Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentinel
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
Khm... azért a szupertől messze van!
Te elolvastad amiket én írtam negítvumokat 2 zsír új készülék után? Pl a telefonkönyv használhatatlan hulladék f@s. A keresés benne. Várni és várni kell míg alul bent "befrissül" a csík. Addig is ütheted a következő betűt, de kitörli persze, mert nem vártad meg a frissülést. Rohadt zavaró, lassú és visszalépés! Ez csak egy a többi baja közül.Tegnap leadtam a második Alcatel-t is a Telekomnak és megköszöntem hogy forgalmaznak hibás készüléket... Várom vissza a pénzeimet, de még nem tudom mit fogok venni ezek után
Próbáltam ezeknek a nyomiknak segíteni hogy jelezzük már hogy teszteljék le a telefonokat hogy működik-e a GPS, mert az ember nem dísznek venné ha már benne van. De hogy ők nem tudják kinek kell jelezni. Mondom magamba akkor itt van a sz@rotok és felejtsük el egymást. Amúgy sem vagyok sehol előfizetőjük, de nem is leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Próbáltam ezeknek a nyomiknak segíteni hogy jelezzük már hogy teszteljék le a telefonokat hogy működik-e a GPS, mert az ember nem dísznek venné ha már benne van. De hogy ők nem tudják kinek kell jelezni. Mondom magamba akkor itt van a sz@rotok és felejtsük el egymást. Amúgy sem vagyok sehol előfizetőjük, de nem is leszek.
Fancy-boy