- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Naná de árban 255k ne felejtsd el
Syen Bora meg Syen Muse-t nagyon nem ennyiért szerzem és 200 alá befér még a Muse is. Az meg azért már csak hangerőben van lemaradva mert fullos gép.
Motorosan legyez jobbra balra, wifi gyárilag, Mitsu-ba azt hiszem a HR-be nem is lehet wifit tenni talán vagy ha igen 40-50ezer a modul.
Daikin-hoz "csak" 20ezer igaz legalább ennek a két gyártónak a Wifije meg az alkalmazás beton stabil tehát valamit valamiért. -
prisz
senior tag
Így érthető, de ezek a klímák nem légszállításra lettek kitalálva. Még az 1 méter légcsövet sem tolerálják. Egyszerűen ha nincs nyitott tér, nincs megfelelő légáramlás. Leszabályoz, minden baja lesz. Ráadásul, hogy állítod manuálisan a megfelelő hőmérsékletet, ha 2 méterrel odébb egy szükitett légcsatornán vezeted a légáramlást? Szerintem ezt ereszd el, dobjál fel a fiadnak egy kissebb teljesítményű klímát, mielőtt tönkrevágod a mostani még jól működőt.
-
Midea katalógusokból, meg az eurovents mérésekből.
A magyar webshopok,mint mindig,ramdomgenerátorral töltik fel az adatlapokat.
TZ35WKE (azóta WKEW-t kapni).
TOL
-15.00 °C Ph E 2.62 kWC OP E 2.35
Tbiv
-10 °C COP @ Tbiv 2.45Ph TBiv2 .80 kWNZ35 VKE meg -25⁰on 2,66kW ill TBiv -10⁰ 3,6kW (2,63COP).
Z_A_P: Az akadálytalan kifolyás a fontos. Ne tömítse elnlevél, stb kosz, illetve nenvízszintesen csorogjon métereket -10⁰ban, hanem minél hamarább és 45⁰ban menjen a ktériből a víz a csatornába/akárhova.
Fél télen folyamatosan 80W-al fűteni a levegőt nem gazdaságos. Már ha csepptálcafűtésre gondolsz.
-
mrmft
senior tag
Ez a -20 fokig fut egy bullshit. Az alap Daikin, Mitsubihi, stb... is elfut -20 fokban csak gyengebb a hatasfoka. Mikor volt itthon -20 fok? Az extra szuro szinten egy majomfogo, nezd meg mekkora feluleten szur, marketingesek agyszulemenye, semmire nem jo, de lehet erte penzt kerni.
@#62631 kissdani
Ennyiert jo. Ha nem kell a csicsa, es van meg keret, joval minosegibb egy alap japan. -
-
Nem látom előnyét a breezelessnek, illetve 'csak' -15-ig írja (ami saccra azt jelenti hogy -10⁰on már kb 60-65%át tudja a 3,8kW-nak) míg a másikat meg -20-ig. A mideás nem említette, én most ugyan ránéztem, de nekem az AEP szimpibb. De ha valamit kihagytam, szólj, mindenre nyitott vagyok.
-
cdl
senior tag
Nekem 3 Sensirám van ,szóval eléggé egy irányba húzok
De itt mások a preferenciák, csak kiegészítésre kellett.
Aztán elbírta a telet az alsó szinten egy 3.5-ös.
Hűtésre a legtöbb klíma hibátlan.
De itt nem voltak fontosak a kiegészítő dolgok(kijelző, ilyen szűrő, olyan terelés, stb)
Csendben zümmögjön sok évig.
Ezt a Midea is hozhatja simán. Nézd meg mennyivel zajosabb, az eldöntheti a kérdést pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest