- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
luise178
tag
szevasztok!
olyan gondom van, hogy alaplapot cseréltem, és az új lapba nem tudom berakni a [régi hangkarimat], ezért valami hasonlóban gondolkodtam. belefutottam [ebbe], de gondban vagyok, hogy az alaplapomon már csak x1-es PCIE csati van, és ez belemegy-e?
mit gondoltok erről az ASUS-ról?
ASUS B150M-K D3; INTEL I7-7700k; Gainward GeForce® GTX 1660 Ti Ghost OC videokari; 16Mb@1600Hhz; Samsung evo SSD 240Gb;Samsung evo SSD 480Gb; 4 Tb WD; 3 Tb WD; 2 Tb WD; ASUS SONAR hang;
-
ViZion
félisten
válasz jacint78 #18796 üzenetére
...ezzel így nem vagyok beljebb. Asus DX-nek megfelelő típus melyik kb? Melyik ajánlott, melyik nem?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Erre vki?
Most is küzdök. Hiányzik a hangkari, kivettem a gépből, semmi hiba nem látszik rajta, más progival sem volt baja, csak a rohadt MWO... amivel szinte naponta játszom, néha 3-6 órát is.
Milyen drivert próbáljak a Xonarhoz? Vagy bármi ötlet?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
spanglee001
addikt
válasz #48613632 #18787 üzenetére
na ha az sem jó akkor vegyél egy xonar u5 öt, vagy más egyéb usb karit, azokra nem jellemző a zúgolódás
évek óta xonar u7 et használok tökéletes kari win8.1 ig, a win10 driver sokkal dinamikátlanabb, és a DHT sem megy normálisan. De a win 10 amúgy is laggol a gépemen mint rajtam kívül sok embernél még, és megoldás nincs rá eddig. Úgyhogy addig maradok a win8.1 nél az bevált nálam.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Tomacko
őstag
válasz Sz4ke3y #18790 üzenetére
Maximum a működési hőmérséklet nőhet meg attól ha kevésbé szellőzik jól a videokártyád. De mivel elég távol lenne a két eszköz egymástól én azt tippelném, hogy jelentős hőmérséklet növekedés nem lesz attól ha legalulra bekerül a hangkártya.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Sz4ke3y
csendes tag
Üdv!
Hangkártya vásárlás előtt állok és vacilálok, hogy Asus Xonar DG vagy DGX legyen. Az alaplapom Asrock B85M Pro4, tehát még van 2 db szabad PCI foglalatom, viszont olvastam hogy a 16x PCI-E slotba is lehet rakni, ami lehet jobb lenne, mivel ha a jövőben veszek alaplapot, akkor azon már nem biztos, hogy lesz PCI foglalat. A kérdésem az lenne, hogyha én a PCIE foglalatban használnám a hangkártyát, az befolyásolná-e a videókártyám teljesítményét, mivel valahol olvastam már hasonlót. Ez a két foglalat van az alaplapban :
- 1 x PCI Express 3.0 x16 slot (PCIE1: x16 mode)
- 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (PCIE2: x4 mode)Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Ashenvale86
tag
Sziasztok!
Megvettem az asus xonar dx/dg hangkártyát. Iszonyat, milyen jól szól együtt a z906tal.
Meg tudnátok mondani, jól kötöttem-e össze, ill. állítottam be a dolgokat?Miután a kártya 7.1, így értelemszerűen nem a középső, hanem a hátsó névre hallgató jack aljzatba dugtam be a hátsó hangfalpárt. Viszont így csak abban az esetben ad ki hangot, ha a hangkártya programjában 5.1 helyett 7.1et(analog out) állítok be. Egy másik opcióban ki tudom választani, hány db hangfalam van (6 channel). Ugye nem vesznek el az oldalsó hangok? Szét osztódik a 2 elsőre és a két hátsóra szerintetek?
Ha 5.1-nek állítom be, akkor át kell dugnom az oldalsóba a hangkártya kimenetén a jack dugót. és oldalsónak is írja.Bocsi, hogy hosszú lett, de próbáltam leírni mindent.
Előre is köszi! -
Hopo82
tag
Üdv, milyen hangkártyát ajánlanátok filmnézés és zenehallgatás lenne az elsődleges.
Külső vagy belső hangkari jobb ezekre? és a lényeg hogy windows 10 64 bit kompatibilis legyen.
És használtam olyan 10k körül szánnék rá.
Pár alternatívát kérhetnék?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
törölt tag
Változatosság kedvéért, megnyertem, a D2-t is
-
törölt tag
Hátra, természetesen. Elöl amúgy sincs 5.1
-
Tim82
félisten
válasz #48613632 #18783 üzenetére
Előlapi jackbe dugtad a fejest, vagy a kártya saját hátlapján lévőbe?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
Jaj skacok, bocs, ha vmire nem valaszoltam, de termeszetesen letiltottam. Bar ez egyedul a mic bemenet. Ezentul, az a statikus zaj, akkor jon elo, ha mozog az eger.
Az eger egy Roccat Kone XTD, a maga kategoriajaban sem olcso. Ebbol gondolom, hogy mashol lesz a gond. De holnap azt is kiprobalom, masik egerrel.
No meg az a helyzet, hogy elegge also kategorias ez a gep, legalabbis minoseg szempontjabol.
Nem konkretan a giga miatt, abbol is van gaming series, de az enyem nem az. Szal lehet eso lehet ho, dr majd holnap tudok csak rendesen irni, mert jelenleg melozok, es csapnivalo a ph mobiltamogatasa -
-
RetepNyaraB
veterán
-
törölt tag
válasz jacint78 #18779 üzenetére
Ja, igazad lett, köszi a tippet
Ám, a probléma nem oldódott meg, továbbra is zajos a kari, bár jóval halkabb lett. Nem vagyok vájtfülű, de azért idegesít, hogy az egér, húzásra nyikorogSzal, tápcsere, azután alaplap ... hmm ... még jó, hogy megvettem a DooM-ot. Ha nem teszem, mindez eszembe sem jutott volna
szerk: Ráadásul, pár napja, a hercehurcám kezdetekor, ráütöttem, egy Xonar D2-re. A licitet azóta is vezetem, kemény 23 fonttal. Hja, de jó lenne, azt is megnyerni
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz #48613632 #18773 üzenetére
Biosban lehet be van kapcsolva a FullScreen Logo, az elfedheti - disabledelni kell. Valamint néhány biosban van valami hardware succed / posted writing - vagy hasonló menüpont - , enabledre kell tenni.
Utána meg kell hogy jelenjen, általában pci device listing felirat alatt, a talált eszközök listája, erőforrásokkal együtt.
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
törölt tag
válasz DarthSun #18772 üzenetére
Asszem a POST képernyő, az nem az első oldal, ahol a ramokat felszámolja, meg detectálja az IDE eszközöket, hanem utána, ami jön, a képernyő felső harmadában?
Na, nekem olyan képernyőm nincs
Az első ramos idés kép után, a következő, a loading operation system .... felirat, és utána egyből win10 töltőképernyő.
Próbáltam pause/break-kal megfogni, meg is áll, de semmi, sajna. -
válasz jacint78 #18770 üzenetére
Az Audigy- re is jellemző ez sajnos és AM2+ - os lapban is. Az Audigy2ZS Platinum Pro- m ugyanezt csinálta, XP és Win7 alatt is. A bios-post összesítésben látszik a kártya, a telepítő meg nem látja. A fent leírt módon kellett megoldanom, azóta probléma nélkül megy.
pitepeti71 : a bios-post összesítőben látszik a kártya ? Ha látszik akkor elvileg jó....
-
törölt tag
Köszi srácok, de asszem, vettem egy halott karit.
Eszközkezelőben nem látszik semmi, a PCI valószínű, rendben van, mert előtte, volt benn egy USB kari, ami, tudtommal, működött.
De még visszateszem, és megnézem
PCI slotok működését, le lehet ellenőrizni valahogyan, PCI eszköz nélkül? Bár szerintem nem .... -
jacint78
addikt
válasz #48613632 #18768 üzenetére
It legfelül van a W10 szoftver pakk Ha nem látja a hardvert, akkor nézd meg eszközkezelőben, hogy van-e új hardver, ha nincs, akkor PCI pucolás, mozgatás és menni fog. Nálam gond nélkül felment ez a driver utána jöttek a problémák, de jeleztem is, hogy a W10 problémás lehet.
DarthSun
A háklisság még a Live-ra volt jellemző P3-lapokban , nálam ez a kártya eddig mindenféle összehángált lapban ment, az oem lenovo laptól kezdve a mostani PCI bridge-es lapig (B85, nincs natív PCI a hídban, na ettől féltem én is).
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
válasz #48613632 #18768 üzenetére
Az előző hangkártya driverét uninstallálni kell, ez azonban még nem elég, a registry- ből is ki kell szedni a maradék bejegyzéseit, én jv16PowerTools- al szoktam, utána már elindul a telepítő. Ha felment az SB telepítője, utána viszont telepítheted a másik hangkártyát ha szükséges/van a gépben ( pld alaplapi ), fel fog menni, csak az SB háklis arra hogy első legyen.
-
törölt tag
Sziasztok
Na, megérkezett, az SB0460, be is tettem, össze is kötöttem.
Azalia kodek letiltva, jelenleg, csak HDMI audio van.
Szeretném megkérdezni, hogy melyik a javasolt driver, win10 64x, 5.1 fejessel?
Köszönöm előre isszerk:
pffff ... közben próbálnám telepíteni, a gyári Creative driverrel, de azt mondja, hogy setup unable to detect ... bla bla ... azaz, nem látja a kártyát.Van valami egyszerű módja annak, hogy kiderítsem, jó e a kari, vagy ez is csak a szokásos SB driver herce-hurca?
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz RetepNyaraB #18765 üzenetére
Nem, erre találták fel az EMI szűrőt, a táp nem összeszedi, hanem generáljza a zajt legfeljebb, de ez mindíg így van a legdrágább táppal is és a legolcsóbbal is. Az úgynevezett "földhurok zaj"-t nem összeszedi, hurok akkor alakul ki, ha több földelt eszköz van összekötve.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
RetepNyaraB
veterán
válasz jacint78 #18763 üzenetére
Valóban félreolvastam, elnézést. A dobozkát nem ismertem, hasból gondoltam árnyékolásnak (rosszul).
A táp viszont - főleg, ha olcsó vacak - akkor igenis felszedhet foldhurok zajt a konnektorból, illetve más készülék ócska tapjanak a zaját is, ha a konnektorok egymás után következnek a falban.
De nem is erre gondoltam, hanem arra a gyakori esetre, mikor 43 fogyasztó lóg egy elosztón. Ott bármi lehet akkor is, ha amúgy a táp és lap korrekt.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
törölt tag
válasz jacint78 #18763 üzenetére
Igen, tisztában vagyok vele, ez egy elég gyenge lap, és én sem vagyok a Giga híve, de egybe jött, és occo vót
Megjön a kari, megnézzük mi van, és ha tovább recseg, akkor táp, majd alaplap.
De ez utóbbit ki akartam hagyni, mert akkor proccal együtt rámennék egy 4th gen i7-re, az felett nekem nem szükséges, igazából, teljesítményre, még ez a 2rd gen is tökéletes.
De ez csak jövőre volt tervezve, vagy kari körül legkorábban.[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz #48613632 #18760 üzenetére
A sarokban lévő doboz egy műanyag darab alatta pedig led van és világít. Amelyik 2db ram van az a gamer fatalyty, a másik pedig az xtreme music. Mivel a hardveres gyorsítás legfeljebb XP-n menne, teljesen mindegy melyiket veszed, az OpenAl-t mindkettő úgyanúgy támogatja.
RetepNyaraB
Nem kompatibilitásról és nem is driverről beszéltem (bugosak egyébként), a kis dobozzka pedig nem árnyékolás... És a konnektorból nem szed össze zajt a PC táp, főleg olyat ami a saját gépünk zaja, azt maga a táp csinálja és az alaplap, de megfelelő vezetékeléssel elkerülhető, de a gagyi lapoknál ez nem szokott összejönni.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #18761 üzenetére
Nem, nem számít, nem vok audiofil, de köszi azért
Ezt a Rokkat csodát 10 fontért vettem, annyit meg megért, az 5.1 miatt, pusztán játszani, amire, kb 2 éve volt példa, meg most, az új DooM kapcsán
Talán a fekete dobozka titka is lelepleződött ...
szerk:
Aljzatokkal már próbálkoztam, de a táp, még ludas lehet. De köszi a tippetÜgy lezárva, köszönöm, a segítőkész hozzászólásokat, jacint78 és RetepNyaraB kollégáknak. SB0460 megvéve
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz jacint78 #18757 üzenetére
Őskori stx remekül megy w10 alatt, akár a w8 driverrel is. Ennyit a kompatibilitásról.
Ha kártyát vesz a kolléga, ügyeljen a fejhallgató erősítőre (bár a Rokkat esetében nem vagyok biztos, hogy ez fontos, vagy számít-e...#18760@ az egy árnyékoló doboz, ártani nem használ.
Ha zúg a kártya, az többnyire vagy nem letiltott bemenetre (midi, mikrofon, bármi más) utal, vagy a pc táp szed össze zajt a konnektorból. Dugd át teljesen más aljzatba.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
törölt tag
Na még egy kérdés, és már veszem is.
Két, különböző fajta 460-at találtam.
Az egyiknek, van a nyák, jobb, felső sarkában, egy pici, fekete dobozka, talán X-Fi felirattal, de van, amelyiken nincs.Ez mennyire számít? Esetleg tudod, hogy mire való?
Köszönöm a választszerk:
Ezen van dobozka
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jacint78 #18757 üzenetére
UK-ban élek, nálam az e-bay játszik. Köszi, hogy szóltál, a Xonar kompatibilitási dolgok miatt, akkor maradok SB-nél, az legalább mindennel szól.
Hmmm ... jó cuccnak néz ki, ez a 460, rá is megyek Van ennek, egy előlapos változata, van is fenn használtan, de kábelek nélkül. Mit gondolsz? Érdemes?
Vagy parasztvakítás csak? -
jacint78
addikt
válasz #48613632 #18756 üzenetére
Régi alatt a P4 lapokra gondoltam.... Csak nem gigabájt? Amúgy az ASUS kártyákkal elég sokan kínlódnak, gyakran játékoknál (a kártyahibás topikban látom), ha neked volnék vennék egy X-FI Xtreme gamert (SB0460) használtan aprón azzal nem lesz gondod. Az 5.1 is elfér a mikrofon mellett, viszont a W10 problémás.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
törölt tag
Sziasztok
Alaplapi hangkártyám, zúg, mint a rosseb, egérmozgásra, még rá is dob, egy lapáttal.
Ezért, valami közepes, vagy annál jobb hangkariba fektetnék.
Szinte, csak használt érdekel, hogy esetleg ne bukjak, ha mégsem okés, az eladáson.Jelenleg, Doomozni szeretném használni (multimédiára van HTPC), gép, az adatlapomon, a füles, egy 5.1 Rokkat Kave, analóg vezetékeléssel. (3x jack + mic)
Jó lenne olyan kártya, ami tisztán, szépen szól, nincsenek nagy elvárásaim, nem vagyok audiofil sem, de azért ne valami erőtlen, üres hangzást produkáljon.
Jó lenne, egyidejűleg használni, az 5.1-et, a mikrofonnal. (ezt pl az alaplapin nem tehetem meg)
PCI kell, hogy legyen, mert a PCI-E slotom kitakarja a VGAAmit kinéztem, ez az Asus Xonar D2 PCI
Érdekelne, hogy tudnátok e javasolni ezt a kártyát, mondjuk játék kompatibilitás szempontjából, valamint, a DD logoval érkező cuccok, mint pl a Doom, szólni fognak DD5.1-ben, vagy csak valami AC3 6 csatornás sztereo lesz?
Esetleg egyéb infok, tapasztalatok, vagy link, ahol ez már le volt írva is megfelel, ha időtök engedi, természetesen.Köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
megott
aktív tag
-
RIC5I
tag
sziasztok
én is max 15.000 ért keresek hang kártyát inkább a zene az ami miatt venném a játékokban annyira nem fontos nekem a hangzás
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
edda80
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy minőségi, jó, megbízható hangkártyát a PC-mhez?
Nem tudom, hogy a sima PCI-s vagy a PCIe-s a jobb, a csatlakozója nekem az mindegy csak maga a hangkártya legyen minőségi!
Max 15.000-t költenék rá! -
semetka
őstag
válasz schawo #18745 üzenetére
Köszi a választ. Megnyugodtam. Múltkor volt szerencsém hallani laptopról a hangcuccot, elborzasztott, szornyű volt.
Akkor eldontottem h nagyon odafigyelek milyen hangkari lesz az uj alaplapon==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
Új gépet rakok össze, de nekem fontos a hangminőség, ezért próbáltam minél jobb alaplapot találni. A régi lapon egy ALC889 van, meg voltam vele elégedve, ennél csak jobbat szeretnék. Amit kinéztem egy gigabyte z170 gaming 3 as alaplap amin egy ALC 1150 van + egy OPA2134. Mit gondoltok jobb lesz mint a régi? Nem igazán szeretnék külön hangkártyát. Köszi
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Ha adott egy Razer Tiamat 7.1 és egy stereo házimozi szett (KOAX-al kötném rá) amihez veszek egy Asus Xonat U7-et akkor, hogyan tudom rákötni mindkettőt, és megoldani a váltást a kettő között anélkül, hogy mindig ki kell húzzam valamelyiket?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Bennyboy
őstag
üdv!
kb 25-ért szeretnék hangkártyát zenéhez, játékhoz és filmhez. Miket ajánlanátok? kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Scholes9
nagyúr
válasz ricshard444 #18736 üzenetére
Sound Blaster Z nem lenne jobb amúgy? Vagy inkább Soar
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ussseal
tag
Sziasztok, teljes gépújítást tervezek, viszont fontolgatom, hogy a régi gépből áthoznám az Audigy ZS2-met, szerintetek van értelme még emiatt PCI-os alaplapot választani? Egy Genius 1250B-t hajt amúgy.
Win10-re váltás miatt a driverektől is félek picit, bár a KX-es 3rd partys megoldása elvileg támogatja.[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz ricshard444 #18736 üzenetére
2.1-nél is hallható lenne szerinted a különbség a Soar javára? Kb 20 ezerbe lenne a váltás.
[ Szerkesztve ]
-
Gifos
csendes tag
Hangkártyát szeretnék venni,ezek közül melyik a jobb választás ,általában egy kis játék és film nézésre szoktam használni a gépet .
Creative Sound Blaster Audigy RX 7.1 PCIe Sound Card with 600 ohm Headphone Amp
ASUS Xonar DX 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Express x1 Interface Sound Card
Köszönöm a segítséget! -
ricshard444
veterán
válasz Scholes9 #18735 üzenetére
Bőven lenne.
Időközben átrendeztem a szobát, vele együtt a mélyládát is eltettem a sarokból és több a hely a szobában is.
Volt alkalmam Z-5500 mellett maxon hallgatni zenéket / filmeket. Messze több erő és dinamika szorult a kártyába ott már, mint a Xonar DX-be. Szerethető kártya, csak elsőre nagyon fura a Xonar-hoz képest. X-Fi-t lecserélni meg aztán simán megéri.
A "nincs hang" gond a Win10 miatt van, barátoméknál is ez a helyzet X-Fi és integrált kártya mellett is.
Viszont a hangkeverés néha bebugol és hátra küldi a front hangjait például Youtube vagy zene közben. Filmeknél és játéknál nem szokott gond lenni.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Lenne bármi értelme lecserélni a jelenlegi X-Fi-m egy pl ilyen kártyára
-
Wayne
aktív tag
Sziasztok. Megolható egy pc-n belül valahogy, két hangkártyával, hogy különböző programok egy bizonyos hangkártyát használjanak. Tehát egy időben mondjuk játszom és a fejhallgatóra mennek a játék hangjai. Miközben a másik monitoron valaki filmet néz.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Játékra milyen hangkártyát érdemes venni 10k alatt használtan?
Alaplapom:
Asrock H81M-HDSAlkalomadtán rákötném a házimozit optikai kábellel.
Előre is köszönöm a segítséget.Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gifos
csendes tag
Hangkártyát szeretnék venni,ezek közül melyik a jobb választás ,általában egy kis játék és film nézésre szoktam használni a gépet .
Creative Sound Blaster Audigy RX 7.1 PCIe Sound Card with 600 ohm Headphone Amp
ASUS Xonar DX 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Express x1 Interface Sound Card
Köszönöm a segítséget!
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Zenéhez, játékra kellene hangkártya...
2.0 nekem elég, semmi extra. Beyerdynamic füles, ezt használom 90%-ban.
ASUS Xonar U5-öt nézegettem, ez milyen a Xonar DX-hez képest?
2.0 hangfalat és fülest egyszerre rádugva tudom szoftveresen váltani?Asus Xonar DX hangkarim van, minden szép és jó vele. De egyre inkább az a gyanúm, hogy MWO-nál van a baj, bárhogy variáltam, az MWO BSoD-val kilép (pár hete egy patch óta). Alaplapival vagy letiltott hangkarival jó, amúgy IRQ akármi és Asus drivernek egyik sys fájljára mutat. Mindegy is, senki nem mondott olyat, amit ne próbáltam volna. Más játék, alkalmazás nem rottyol, OC-t is visszavettem, semmi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Angerfist087
tag
Sziasztok ehhez a hangfalszett-hez keresek egy jó minőségű hangkártyát. keret max 15-20k
MicroLab Solo 7
Ebbe az alaplapba szánom. ASROCK Z170 Extreme6
Thx
[ Szerkesztve ]
Nincs jobb tudás a tapasztalatnál.
-
Hopo82
tag
Üdv. Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, az alaplapi integrált hangkártyát szeretném kiváltani valami nem túl drága hangkártyával, ami filmezésre és zenehallgatásra is jó. És mennyivel volna más a hang mint az alaplapi karival? Logitech Z906-ot szolgálna ki.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Scholes9
nagyúr
Hali. Van egy X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkártyám, érdemes lehet ezt lecserélni, lenne bármi értelme
-
d1abLo
senior tag
Üdv!
Hangkártyát szeretnék ehhez a fejhallgatóhoz: Beyerdynamic MMX300
Elsősorban külső megoldás érdekelne, de nem zárkózom el a belsőktől sem, csak abban az esetben vennem kell egy új alaplapot is. Keret kb : 15-20e forint, de nem zárkózok el a használt cuccoktól sem, szóval jöhetnek drágábbak is.Elsősorban játékra, másodrangban pedig zenére lenne (vagy a kettő eggyütt ), szóval fontos lenne a térhatás és a pocizionált hang.
Nem tudom mennyire hülyeség amiket előbb irtam, de remélem adtam valami támpontot.Köszi a segítséget előre is!
ui.: xonar u5-re gondoltam először, de nincs vele tapasztalatom így nem tudom mennyire lenne megfelelő.
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Maotun
őstag
sziasztok!
5.1 hangrendszerhez Win 1O -hez ez jó választás:
[link] -
wicktor93
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Adott egy Xonar DX és egy Z906, amiket optikával összekötve tökéletesen működik az 5.1.
Azonban a hozzá adott 3-3 jack-kel analógon összekötve őket, bármilyen beállítással csak 2.1 szól belőle. (PowerDVD-vel DVDCenter 5.1 beállító teszt) Ha Youtube-on nézek hasonló teszt videót, akkor az összes csatornát "összemossa" és a jobb elsőnél szól a jobb hátsó is és fordítva. Sőt, ha kihúzom a narancs és fekete kábelt, akkor nem változik semmi, ha csak a zöldet húzom ki, akkor egyáltalán nem szól. Olyan, mintha alapból csak a zöldön jönne a jel, és azt keverné szét 5.1-gyé. Ennek így kell működnie?
Előre is köszönöm a választ, remélem érthetően írtam le a problémát. -
Ajbars
csendes tag
ASUS ROG Xonar Phoebus Solo-ról mik a tapasztalatok? érdemes megvenni?
-
Tomacko
őstag
válasz WongFeiHong #18718 üzenetére
Az egyik creative, a másik meg asus. Kb. ennyi lehet a különbség köztük. Én azt tudom, hogy amennyit adtam a xonar DS-ért (5000 forint) 2 éve használtan, annál egészen biztosan nem ér többet. Újonnan tuti nem vennék belőle tizensokezer forintért
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Egy X-Fi Xtreme Audio hangkarit megéri lecserélni egy Asus Xonar DS-re? Vagy szimplán ugyanazt nyújtja mindkettő.
-
Tomacko
őstag
válasz Jimy83 #18716 üzenetére
Most fejből nem tudok mondani semmit, de használd a fórum keresőjét pl ESI, Auditrak, de van más ezer milió minőségi márka. Ne csak a kommerszek közt nézelődj mind Creative és asus. Mivel 2.0 rendszerre kell ezért ajánlottab lehet mondjuk spec sztereó kártyát keress mivel ezek jobbak ilyen téren. Szóval gondold ki a kereső szavaidat és használd a fórum keresőjét... nagyon sok időt és felesleges hsz-ket is megspórolsz vele.
-
Jimy83
aktív tag
Udv, kozeljovobe akarnek hangfalat valtani 2.0 ra, meg nem dontottem el mi legyen.
Olyan kerdesem lenne h egy xfi xtreme music-ot erdemes cserelni sb xfi hd-ra ?
Illetve erdekelne mi az ajanlott kartya 25 ezerig, es lenne e javulas a music- hoz kepest ?
Jo lenne rca csatl. hogy ne keljen atalakito.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
-
Bl@tty
tag
válasz droti25 #18712 üzenetére
Miért nem a gyári oldalról töltesz? REALTEK -> Downloads
Itt kiválasztod a "High Definition Audio Codecs (Software)" linket, majd pipa a checkboxba és NEXT. Utána már csak választanod kell a táblázatból egy sort, milyen OS és melyik típusú csomag...[ Szerkesztve ]
-
Uzi74
senior tag
Az Audigy 2 NX unofficial driverekkel win10 alatt nem sikerült a Dolby digital live-ot működésre bírnom (lehet it vennem kellene valamit hozzá a creative oldaláról hogy működjön?)
50 Eur-ért az SB Omni 5.1-nek van versenytársa DD Live-ra? (optical kimenet lesz csak használva).
(Az alaplapi realtek-el is tudnék még esetleg próbálkozni, de ott sem official a DD Live meg kellene vennem SPDIF bracket-et 15-20 Eur-ért)[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz droti25 #18706 üzenetére
slimdrivers. Telepítés alatt figyelj, ne engedj neki minden szart feltenni. Maga a program szerintem hasznos kis cucc. Minden lejárt drivert megkeres a gépen és felajánlja a frissítésüket.
-
droti25
őstag
Sziasztok
Honnan tudok leszedni Alc892-hez drivert?
-
Ouie
csendes tag
válasz nonozoom #18699 üzenetére
http://elimex.hu/termekek/2904/klotz_-_kl-b4pp10030_-_jack-jack_kabel__0_3_m_-_neutrik_6_35_jack3_-_6_35_jack3_csatlakozok____my206_fekete_kabel_?catid=630
6.3 Neutrik -Klotz - 6.3 Neutrik, 5 méter: 8625 HUF.
Gratulálok a (leendő) hangkártyához.
Tudta? Ötterckvart után az egyszext MINDIG terckettőzött!
-
titán
válasz nonozoom #18703 üzenetére
Bármelyik jó, amelyik sztereó jacket használ. Ezek egyike sem mezei sztereó, hanem mind szimmetrikus. De azért hozzáteszem, hogy a Klotz kábeleket én bottal sem piszkálnám, nem szeretem a hangját. De másik könnyen hozzáférhető szerelt szimmetrikus nagyjackes kábel most nem jut eszembe.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest