- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
válasz jacint78 #18872 üzenetére
Én inkább csak attól páráztam hogy rosszabb lesz. 889-el se volt bajom. Múltkor Laptopról hallgattam meg a hangcuccot és szörnyülködve hallottam hogy szólt, nem örültem volna ha véletlen az új lapom is úgy szól
De egyszer kíváncsi lennék , egy jó drága hangkártyára hogy szól.[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
Nemsokára megérkezik az új gépem, kíváncsi vagyok milyen az ALC1150. ALC889 volt a régi, sose panaszkodtam rá, 1150-re meg azt írták mindenhol hogy jobb. Remélem nem csalódok.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
válasz schawo #18745 üzenetére
Köszi a választ. Megnyugodtam. Múltkor volt szerencsém hallani laptopról a hangcuccot, elborzasztott, szornyű volt.
Akkor eldontottem h nagyon odafigyelek milyen hangkari lesz az uj alaplapon==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
Új gépet rakok össze, de nekem fontos a hangminőség, ezért próbáltam minél jobb alaplapot találni. A régi lapon egy ALC889 van, meg voltam vele elégedve, ennél csak jobbat szeretnék. Amit kinéztem egy gigabyte z170 gaming 3 as alaplap amin egy ALC 1150 van + egy OPA2134. Mit gondoltok jobb lesz mint a régi? Nem igazán szeretnék külön hangkártyát. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
Sziasztok
Van egy P35C-DS3R típusú alaplapom. Lassan gépet fogok újítani, amibe majd Giga lap kerül. Kérdésem az volna hogy melyik giga lapon van hasonló jó hangkari? (Skylake LGA1151 lesz majd)
A mostanin ALC889 van. Semmi bajom nincs vele, soha nem volt a minőségével probléma. Olyan alaplapot szeretnék amin ugyanilyen jó vagy jobb van.
Ez a kérdés azért merült fel bennem mert a múltkor laptopra lett rákötve a logi z623 és szörnyen szólt. Gondolom valami gagyi hangkártya volt benne. Ezért szeretnék jó alaplapi hangkártyával megáldott alaplapot.
Köszi a segítséget.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Xbox tulajok OFF topicja
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- iOS alkalmazások
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest