- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
belovary #827 üzenetére
Pontosan leírtad az én problémám. Oké én nem teljesítek szolgáltatot (gondolom vagy rendőr vagy katona vagy), de bizony akadnak helyzetek, amikor az ember konnektor távol van.
Arra figyelj, hogy ellenőrzött, minőségi terméket vegyél. Jó nem az mondom, hogy minden tucat kínai sok tízezer mAh-s akksi időzített bomba, de mégis kémiai folyamatokról van szó. Itt a nyár, jön a harminc-negyven fok. Kocsiban hagyni egy akksit életveszélyes. Zsebben detto. Kivéve, ha rendesen minőségit, a szabályokat betartva készült.
Inkább legyen drágább vagy ha számít az ár, akkor kisebb teljesítményű, a hazai boltokban megtalálható.LámaZ frankón néz ki. Anno én is kerestem itt a boltokban napelemest (nagyon praktikus), de nem találtam jót, ami márkázott lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Samsung S22+ telefon tokok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest