- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam3
aktív tag
válasz
maszibmw #64035 üzenetére
Erre rákötve, egy hozzáértő le tudná esetleg írni van-e előnye/hátránya a multinak a monoval szemben? Gondolok itt olyanokra, mint pl ha csak 1 beltéri megy akkor a nagyobb hőcserélős multi kültéri miatt lassabban kell forgatni a ventit kint, erősebb kompresszor, hatékonyabb fogyasztás több beltéri esetén, stb...
-
-
mpo
veterán
válasz
maszibmw #63356 üzenetére
Karbantartási napló
A 36 hónapos jótállási időszak feltétele, hogy a jótállási határidő
lejárata előtt évente legalább kettő alkalommal az üzembe helyezővel
kötött megállapodás alapján a karbantartási munkálatokat elvégzik.
Ha ez aktuális:
[link]Nem elég kitölteni, számlát is kérnek.
-
kgyuri
tag
válasz
maszibmw #63279 üzenetére
Én kaptam Daikin kiemelt partnertől 2022.10.07-én egy ajánlatot ami Daikin FTXF35D+RXF35D volt netto 200k volt, de ezt korábban rendelte, és pár darab volt nála.
Szerintem már nincs is neki ilyen áron, de látszik, mennyit és hogyan változik az EURHUF miatt az árak a Daikin forgalmazónál is.
Én küldtem az adott termékkel sablon e-mailt a kiemelt partnereknek és vártam az ajánlatukat.
Hát nem mondom, hogy kaptam +-50% sávot ugyanarra termékre,
De ezt már megszoktam a mai "háborús" inflációs világban, ugyanez történt fenyőágy beszerzés kapcsán. (ott 47% difi volt) -
poli27
veterán
válasz
maszibmw #63095 üzenetére
Helix-fan blade-daikin - 1772238-ryn25dav1a | eBay
ez franciából van.
-
cdl
senior tag
válasz
maszibmw #63098 üzenetére
Ok, beírom majd ide.
A 3 közül az egyikben Nálunk a kompresszoron lévő szigetelés ért hozzá a külső lemezburkolathoz.
Ez adott fűtés üzemmódban zavaró hangot.
Na ezt kerestem egy darabig, mivel amikor levettem a teljes burkolatot, nem adta természetesen. Ha hideg lesz majd, tesztelem. -
TeeJay
félisten
-
poli27
veterán
válasz
maszibmw #62579 üzenetére
elzárod, bekapcsolod mind a két beltérit, és hagyod 1-2 percet menni, de sztem hallani fogod a hangján, és menet közbe elzárod a másik vastag szelepet is...
Kapcsolja be hűtésre a légkondicionálót. Ha túl hideg van és nem indul a kompresszor, akkor a beltéri fedele alatt, a hőcserélő jobb oldalán lévő hőérzékelő szondára tegyen egy meleg vizes szivacsot.
Zárja el ütközésig a vékonyabbik cső sarokszelepét, nem szabad meghúzni, csak ütközésig tekerje. Egy idő után megváltozik a kompresszor hangja, lehet hallani, hogy kezd erőlködni a motor. A cső hosszától függően pár percig hagyja szenvedni a gépet, majd zárja el a vastagabb cső sarokszelepét is, ha ez megvolt, kapcsolja le a klímát a távirányító segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest