- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Én is eljutottam oda, hogy szükségem van egy külső akkumulátorra és olvasgatva a következő 2 márka az amit sok helyen ajánlanak: Xiaomi vagy a Yoobao. Ezen kívül milyen típust ajánlanátok?
Leginkább nap végén, utazásoknál és túrázások esetén kellene. Gondolom töltés közbeni használat nem jelent gondot.
Ami felmerült kérdésként, hogy a külső akkut milyen töltővel érdemes tölteni mert ha jól értettem, valamennyire függ ettől a kinyerhető energia.
Illetve honnan érdemes ezeket rendelni, ahonnan biztos hogy eredeti lesz? (Szívesen fogadnék egy linket, amin paypal használatát szájbarágósan elmagyarázzák mert első ilyen rendelés lenne).
A rendelési idő nem számít, 3-4 hét belefér.
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest