- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Azurooandrew #39969 üzenetére
Ezt találtam hirtelen: Klíma légterelő lemez 6490 Ft
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Azurooandrew #39969 üzenetére
Ezek mennyire jók? Így kb csak a kondi körül fog keringeni a levegő nem? Én is albiba sajna kondi alá/elé tudok csak ülni géppel de ugye a kis mozgo része befixalhato hogy ne mozogjon. Mondhatni "egyenesen" előre fújja a levegőt vagy teljesen lenyitva legyen.
-
windy
tag
válasz
Azurooandrew #38909 üzenetére
Igen, jól következtetsz. Szerintem gyakorlatilag mindent tud, az extrákat is, amit ma el lehet várni egy klímaberendezéstől. ÉS nem vágtak ki rá borsos árat, hanem megmaradtak a főldön. Respect a Gree-nek.
-
thesound
addikt
válasz
Azurooandrew #32373 üzenetére
Most kisebb ideig nem voltam otthon, így nem használtam a légkondit, de majd kipróbálom, hogy nekem visszaáll-e.
Az enyém sem motoros sztem, mert csak a telefonos app-ban van említés róla, de nem csinál semmit. De ezért kérdeztem rá, nehogy lezúzzam a manuális fordítással
-
válasz
Azurooandrew #32370 üzenetére
Szerintem ez azért van, mert nem kézzel állítható az oldalirányú lamella, motoros müködésű
-
Chaser
legenda
válasz
Azurooandrew #28132 üzenetére
Kicsivel afolott mar kapsz daikint
Biztos van a mideanak is jobban sikerult darabja, gorogoknel tibbszor voltam egyik helyen, rengeteg midea van, az egyik also.kulteri volt egy.kis.serules, na az meg 4 ev utan is ott volt, ott pedig.melozhat rendesen, sos levego meg elvileg gyilkolja a klimakat, tengerparttol.kb 100m-re van a haz
De mar eszembe nem jutna mideat venni -
sanikak
csendes tag
válasz
Azurooandrew #28132 üzenetére
.hát midea nem a legjobb
-
LanyUs
őstag
válasz
Azurooandrew #25609 üzenetére
Fűtésben a gree, a fuji és a daikin kissé morgósabb, de nem jelentősen. Éppen annyira, hogy ha azonos falon vagytok zavarjon
A Fuji 14lmca-n és a többi Fujin is van kültéri halkító üzemmód. Valóban sokkal halkabb lesz a kültéri, cserébe nem annyira hatékony. Fel is merült bennem a gyanú, hogy ez a kültéri bizony rezegni fog ha nincs teljesen visszaszabályozva ( gyári gumibakkal ). Be is igazolódott... volt hogy a régi dupla üveges ablak rezgettOhhhh... a beltéri nem csúkódott le tökéletesen, mert a műanyag 2 mm-re elállt és a akkor jött a Daikin ftxf gagyi függőeleges lapát állítója. Ennyi a mínusz, cserébe, hűt-fűt mindkettő remélem sokáig hiba nélkül
-
válasz
Azurooandrew #25609 üzenetére
Fűtés üzemmódban az én klímám is sokkal hangosabb.
hajni12: Fuji vagy Daikin
-
DNReNTi
őstag
válasz
Azurooandrew #24677 üzenetére
Nekem makom volt, tegnap inteztem, csutortokon mar jonnek, volt egy lemondott idopontjuk. Igaz ez Debrecen, lehet itt kicsit alacsonyabb a terheltseg.
-
F-ECT$
titán
válasz
Szezonon kívül lehet kapni ~10% körüli árkedvezményt a listaárból, persze lehet, hogy ezt fő szezonban is megadják
Ha már most is jó lenne a klíma, akkor azért egy telefont megér, hogy ki mikor vállalná a szerelést, hátha belefér még augusztusban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
nem hiszem, hogy olcsóbban dolgoznának. max. gyorsabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest