- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz
Ed Parker #41887 üzenetére
Az OK, hogy ennyiért be tudod szerezni, de azzal fontos, hogy tisztában légy: min. a dupláját (alsó hangon) rá kell még költened, hogy rendesen meg is tud hallgatni. Ez nem egy megbocsátó fejhallgató, ami mindent megszépít! Hallani fogod vele a láncod minden gyengeségét,a felvételek, a forrásod hibáit. Ha viszont tudsz áldozni rá, akkor egy csoda lesz a zenehallgatás minden pillanata!
Ajánlanám, hogy ne (csak) a saját rendszeredben próbáld ki! Vagyunk itt páran akinek van olyan rendszere, amivel már hallgatható egy ilyen füles A kérdés inkább az, hogy melyikünk van hozzád közelebb. -
contaxg
veterán
Na jó 'ccakát! Én ehhez fáradt vagyok meg öreg.
(#41867) Ed Parker
Ha a Furuhoz szeretnél vennie erősítőt az már nem túl jó beruházás
A Furu + erősító áron elég jó komplett cuccok is elcsíphetők vagy jobb komponensek is összevállogathatók. -
contaxg
veterán
válasz
Ed Parker #41861 üzenetére
Egy kedves barátom, aki 6x éves, és szinte csak klasszikusokat hallgat egy Heed Canalot erősítővel és egy HRT MSII+val hallgatja a T1-et és teljesen elégedett.
Van nálam (valaki által) egy igen szuper csöves fejhallgató erősítő, amit ugyancsak érdemes lehet meghallgatni, de ehhez még kellene egy DAC is, Van is a gyártónak állítólag az is csöves és elég jól szól. Elvileg meg fogom kapni azt is valamikor, bár először nem lelkesedtem érte. Aztán lehet, hogy tévedtem...
-
contaxg
veterán
Egy hangkártyához??
-
contaxg
veterán
válasz
joci86 #41791 üzenetére
Nem a fejhallgatótól és a fülhallgatótól más az Ohm jelentése, hanem az áram fajtájától.
ATH-FC700. Elég jól kiegyenlített fejhallgató, meglepően jó, mindenes karakterrel. A vezetéke elég rövid, mert ingzseb távolságra méretezték, de adnak hozzá egy kb 60-80cm-es toldót pont ezért. Kifutó modell, az utód ATH-FC707 névre hallgat.
(#41794) DBAtti Szerintem hallottad!
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #41764 üzenetére
Most ehhez add hozzá, hogy bizonyos CD lejátszóknál nyomsz egy pause-t a lejátszás elején, utána jobban muzsikál a kütyü!!
De van még pár ilyen apróság amire sokan nem is gondolnak.
A CD-vel kapcsolatosan még annyit, hogy nagyok sokan szeretnek úgy zenét hallgatni, hogy kezükben tartva olvasgatják a lemez füzetecskéjét.
Szoktál albumokat teljes egészében végig hallgatni?
Tapasztalatom szerint ez egyre kevésbé "divat"! -
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #41706 üzenetére
Egy elektronikus trutymákor hallgatva lehet, de hogy egy akusztikus hangszeres felvételen illik hallani a különbséget a 320 és a FLAC között.
-
contaxg
veterán
Vagy például az Audio-technika WS55 szép élénk színben!
-
contaxg
veterán
Focal Spirit One in da house!
Mondtam, hogy utálok fejhallgatót bejáratni?? -
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #41578 üzenetére
shurenál nehezen fogsz jobbat találni
Pedig egyszer biztos lesznek!!
Muhahaha
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #41343 üzenetére
Szerintem Ő azokra a terekre gondolt, ahol sokezer Voltos váltakozó és/vagy egyenáramú rendszereket üzemeltetnek. Nekem a Staxtól fejfájásom van.
(#41344) ntomka
Sajnos nem... -
contaxg
veterán
Divat lett a fejhallgatózás és minden ami divatos az drágább is lesz. Mivel nem volt valós ok az áremelésre (a konkurencia is szépen feljebb csúszott árban lásd. AGK K/Q) ezért született egy "forradalmi" T technológia, ami relatíve bullshit, porhintés és az új cuccokat máris magasabb ársávban lehetett pozicionálni.
-
contaxg
veterán
válasz
freemanone #40931 üzenetére
Annyiért, nagyon gyorsan vedd meg!
-
contaxg
veterán
válasz
freemanone #40922 üzenetére
....és nálatok drága az SRH840? Mennyire jön ki?
-
contaxg
veterán
válasz
freemanone #40920 üzenetére
Valószínűleg a UK a jobb megoldás.
De a szállítást is beleszámolva már a hazai beszerzés is megfontolandó. -
contaxg
veterán
válasz
freemanone #40915 üzenetére
Melyik Amazon az etalon nálad?
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #40872 üzenetére
-
contaxg
veterán
válasz
stranger28 #40858 üzenetére
Az a 42 igen érdekes ár, mert az a karácsonyi akciós ára volt. Nem bírták volna eladni karácsony óta??
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #40663 üzenetére
Én headache-hez is ajánlanám
-
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #40546 üzenetére
Más idők voltak...
Ilyen kütyüm volt (van) csak rádió nem volt benne. A BÁV-ban vettük.(#40547) szakibá...
Igen -
contaxg
veterán
válasz
dudika10 #40539 üzenetére
Képzeld el mikor 1981-82-ban fejhallgatóval a fejemen a metrón Gary Numan bömbölt ki a fejemből. No akkor tényleg bámultak rendesen!
Mondjuk a méretes biztosítótű fülemben és az öltözékem is is "érdekes" látvány lehetett számukra. -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #40524 üzenetére
Nem, a K701 fix pontnak tűnt.
De egyértelmű lett (számomra), ha valaki nem tud kb. azonos összeget a forrásokra költeni (ideális esetben DACra és erősítőre is külön-külön) annak nem biztos, hogy jó döntés a K701.
Na megyek vissza aludni egy picit.... -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #40362 üzenetére
Több barátomnak van Zu doboza, de én jobban kedvelem a Shahinian vonalat.
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #40359 üzenetére
DT880-as dögös mélyei??
-
contaxg
veterán
válasz
HaZsolt #40301 üzenetére
Nagy csodák nincsenek ennyiért, annyiért még akár jó is lehet. Arra próbálj odafigyelni, hogy lehetőleg fémből legyen a fejpánt, mert nekem egyik műanyag sem bírta ki eddig az egy évet.
Deadzone41
A Retro egy hallgathatatlan szar.(#40324) bajnokpityu
Egészségére! Minden porcikájában egy roppant zeneietlen termék -
contaxg
veterán
válasz
dualcs5000 #40069 üzenetére
Írj Mr. Gradonak mivel tegnap vagy előtte volt a szülinapja és egyben kérj tőle egy kábelt is!
Az Audiopartner még közel is lehet Neked a melóból a nulláson át. -
contaxg
veterán
válasz
dualcs5000 #40060 üzenetére
Ezért ne vegyél egy fülest, mert viszonylag olcsón lehet kapni kábelt.
-
contaxg
veterán
válasz
gyenesmartin #39826 üzenetére
Valami AKG-t néznék hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #39791 üzenetére
-
contaxg
veterán
válasz
P.Schmidt #39785 üzenetére
Elvileg a jövő héten lesz nálam (Óbuda) egy T70.
A leendő gazdija biztos megengedi, hogy megfüleld.Az AKG K550 elfogyott pár hete, de majd megkérdem, hátha történt valami előrelépés a beszállításban (héten nem beszéltem velük) Ettől függetlenül a NAGY KÖNYV szerint az AKG-nak vékonyabb és szárazabb hangúnak kellene lenni. De van itt aki hallotta mindkettőt, így inkább nem találgatnék.
-
contaxg
veterán
(#39694) bajnokpityu
Néha racionális döntéseket kell hoznunk, de akkor én is megtartom! -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #39692 üzenetére
Tényleg az.. sajnos valakinek egyik sincs.
-
contaxg
veterán
Nem pontosan ezt írta az én olvasatomban.
Én a következőt szűrtem ki: Ha veszünk egy viszonylag értékesebb és nagyjából semlegesnek tartott forrást, akkor azzal meg lehet ismerni a fejhallgató "iskolák" hangzását. Vagyis költsünk elsőként egy jó forrásra és utána keresgélhetünk fejeseket a különböző gyártók (hangképek) között.Az általad említett 50-60eFt-os fejesekkel már egy életet le lehet élni vagyis nagyjából a végcél is lehet. Jóval olcsóbb eszközökre gondolnék elsőként.
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #39668 üzenetére
Ezzel sajnos nem értek egyet..
Sőt kimondottan hibás logikának gondolom. -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #39635 üzenetére
Semmi gond, mert AKG-t is árulók!
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #39629 üzenetére
Ha összekötsz három többé-kevésbé színezésre hajlamos eszközt akkor szerinted abból mi fog kisülni?
Pl. az hogy jaj de jó az AKG, stb. aminek jól áll ez forrás oldali hangkarakter.
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #39618 üzenetére
Csak meg kéne azt hallgatni valami tisztességes rendszeren.
-
contaxg
veterán
A hét kütyüje nálam most ez: Audio-technica ATH-ANC9
Remélem elemet is csomagoltak mellé! -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #39513 üzenetére
Nekem a mélyközépnél egy picit "döglött" volt. Mintha nem lett volna benne elég swung. Persze az is lehet, hogy az én rendszerem nem a legjobb választás hozzá.
(#39514) schawo
Britney ről volt szó a minap a rádióban. Egy bennfentes ember arról beszélt, hogy érdemes lenne látni a technikai személyzetet a Britney fellépései alatt... -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #39507 üzenetére
Szerintem elég réteg fejhallgató, de örülök, hogy találtál magadnak megfelelőt! Szerintem az ATHM50 jobb . Illetve nem csak szerintem, mert nem hiszem, hogy évi 26000 db-ot adnak belőle évente csak Európában.
-
contaxg
veterán
válasz
chubii #39429 üzenetére
Elég rendesen ki kell szolgálni a DT880-at ahhoz, hogy jól szóljon.
A DT990 Pro nem vág magasban, max. fejben (nem túl kényelmes)(#39428) liquidmoon
A DT770 és a Audio-technica ATH-M50 jó ötlet volt! Izlés kérdése melyik tetszik jobban. Az At dögösebb, szárazabb, a DT meg teres, de inkább színezet. De ez elektronikus zenénél nem túl nagy baj talán. -
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #39369 üzenetére
Sőt! Nem is lehet kapni k601-et!
Tudtommal donpe fog írni pár gondolatot olcsóbb fejhallgatókról. Érdemes lesz majd azt is átnézni...
Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest