- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Nem hiszem, hogy lemerülne addigra a telefon.
Én ha rajtahagyom és feltölti a telefont akkor 100% után kikapcsolja a töltést, bár már rég hagytam így rajta. A Pass Through Charge -ról néztem videót. Megfelezi a töltés sebességét a tabletnek, szóval egyszerre töltődik a kettő fele olyan sebességgel. Ha támogatná a quick charge -ot akkor biztos nem csökkenne a töltési sebesség.
-
lkristóf
senior tag
Nyugodtan lehet egyszerre tölteni a két eszközt.
Unlike other power bank, XiaoMi Mobile powerbank comes with ‘Pass trhough Charging’ capability. This enables you to charge the powerbank and your smartphone all at the same time. Most power banks are not able to ‘dual charge’ both the powerbank and smartphone at the same time. forrás
-
lkristóf
senior tag
válasz
tibcsiworld #497 üzenetére
Én egy két amperes samsung töltővel, de teljesen mindegy, akár kaputelefonról is tölthetnéd ha van rajta usb kimenet, lényegtelen, csak időben lesz eltérés.
Mi az a TO?
Nagyon off: Elég fura volt olvasni a sok "felkiáltójeles" mondatot.
-
lkristóf
senior tag
válasz
ZavaBalazs #491 üzenetére
Szia, ha a méret a lényeg, hogy könnyen elférjen akkor az 5ezres Xiaomi -t ajánlanám vagy ha kicsit vastagabb is elfér akkor dupla annyi töltést kapsz ugyan annyiért Xiaomi 10000mAh
Magyar webshopból is megkapod csak drágábban: XiaomiShop.hu
Nagyon sokan rendeltek már Banggood -tól és eddig mindenki eredetit kapott, van topikja is: [link]Nekem 10400 -as van még a régebbi fajta, csak ajánlani tudom.
-
lkristóf
senior tag
Nem vita indításnak írom csak a véleményem: Ez a bonzoportal.hu hihetetlen mennyire le akarja húzni az embert, minden olyan akciósan van feltüntetve, hogy pl:
9 990 Fthelyett most "csak" 1 990 Ft a bluetooth camera shutter amikor ugyan ezt megkapom ebay -en 400-600 forintért és más cuccok is túl vannak árazva, én biztos nem vennék innen semmit. Power bankot se rendelnék tőlük ha egyáltalán tudja a ráírt értéket... -
lkristóf
senior tag
Sziasztok, az ilyen "olcsó" külső akkumulátorokról van valami véleményetek, mennyire megbízható?
[link](#52) pisti8905 Láttam neked is valami hasonló van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest