Viszont pl. Photoshop vagy hasonló programokban nekem mindig kellettek a segédvonalak, mert gőzöm se volt hol vannak az egyenesek.
Filmezésre szintén inkább sík darabot vennék.
Én 3 év ívelt használat után visszatértem síkra, eleinte fura volt, mert mindent domborúnak érzékeltem..."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Ma át kell vennem egy 27 colos monitort ,íveltet szeretnék max. 70k ig és ezt néztem ki:
Samsung C27T550FDEsetleg ha lemondok az ívelt kijelzőről van még ez:
Dell S2721HSokkal jobban megéri a sík Dell ,mert akkor hanyagolom az ívelt megoldást...?
Köszöntem előre is -
aradebil2
senior tag
Kicsit megrángattam ennek az eggyel komolyabb testvérét (LG 27GL850-B) a MediaMarktban a múltkor, és mivel Dellhez vagyok szokva (P2419H) egyértelmű volt, hogy megint Dell lesz...nagyon gargesz műanyag az egész és instabillnak is tűnt, pedig ez állítható is volt.
-
Met
nagyúr
Ez akkor jó vétel? Tegnap valami 150k volt megint. Nem látom hogy bontott lenne.
Felbontás elég, maradnék az LG-nél."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Ano
senior tag
válasz planbmokus #118565 üzenetére
Köszi , azt hiszem a Zowie remek választás lesz
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
planbmokus
senior tag
Kompetetív játékra: Zowie XL2411P
Kampány játékra: AOC 24G2U5 vagy Samsung C27RG50A Zowie eSport monitor, nincs ghosting, nem folyik, nincs húzás, nagyon gyors, de cserébe egy ocsmány TN panel van benne.
AOC-ben szebb a panel (elvileg IPS, mások szerint VA), nincs erős túllövés, minimál ghosting.
A Samsungnak szép a képe, 240Hz, GSync, de multira alkalmatlan, mert olyan ghosting van rajta, hogy gőzöd nincs hova kell lőni, ha kis célpontok vannak.Ha nem tetszenek, akad még pár LG, AOC, Samsung, MSI ebben a kategóriában 24/27" méretben, nézzetek körül.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Ano
senior tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Ismerősnek kellene 144Hz-es gamer monitor ... 24 vagy picit nagyobb ... Nvidia kari lesz majd az új gépében ha ez segít, de nem lesz atomerőmű, így a 1080p-s felbontás is bőven elegendő lesz.
Keret max80e Ft
Mit ajánlotok ilyen paraméterekkel?
Előre is köszönöm!
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
ceia
őstag
Kösz a választ! Ez a dolog a FreeSync-kel nagyon jó! Hiába, NV..
Sajnos közben olyan felmerült, hogy valószínűleg nem is igazi VA, hanem 6bit+FRC. Ráadásul 7.5 ms a GtG, ami rettenetesen sok, ha nem igazi VA. Egy tesztben ís írták, hogy ghostingozik, ami vicces, mert 1 ms MPRT-t adnak meg rá.
Egy "kicsit" elbizonytalanodtam, lehet, hogy nem is jó ez a monitor.it's more fun to compute
-
SaitoX
tag
válasz SaitoX #118559 üzenetére
Illetve még az S2421H-n gondolkodok, ár/érték arányban jó választás lehet. Illetve jókat lehet olvasni róla. Az egyetlen aggályom, hogy az sRGB-nek csak a 90%-át fedi le ez a monitor.
Ez mennyire lehet észrevehető átlagos napi használat mellett, azaz ha nem kifejezetten fotózás miatt veszi az ember?
[ Szerkesztve ]
-
SaitoX
tag
Dell P2422H megéri a felárat P2419H-hoz képest?
P2419H = 57.990
P2422H = 74.990 -
-
veterán
válasz ^Boss #118550 üzenetére
Hát, attól függ mire akarod használni, ha profi munkára, akkor a BenQ jobb a valós 10 bites színmélységgel (az LG csak 8 bit + FRC), illetve a BenQ 85W-tal tud tölteni 60W helyett.
Csatlakozók elhelyezése és mennyisége között van még különbség, azt te tudod mit-mennyit akarsz rádugni, ha több gépet is, akkor jól jöhet még a KVM switch, hogy ne kelljen az usb cuccokat váltáskor átdugni egyik gépből a másikba, illetve a BenQ-nak van ez az állítgatásra használatos korongja ("HotKey Puck").
Más különbséget én így laikusként nem tudtam felfedezni. Olyasmi kart bármikor lehet venni.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
ceia
őstag
Üdv!
Most volt cikk itt a PH-n, [Olimpia közben is lehet gépet építeni] és ebben olvastam a Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWUXEN monitorról, egész jó adatai vannak, legalábbis az én számomra. Ez FreeSync-es, és úgy 144Hz-et is tud, de nekem NV kártyám van. Vajon akkor csak a 60Hz-et tudja? Teljesen jó lenne a 75Hz, nem kell több. Lehetséges, hogy annyit egy GTX 1050 Ti-vel is tud? Különben mindenben tip-top számomra, kivéve az alap 60 Hz-et, és hogy Samsung. Nem nagyon bízom benne és még sosem volt.
Különben, ha tudtok jobbat ajánlani, ezek az elvárásaim:
27" - 1920*1080 - VA - 4ms GtG - 75Hz - max 30W - liftes talp, vagy vesa 100
max 75.000 ft
Ugye, nem is sok? De valahogy pont ilyen nincs..it's more fun to compute
-
bajusz15
senior tag
Na, mire sikerült dönteni, hogy inkább legyen 27" és 2k 75Hz-en inkább mint 144Hz és FHD, a Dell S2721DS ugrik egy +60k árat, csak a szokásos formám
-
Hyena
senior tag
válasz WhiteHawk24 #118542 üzenetére
Vajon ebbol nem lesz 32 colos 27GP950-B ?
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
veterán
válasz WhiteHawk24 #118542 üzenetére
Uhh, bocsi, már aludnom kéne
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz WhiteHawk24 #118531 üzenetére
Az LG éppen kapható.
Én úgy tudom, hogy csak az OLED hajlamos beégni, ezek meg nem azok.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
WhiteHawk24
tag
válasz Komplikato #118538 üzenetére
Bocs nem írtam, nekem az is jó ha csak kompatibilis.
Nincs tökéletes monitor, így muszáj lejjebb adni az elvárásokat! A HDR-t ezért sem írtam. -
veterán
válasz Hyena #118537 üzenetére
Értem, hát olyat tudok még mondani, hogy pl. a Gigabyte FI32U már Németországban kapható nem lehet túl távoli időpont, mikor már hazánkban is beszerezhető lesz.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Komplikato
veterán
válasz WhiteHawk24 #118536 üzenetére
A linkeltek között is csak a Predator tudja, a többi az csak "kompatibilis".
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Hyena
senior tag
-
WhiteHawk24
tag
válasz Komplikato #118532 üzenetére
Láttam azt is, de nincs benne G-Sync, így kizártam.
Azért köszi! -
veterán
válasz Hyena #118534 üzenetére
43"-as méretben vannak, például: Asus XG43UQ, Gigabyte FV43U. Ez a kettő már hdmi 2.1 is, ha esetleg konzolt (is) akarsz mellé. Nagyjából 96-97 cm szélesek.
Vagy régebbi típusok: Acer Predator CG437KP és Asus XG438QR[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
Sziasztok! Monitor vasarlasa elott allok, elegge el vagyok vesze, jopar ev iMac utan.
a cel az lenne, hogy nagyjabol azt a szintet amit az 5K iMac hozott, ki tudjam valtani.
tetelesen:
- 32”
- 4K
- nem szeretnek hajlitottat
- usb-c csatlakozas hogy toltse a laptopot is
- ha lehetseges, letisztult design (semmi gamer orulet)
- az nagyon nagy plusz lenne, ha nem gagyi muanyagbol lenne, es a hatulja szepen mutatna, mert nappaliban lenne, es nem falfele nezne
- eleg a 60Hz
- homogenitas ne legyen borzalmas
- es nyilvan a leheto legjobb szinhusegtudom, hogy valoszinu mindet nem sok monitor teljesiti, igy ha csak 1-2 aprobb lemondas lenne, az is erdekelhet.
elore is koszonom az otleteket!
-
Komplikato
veterán
válasz WhiteHawk24 #118531 üzenetére
Van még a GigaByte M28U, de a tesztek alapján látszik is rajta, hogy "olcsó" , nem sikerűlt olyan jól, mint az M27Q/M32Q.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
WhiteHawk24
tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni... Kérnék egy kis segítséget!
Amit szeretnék: 4K, HDMI 2.1, NVIDIA G-Sync, 144Hz, ~27-28 colAmit eddig találtam:
-LG 27GP950-B [link]
-Samsung G7 S28AG70 [link]
-Acer Predator X28 [link]
-Asus TUF VG28UQL1A [link]Az első kérdésem: Az Acer HDMI 2.1-el hirdeti, de a leírásában HDMI 2.0B szerepel. Mi az igazság?
Második: Lehet hülyeség, de én nem akarok olyan monitort ami be tud égni. Még akkor sem ha kicsi az esélye. Ezek közül valamelyik olyan?
Harmadik: Miért nem lehet egyiket sem kapni még sehol? Van még ezeken kívül javaslatotok?Előre is köszönöm!
-
Hyena
senior tag
Sziasztok,
A jelenlegi Asus PG279Q monitorom helyett szeretnek egy uj 32 colos, 4k felbontasu, HDR, G-synces (legalabb 144hz) peldanyt, de eddig nem talaltam a parametereknek megfelelot.
Valami otlet esetleg?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
p.e.ty.a.
csendes újonc
sziasztok,
Van valakinek tapasztalata abban, hogy monitort használ tv-nek set top box-ról?Kis (30" alatti) tv-t vennék, és monitor nagyon sokféle van, tv meg alig. (Tv-okosítás funkció megoldható hdmi-ről, szóval okosmonitor sem kell feltétlenül, és hangszórót is rákötnék.)
Legbizonytalanabb abban vagyok, hogy milyen képfrissítési frekvenciát tudnak kezelni a set top box-ok, fogalmam sincs hogy működnek ott a videókártyák. Gondolom a FreeSync nem működik(?). Sporthoz, focinézéshez (gyors mozgások) milyen monitort ajánlotok? 75Hz-es monitorban gondolkozom, persze ha biztos lennék, hogy egy set top box megbírkózik többel is, gamer monitor is szóba jönne.
köszönöm -
aradebil2
senior tag
válasz planbmokus #118526 üzenetére
Árukereső szerint július 9 óta 115k kb...igen az állványa az nagyon pronyó.
-
planbmokus
senior tag
válasz Komplikato #118525 üzenetére
Bocsi, csak a "Mondjuk tesztek alapján pont a Mobiuz szérián lévő az egyetlen, ami ér egy keveset."-re reflektáltam.
Amúgy az Ex2780-ra 135k a legalacsonyabb ár amit látok (Emag, az is bontott), inkább 150-160k körül mozog. Hol láttad 115k-ért? (Közben megtaláltam - eDigi?)
Ha ez lett volna három hete, egy percig nem gondolkoztam volna! (Bár most nézem, ennek nem állítható a magassága...)[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz planbmokus #118522 üzenetére
Nem értem miért nekem?
Amúgy most az EX2780 ára is nagyon baráti, 114.000 környékén. Ha ennyi maradna, lehet meg is venném?
-
barabasb
tag
Ez vicces is lenne ha nem lenne dragabb miatta. De egy zörgő izét belerakni csak hogy legyen... Nem tudom, mi lehet az a program, ahol "elmegy" alapon is jó a hang. Nekem egy xiaomi network speakerem van (több éve), kevés helyet foglal és baromi jo hangja van. Nem tudok elkepzelni olyan beepitett hangszorot, ami megkozelitené.
-
planbmokus
senior tag
válasz Komplikato #118520 üzenetére
Ez mondjuk nettó hülyeség.
EX2710-emet kb 20 teszt végigolvasása után vettem meg (miután itt infó nem volt róla).
Egy másfélszer ennyibe kerülő ASUS-t cseréltem le (XG27VQ).
Az EX2710-nek szebb a képe, jobbak a színei, gyorsabb, kevesebb ghosting, HDR... Csak pár apróságot említsek.
És a kategóriájában lévő darabok közül messze a legjobb (27" FHD, IPS, 1ms, 144Hz, HDR, állítható magasság, ~100k).(#118521) Beri:
Amúgy a Mobiuzokban lévő hangszóró egész használható az eddigi beépítettekhez képest. Egy olyan embernél ahol számít a hely, kábelek mennyisége, simán lehet alternatíva egy 2-3 ezer Ft-os Genius vacak helyett. Hangja minőségre az Asus Vivobook S (fémházas) sorozatra emlékeztet, de nem nyüstöltem túl sokat, visszadugtam a Thonet & Vander-emet.[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz barabasb #118518 üzenetére
Mondjuk tesztek alapján pont a Mobiuz szérián lévő az egyetlen, ami ér egy keveset. Ha nem a vékony monitor, vékony káva lenne a menő, akkor szvsz 27-32" felett beleférne olyan is, ami legalább a legalja 2x5/2x10W hangszorókat lemosnák a pályáról.
-
aradebil2
senior tag
BenQ EX2780Q eléggé jóárasítva lett az edigitalon.... ez így mennyire Best Buy mint 27" 144Hz 1440p IPS monitor? Jelenlegi tervem egy S2721DGFA, de csak őszi BF akció keretében max....
[ Szerkesztve ]
-
SaitoX
tag
Sziasztok!
24" FHD IPS monitort szeretnék.
Mit ajánlanátok?Munka / fejlesztés, netezés, youtube, videózgatás.
Néha-néha játék, de nem ez a fő szempont.A lényeg, hogy szép képe legyen
-
Redback
csendes tag
válasz lostprophet #118510 üzenetére
Most megpróbáltam másik tápkábellel, ugyanúgy zúg. Szóval egyértelműen gari és remélem rendesek lesznek. Köszi mindenkinek, aki válaszolt!
-
Redback
csendes tag
válasz lostprophet #118507 üzenetére
A tápkábelen kívül minden kihúzva, a monitor kikapcsolva és zúg. Remélem nem fognak szívózni és kicserélik garanciába.
-
Redback
csendes tag
Sziasztok! Ma érkezett meg a Dell S2721DGFA, azonban hallhatóan zúg, ami elég zavaró tud lenni, ha éppen nincs semmilyen jelentős hangforrás a szobában. A kérdésem, hogy ezzel lehet-e kezdeni valamit, vagy csak küldjem vissza garanciába?
-
barabasb
tag
válasz Biga123 #118502 üzenetére
Nem csak azok:
"Premium Panel Guarantee: Dell UltraSharp monitors (U, UP, UZ series)Dell Professional monitors (P series)Dell S Series monitors (S series monitors released from 2020 onwards).Alienware monitors (AW series)Dell Gaming monitors (S series Gaming, except S2716DG and S2417DG)"Ezek szerint a S2721DGFA is annak szamit.
-
Biga123
addikt
válasz Piistii #118501 üzenetére
What is Premium Panel Guarantee?
Dell offers a Premium Panel Guarantee that ensures zero "bright pixel" defects on Dell UltraSharp, Professional, and Alienware monitors.
Sok sikert az agyatlan ügyfélszolgálathoz.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest