- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Szombatra szeretnék venni ajándékba egy powerbankot. P8 Lite-hoz lenne használva. Idő hiányában csak hazai (Bp-i) boltból vásárolnék. Ár kb 10e forint körül. Ezért milyen minőséget kaphatok?
-
ViSAS
senior tag
válasz
SpongyaBob #897 üzenetére
Lehetséges valahogy a külső akkuknál csökkenteni a leadott áramerősséget (A / mA) valamilyen kábel segítségével? Pl. a Sony CP-V5-öm ~1,5A-t ad le a saját (természetesen) illetve más kábelekkel is, de ezt szeretném csökkenteni kb. 700 vagy 800 mA-re.
-
¤Envy¤
aktív tag
Sziasztok!
Milyen külső akksit ajánlotok Sony M2 telefonhoz, és honnan?
Nem a legolcsóbb, esetleg gagyit szeretném, a középkategória híve vagyok, de minden ajánlatot meghallgatnék. -
dugynok
senior tag
válasz
zsoltzsolt #894 üzenetére
Attól függ kinek mik az igényei. Szerintem ez a Proda jó vétel, ha pl. sok napra nem jutsz konnektor közelébe, mert nagy a kapacitása, bár még nagyon sok tapasztalat nincs vele. Meg talán több usb-je is van. Ha meg olcsobb kell ritkább használatra akkor Xiaomi 10000mAh-s, külföldi akcióban 3300 körül el lehet hozni vagy Hardveraprón 5-től szokták árulni...
Szóval erősen igényfüggő, de vannak itthon erősen túlárazott termékek is. -
dugynok
senior tag
válasz
zsoltzsolt #892 üzenetére
Arányába mindegyiknek ugyan annyi kb. a kimenője.
-
dugynok
senior tag
válasz
zsoltzsolt #889 üzenetére
Ali-n árulják, ott keress rá, vannak értékelések, leírás. Ott a kimenőre 18800mAh-t adnak meg.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #889 üzenetére
Sajna nem! Vagy lehet hál' Istennek!
Gyakorlatilag nincs termékleírás róla! Bár a WH-t nem szokás szinte sehol sem leírni, de méretek, és ami ebben a legfontosabb, egy súly azért jó lenne! Az azért sok mindent elárulna! Ha lenne!
-
zsoltzsolt
addikt
-
bencze
senior tag
válasz
SpongyaBob #887 üzenetére
Én épp a topicot olvasgattam, kimentem mediamarktba és egy ilyet vettem. A pl10 tűnt hasonlónak, ott helyben nem tudtam eldönteni mi a különbség azon kívül, hogy ezen 2 usb kimenet van aztán úgy voltam vele, hogy megéri a felárat.
Nyilván nem tudok nyilatkozni megbízhatóságról, ha segít, nem volt DOA
Nem nagy gáz de hamar kiderült, pass throught nem tud sajnos. Ha nem impulzusvásárlok akkor lehet, hogy egy aprós Xiaomival jobban jártam volna. Nem rágódom rajta mert így is jó, ritkán fog kelleni. -
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Van valami ellenjavallat a YooBao Master M4 töltőről? vagy teljesen megbízható?
-
Martin97
aktív tag
válasz
kovacska2000 #884 üzenetére
Szia!
Ha minél nagyobb kapacitás kell, akkor jobb az m20, de van más 20k mah-os xiaomi is.
Azonos ár melett az m20 jobb választás szerintem. -
kovacska2000
csendes tag
Sziasztok!
Egy Yoobao MASTER M20 és egy Xiaomi 16.000 mAh külső aksi között hezitálok, engem inkább az első érdekelne, mivel nagyobb a kapacitása.
Mit gondoltok, melyik éri meg jobban, esetleg érdemes más aksikat is megnézni?
Fontos, hogy innen Mo-ról/Eustockról lehessen rendelni (a kinézett két aksi közül a kiválasztottat onnan venném).
A válaszokat előre is köszi. -
Májkii
senior tag
válasz
Mandarinn #880 üzenetére
A 10000mAh-ás kisebb és könnyebb mint a 10400. A 10000 Pro a legújabb Li-Polymer akku van benne ezért könnyebb és sokkal vékonyabb + van rajta Type-C csati ami később jól jöhet, de (még) csak külföldi oldalakról lehet rendelni. Én rendeltem egyet, és majd leírom a tapasztalataimat.
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy melyik külső akksi rendelkezik "passthrough" funkcióval? Azaz töltés alatt is tudja tölteni a telefont?10000mah körüli kapacitás kellene és előny ha 2 USB kimenete van.
Xiaomi és Yoobao előnyben de jöhet más is.
Köszönöm!
-
Martin97
aktív tag
Én a helyedben valamilyen 16-20k mah-sat néznék. Egy hét sok idő, hogy addig elvigye a kettőtök telefonját. Inkább maradjon benne tartalék, mint hogy kevés legyen.
Ha fontos a magyar beszerezhetőség és garancia, akkor inkább YooBao, ha nem elsődleges, akkor meg külföldi megbízható boltból Xiaomi.A sweet spot szerintem egy YooBao m20 lenne ár-értékben, kapacitásban, minőségben és magyar garanciával. (Ez csak saját vélemény)
-
dugynok
senior tag
-
ViSAS
senior tag
Nem bánnám a dual USB port meglétét, lévén hogy asszony eszközének is kéne majd a szufla...de ezek szerint nagyon nem lőhetek mellé, nemde?
Van amúgy egy Sony CP-F5-öm is (5000mAh), nagyon pöpec darab, majdnem tisztán leadja a feltüntetett értéket, alig van veszteség, csak drága vétel volt 1 éve a kapacitásához képest. Akkor úgy voltam vele, hogy inkább megfizettem a nevet és a minőséget, minthogy csalódás érjen. Be is jött. Ez viszont most kettőnknek ~1 hétre kevés lenne, tehát valami olcsóbb, de nagyobb kapacitású megoldás felé kacsingatok. -
dugynok
senior tag
Ha nem fontos a dual usb, árba a Xiaomi jobb. Az Alcor is maga cimkéztet mindenféle kínai dolgot, nincs saját gyártója. Lényegébe magyar cég kint szitáztat, matricáztat kínai cuccokra saját logót. Szervíze van, de nekem meggyült már a bajom velük...
Itthon is kapsz Xiaomit jó áron. -
ViSAS
senior tag
Alcor L10000-ről van valakinek tapasztalata / tudnátok látatlanban véleményt mondani róla? Fesztivál szezonra lenne, cél, hogy ~3,5-szer feltöltsön egy Z3C-t (2600mAh).
-
mcs
veterán
Nem ajánlom.
Elképesztően hitvány minőség. Egyrészt nincs rendesen összeillesztve a háza, mert hézagos és ropog is, másrészt amit ismerősöm próbált ki, az kb. 5 percig bírta tölteni a tabletet annak ellenére is, hogy több órán keresztül hagyta 1 amperes töltőn. Oszd el 100al a kapacitást, és megkapod a valós értékét. -
A Tesco-ban kapható 24:7, illetve Muzix power bankok milyen minőséget képviselnek? 10000mAh van 3500 pénzért. Van valakinek ilyen?
-
benfolds
őstag
ez a blitzwolf elég jónak ígérkezik.
-
mcs
veterán
válasz
tibcsiworld #867 üzenetére
A tabot a saját kábelével ugyanúgy lassan tölti, de ugyanazzal a kábellel a Vodafone Smart Grand telefonomat (Alcatel) villámgyorsan. Mondjuk végülis nyolc, mert azt a tabot úgyis eladom hamarosan.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
tibcsiworld #867 üzenetére
Ja na igen, közben megjött, meg minden. Teljesen jónak tűnik, lecsekkoltam sorozatszám alapján, meg a netes képek alapján, rendes eredeti akksi. Egyelőre a gyári töltést felhasználtam, majd csontra feltöltöttem, azóta nem teszteltem még. Jövő héten volt feszten úgyis kiderül, hogy miképp teljesít a régi iphone 4S-emmel
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Adott egy 7800as, 5V/2A töltési képességű Volt 24:7 (Lab31 gyártmány) külső akksi, ami a gyári kábelével eléggé lassan tölti a Lenovo A7-10 tabletemet. Arra gyanakszok, hogy a gyári kábele lehet problémás, és ha jól gondolom, akkor milyen kábelt lenne érdemes vennem?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
tibcsiworld #864 üzenetére
Elvileg ma érkezik két darab, majd írok róla tapasztalatot eredetiség kapcsán!
Nagyon várom már -
Mr. Teddy
őstag
válasz
tibcsiworld #862 üzenetére
De ebből a boltból elvileg rendes eredetit küldenek nem? Szóval nincs ezzel a forrással "baj"?
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Mr. Teddy #859 üzenetére
Ennél ugyanaz a fontos, mint a kínai boltoknál, és az élet bármely részén!
Nagyon fontos a megbízható bolt, és a minőségi áru!
Ha spórolni akarsz, még hamisítványt kaphatsz, és akkor a bosszúság és a dupla ráfizetés, mert pereskedni nem fogsz, de ha kell a cucc, megrendeled máshonnan (is)!
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 16000/20000-es akksit itthon merre tudnék elfogadható áron vásárolni, mit ajánlotok?
Néztem ezt az oldalt: http://xiaomishop.hu/termek/xiaomi-power-bank-16000mah/
Gondolom itt azért eredetit árulnak, ennél olcsóbban itthon nem láttam ilyen akksit. Sajnos 20000-es nincs raktáron nekik, de elvileg ez is megteszi nekem. -
Derivel
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy A+ márkájú külső akkumulátort, ezt, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ez megbízható teljesítményt ad? Elég jó áron van, és félek, hogy gyenge minőség. Mobilhoz, esetleg tablethez használnám. -
-
tibcsiworld
aktív tag
-
Ferink
aktív tag
válasz
tibcsiworld #853 üzenetére
Inkább belföldről rendelném idő hiányában.
Ez a XIAOMI mennyire megbízható márka?
-
tibcsiworld
aktív tag
Kölföld vagy belföldi rendelés lenne a jó?
Mivel később is kell majd egy izmosabb aksit tölteni, a10.000-es jó cucc. Tekintetbe véve, hogy az 5000-es dollárcentekkel olcsóbb csak! Érthetetlen, de ez van! A link fentebb 1-el!
Ha belföldi kell, akkor kevéske visszaolvasással találsz jó ajánlatokat!
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni egy ilyen eszközt. A telefon, amivel használva lenne: Galaxy Core GT i8262.
Az akkumulátora 1800mAh-ás.A normál napi használattal nincs probléma, viszont hosszabb utazás (pl.: kéthetente 3 órás vonatút) esetén hamar lemerül mobilnetezés közben.
Árban a felső határ 10k Ft lenne. Szempont még az is, hogy ezen régi készülék valamikori cseréje után az újat is szolgálni fogja valószínűleg.
Ezek figyelembevételével mit ajánlanátok márka és kapacitás tekintetében?
Előre is köszönöm.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Flickering #848 üzenetére
Igen, más is írta, de nem értem a szándékot! Az aksi az aksi! Szerintem!
A valódi kérdésnek annak kell lennie, hogy mekkora aksit akarsz tölteni, és a keresett termék hányszor kell, hogy feltöltse azt?!A lényeg! Az a kérdés, hogy mennyire sürgős a dolog. A "magyar" cuccokkal szembeni ellenérvem, hogy kegyetlen drágák, viszont Nálad van 2 nap alatt!
Amint fentebb írták, sokkal olcsóbban van MEGBÍZHATÓ áruház!
Ha van 3 heted, ezt ajánlom! Én konkrétan ezt rendeltem, és 1 éve innen rendelek majdnem mindent! A legutóbb 1 dolláros usb led dugasz jött meg mindenféle biztosítás nélkül! Vicc, meg ingyen posta, de megjött!
Ha 2 dugasz kell, akkor itt a xiaominak van ilyenje! Az viszont erősebb, és gyorstöltést is tud talán!
-
inf3rno
nagyúr
Képzeljétek, én voltam ma helyi túraboltban, és már ott is kapni Yoobao-t.
Tökre meglepődtem, úgy látszik követi a trendeket a tulaj.
-
benfolds
őstag
válasz
Flickering #848 üzenetére
3500-4200 ft között tudsz rendelni banggood-ról, gearbestről, geekbuyingról meg hasonló megbízható kínai oldalakról 10 ezer mAh-s xiaomi akksit ingyen szállítással. ugyanazt tudja, mint amiket linkeltél. ha kell, hogy egyszerre tudj két telefont tölteni, akkor keress másikat a xiaomi-tól vagy a blitzwolftól (utóbbi drágább). ár/érték arányban verhetetlen a xiaomi.
-
Flickering
aktív tag
válasz
tibcsiworld #846 üzenetére
Na visszaolvastam és én arra jutottam, hogy e kettő közül valamelyik jó lenne nekem, mert ezzel több napot is kihűz a telefon, nyaralás, bármilyen alkalom miatt.
Az ASUS melett számomra az szól, hogy asus és 1 év gari, a másik mellett, hogy két normál usb van rajta.
Te melyiket ajánlod? Vagy esetleg kihagytam valamit és más alternatíva akad?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Flickering
aktív tag
válasz
tibcsiworld #846 üzenetére
Azért írtam, mert vagy 200 kommentet elolvastam, és beleírta rengeteg ember hogy ehhez a telefonhoz kell, tudom semmi klönbség nincs, nem kell hülyének nézni, de köszönöm, majd visszaolvasok akkor.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
Flickering #845 üzenetére
Az ilyen dolgot nem értem! Mintha a szifonokban más aksi lenne, mint amit a világon 6-7 milliárd ember használ!
Visszaolvasást ajánlok, már ha a szifon 6-al ez lehetséges! Nem is kell sokat, mivel a használható aksik választéka igen kicsi, ezért ugyanarról van szó már igen régóta!
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 6-hoz(persze biztos lenne más is töltve róla) szeretnék egy külső akkumulátort, tudnátok nekem ajánlani párat plusz hozzá boltot hogy honnan szerezzem be? (ebayem is van ha onnan)
Kategória az olyan, hogy minimum 2-3 feltöltést bírjon már ki ha már költök rá, szóval jöhet többféle is
Előre is köszönöm a segítséget!
-
tibcsiworld
aktív tag
Az adómentességet értem, de mégsem!
Az ilyesfajta "jogi" dolgokhoz nem értek! Tekintetbe véve, hogy a cég székhelye Felvidéken van (szlovákia). Nem véletlen szerintem az adózási tényező! (De ez manapság elég nagy divat!)
Ennek ellenére Felvidékre nem postáznak! 2x kérdeztem meg tőlük!
Az áfát meg ők befizetik, és neked is be kell, mert Tőlük veszed a terméket, ami eleve áfával terhelt.
Ez fordított esetben is így van! Ha eladóként vagy áfamentes. (mondjuk egy könyvkiadó, aki elméletieg nonprofit, és áfamentes. Van ilyen!) Hiába vagy áfamentes, ha a tacskó, aki eladja a terméked, áfát fizet! Azt pl. konkrétan Veled fizetteti meg, tehát nyugodtan bezárhatod a "céged"! Így lesz egy 3-400ft-os könyv cd 4-5000huf!!!!!
ON.: bár én nem rendeltem tőlük, csak jót hallottam (azaz olvastam)!
-
LámaZ
addikt
válasz
tibcsiworld #842 üzenetére
Ó, már rég rájuk akadtam, de azért köszi! :-)
Amúgy irtózatosan gagyi honlapjuk van, a termékcsoportokra mutató linkek nem működnek (legalábbis látogatói nézetben).Egy dolgot azonban nem értek:
„A közösségi (uniós) adószám Magyarországon a HU előtagból és az adószám első 8 számjegyéből áll; birtokában és használatával érvényesül a célországi adózásként ismert Európai Uniós irányelv, amely szerint a közösségi kereskedelmi kapcsolatok során az adót a beszerző fizeti meg.”
Mi van, ha valaki alanyi jogon áfamentes?
Ha a készüléket nem adja tovább, hanem megtartja, akkor a 27%-os áfa befizetése a magyar államnak elmarad? -
tibcsiworld
aktív tag
válasz
tibcsiworld #841 üzenetére
Meg van!
Ők azok! -
benfolds
őstag
én egy 18650-es akksit szeretnék ebbe. mit érdemes?
-
LámaZ
addikt
válasz
tibcsiworld #837 üzenetére
van eu-s raktáruk?
-
Levwi
aktív tag
válasz
tibcsiworld #835 üzenetére
Nem tudok ebay-röl rendelni, meg nem jönne meg mikorra nekem kellene. 1 hónap múlva nekem szükségem van rá.
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok teljesen tanácstalan vagyok powerbank-ot szeretnék venni egy lg g4-hez amivel legalább kétszer fel tudnám tölteni, de fogalmam sincs melyek azok amelyek nem fogják kinyírni az akkut, és persze megbízhatóan képesek a legalább kétszeri feltöltésre. A legjobb ár érték arányú darabot keresném és persze az is lényeg lenne, hogy itthon is kapható legyen ne kelljen ebay-ről rendelnem.
Előre is köszi a segítséget -
LámaZ
addikt
válasz
janeszgol #830 üzenetére
Én ezt a cuccot kocsiban, tűző napon nem hagytam, de a lakásban mindig közel van az ablakhoz, hogy érje a napfény, és töltődjön. Amúgy a napenergia komolyabb használat mellett nem elég neki, be kell dugni a konnektorba is, ha hazaért az ember. Tehát, nem csak napenergiával töltöm. Én nem vagyok „ipari” felhasználó, csak akkor van rá szükségem, ha kirándulok.
-
janeszgol
félisten
válasz
belovary #827 üzenetére
Pontosan leírtad az én problémám. Oké én nem teljesítek szolgáltatot (gondolom vagy rendőr vagy katona vagy), de bizony akadnak helyzetek, amikor az ember konnektor távol van.
Arra figyelj, hogy ellenőrzött, minőségi terméket vegyél. Jó nem az mondom, hogy minden tucat kínai sok tízezer mAh-s akksi időzített bomba, de mégis kémiai folyamatokról van szó. Itt a nyár, jön a harminc-negyven fok. Kocsiban hagyni egy akksit életveszélyes. Zsebben detto. Kivéve, ha rendesen minőségit, a szabályokat betartva készült.
Inkább legyen drágább vagy ha számít az ár, akkor kisebb teljesítményű, a hazai boltokban megtalálható.LámaZ frankón néz ki. Anno én is kerestem itt a boltokban napelemest (nagyon praktikus), de nem találtam jót, ami márkázott lett volna.
-
belovary
senior tag
Na akkor hogy értsétek a zsebes szitut...
Nem mindenki dolgozik 8 órában, irodában, áramhoz közel... van aki még haza sem tud menni, örülhet ha valahol aludhat 2 "műszak" közben...
Speciel nekem a múltkor úgy volt, hogy 1 napot voltam "műszakban" a határon, és nem nagyon van lehetőség piperetáskát cipelgetni, kizárólag ami a zsebedben elfér szitu van. Amikor a nafta fogyóban volt, oldalzsebbe a powerbank, rádugtam a szifont, aztán elvoltak egymással. Szépen ki is húzta, nem volt gond az elérhetőséggel.
Normál esetben a kedves szifon akksija már a fele "műszaknál" benyögte volna az unalmast...
Most megyek 2 hétre határra, és halvány lila gőzöm sincs milyen körülmények között leszek, de gondolom nem luxuskörülmények várnak az eddigiek alapján, vagyis nem hiszem, hogy olyan sűrű lehetőség lesz töltögetni a készüléket. Sajnos ez ilyen szitu.Nekem holnap jön meg a 10400-as MI, azt meglátjuk hogy mennyire lesz "kényelmetlen" zsebben, és mik lesznek a tapasztalatok.
-
janeszgol
félisten
válasz
benfolds #825 üzenetére
Pontosan. A power bankok ezért vannak. Ha már kevés a szufla, de nem szeretnéd magad elvágni a kommunikációtól, akkor feltöltöd. Este úgy is töltőre teszed mindkettőt. Ezért sem értem a 10-, meg 20-, meg isten tudja hány mAh-s powereket.
Táblagépet egy kb 7 ezres is fel tud tölteni. Max akkor jók ezek a nagyok, ha hosszabb távon mész sátorozni például. Akkor nagyon jól jöhet. Pláne, ha többen vagytok rá.Én simán töltöm zsebben is a telefont, ha úgy adódik.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
janeszgol #823 üzenetére
A Yoobao elvileg jó márka aksik terén, legalábbis mások azt mondják. Próbálgasd, kíváncsi vagyok mik lesznek a tapasztalataid vele. Ha gondolod írd meg. Táskában egyébként egyáltalán nem nehezek, egy mobil olyan 100g körül van, egy 10.000mAh-s vésztöltő meg olyan 200g, attól függően, hogy mennyire minőségi. Nyilván a gagyi nehezebb, mert gyengébb az energiasűrűsége (kivéve persze, ha nem hozza ténylegesen a 10.000mAh-t). Zsebre talán még az 5000mAh sem ajánlott a jelenlegi technológiával. Az 5000-esek, amiket eddig néztem olyan 150g körül vannak, a 3200-asok meg 80g körül, szóval inkább azt érdemes venni, ha direkt zsebbe valót akarsz. Azok olyan 2 töltést bírnak egy átlag mobilnál, max 3-at.
-
janeszgol
félisten
Hali!
Pár tapasztalat, hátha valaki ezeket keresi.
Nokia DC-18: nagy az önkisülése. Gyenge minőség.
Alcor D2600: fém borítás, de ez is sokat merül, ha áll. Gyenge minőség.
Canyon 4400 mAh: egy 2000 körüli akksit másfélszer simán feltölt és még maradt is benne 0-25% körül. Jó minőség.
Yoobao YB-6003: elég minőséginek néz ki. Még nem járattam be úgy mond. Ajánlott vele a próbatétel.
aTab PWB001 (5200 mAh): samsung akkumulátoros, alacsony önkisülés, a névleges kb 80%-át hozza, fém váz. Ajánlott vétel.A fentieket vagy leárazottan vettem vagy 1x-2x használtan, illetve a Yoobao nyeremény volt.
Én az ilyen 20-30 ezer miliamperórás powerekben nem bízom. Kipróbáltam egy gagyit, a 20 ezer mAh ellenére egyszer sem tudta feltölteni a telefonom. Egy minőségi 20-30 ezer mAh-s akksi meg dögnehéz a minden napokban. (A Yoobao sak 7800 mAh, de már az is húzza a zsebem.) -
benfolds
őstag
köszi az infót. igazából ha árt, ha nem, kell a külső akksi, mert nálam a telefon inkább csak 8-9 órát tud végigtrackelni, ha közben még fényképezgetek is. ilyen 120 km-es túrákat meg azért szeretnék megőrizni az utókornak.
tibcsiworld olyat olvastam, hogy töltőn lévő telefonnal ne telefonáljunk (én ilyet szoktam néha), mert többszörösére sugárzás mértéke. játszani gondolom lehet. -
inf3rno
nagyúr
válasz
benfolds #818 üzenetére
Ha hosszúra van állítva a GPS mintavétel ideje, mondjuk 8 másodperc endomondo-nál, akkor nem merít különösebben. Nekem pl 10 órát lemért így a mobilom egy huzamban, pedig valami gagyi Samsung. A végén én is töltőre dugtam, mert többet tekertem, mint 10 óra. Nem lett semmi baja tőle. Az aktív navigáció fogyaszt sokat, mert internet meg útvonal kereső algoritmusok, kijelző frissítés, meg minden franc megy közben. A trackelés az más, ott csak GPS jelet kell rögzíteni.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
benfolds #818 üzenetére
Ebből kifolyólag amikor otthon töltöm, nem játszhatnék! Folyamatosan azt teszem! Olyan játékot játszom, ami közben töltőn nem töltődik az aksi! Ezt több mint 2 éve, és nem érzek romlást az aksi teljesítményében! Éjszakánként töltőn van a telefon!
Ebből kifolyólag szerintem nyugodtan használd, ahogy a szükség diktálja! A lényeg, hogy ha majd hazaérsz, éjszakára tedd fel, hogy fel tudjon menni 100-ra! (viszont olvastam már más tanulmányt is, csak hát a megrendelő "személye" is fontos ilyenkor! Marad a több éves felhasználói tapasztalat, és a fórumok!
)
-
benfolds
őstag
vajon mennyire "használ" a telefon akksi élettartamának, ha hosszabb biciklitúrán, amikor kezd nagyon merülni telefont, felteszem külső akksira, és úgy trackelem tovább a túrát? ha jól tudom, nem szerencsés töltés közben olyan alkalmazást futtatni, ami nagyon meríti az akksit, márpedig ezek a trackelő appok eléggé tudják szívni.
-
belovary
senior tag
Meggondoltam a rendelést. Sikerült kölcsön kérnem egy 5000-est, és egész jól teljesített, de amit eddig nem vettem figyelembe, hogy nem hátrány az sem, ha mondjuk zsebre kell vágni, ha nem egy nagy batár állat.Ez egy noname kínai cucc volt, de olyan gyorsan töltötte a telót hogy meg is lepődtem. Szóval nem is biztos hogy a nagy kapacitás annyira előny a méret miatt.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Almalito #814 üzenetére
Itt azt írják, hogy 8.36Wh aksi van benne. A 16000-es Xiaomi 57.6Wh-t tárol le, szóval olyan 5-6 alkalommal fogod tudni feltölteni róla a mobilodat. Szvsz az bőven elég, ha nem valami olyan helyre mész huzamosabb időre, ahol nincs áram, és nem tudod tölteni a vésztápot. Ha csak nyomkövetés a cél, pl hosszabb bringázásnál, akkor fél napot ki szoktak bírni a mobilok töltés nélkül. Ha aktív navigáció meg adatfeldolgozás van, pl google maps vagy traffihunter, akkor 2-3 óra alatt le tudja meríteni. Nagyjából ennyit tudok a témáról. A Proda-t nem ismerem továbbra sem, ha gondolod olvass utána a review-oknak, hogy milyen márka, és írd meg mit találtál.
-
Almalito
csendes tag
Hello!
Hosszú utakra egy Huwaei P8 Lite-hoz melyiket ajánlanátok?
Xiaomi Power Bank 16000 vagy Proda Note Power Bank 30000? -
belovary
senior tag
Nem vettem semmit. Nem leszek elérhető azt kész. Tulajdonképpen 20 évig nem volt mobilom sem, nem fogok belehalni...
Megrendeltem a Xiaomi Power Bank 16000mAh-est azt kész...
Remélem jó lesz. -
inf3rno
nagyúr
válasz
belovary #811 üzenetére
Itthon úgy tudom csak innen lehet: [link]. Persze könnyen lehet, hogy rosszul tudom. Nem fontos Xiaomi-t venni egyébként.
Amit linkeltél erről a Proda-ról ott az egyetlen comment arról szól, hogy füst jön ki belőle meg túlmelegszik. A Maxell, mint márka nekem a gagyi kategória. Ez sem jelent semmit végülis. Jó vásárlást!
-
belovary
senior tag
Most nézem. Lehetőségek eléggé elfogytak. Vagy az a Proda, amit korábban linkeltem, vagy ez a Maxell, de megér 3500Ft-al többet? Plusz utazzak érte oda - vissza 70km-t?
Vagy nem leszek elérhető 2-3 napig, azt rendelek utána.
Amúgy most ahogy nézegettem, millió fajta van, nem is tudnék rendelni sem, mert a Xiamoi vagy mi ez, nem is találni neten sem nagyon...
-
belovary
senior tag
Bocsi, mobilról írtam, nem ezt akartam csak írni. Szóval ennyit találtam róla. Véleményt is csak 1-2 találtam, de azok jók voltak. 7400Ft.
18650 Lithium chips
Bemenő feszültség: 5V 1A
Kimeneti feszültség: 5V 1.5A + 5V 2.1A
Kapacitás: 3.75V/10000mAh
USB csatlakozók: 2 db
Töltési idő: 9 óra
Méretek: Szélesség: 65mm, Magasság: 155mm, Mélység: 25mm
Súly: 205g -
belovary
senior tag
Proda? 10ezres?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
belovary #803 üzenetére
Szerintem vegyél egy Yoobao-t. Úgy számoltam olyan 160Ft/Wh körülre jön ki a 16000mAh-s. Ha 3.6V-ra számolják, márpedig szerintem annyira. Ennél olcsóbban használható aksit nem hiszem, hogy kapsz itthon. Na sok sikert, én elteszem magam holnapra.
Ja még annyit, hogyha egy sima mobilt kell töltened vele, akkor ezzel kb. 10x fel lehet tölteni. Viszonylag nehéz, úgyhogy lehet, hogy neked elég egy kisebb is. Én inkább tabletet szoktam tölteni a Xiaomi-val, ha utazok, nekem azért kellett 10000mAh...
-
belovary
senior tag
Na ez az, hogy ahogy nézegetem, semmilyen üzletben nem kapható normális. A Mediában sem nagyon favoritok vannak ahogy nézem, főleg nagyobb kapacitásban.
Elugrok holnap pár üzletbe, azt meglátom. Nagyon kéne, mert áram nélkül leszek 2 napig, és a családot el kéne érnem, stb... de akkor lehet veszek kisebb kapacitásút, vagy nem tudom...
-
inf3rno
nagyúr
válasz
belovary #801 üzenetére
Hát nem tudom. Media markt-ban inkább vennék ilyesmit, mint Tecsóban vagy Spárban. Ajánlani nem tudok semmit, mert nem tudom, hogy miket tartanak. Ha igazán jót akarsz, akkor meg érdemes utánajárni, hogy milyen elektronika van benne, az meg egy nap alatt nem fog összejönni, hacsak nincs komoly előismereted a témában (nekem sincs).
Helyesbítek, közben felmentem a MM oldalára. Van Wayteq Yoobao, ami emlékeim szerint ár-érték arányban egy jó aksi márka. Xiaomi előtt ilyet akartam venni, mert jónak tűnt. Ezen kívül a Samsung, TP-Link, Sony komoly cégek, szóval bennük sem fogsz csalódni szerintem, viszont ők sokkal drágábbak. Yoobao-ból 6-9k körül vannak már elég jó kapacitású dolgok: 8-16k mAh. Nézd meg a csomagoláson, vagy kérdezz rá, hogy ez az érték hány V feszültséghez tartozik (általában 3.6V, de van, hogy csalnak vele). Utána szorozd össze a kettőt és oszd le 1000-el, akkor kapsz egy Wh értéket, ami ténylegesen a kapacitást jelöli. A 10.000mAh-s aksiknak illik 30Wh felett lenniük. Olyan 130Ft/Wh a jó ár. Nem baj, ha 150Ft/Wh-ig elmegy, de 200 azért már ne legyen, mert az már lehúzás.
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Korábban akartam rendelni, de mindig halasztottam, most meg S.O.S. kell egy powerbank. Na most lakhelyemhez közel nincs nagy választék, kihozni meg már nem fogják tudni. Interspar, Tesco, meg még 1-2 gyengébb számtek, illetve telefonos bolt van, de ennyi. Szóval a nagyobb áruházakban amiket árulnak, ha egyáltalán árulnak, érdemes valamelyiket megvenni? Holnap van időm megnézni, de messze nem tudok utazni. Hévízen lakom, szóval innen elég szar a helyzet. Zegen van media markt, de ahogy néztem ott sem rózsás a helyzet.
Most amúgy érdemesebb 1 nagyobb kapacitású külső akksit venni, vagy? Olvastam, hogy lehet a kisebb gyorsabban tölt, stb... Na de igen korlátozott lesz a választási lehetőségem, így nem is kíváncsiskodom, csak hogy egyáltalán kapni, vagy merre induljak.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest