Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz péter007 #3099 üzenetére
Az én ajánlatom(független telók):
Nokiák közül
Nokia 3110 c
Nokia 3500 c
Nokia 6080
Ezek eddig 40 000 alatt voltak
Nokia 6131
Nokia 6233
Nokia 6300
Ezek kicsivel több,mint 40 000-nél
Samsungok közül:
Samsung E210
Samsung E250
Samsung E390
Samsung E900
Ezek eddig 40 000 alatt voltak
Samsung D600
Samsung D900i
Samsung E590
Samsung E740
Samsung E830
Ezek kicsivel többek 40 000-nél
Lehet válogatniHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
nemma
addikt
válasz aviktort #3097 üzenetére
A Sony Ericssonoknak van a leghosszabb készenléti és beszélgetési idejük, így szerintem ott érdemes körülnézni.
A K750i-nek hivatalosan 9 óra a beszélgetési ideje, viszont emlékeim szerint csak 500neves a telefonkönyve. A K610i-nek viszont már dinamikus, de a beszélgetési idő csak 7 óra. Papíron. -
aviktort
csendes tag
szóval tud vki akár monochrom, de min.1000 telszámos v dinamikus, nagyaksis,6-8h talktime-os bmilyen tipusú telcsiről?
Illetve Nokia E50-es valós beszélg/standby adatairól?
aviktort@yahoo.com
-
-
kavicssli
addikt
válasz ForRedGlory #3091 üzenetére
de ne veledkezzunk meg rola hogy a 6234 csak vodas...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
aviktort
csendes tag
A 1650-re vártam jó ideje a korábban leírtak alapján.Nem az ára,hanem pl hosszú beszélg.idő,ill 500 tel.memo motivált - amit a klub nokia-nál ígértek, de az erről leírtak erősen lelomboztak.
1ébként hol lehet kapni,megnézni ilyet élőben? Már harmadx próbálom lecserélni 6310i-met 1 hasonló hosszú készenlétűre (6230,E70,9300 mind elvérzett 1-2nap alatt) sikertelenül. Hirdetéseim miatt n sokat telefonálok,de a számtároláson,sms-en túl másra nem használom a készüléket.Jó lenne találni 1 akár monochrom, de min.1000 férőhelyes v dinamikus nagyaksis telcsit.
TUD VKI ILYENRŐL? mert én sajna nem, pedig nevetséges igény szerintem a mai 1000 funkciós cuccok mellett.. hmm?
korábban utángyártottak 2600mah-s aksit 6310-hez(is),de ez megszűnt pedig 1hetet bírt "folytonbeszélek" üzemmódban.
Hallott vki ezerpárszázas nagykapacitású (utángyártott) BL5C-ről??
Hálás lennék bmilyen építő ötletért, info-ért! köszi
AVIKTORT@YAHOO.COM
-
Nordik
őstag
Üdv!
Telefonvásárlás előtt állok, de szeretnék segítséget kérni, hogy melyik telefont lenne érdemes megvennem. Körülbelül 20ezer forintot szánok rá.
Ezeket néztem eddig:
-SE W300i
-SE W200i
-Samsung E250
-SE Z310i
-SE V630i
Vagy esetleg még SE K550i, viszont ez drágább és úgy hallottam, hogy nem sikerült a legjobban. Értem ezalatt a gombokat stb.
Szóval ezen telefonok közül ti melyiket ajánlanátok, ha szeretnék ritkán zenét is hallgatni!? Eddig talán a w300i-vel és a w200i-vel szemezek, mivel ezeken tudnék zenét hallgatni, de nemtudom h melyiket érdemes megvenni.
Ebben kérem a segítségeteket! A válaszokat előre is köszönöm! -
kavicssli
addikt
Erről a telóról tud valaki vmit mondani? AMD Power és a többiek... F330 59.990 ft újonnan
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Lehet megvárom ezt a telót Samsung...
[ Szerkesztve ]
-
-
t256
őstag
válasz legiaap #3073 üzenetére
Ha nem nagy kérés le tudnád írni, hogy kell háttértárra állítani a telót? Még nem is hallottam ilyet.
szerk.: egyébként a legújabb PC Studio (3.1) fagy le.
[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
kavicssli
addikt
Ma volt a kezembe egy LG Shine...nagyon összevan van rakva a tella de sajna nem tudtam megnézni müködés közben.... majd a jútúbon...
ja és a 6120c fehér szinben nagyon brutális...[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Igen,ezt mondom,hogy a Samsungnak stabilabb,de a W850i-t még meg is dicsérte Bog hogy milyen jó.
-
nike_
addikt
Még sztem azért lenne jó választás a Samsung mert atomstabil a csúszkája.Mondjuk az SE-nek se rossz,sőt...
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
El árulom neked,hogy ehhez se kell szoft,hogy feltegyél rá zenét,csak akkor mikor összekötöd a géppel,akkor háttértárra kell állítani a telót,vagy veszel egy memória kártya olvasót,ami pár ezer Ft és akkor még gyorsabban felmegy a zene.
A másik dolog,ha leszeded a legújabb PC Suitot,akkor az már nem fog befagyni
Ja és azért írtam a Samsung E740-et,mert az közelebb áll a 40 000 Ft-hoz amit írtál,mint az SE[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
t256
őstag
Kössz srácok! Az SE W580i mellett döntök.
Úgy tudom, hogy a SE mobilokhoz nem kell semmilyen szoftver, hogy zenét rakjak rá.
A Samsung PC Studio-ból pedig már elegem van. Főleg, hogy mostanában fagy, mint állat.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
-
t256
őstag
Sziasztok!
Mostanában tervezem lecserélni a samu Z230-amat.
Olyan teló kéne, aminek kiemelkedően jó a zenelejátszó funkciója, slide-os, és az ára max. 40000 Ft.
tudtok ajánlani ilyet ?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
péter007
senior tag
valami enegiamegtakarító mód nincs benne?
külső kijelző lekapcs vagy valami?
esetleg valami bagyobb akksi?ja és t-mobile-nál adnak mellé memcardot vagy külön kell megvenni?
ami még igazán csábít az az ára ugyanis ennyiért ilyenszép kijelzőjű telefont nemnagyon kapni de hát ha az akksi csak ennyit bír akkor nem tom mi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
péter007
senior tag
köszi a helpet mindenkienk
az igazság az hogy nekem a nokia jobban bejön és öcsém meg k550i-t vesz ezért nembiztos hogy nyerő ugyanolyat venni
a noki nagyon szép de az akksija mindenképpen aggaszt
még kíméletes használat mellett sem bír ki 1 hetet vagy heti 2 feltöltés?
azért írok heteket mert koleszos vagyok (persze van a koleszba konnektor ) -
nike_
addikt
válasz péter007 #3059 üzenetére
Ha tetszik a kagyló forma,és kell a nagy kijelző akkor 6131.
Minden másban,(kamera,zenelejátszás minősége kihangosítva,szoftver)sztem veri a K550i és még olcsóbb is,de kisebb a kijelzője.
Ja és a 6131-nek az alját,azt az ezüstös részt egy idő után kikoptatja a flip alja.
A K550i-nél pedig a 4,6,8,0 gombok nem szoktak érzékelni egy iőd után.
Hát te tudod...
Szerk.:Én a K550i-t venném.
Ja és igen a 6131 aksija kb. 2 napot bír ki.
[ Szerkesztve ]
-
péter007
senior tag
hy mindenkinek
kéne egy kis segítség
most van t-mobile-nál akció (domino)
k550i 26K
6131 31Kmelyik a jobb? elsősorban telefonálni kell nem mp3 lejátszónak és fényképezőgépnek
a nokia akksija télleg annyira gyatra mint a tesztben írták?
jó lenne ha 1 hetet kibírna, napi 2-3 hívássalköszi a segítséget előre is
üdv. peter -
kavicssli
addikt
Mondjuk nekem annó volt 6234es tella is az is nagyon über frankó kéoeket csinált!
-
kavicssli
addikt
2 mp es telók közül melyik csinálja a legszebb képet szerintetek? Újabb modellekre gondoltam...
-
blueMerle
veterán
Egy K610-est vettél fotós célokra? Khm....legalább egy tesztet olvastál volna el.
A 2 megapixel egy adat. Olyan mintha azt mondom 4 kerék az egy autó. Ez nagyon sovány.
Kell még oda sok sok minden hogy az jó legyen, pl. autofocus, minöségi optika, stb...ezek egyáltalán nincsenek a K610i-ben. -
tothm
őstag
Én is azért vettem egy K610-t hogy majd milyen jó képeket fogok vele csinálni az állítólagos 2MegaPixeles kamerájával!Hát nem csinálok vele jókat!
-
ALI_G
veterán
válasz AMD Power #3047 üzenetére
volt SE telóm, vigyáztam rá. Nem volt jó, nem minőségi. Barátnőm húgának valamelyik újabb van, volt gariztatni, továbbra is szar, nem is javítják valamiért...az is makulátlan. És még hallottam pár SE telót ami a selejtet gyarapította. Ezért szkeptikus vagyok. De meg lehet győzni
-
ALI_G
veterán
új kérés. Jó lenne, ha a kamera elfogadható lenne. Ezt melyik tudná?
-
ALI_G
veterán
az újabb SE telókkal mi a helyzet? Még mindig sok a selejt?
W200, W300, Z310, T250, K320 ??? -
ALI_G
veterán
Hali!
Kedvesem mobilt venne, ezek közül melyiket ne ill. melyiket lenne érdemesebb megvenni?
motorola W375,
nokia 5200,
samsung SGH-M600,
alcatel C825,
nokia 6085. -
nike_
addikt
Kösz az "eléggé" gyors választ.
-
nike_
addikt
Ja bocs a 6233-ban is van videótelefonálás de 3G nincs.
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
6233 sztem.Attól függ mi számít.
Pro 6233:
VGA videó
Sztem szebb kinézet
Elterjedtebb mem.kártyaPro N70:
Symbian
3GNagyjából ennyi.Döntsd el magad.
[ Szerkesztve ]
-
Ufoka
csendes tag
6233 vagy n70? a nagy kérdés
HAJRÁ LOKI!
-
Bencexp
tag
K 510 vagy k700 at vegyek?
Jako vážně?
-
nike_
addikt
Ok, köszi.
-
nike_
addikt
És árban a K550i lenne a legkedvezőbb.
-
nike_
addikt
Még a két walkman ugye azért tetszik mert Walkman szoftver.
A W810i-n asszem nem oldalt van a csatlakozó.
-
serious
tag
Nah végülis 6120c lett a választás megláttam élőbe és... hát ízlés dolga de nekem naon teccik symbainos telcsikhez képest naon szép(sztem ) szal a 3közül ez lett a befutó remélem nem fogom bánni
-
nike_
addikt
Na szóval akkor végső leszámolás.
K550i vs. W810i vs. W610i
A K550i dizájnra tetszik.És nem karcolódik a kamera.És újabb mint a W810i.
A W810i is dizájnra tetszik.Ott nincsenek vonal gombok.
A W610i a TrackID miatt és az is dizájn.És azért mert újabb az is.
Ajjaj, na most mi legyen?
Off:
Kvázi-tag lettem!
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Ja sztem is egész jó.
-
sittes79
addikt
Nézegetem a 6120 classicot, ha lenne benne wlan
király lenne és nagyon jó árban van.
cpu akkora mint a E51-é asszem.
kijelző is ua. -
sittes79
addikt
Köszönöm!
Akkor gyűjtögetek egy E51-re inkább!
-
sittes79
addikt
sziasztok!
Szerintetek egy mokia N80 2007 februári megér 45 ropit?
élőben még nem láttam!Köszi
-
gÁbOor
csendes tag
helo
nekem az lenne a kérdésem h megéri e egy 6280 25ért? -
kavicssli
addikt
válasz cornfake #3007 üzenetére
Na akkor megtámadom thx! De a T650 annyira szép...és jó is... csak még egy kicsikét drága..
nemma..ezekek vannak olyan jók mint a SE nek a fülesei? hangzás,tartósság szempontból... most nézem csak 5 telóvakl kompatibilis? lehet 6120c lesz... max nézek majd rá másszinü elő-hátlapot+billenytüzetet!
[ Szerkesztve ]
-
nemma
addikt
-
kavicssli
addikt
Bocska az OFFért! Linkeljen már be valaki egy olyan nokia fülest ami agybedugós mert sehogy nem tudok rákeresni a neten tipusszám alapján thx...
-
serious
tag
Mobil csere előtt állok és ebben a nagy dömpingben nemtok dönteni... sztetek K550i, S500i v. 6120c??? tudás kontraszépség kontra kamera tanácstalan vok
-
kavicssli
addikt
válasz AMD Power #3000 üzenetére
Az LG Shine-ra mennyi garit adnak alapból?mondjuk a Shine fekete szinben nagyon durva de a szoft az k@k@ habár nem ismerem de a tesztben naon lehúzták 1 vagy 2 évet...Szükül a kör! E61,E65 (használt) N80 (használt),Shine,7500,K810mhhhhh...
McJames:
[ Szerkesztve ]
-
McJames
senior tag
válasz kavicssli #2983 üzenetére
Annyira nem ronda, hogy kibírhatatlan legyen, bár nagyon fekete... , de arra már régen rájöttem, hogy nem lényeg, hogy 'trendi' legyen minden cuccom. Tudni meg majdnem mindent tud, amire szükségem van vagy ill. a közeljövőben lehet. ...és nekem ez a lényeg. [A WiFi hiányzik, de tavasszal, amikor nálunk is hivatalosan elérhető lesz az E51, a dömpingben majd kicserélem. Nekem most 20-ban állt meg a 6120c, kb. ennyit kell majd szánnom a fenti cserére is.]
Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest