- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Ha kimondottan játékra keresel használt notebookot, a gaming notebook topicban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordMephisto
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Többször átfutottam ezt a fórumot, rengeteget nézegetem az apróhirdetéseket, a westnotebook, a laptopsystems, a laptopszalon, és egyéb helyek használt üzleti gép kínálatát.
Úgy látom, elsősorban használt üzleti laptopot érdemesebb nézegetni, de ha van olyan új gép, amit érdemes megfontolni, nyitott vagyok.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Áprilisban(2) A gépre szánt összeg forintban?
250-350, nagyon nagyon max, soha vissza nem térő ajánlat esetén lehet picit több.
De nem baj, ha 350-nél kevesebb.
(3) Felhasználás?Írás, kutakodás a neten, két böngészőben egyszerre 8-10 fül, online filmnézés (hbo go), hagyományos filmezés, office programok, zenehallgatás munka közben, Word Pressben honlap készítés, szerkesztés, Webshop üzemeltetés, ritkábban PhotoShopban képszerkesztés.
5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15" Minél barátságosabb a szemmel, annál jobb. Minimum FullHD. Szép, élethű színekre lenne szükség.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Legfeljebb évente néhányszor, út közben nem használom. Egyik szobából a másikba kell átvinni néha.
(7) Operációs rendszer?
Windows 10, de nem baj ha nincs, van telepítőm és kulcsom is hozzá.(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD fontos lenne a gyorsaság miatt. 250 GB, de ha léehet bővíteni, felturbóznám 500-ra vagy nagyobbra. Optikai meghajtó nem kell. RAM 16 GB, de legyen bővíthető.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
HDMI csatlakozó, Gigabites net menjen rajta. Garancia elengedhetetlen. Fontos, hogy évekig kiszolgáljon.
A mostani gépem egy 10 éves Toshiba L500-as, nem bánnám, ha az új gép is bírna egy 7-8 évet. Ehhez képest szintet szeretnék lépni. (Karbantartás, alkatrészcsere nem lenne gond)
Nagyon tetszik a Lenovo P50-es széria, de nem tudom, az igényeimhez képest mennyire overkill. Érdekelhet a Thinkpad T580 is, de a kijelzőjéről megosztó információkat olvastam.
Nem rajongok a HP Elitebookokért, de meggyőzhető vagyok.
Surface Laptop 3 15" mennyire lehet tartós, javítható jó választás?
Köszönöm a visszajelzéseket és a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest