- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Stalker-2572 #41499 üzenetére
Így nem lehet semmit mondani. Fogalmam sincs, mennyiért akarsz fülest venni. A Dr. Dre egy márkajelzés (jó szar), de nem árkategória.
-
válasz
Stalker-2572 #41495 üzenetére
Legjobban akkor jársz, ha veszel hozzá egy Beyer T1-t.
Ár?
-
válasz
szilu7 #41464 üzenetére
Pontosan. A felhangok sokkal többet adnak a mély hangok érzetéhez, mint azt gondolnánk. Színező fülessel a felhangok miatt hallgatáskor olyan mély tartomány is megjelenik, ami egyébként nincs is még a zenében sem. Pl egy frekitartományban megütéskor bejátsza a hang egy oktávval alacsonyabb párját. Egy frekimenet görbét szinusszal csinálsz, amikor a membránnak nem kell csillapodni, hanem szépen bejárja a szinusz feszültségingadozás által leírt pályát.
-
válasz
fi:zi'k #41454 üzenetére
A színezés az a fogalom, amikor a füles egy frekvenciatartományt úgy tesz hangsúlyosabbá, hogy az a frekvenciatartomány valójában nem is olyan aktív. Például tervezett harmonikus torzításokkal kiemeli a mély tartomány egy részét, úgy hogy valójában a mély tartomány nincs is olyan mértékben jelen a fülesben. Ezt éppúgy el lehet játszani a közép vagy magas tartománnyal is. Ezt a színezést általában a membrán megütési/lecsengési jellemzői adják hozzá a hangképhez, és egy sima szinusz frekimérés nem is fogja kimutatni.
Ennek semmi köze a mély valós mennyiségéhez.
-
válasz
szakibá... #41383 üzenetére
Az én K340-em is döglött magasban. A K240DF mindenképpen mélyhiányos marad, mindenféle párnával. A Monitorban sokkal több mély van, több is mint kéne, és az általános hangminősége (tisztaság, torzítás, dinamika) jóval gyengébb, mint a DF-é.
-
-
válasz
bigmasterg #41007 üzenetére
Vicces fiú
-
válasz
freemanone #40954 üzenetére
Na nehogy má'
-
válasz
freemanone #40951 üzenetére
Akkor csak sikerült találni.
-
válasz
freemanone #40915 üzenetére
Eddig egy fejhallgatónál gondoltam azt, hogy "Uh, ez sok basszus, de mégis jó az összkép". Tulajdonképpen egy másik is volt, a Beats Studio, de az túl van árazva, a D1100 jobb nála.
(#40917) freemanone A többi Beats egy marék gombot nem ér
-
válasz
freemanone #40912 üzenetére
Na, a 840-t ne, az mélyben nagyon kevés lenne neked. Inkább M50-t, bár még az is határeset lesz. D1100
-
válasz
freemanone #40890 üzenetére
SRH440
ATH M50 -
válasz
bajnokpityu #40880 üzenetére
Gondoltam, hogy nem ízlene, azért is írtam ezt, hogy ne várj tőle sokat
Mint mondottam, rohadék egy jószág, mig a 840es a telómmal, v egy ipoddal adja tudásának mondjuk 90%át
Úgyse köti senki emberfia a nyitott K701-t telefonra.(#40881) kammerer Technikailag jóval az M50 szintje alatt van.
-
válasz
bajnokpityu #40872 üzenetére
A 440 is kicsit sok lehet mélyben. Ha nem is annyira, mint az M50. A 840-t hallottad. Hasonló a 440 csak egy kicsit több mélyben és magasban, valamint kicsit kevésbé részletes. Ugyanaz a membrán, semmi egetverő különbséget ne képzelj el.
(#40874) contaxg Ha használati gyakoriság alapján kellene a 840-t és a K500 hangminőségét "mérni", akkor nálam a 840 vastagon nyer. És ez nem a forrásanyag minőségéből fakad, mert mostanában 90% fölött jó hangminőségű jazzt hallgatok, még a komolyzenéről is leszoktam. És ugyanez lenne 840 vs 701 esete is. Ahogy bajnokpityu is mondja, nagyon személyes kérdés, ezért is kéne minél több füles meghallgatnia krichd1nek is, a vaktában lövöldözgetés semmire sem jó.
(#40870) krichd1 A 940 egy teljesen más karakterű fejhallgató, mint az M50. Egy magasban aktív, mélyben vékony, részletezős, mondhatni Shure emblémás Beyer.
-
válasz
krichd1 #40865 üzenetére
És gondolod, hogy a BW nem lesz mélykiemelős?
Elég vad gondolat egy ismeretlen fejhallgatóval orvosolni egy ismert füles ismert hibáit. Ennyi erővel csukott szemmel is leemelhetnél a polcról egy random fejhallgatót, amit csak fizetés után mutatnának meg, hogy melyik az
Tízezer forint alatt nem annyira gáz, de egy 30-40ezres fülesnél "szokatlan". Nem volna érdemesebb meghallgatni jó pár könnyen hozzáférhető fülest, és azok közül megtalálni a neked tetszőt? Hogy lett egyáltalán M50?
-
-
Keresek eladó mikrofon előerősítőt, természetesen fantom tápost. Ha valakinek van, ne fogja vissza magát.
-
válasz
bigmasterg #40757 üzenetére
-
válasz
szaszayanou #40737 üzenetére
Azért a többórás kényelem erősen kétséges a 660 esetében.
-
A fülessel a fejemen nem biztos, hogy szívesen innék vizet, egy köhintés, egy löttyenés, és úgy nézek ki mint Einstein.
Ettől függetlenül az elektrosztatikus cuccok nagyon jól szólnak. És nem is túl drágák, ha azt nézed, hogy egy erősítő + fejhallgató kombó 1200 USD + ÁFA, míg egy Beyerdynamic T1 + A1 együtt 500ezer forint.
-
-
válasz
ntomka #40679 üzenetére
Félreértés ne essék, én nagyon szeretem a 840-t metálra is.
De a 840 hangzásvilága tényleg nagyon puha. Annyira, hogy attól a legtöbb rutinos metálrajongó szeme kettéáll. A 440 pedig hasonló karakter, csak pont a másik végéről fogja meg a keménységet. Épp ezért kizárólag metálra nekem a 440 jobban tetszik.
Viszont pont a puhasága miatt szeretem a jazzel a legjobban.
-
válasz
Deadzone41 #40675 üzenetére
Szerintem meg minden ízlés kérdése. Ha erre hivatkozunk, akkor az egész topic fölösleges.
-
válasz
bajnokpityu #40673 üzenetére
Ha csak metál a cél, akkor inkább 440. A 840 nagyon puha, metál meg inkább a kemény hangzást szereti.
-
válasz
Deadzone41 #40618 üzenetére
Nem is lenne jó a folyamatos wow faktor, mert elvonná a figyelmet a zenehallgatásról. A fejhallgató egy eszköz, az öröm forrása maga a zene.
-
válasz
Deadzone41 #40615 üzenetére
-
válasz
szakibá... #40604 üzenetére
Jól írta a hogy Széchenyi. Én nem látok sehol Széchényit.
-
válasz
FehérHolló #40572 üzenetére
150 fokos olajban össze-vissza vezérlik, ütögetik, rázzák 6-24 órán keresztül. Utána/előtte a -40 fokos hőkamrából a 150 fokosba liftezik oda-vissza, ilyesmik.
Ezt a fülessel ne tedd
Elég lesz neki, ha bejáratod
-
válasz
FehérHolló #40569 üzenetére
beégetési fázison
Vödör vízzel bekészültél?
-
válasz
bigmasterg #40544 üzenetére
Szerintem engem a 840-nel se szoktak megbámulni.
-
válasz
bigmasterg #40532 üzenetére
-
-
válasz
bajnokpityu #40520 üzenetére
Na, az se könnyen hajtható füles
-
válasz
bigmasterg #40498 üzenetére
Úgy látom, nagyon megy a K500 népszerűsége és ára
Én még 15k-ért vettem pár éve, de összesen párnákkal együtt már 30k fölött járok
25-ért tuti nem adnám oda senkinek.
-
válasz
Deadzone41 #40391 üzenetére
Én hosszan használtam (pár napig) 440-t, és semmi gondom nem volt a kényelmével.
-
válasz
bajnokpityu #40331 üzenetére
-
válasz
DBAtti #40280 üzenetére
Én hallgattam egy ideig őket.
A Solo konkrétan borzalmas, a hangminőség az 5000 forint alatti kategóriát sem üti meg
A Studio már jobb egy fokkal, ha nyolcvan helyett csak húszezer forint lenne, akkor lehetne rajta gondolkodni basszusimádat esetén.
Az aktív zajszűrés a Beatseken teljesen hatástalan, ha nem lenne egy kis LEDes visszajelző, sosem jönnél rá, hogy be van kapcsolva. Talán a hangminőséget rontja kicsit, de nem vészes...
-
válasz
cskamacska #40263 üzenetére
Csak épp a Vatera rendszere még ostobább, mint az ebay.
-
válasz
cskamacska #40254 üzenetére
Hallgattam én ezt mindenféle forrásról, de ezen semmi sem segíthet. 10k-ért már normális fejhallgatót is kapsz abból az évtizedből.
-
válasz
cskamacska #40250 üzenetére
Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest