- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qwertly
addikt
Köszönöm, úgy látszik vak vagyok...
DE ahogy látom csak rosszakat írnak a "Nokia" nyomógombos telefonjairól.
Ennyire sz@r lenne... mivel a párom Smsungot használt de az tönkre ment és nem találok semmilyen normális kinézetű hagyományos telefont.[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Ezt a telefont hivatalosan forgalmazzák Magyarországon?
Nokia 8210 4G mivel úgy látom ez a "legjobb" hagyományos telefon. -
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
20-30 ezer kozott evolveo z4 (dokkolo miatt) vagy navon x20? Vagy inkabb mas? Idos aktiv uriembernek lenne. -
adrian14
tag
Sziasztok!
Nagyapámnak keresnék telefont. CPA Halo 11 Pro és a Panasonic KX-TU160EXG között gondolkodom. CPA gombjai nagyobbak, de nem ismerem a márkát. Panasonic pedig elvileg hallókészülékkel kompatibilis, ami viszont nem lenne hátrány. Esetleg van valamelyikkel tapasztalatotok?[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Páromnak keresünk hagyományos telefont. Legyen benne 4G, itt melyik a "legjobb" telefon? -
dik
őstag
válasz Luck Dragon #54889 üzenetére
Na neee miért írsz ilyeneket? Mit ártottam én neked?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #54882 üzenetére
Hála a jó égnek! Örülök. Helyzet?
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz macilaci78 #54881 üzenetére
Szia!
Nokia 800 Tough: [link]
Google szinkronizálás működik és strapateló. -
st6969
őstag
válasz Fancy-boy #54884 üzenetére
Kihagytam pár részletet...
Annyi a sztori, hogy a mama telefonja amúgy is lassan cserés lenne (régi, nem tud 4G-t, felénk meg nem hátrány, ha tudná szerintem). Így ő kap egy Alcatel 3080 4G-t.
És mivel a Samsung feleslegessé válik, azt beforgatjuk a párom új telefonjába a támogatás formájában, mert a mostani (amúgy is hamarosan cserés Mi A3) utolsó elkeseredésében belevetette magát egy vödör hypos vízbe a múlt héten, GTK lett -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz st6969 #54883 üzenetére
"most már csak 4G-s készüléket érdemes venni"?
A támogatást eleve 4G képes készülékre lehet igénybe venni. Ez is a lényege.
Tehát nem kérdés." A lehető legkevesebbet költenénk"
Gondolom nem 40+-ért akartok neki vásárolni, tehát így kvázi ingyen lesz az új telefon.[ Szerkesztve ]
-
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok! Milyen telefont vegyek?
Új, nem előfizetéses, tartalék telefon, nyomógombos, strapatelefon, mint pl CAT.
Ami jó lenne, ha Google fiókkal lehetne szinkronizálni a névjegyeket legalább wifin. Van vagy 3000 névjegyem, soknál cégnév, vagy cím is szerepel. Type-C töltő előny.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
-
Jenne
őstag
válasz Luck Dragon #54875 üzenetére
Nálam napi használatban van egy S5610 Primo. Imádom. Ezt használom telefonálásra, eredeti, még a vele vásárolt gyári akkuval, egy hetet simán elmegy.. Még mindig olyan állapotban, mintha új lenne. Persze vigyázok is rá.
[kép]------[kép]A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
st6969
őstag
válasz Luck Dragon #54875 üzenetére
Remélem, jól emlékszem, hogy ez a modell az. Nincs itt nálam most, de a neten kép alapján ez kell, hogy legyen (hacsak nincs más Samsung, ami pont ugyanígy néz ki).
Van ötleted, mire érdemes cserélni? -
-
st6969
őstag
Sziasztok,
nagymama telefont szeretnénk. Samsung S5610 van neki most, most is azt használja, szereti, de kezd már tönkremenni.
Mit ajánlanátok helyette? A lehető legkevesebbet költenénk, de csalódást semmiképpen nem szeretnénk neki okozni, gagyit nem akarunk.
Csak telefonál (ritkán sms-ezik is). Gondolom, most már csak 4G-s készüléket érdemes venni?
Köszönöm a segítséget. -
jbcs
tag
Sziasztok!
Okostelefon mellett akartam egy nyomógombos készüléket csak telefonálásra, ezzel kapcsolatos tapasztalatomat osztanám meg:
Elsőkörben egy NOKIA 150(2020)-t vásároltam, amellyel alapvetően nem volt gond, de nagyon fapad. Ami legjobban nem tetszett az a képernyő, ha csak egy picit nem szemből néztem, már rögtön torzultak a színek. Ami hiányzott a normális bluetooth, hogy a telefon kapcsolódjon az autóhoz, kihangosítóhoz, a 4 db. gyári csengőhang is elég karcsú. Ez a telefon tényleg csak azoknak ajánlható, aki elérhető akar lenni, de semmi egyéb.
Ezután lett a NOKIA 225 4G, ez már teljesen ajánlható. Bluetooth jól működik, megbízhatóan kapcsolódik az autóhoz, nem dobja el, sokkal pörgösebb a rendszer, van elegendő csengőhang. 4G-n viszont hamarabb merül, de 2G-n ez is teljesen jó bírja és a hangminőség is kielégítő. Ami nem tetszik, hogy hosszan nyomva a kettős keresztet nem lehet lehalkítani, ami a NOKIA 150-nél működött. SMS kezelése viszont sokkal jobb, mint a 150-nek. Csináltam egy szoftverfrissítést, így híváskor, már a hívófél nevét írja nagy betüvel. Eddig hibát nem tapasztaltam a készülékkel, én 20eFt. alatt jutottam hozzá, ennyiért teljesen ajánlható. Örülök, hogy nem egy féltéglát kell hurcolgatni, ha megyek valahová[ Szerkesztve ]
-
attamb
junior tag
válasz quailstorm #54871 üzenetére
Értem
-
quailstorm
nagyúr
válasz attamb #54869 üzenetére
A kicsi akku hamarabb válik használhatatlanná. Valószínűleg sokáig lesz Európában 2G, mert ipari eszközöktől biztonságtechnikán át minden azon lóg. A 3G-t azért szüntették meg, mert annak a lényege elsősorban a mobilinternet volt. Azok az okoskészülékek, amelyek nem tudnak LTE-t meg gyakorlatilag használhatatlanok manapság, meg a százalékos arányuk is lecsökkent.
-
attamb
junior tag
válasz quailstorm #54868 üzenetére
Tönkremegy? Mármint a szerkezet? Miért, olyan soká lesz még 2g?
-
attamb
junior tag
válasz kelly416 #54866 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Nekem SIM-kártyás karóra telefonomhoz szeretnék prepaid kártyát. Csak nem tudom, hogy vegyek e bele, vagy nem fog működni, vagy nem sokáig, mert úgyis kikapcsolják a frekvenciát. Ezt tudja gépkönyv szerint: GSM / GPRS 850/900/1800/1900. Mitévő legyek?
-
attamb
junior tag
-
Jack000
újonc
Tiszteletem. 80 éves édesapámnak szeretnék vásárolni egy hagyományos telefont.
- Árkategória. 20 ezer alatt.
- Új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú távra tervezek.
- Mire használnád? Csak telefonálásra.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy.
- Milyen kialakítású telefont keresel? Sima. A legutóbbi egy Nokia 225-ös volt.Lehetőleg 2.4-es átmérőjű legyen a kijelző.[ Szerkesztve ]
I see humans,but no humanity.
-
lyneth
lelkes újonc
válasz Fancy-boy #54856 üzenetére
Jesszus, két levél egymás alatt volt és én azt hittem, az is nekem szól!!!! A másik Nokiát is néztem, de nem volt olyan boltban, ahol könnyen be tudtam volna szerezni, ezért abban a hiszemben, hogy ez is javasolt, ezt vettem. Az anyagi ok nem játszott, 40-50ezer volt a keret. Basszus. Na, ezt benéztem.
-
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Luck Dragon #54857 üzenetére
Nagyon aggódtál?
Egy kis levegőváltozás mindenkinek jót tesz.
Gondoltam majd addig helyettesítesz.
De egyébként viccen kívül szabad a pálya mindenki előtt.[ Szerkesztve ]
-
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz lyneth #54855 üzenetére
Szia!
Háát, Ti tudjátok, de Én megtudom érteni a nyavalygását.
Én direkt javasoltam nektek jobb készülékeket. Oké, ez olcsó...
Persze ennyiért mit lehet várni, de a kijelző gagyi, kicsi a mérete/felbontása, a csengőhangok olyan magas hangon szólalnak meg, hogy nagyon bántja a fülemet.
Meg még lehetne sorolni. Nagyon messze van ez a SonyEricssontól.
Nem is magamnak lett vásárolva, csak megnyomkodtam kicsit.Az asztali töltő amit vettem, sima microUSB asztali töltő. Nem Nokia. Csak egy egyszerű utángyártott darab. Elég nehéz beleszuszakolni a készüléket.
Csak akkor tölti, ha rendesen rá van pattintva.
Egyébként ez az: [link]Na mindegy a lényeg, hogy szerintem nem túl jó választás az a telefon.
Később még meglephetitek valami jobbal is, ha igazán örömet akartok neki okozni. de ez a Ti döntésetek.[ Szerkesztve ]
-
lyneth
lelkes újonc
válasz Fancy-boy #54821 üzenetére
Szia! Végül ezt vettük meg, egyelőre megy a barátkozás a készülékkel, némi nyavalygás a kijelző méretre, stb. Felvittem neki pár számot, elég egyszerűen használható a menü. Persze jönnek a "nem olyan, mint a régi (=sony ericsson), de ez a történtek után lepereg rólam. Asztali töltőt hogy lehet szerezni hozzá? Elég csenevész a hozzá adott töltő.
-
Atomantiii
addikt
Nokia 105-ről milyen vélemények vannak? Csak telefonálásra kellene egy nyomógombos telefon, csak az lenne a lényeg hogy legyen normálisan hallható a beszélgetés mindkét oldalon. Vagy valami árban hasonlót tudtok ajánlani lehetőleg minél olcsóbban.
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz troland26 #54849 üzenetére
A 8210 4G megfelelő lehet. Beszélgetésre ideális.
Hang és a gombok elég jók, a kamera szokásosan gagyi.
Gyors a szoftver.A CAT B40 sem rossz, csak egy féltégla. Súlyra és méretre is nagyobb mint a Nokia.
A kijelző viszont kisebb.
Ha nem szükséges az ütés/vízállóság, akkor felesleges ezt választani.[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz Fancy-boy #54848 üzenetére
vga ra gondoltam , látom hogy a magyar felhozatal maximum qvga vagy alatta , csak gondoltam hátha valamiről lemaradtam . Azért nem szeretnék külföldről ....
bukk900 : kár , hogy itthon nincs
De már látom ,hogy a szerintem legértelmesebb megoldás a 8210 4g lesz .
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Sziasztok
Édesapámnak szeretnék valami 4g telót venni ami lehetőleg nem retró cucc és legalább egy vga kijelző ill 2mp kamera van benne . Van ilyen készülék ? -
Bukk900
őstag
válasz BestofJAVA #54844 üzenetére
A külső méret egy bemutató videóból rögtön kederül. A linkelt két telefon hagyományos kinézetű, nyomógombos okostelefon.
Régen volt egy Nokia E51-esem, annak a kinézetét, méretarányát kedveltem. Ilyet keresek a mai telefonok tudásával...
Erre ilyen 2Mp-es fixfókuszos vackokat tesznek beléjük. -
BestofJAVA
tag
válasz Bukk900 #54842 üzenetére
A kínaiak gyakran elhallgatják a külső méreteket. Kiderülhet, hogy a telefon van vagy 15 centi, és valóságos féltégla...
Az okostelefonos GPS szinte csak addig működik, amíg gyakran nézed. A háttérben leáll a bejárt útvonal rögzítése, a jelet is eldobja. Megvan a maga haszna, de erős korlátokkal. Egy butafontól ezért nem várnék feltétlenül GPS-t.
Feltétlen szükséges szerintem a WhatsApp hang beszélgetés. Ismerősökkel szinte mindig azon beszélek. Ti nem?
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Bukk900 #54842 üzenetére
Sokáig gondolkoztam én is hasonló megoldáson, plusz egy tablet tartalomfogyasztásra, de letettem róla. A legtöbb ilyen kütyüben a kamera gatya és az IP védelmet nem tesztelném szívesen (aztán lehet, én vagyok előítéletes).
De elgondolasnak jó, működőképesebb kombó lenne, mint anno a PadFone megoldások.
-
Bukk900
őstag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani nyomógombos telefont az alábbi paraméterekkel:
- két SIM kártyás
- elemlámpa
- min. 8Mp-es használható kamera
- hotspot funkció
- kis méret és strapabíró ház is előny lenne.
Kínából rendelős is jó, 40eFt-ig
Nem válasz akart lenni...[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy CPA Halo 11 Pro mobiltelefont de sehogy sem jövök rá hogy a saját hívóazonosító kijelzését hogyan lehetne aktiválni, sajnos alapból inaktív így a hívott fél nem látja a számot.
Eléggé kezdetleges beállításai vannak, ilyen menüpontot nem is találtam.Létezik rá valamilyen beüthető kód ami aktiválná, vagy szolgáltatóhoz kéne bemenni vele?
-
dik
őstag
Elnézést érte kicsit OFF, de nem tudna valaki segíteni olyasmiben kellene nekem egy Samsung B 2710 új aksi(lehetőleg eredeti vagy olyan is szóba jöhet ami még pár napot kibír) meg egy elő és hátlap(vagy tok vagy minek is mondják ). Van itthon egy csak kissé meghanyatlott az évek alatt persze működik tökéletesen. Szintén a 5610 mellett a világ egyik legjobb telefonja. Persze ha valakinek lenne elfekvőben egészben ami még viselhető állapotú megvenném. Előre is nagyon köszönöm ha valaki segíteni tudna ebben!
-
kelly416
veterán
válasz BestofJAVA #54831 üzenetére
Az az igazság, hogy nem az én gyerekem, csak az anyjáé. 13 éves és 8 éve együtt élünk, de néhányszor megkaptam már, hogy ne büntessem a gyereket írással-olvasással mert megutálja. Így ebbe a részébe nem szólok bele. De szándékos anyagi károkozás okán most a telefonja árával beszáll a felmerülő költségekbe. Egy kis felelősségviselés lecke.
-
kelly416
veterán
válasz Luck Dragon #54829 üzenetére
Na ja, csak a cicás telók nem olcsók.
Egyébként meg ha tudott vigyázni annyira a két xiaomi telójára, meg utána az anyja céges a12 telójára, hogy nagy bajuk nem lett, akkor tán egy nyomógombos nokiának sem lesz. Csak félek, mostohább körülmények közé kerül majd, mint az érintős okos. -
válasz kelly416 #54828 üzenetére
Bár összeget nem írtál így olcsó megoldásként Nokia 105 4G , kicsit drágábban Nokia 205 4G
De majd jön Mr. Fancy-boy mester es majd jól megmondja a tutit .
Gyerek álló készülék = Cat mobilA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
A gyerek kiviselte magát, a telefonját jó ideig elkoboztuk. Viszont így sem ébresztő, sem elérni nem tudjuk. Kellene valami hagyományos nyomógombos (minél kevesebb játék legyen rajta) kialakítású, de valamennyire gyerekálló készülék nem túl drágán. Nézem, hogy 3310 van HA-n is, lehet azzal járnék a legjobban.
Mivel a gyerekről van szó, valószínűleg egy új teló jobb választás lenne, hiába tejfölös dobozból van a legtöbb, de legalább mindene működik. Meg azért az akkuk is időtállóbbak talán. Előre félek az egyedi csatlakozós töltőktől és fülesektől is a használtaknál.
Mivel csak pár hónapra tervezünk (aztán ki tudja, mennyire tanul belőle a gyerek, lehet lesz több is), semmiképpen nem szeretnénk sok pénzt költeni a projectre.Így végül arra jutottam, inkább valami új, ami lehetőleg valamilyen szabvány usb töltős és jack füles jár hozzá, hogy azért zenét hallgathasson.
Tudnátok jó szívvel ajánlani bármit?
-
Új Nokia flip [link]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
pinnacle
nagyúr
válasz SlyChocolate #54824 üzenetére
Most vettem EVOLVEO EasyPhone FP EP-770 telefont. Szerintem tökéletes. Nagy kijelző, betűk, hangos. Elesés esetén automatikus hívás, SMS, "pánik gomb" is van. .mp3 csengőhang beállítást nem találtam a telefonbeállításoknál, felhasználó profiloknál van.
[ Szerkesztve ]
-
SlyChocolate
senior tag
Szaiasztok mamának kellene egy jól látható hagyományos, gombos telefon ami tud gyorstárcsázát.
Mit ajánlanátok ami sokáig bírja aksival, könnyen kezelhető? -
zolka95
őstag
válasz zolka95 #54812 üzenetére
Evolveo Strongphone Z4
Nem ajánlott telefon!
Az okostelefonom mellett hordtam a zsebembe és betört a kijelzője. Semmilyen ütést nem kapott, maximum egymásnak nyomódhattak, de mégis ennyitől használhatatlan lett. Egy strapabíró telefontól nem ezt várnám. Okostelefonomnak semmi baja. Ha mégis valami a zsebemnek ütödőtt volna akkor sem kéne ennyitől betörnie, még csak el sem ejtettem.
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Milyen összecsukható telefon ajánlott mostanában? Külső kijelző lenne fontos az óra miatt, meg persze az, hogy jól hallható legyen. Ezt az Evolveot néztem, talán a nagyobb kijelző miatt, nagyobb betűk is vannak rajta.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Az eMAG-on kapható újracsomagolt Nokia 110 4G készülék: [link]
Ára: 7.090 FtAz asztali töltő sokat dob rajta.
Gyárilag nincsen hozzá. -
Fancy-boy
Topikgazda
válasz lyneth #54819 üzenetére
Szia!
Szívesen!
Esetleg tegyetek egy próbát a Nokia 8210 4G-vel: [link]
Mondjuk nem olcsó. Reálisan a felét éri. Csak a neve adja el.
A naptárban lehet jegyzeteket/eseményeket irkálni, akár riasztással.
Youtube-on vannak fent róla videók.
Online megrendelve és ha nem tetszik akkor vissza lehet küldeni 14 napon belül.Vagy:
Alcatel 3080 4G: [link]
Alcatel 2003: [link]De egyik sem hasonlít a SonyEricssonra. Ezért írtam, hogy tegyetek egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
lyneth
lelkes újonc
válasz Fancy-boy #54818 üzenetére
Szia! Köszönök mindent. Én megvenném a jófogásost. Már a végsó rábólintást várva beszéltem vele telefonon, erre kitalálta, hogy mégis új telefont akar. Én elég ideges lettem emiatt, mert heteken át leveleztünk a témában, úgyhogy kicsit megcsappant bennem a segítőkedv. Valamilyen nokia telefonban gondolkodom neki, nem tudom, van-e valami a piacon, ami akár távolról is hasonlít a régihez.
-
zsoka64
csendes tag
Megvettem a Nokia 105 4G-t de visszaküldtem 3 hét után.
Amiért nem tudtam vele megbarátkozni az a menürendszere.
Nokia 130 (2014) telefonom menürendszere teljesen más volt.Tudnátok ajánlani egy könnyen kezelhető menüvel rendelkező telefont max.15e ft-ig
Csak hívás,és sms a felhaszálási kör.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
lyneth
lelkes újonc
válasz Fancy-boy #54815 üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséget! A régi telefon megvan. Hogy pontosan mi romlott el benne, azt nem tudom megállapítani, szabályosan "ronggyá" lett használva, a végén már alig lehetett bekapcsolni. De lehet, hogy belül van, ami használható. Próbáljam elkérni tőle a roncsot? Ilyenkor pl. kell bele új aksi vagy mire kell figyelni a beüzemeléskor? Jelzem az ismerősömnek, de szerintem menni fog a buli. Nagyon hálás vagyok!
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz lyneth #54810 üzenetére
Szia!
Szóval az a helyzet, hogy a K610-nek a magyarosítását meglehetne oldani.
Ahhoz lenne szoftver.
Egy Spanyol eladónál lenne belőle új: [link]
39€ + 15€ szállítási költség.
Megkérdeztem és nincsen benne magyar nyelv, tehát mindenképpen szoftverezni kellene.
Ha gondolod megveszem, elintézem a magyar szoftvert, aztán elküldöm nektek.Azt lehet tudni, hogy a régi telóval mi történt?
Mert esetleg azt lehetne még, hogy venni egy Új V630-at és a réginek az alaplapját átrakni.
Így végül is a régi teló lenne az alap, tehát lenne magyar nyelv is.
A kérdés, hogy miért lett lecserélve, mi fáradt el benne.[ Szerkesztve ]
-
Silex
aktív tag
Sziasztok!
[link]
Erről iHunt i7 4G 2021, mi a véleményetek?
Egyszerű telefonban gondolkozom (édesanyámnak),
csak telefonálásra, SMS se nagyon, jó menü (egyszerű, érthető)
jól olvasható kijelző és a kategóriához mérten jó anyaghasználat
ne reccsenjen meg egy földreejtéstől, ilyesmi.
A ráfordítandó költség, lehetőleg álljon meg 15-20 körül! -
Próteusz
csendes tag
Sziasztok!
Nem elsősorban telefonálásra, inkább MP3 zenehallgatásra keresek nyomógombos telefont. Főleg éjszaka használnám (8 órát) hogy a külső zajokat elfedjem és tudjak nyugodtan aludni...
Jelenleg a Samsung S5610 [link] több mint 10 éves telefonját használom, de a csatlakozásai (töltő, 3.5 Jack) kezdik megadni magukat. A méretével és az Li-Ion 1000 mAh akkumulátor időtartamával meg voltam elégedve.
Amire szükségem van: microSD 16 GB tárhely, erős processzor, hogy az 500 MB-os mp3-al is elbírjon. Hosszú akkumulátor idő és olyan 3,5 Jack csatlakozó ami bírja a ki be húzgálást, mert füllhallgatóra és hangfalra is szeretném felváltva csatlakoztatni.
Pl. a "műanyag házas" Nokia telefonokkal rossz tapasztalataim vannak e téren, gyorsan tönkrementek.
Myphone Hammer 4 és Evolveo telefonjait nézegetem, de a fenti szempontok miatt nem tudok dönteni látatlanban.
Valaki tud tanácsot adni?
-
zolka95
őstag
válasz zolka95 #54806 üzenetére
Evolveo Strongphone Z4
Telefonálás közben jól érthető a hívott fél és ők is jól értenek engem.
Telefon hangerejének szabályozása eldugott helyen van:
Beállítások > Felhasználói profilok > Kiválasztott profil (nálam az Általános) >Személyre szabás
Itt ki lehet kapcsolni a billentyűhangot is. Kilépés előtt az Opciók menüre kell menni, azon belül a mentésre, különben nem menti el, hiába lett beállítva.Rejtett telefonszámot nem átállítani a telefonon. A szolgáltatónál kell beállítani. Én Telekomos vagyok, nálam így lehet:
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz lyneth #54807 üzenetére
Szia!
Nem túl biztató.
Azt írta vissza, hogy hálózatfüggő a készülék és szerinte van benne magyar nyelv.
Tehát meg se nézte, csak rámondja.
Utána nézek még, hogy itthon meglehetne-e oldani a függetlenítést és a nyelvet.A V630i-nek a normál változata a K610i. Ugyanaz a két telefon csak nem a Vodának készült.
Ebből is találtam újat. A jövő hétre letisztulnak a dolgok. -
zolka95
őstag
Evolveo Strongphone Z4
Sim kártya behelyezés után, első bekapcsolás után a telefonkönyvben automatikusan megjelenítette a SIM kártyán tárolt telefonszámokat.
Ezen felül lehet még 100 telefonszámot hozzáadni + a SIM képes tárolni 250 számot, ahogy a képen is látszik. Így, összesen a 350 telefonszám már nem is rossz.
Legfrissebb firmware itt található: [link]
Érdemes felrakni, kisebb kényelmi funkciókat, hibajavítást és nyelvfordítási hibát javít.
A linken van magyar leírás a firmware telepítéséhez.Képernyő napsütésben egész jól látszódik.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Nokia 8210 4G (újracsomagolt) az eMAG-nál 28.900 Ft: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ketupa
csendes tag
válasz idegen lény #54774 üzenetére
Köszönöm a választ!
Sajnos -ezek szerint- minimum két opció hiányzik az elvártakból ennél a készüléknél.
Okostelefon használatát szeretném elkerülni, illetve ha mégis, akkor semmiképpen sem Androidos-ban gondolkodnék. De ilyenben amúgy sem találnék összecsukhatót - azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Spórolós topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest