Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Sziasztok!
Okostelefon mellett akartam egy nyomógombos készüléket csak telefonálásra, ezzel kapcsolatos tapasztalatomat osztanám meg:
Elsőkörben egy NOKIA 150(2020)-t vásároltam, amellyel alapvetően nem volt gond, de nagyon fapad. Ami legjobban nem tetszett az a képernyő, ha csak egy picit nem szemből néztem, már rögtön torzultak a színek. Ami hiányzott a normális bluetooth, hogy a telefon kapcsolódjon az autóhoz, kihangosítóhoz, a 4 db. gyári csengőhang is elég karcsú. Ez a telefon tényleg csak azoknak ajánlható, aki elérhető akar lenni, de semmi egyéb.
Ezután lett a NOKIA 225 4G, ez már teljesen ajánlható. Bluetooth jól működik, megbízhatóan kapcsolódik az autóhoz, nem dobja el, sokkal pörgösebb a rendszer, van elegendő csengőhang. 4G-n viszont hamarabb merül, de 2G-n ez is teljesen jó bírja és a hangminőség is kielégítő. Ami nem tetszik, hogy hosszan nyomva a kettős keresztet nem lehet lehalkítani, ami a NOKIA 150-nél működött. SMS kezelése viszont sokkal jobb, mint a 150-nek. Csináltam egy szoftverfrissítést, így híváskor, már a hívófél nevét írja nagy betüvel. Eddig hibát nem tapasztaltam a készülékkel, én 20eFt. alatt jutottam hozzá, ennyiért teljesen ajánlható. Örülök, hogy nem egy féltéglát kell hurcolgatni, ha megyek valahová
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest