Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaben22

senior tag

Helosztok, szép lassan (nagyon lassan) tolok egy upgrade-et az asztali gépemhez kötött hangcuccaimra is. Jelenleg ezek vannak:
    - Asus Xonar DSX
    - hangfal: Edifier C3 2.1 (saját erősítője van)
    - fejhallgató: Audio-Technica ATH-M50 (simán a hangkártya hajtja, semmi külön fejhallgató erősítő)

Linuxot használok elsődlegesen illetve asztali gépet, de néha rámjön a játszhatnék úgyhogy Windows támogatás is kell (na nem mintha Windows support lenne a tipikus szűk keresztmetszet :D).
    Asus Xonar U7 mkII-re gondoltam. Szerintetek lenne érteme erre átlépni? Egyelőre ennyit akarok erre költeni, ez egy köztes megoldás lesz, aztán szép lassan beleásom magam a komolyabb DAC és egyebek témájába. Egy apropója is van a váltásnak, 1-2 weboldal alatt hallok éjszakánként halk súgást a satellitek felől. Ennek megfelelően némi kábelezés is fog történni, nem csak hangkártya csere. Az összeg az kb. 27e HUF, ebbe férjen bele, hogy működésre bírjam a fejhallgatót ill. a hangfalat.

Ha azt mondjátok U7 nem hozna szinte semmi előrelépést hangban, akkor lehet beleásom magam a DAC meg egyéb témába inkább, aztán megnézem ott mik a lehetőségek.

Edit
    Láttam használtan Xonar STX II-t, bár az már fölötte van a 27-es határomnak, szóval inkább csak kíváncsi vagyok, hogy az mennyivel jobb U7-nél úgy, hogy az PC-n belül van, így szépen gyűjtheti a zajt.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel

Új hozzászólás Aktív témák