- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
Anno a havernak vettem egy 20.000mah-os nonamet! Most nemrég írtam itt talán! 2x nem tudja feltölteni az enyém, ami 2500-as, és ő panaszkodik, ha nyomkodja a mobilt, neki 1x sem nyomja fel! tehát nagyon durván az a tizedét tudja!
Én nem értek hozzá, és ezért arról az oldalról tudok tanácsot adni, ahonnan én nézem! Mivel a mobilaksi is úgy működik, hogyha nagyobb, akkor "erősebb", gondolom ez is!
Abból indulok ki, hogy a 10k-s MI 250g, a 16k-s 360g, ha jól tudom, és ezek tudják, amit ráírtak!
A linkelt 50 és 100-asnál súly sincs, csak a 200-asnál, de a mobil mellett fényképezve a méretük mindegyiknek ugyanakkora, 4 coll, egy kalap alá venném őket abból kiindulva, hogy az MI 10 és 20-as között kb 100% a méretbeli különbség! Ezek mérete, a 10k-snak felel meg! Az elektronika lehet benne sokkal gagyibb, tehát egy elméleti maximum lehet a 10k. Bár a 200-as csoda 385g, de ott azért nem árt figyelembe venni, hogy a solar panel is hozza/viszi a súlyt!Akkor ajánlanám, ha van ennyi kidobni való pénz, és kísérletezhetsz!
Alap a 10k/250g
az 50k-s már 1,25Kg kellene, hogy legyen,
a 100-as 2,5Kg
a 200-as 5Kg!!!!! Kb egy laptop mérete!A gyostöltéshez annyit, hogy a mobil úgyis csak annyit vesz fel, amennyit az elektronikája megenged! Nekem hiába 2 amperes a töltőm, a telefon csak 1-el veszi fel!
inf3rno:
"neki működött!" Ugye ez pontosan mit is jelent? Az, hogy nem robban fel, ...?
szerintem a mobilaksit azért nem égeti szét. Max semmire nem lesz jó a cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest