- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
Helosztok, szép lassan (nagyon lassan) tolok egy upgrade-et az asztali gépemhez kötött hangcuccaimra is. Jelenleg ezek vannak:
- Asus Xonar DSX
- hangfal: Edifier C3 2.1 (saját erősítője van)
- fejhallgató: Audio-Technica ATH-M50 (simán a hangkártya hajtja, semmi külön fejhallgató erősítő)Linuxot használok elsődlegesen illetve asztali gépet, de néha rámjön a játszhatnék úgyhogy Windows támogatás is kell (na nem mintha Windows support lenne a tipikus szűk keresztmetszet ).
Asus Xonar U7 mkII-re gondoltam. Szerintetek lenne érteme erre átlépni? Egyelőre ennyit akarok erre költeni, ez egy köztes megoldás lesz, aztán szép lassan beleásom magam a komolyabb DAC és egyebek témájába. Egy apropója is van a váltásnak, 1-2 weboldal alatt hallok éjszakánként halk súgást a satellitek felől. Ennek megfelelően némi kábelezés is fog történni, nem csak hangkártya csere. Az összeg az kb. 27e HUF, ebbe férjen bele, hogy működésre bírjam a fejhallgatót ill. a hangfalat.Ha azt mondjátok U7 nem hozna szinte semmi előrelépést hangban, akkor lehet beleásom magam a DAC meg egyéb témába inkább, aztán megnézem ott mik a lehetőségek.
Edit
Láttam használtan Xonar STX II-t, bár az már fölötte van a 27-es határomnak, szóval inkább csak kíváncsi vagyok, hogy az mennyivel jobb U7-nél úgy, hogy az PC-n belül van, így szépen gyűjtheti a zajt.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest