- One mobilszolgáltatások
- Ezekre a Motorola telefonokra érkezik az Android 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Redmi Note 13 4G
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulc99
aktív tag
válasz Ivy.4.Ever #50241 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Úgy látom a series 30 nem igazán alkalmas munkatelefonnak. Már ami az én igényeimet illeti.
Olyan alapvető funkciókat vettek ki a rendszerből amik szerintem szükségesek ha két kártyás mobilra van szükségem.
Valószínű, hogy inkább keresek egy s40-es dual sim-es mobilt.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz Ivy.4.Ever #50236 üzenetére
Köszönöm az infót.
Mindenféleképpen munkatelefonra lenne szükségem. Telefonálás, sms, kis zene.
Esetleg ezekre a dolgokra is tudnál válaszolni?-sms kézbesítési jelentéseket elmenti e mint a series 40
-rendelhető e nevekhez külön csengőhang
-létrehozhatóak e hívócsoprtok külön csengőhanggal
-Igaz e, hogy a beérkezett sms-eket egybe gyűjti és nem külön-külön aszerint hogy melyik számra érkezik az sms
-Igaz e, hogy használható bluetooth fülessel és autós bluetooth kihangosítóval isAz áron már nem lepődőm meg, a boltok között sincs árverseny.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
Sajnos nem csak a "Nokia" mobilok vannak túlárazva, hanem az összes többi gyártóé is.
A Samsung S7 gyártási költsége pl. 70 ezer, míg az eladási ára 240 ezer.
Elég furcsa, hogy a kínai mobilok ugyanazt tudják, néha még többet is mint egy neves gyártó mobilja és töredék áron elérhetőek.[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
válasz Fancy-boy #50202 üzenetére
Én sem kaptam választ jó néhány kérdésemre (#50184) , de sajnos manapság nem szokás hagyományos nyomógombos mobilt tesztelni.
Én a 215 és a 230 között vacillálok és mivel munkatelefonnak kéne, így nekem sem lenne mindegy az aksi teljesítménye és a hang, illetve a térerő milyensége.
Nem nagy segítség a teszt, de legalább magyar nyelvű és valamelyest bemutatja mi nemér 20 ezret ezen a "Nokián".[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Végre sikerült találni egy Nokia 230 tesztet a Tech2 jóvoltából.
Nem igazán meggyőző a közel 20 ezer Ft-os vételár.
Akit esetleg érdekelne az a mellékelt linken megnézheti a tesztet. [link][ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Sajnos mindenféleképpen szükséges egy dual simes mobil mert már így is két mobilt kell használnom és ehhez jön még egy új szám is. 2 céges és 1 saját szám.
3 mobil pedig már sok lenne, ezért kellene csökkenteni a készülékek számát.
A series 30-ról sajnos nem sok jót hallottam eddig, ezért is vagyok tanácstalan.
Remélem a várható Nokia 230 Dual teszt választ ad a kérdéseimre.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Némi segítséget szeretnék kérni a Series 30+ rendszerrel kapcsolatban.
Szükségem lenne egy dula sim-es mobilra és a Nokia 215 vagy a Nokia 230 valamelyike lenne a kiszemelt.A kérdésem, hogy
-sms kézbesítési jelentéseket elmenti e mint a series 40
-rendelhető e nevekhez külön csengőhang
-létrehozhatoak e hívocsoprtok külön csengőhanggal
-Igaz e, hogy a beérkezett sms-eket egybe gyűjti és nem külön-külön aszerint hogy melyik számra érkezik az sms
-Igaz e, hogy ezek a készülék használhatóak Bluetooth fülessel és autós Bluetooth kihangosítóval isMunkatelefonként lenne használva, sms, telefonálás , zene hallgatás ezért kéne nagy kapacitású aksis mobil.
Jelenleg egy Nokia 6300 van és ezért maradnék a "Nokia"-nál, remélve hogy a series 30 nem annyira lebutított hogy az már használhatatlan az én igényeimnek.
Mivel még nincs teszt a Nokia 230-ról így nem tudom megéri e a dupla árat a 230 vagy csak a külsőségekben van eltérés a 215 és 230 között.Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Retro telefon, tablet, camera, stb., eladó teszteletlenül!
- Nokia 515 - Új - Kártyafüggetlen - Nyomógombos - Series40 - Eredeti Nokia
- Eladó saját gyűjteményből a képeken látható Sony Ericsson telefonok mind működik többnyire független
- Ericsson 198, 337 eredeti, BONTATLAN kézikönyvek, Motorola, Nokia 2110, RETRÓ Mobil
- Mobil csomag