Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
belovary #827 üzenetére
Pontosan leírtad az én problémám. Oké én nem teljesítek szolgáltatot (gondolom vagy rendőr vagy katona vagy), de bizony akadnak helyzetek, amikor az ember konnektor távol van.
Arra figyelj, hogy ellenőrzött, minőségi terméket vegyél. Jó nem az mondom, hogy minden tucat kínai sok tízezer mAh-s akksi időzített bomba, de mégis kémiai folyamatokról van szó. Itt a nyár, jön a harminc-negyven fok. Kocsiban hagyni egy akksit életveszélyes. Zsebben detto. Kivéve, ha rendesen minőségit, a szabályokat betartva készült.
Inkább legyen drágább vagy ha számít az ár, akkor kisebb teljesítményű, a hazai boltokban megtalálható.LámaZ frankón néz ki. Anno én is kerestem itt a boltokban napelemest (nagyon praktikus), de nem találtam jót, ami márkázott lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest