Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jbcs

tag

Sziasztok!
    Okostelefon mellett akartam egy nyomógombos készüléket csak telefonálásra, ezzel kapcsolatos tapasztalatomat osztanám meg:
    Elsőkörben egy NOKIA 150(2020)-t vásároltam, amellyel alapvetően nem volt gond, de nagyon fapad. Ami legjobban nem tetszett az a képernyő, ha csak egy picit nem szemből néztem, már rögtön torzultak a színek. Ami hiányzott a normális bluetooth, hogy a telefon kapcsolódjon az autóhoz, kihangosítóhoz, a 4 db. gyári csengőhang is elég karcsú. Ez a telefon tényleg csak azoknak ajánlható, aki elérhető akar lenni, de semmi egyéb.
    Ezután lett a NOKIA 225 4G, ez már teljesen ajánlható. Bluetooth jól működik, megbízhatóan kapcsolódik az autóhoz, nem dobja el, sokkal pörgösebb a rendszer, van elegendő csengőhang. 4G-n viszont hamarabb merül, de 2G-n ez is teljesen jó bírja és a hangminőség is kielégítő. Ami nem tetszik, hogy hosszan nyomva a kettős keresztet nem lehet lehalkítani, ami a NOKIA 150-nél működött. SMS kezelése viszont sokkal jobb, mint a 150-nek. Csináltam egy szoftverfrissítést, így híváskor, már a hívófél nevét írja nagy betüvel. Eddig hibát nem tapasztaltam a készülékkel, én 20eFt. alatt jutottam hozzá, ennyiért teljesen ajánlható. Örülök, hogy nem egy féltéglát kell hurcolgatni, ha megyek valahová :)

[ Szerkesztve ]

• jbcs

tag

válasz Jack000 #54861 üzenetére

Szia!

Apám hasonlóan idős, neki Panasonicot vettünk, KX-TU160, szintén csak telefonálásra.
    Régóta meg van neki, nem volt eddig baja neki és nem panaszkodik rá. És 20eFt. alatt meg lehet venni, most a Mediában akciós is.

Új hozzászólás Aktív témák