- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
válasz
jacint78 #18872 üzenetére
Én inkább csak attól páráztam hogy rosszabb lesz. 889-el se volt bajom. Múltkor Laptopról hallgattam meg a hangcuccot és szörnyülködve hallottam hogy szólt, nem örültem volna ha véletlen az új lapom is úgy szól
De egyszer kíváncsi lennék , egy jó drága hangkártyára hogy szól. -
semetka
őstag
Nemsokára megérkezik az új gépem, kíváncsi vagyok milyen az ALC1150. ALC889 volt a régi, sose panaszkodtam rá, 1150-re meg azt írták mindenhol hogy jobb. Remélem nem csalódok.
-
semetka
őstag
Új gépet rakok össze, de nekem fontos a hangminőség, ezért próbáltam minél jobb alaplapot találni. A régi lapon egy ALC889 van, meg voltam vele elégedve, ennél csak jobbat szeretnék. Amit kinéztem egy gigabyte z170 gaming 3 as alaplap amin egy ALC 1150 van + egy OPA2134. Mit gondoltok jobb lesz mint a régi? Nem igazán szeretnék külön hangkártyát. Köszi
-
semetka
őstag
Sziasztok
Van egy P35C-DS3R típusú alaplapom. Lassan gépet fogok újítani, amibe majd Giga lap kerül. Kérdésem az volna hogy melyik giga lapon van hasonló jó hangkari? (Skylake LGA1151 lesz majd)
A mostanin ALC889 van. Semmi bajom nincs vele, soha nem volt a minőségével probléma. Olyan alaplapot szeretnék amin ugyanilyen jó vagy jobb van.
Ez a kérdés azért merült fel bennem mert a múltkor laptopra lett rákötve a logi z623 és szörnyen szólt. Gondolom valami gagyi hangkártya volt benne. Ezért szeretnék jó alaplapi hangkártyával megáldott alaplapot.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest