- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kareszovics #23060 üzenetére
És még a hangja is vicces. Cégnél nekem is ilyet adtak, de inkább lepasszoltam és behoztam egy sluxot.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kareszovics #23048 üzenetére
Zokni moddal vagy plüss párnákkal nem vészes egyik sem, sőt!
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
szabolcs1975 #22947 üzenetére
Egyáltalán nem körülményes az audinst cuccok beszerzése: felmész ide, megnyomod a vásárlás gombot, vársz 1-2 hetet, kifizeted az áfát/vámot, vársz pár napot, élvezed a terméket.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22709 üzenetére
Ok.
De elég ciki lenne, ha ez a jószág rosszabbul teljesítene.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22705 üzenetére
Ha nyélbe ütjük az üzletünket, akkor azért és ezért lehet elugornék hozzád is. Ha minden igaz tudom melyik településen laksz. És persze csak ha nem zavarnék.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22696 üzenetére
Akkor veheted úgy, hogy jelentkeztem is egy soron kívüli fejhallgatózásra!
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22692 üzenetére
Akkor ez most HD800 vagy K1000?
-
ntomka
nagyúr
válasz
fi:zi'k #22492 üzenetére
Azt nem mondtam.
Az árazásra gondoltam, hogy a szerelés miatt már nyilván nem kérhetek annyit érte, mint hibátlan állapotában érne. Gondolom te is a korábbi képeim alapján mondtad amit, erre értettem, hogy van benne ráció. Persze az is kérdéses, hogy ha eljutunk odáig, akkor mennyiben fogunk megállapodni bigmasterg-vel.
Egyébként nem valószínű, hogy eladom belátható időn belül, imádom a cuccot.
De igaz ami igaz, nem minden stílust fogad be jól, így muszáj mellé egy-két kiegészítő fejes.
-
ntomka
nagyúr
válasz
fi:zi'k #22483 üzenetére
Jó fejhallgató a K601, de nem utlimate.
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor tudom miben különbözik a K500 tőle (amin egyébként K601 párna van), tudom mire ruházok be.
Igen, megjöttek, köszönöm! Mindjárt osztom a kötelezőt!
Egyébként nagyon tutik, bár még operálom őket felfele, de azt mondom: minden slux tulajnak kötelező!(#22484) bigmasterg: Erre csak azt tudom mondani, hogy megy pü.
(#22488) guppy: Most ezen elgondolkoztam. Ha ez a forgatókönyv lezajlik, akkor az elsők között lehetek, akik meghallgathatják élőben.
Persze csak ha bigmasterg-nek nem okoz gondot.
(#22489) baluka26: Ha tényleg volna egy ilyen lehetőség, akkor biztos csatlakoznék.
(#22492) fi:zi'k: A baj az, hogy abban amit mondasz van ráció, miután már kellett javítanom.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22481 üzenetére
Az ilyet úgy kell, hogy megveszed a nagyot, mert a meglévők eladásával szerintem nem lenne gondod utána!
Szóval megkapom a K500-at?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22478 üzenetére
Akkor a K500 is megteszi!
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22476 üzenetére
Ha így lenne a
K500-rainkább a Gradora vevő vagyok. -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #22376 üzenetére
Töröd a kábelét.
-
ntomka
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #22112 üzenetére
"A jobb oldali része ami elforgatható nem szól."
Ott a kulcsszó: a mozgás miatt egész biztosan kábelszakadásról van szó.
-
ntomka
nagyúr
Nem is rossz, a 668B-t egész jól meghajtja a telóm. Nem gondoltam volna.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Shufny #21696 üzenetére
"Remélem azért ezt kifejtetted neki is."
Uh. Az a hozzászólás, arra inkább nem reagálok.
Sajnos így születnek a Death Magnetic jellegű förmedvény felvételek. Aztán mikor a Guitar Hero verziót meghallják a "leszarom emberek", akkor rájönnek, hogy mégis illene befikkatani pár keresetlen szót a kiadóknak.
-
ntomka
nagyúr
válasz
diablo666 #21649 üzenetére
A sima 681 mélyorientált, a B-s 'balanced', valahol a középúton akar lenni a mélyeket tekintve, bár a superluxokat ismerve az F verzióban sem lehet kevés a mély.
A 668B hangminőséget tekintve egyértelműen jobb a többinél, de annyira nem hajtható nehezen egyik sem. A 668B annyiból több, hogy talán egy jobb hangkártyát minimum meghálál, míg a 681-ek azért lazábbak ebben a tekintetben. -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #21599 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #21596 üzenetére
Nem azt írta, hogy nem kevés, hanem azt, hogy neki az.
-
ntomka
nagyúr
Na, az új 668B-m is kapott egy kis szivacskorongot, így már emberi magaslatokkal szól.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #21496 üzenetére
Olyan fejes tux már van valakinek itt a ph!-n, így az egyből kiesett.
-
ntomka
nagyúr
válasz
ntomka #21164 üzenetére
Kicsit pontosítanék magamon: az első mondatom félreérthető lehet. A fejhallgató a maga nemében nagyon kiegyenlített képet nyújt, tehát az a mondatom önmagában nem állná meg a helyét. Pusztán a kérdésedre válaszolva fogalmaztam így, miszerint milyen egy 668B-hez képest. Az biztos, hogy ahhoz képest ezekben a tartományokban utcahosszal jobb teljesítményt nyújt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
baracs #21163 üzenetére
A K601 közép és magas orientált. Van benne mély, nem kell az ellenkezőjét hinni, de bizonyos zenéknél kevés tud lenni, ráadásul azt a keveset elég erőteljes hangnyomással tudja kiadni, így hosszú távon akár erősen tudja fárasztani a fület, ha nem vigyázol. Persze ha olyan erősítést teszel alá, akkor ezen tudsz ellensúlyozni némileg, de ahogy a mostani rendszeremmel szól, nekem jó pár évre kielégítő lesz a K601 hangja úgy az esetek 90%-ában. A 668B ezzel szemben sokkal inkább mély orientáltnak tűnik, legalábbis egy K601-hez képest, és sokkal "élvezetibb" módon prezentál mindent. A K601 nagyon analitikus.
Legalábbis ez az én véleményem a K601 vs 668B esetről, biztos van, aki máshogy gondolja. Mindenképp figyelembe kell venni az ilyen összehasonlításnál, hogy ez egy elég szubjektív műfaj. -
ntomka
nagyúr
válasz
baracs #21157 üzenetére
Azért az túlzás, hogy mindenki menekül előle, pl. én is tervezem venni egyet a K601 mellé, pedig sokaknak talán ez furcsábbnak hangzik, mint hogy a 668B-ben túl sok a magas.
Én meghallgattam PuMbA példányát, de szerintem semmi baj nincs vele, igaz már bizonyítottam, többször, hogy nekem ez a normális. És sokkal visszafogottabb a 668B magasakban, mint a 662F-em. Egyébként a legcélszerűbb mod erre egy plusz szivacskorong behelyezése a hangszóró elé, ahogy én is tettem a 662F-nél, ahol tényleg szükség van erre. Az, hogy milyen vastagot érdemes, azt magadnak kell kikísérletezni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Shufny #21093 üzenetére
Láttad már a kezedbe véve, hogy milyen belülről? Nem vesz le a plusz csati semmilyen terhet, mert a probléma nem a kábel okozta terheléssel van. A kábel belülről amúgy is két pöckön felfekszik, így ha rángatod, akkor max kívülről törik meg, vagy szimplán elnyíródik a fejes bevezetésénél. A legnagyobb probléma azzal van, hogy a remek kényelmet amit kapunk, azt egy csukló mechanikával oldották meg. Tehát a fejedhez igazodik a fejhallgató minden része. Ha elmozdítod a fejed, akkor ugye az állkapcsod és a nyakad alulról hátra más formát fog felvenni, így a csukló és a pánt igazodik ehhez. Mivel a fejhallgatón belül a kábelezés úgy van megoldva, hogy a felfüggesztő pöcköknél ugye megáll a kábel, innen szálanként ki van vezetve a hangszórók saját kivezetéseihez, így ezek a kis kábelek a csukló mozgása miatt folyamatos mozgásra vannak kényszerítve. Vékony kábel + folyamatos mozgás = stressz pont => törés.
Cserélhetsz te akármilyen kábelt kívül, ha belül ugyanaz a hulladék van.Senki nem akar ráerőszakolni semmit. Nyilván nem sértődik meg senki, ha egyszerűen nemet mond. Amúgy én K601 birtokában igazán nem is érzek késztetést, hogy vegyek egy K701-et mondjuk.
A grafikonnal igazad lehet, én ezt egyáltalán nem figyeltem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Blackhole13 #21079 üzenetére
Hiába a cserélhető kábel, ha a fejhallgatón belül megy tönkre elsőnek.
Ha egy kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy pont a hétvégén küzdöttem meg emiatt a K601-emmel.
(#21080) Assdak: Ha nem is kereskedelmi mennyiségről beszélünk, de ha az itteni törzs tagokat ki tudnád szolgálni, az azért nem lenne nagy tétel mennyiségben. Szerintem egy kis plusz felárat ilyen remek árak mellett mindenki felvállalna, és akkor te is és mindenki más is jól járna.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #21001 üzenetére
Hát az a bőr kivitelű az gyönyörű!
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #20973 üzenetére
Akkor most neked van egy olyan?
-
ntomka
nagyúr
válasz
fi:zi'k #20958 üzenetére
Mert nem egyszerű. Nagyon nehéz szerelni. Ha vastagabbat teszek bele, akkor nemtom kivezetni, merthogy a hely erre a célra passzentos. Illetve akkor már utána kell járni, hogy mit érdemes, mi ront vagy épp javít a hangminőségén, meg kell tervezni, hogy hogyan vezessem ki, ha már vastagabb, akkor hogyan forrasszam be a kis pöcökhöz, vagy esetleg azt is cseréljem-e le, vigyázni a driverre, mert az olvasottak alapján forrasztással haza lehet vágni (nem bírja a hőt), stb, stb... Ez meg így fél órás munka volt, és ha megint kibír egy fél évet, akkor már megérte. Ezalatt meg olvasgathatok a témában, hogy mit érdemes.
Na, fel is teszem a fejemre és rá is zúzok egy kis metállal arra a driverre.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Shufny #20954 üzenetére
Ja igen, jogos. A fülhallgató az más kategória.
(#20955) Dave™: A K601-et valóban szokni kell, de miután ez megvan, minden más színezettnek tűnik, még ha nem is igazán az.
Szeretem én is fejesem, na.
Nálam ez a malőr nem vont le az értékéből (annyit), mert barkácsszellemű vagyok, így az ilyesmit még megoldom saját kezűleg. A hangja meg magáért beszél.
Legközelebb ha szét kell szedni ilyen miatt, akkor lehet tervezni is fogok bele valami komolyabb kábelezést is, hogy hosszabb távra is bírja.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Shufny #20951 üzenetére
Tudod, most hogy láttam a kezeim közt szétszedve hogy működik, nehéz lenne nem a gyártóra fogni. Ez egyszerűen alul van tervezve jelenlegi formájában. Szerintem kétszer vastagabb szálú kábelek kellenének bele, azok hosszabb távon is bírnák. Persze akkor meg nem lenne hely hol kivezetni őket. És elhiheted az ára miatt úgy vigyáztam rá, mint a szemem világára, tehát nem lóbáltam a kezemben, hogy hadd törjön a cucc.
Egyébként az enyém már china gyártmány, de a head-fi-s képek tanulsága alapján az osztrákiában gyártottakkal is ugyanez a helyzet, még ha kis különbségekkel is, de más a szerelés.
(#20952) Dave™: Jogos, fogjuk rá.
Egyébként kipróbálnám már nagyon az ATH-dat, persze venni nem vennék. A vélemények alapján a K601 mellé hangzásban talán felesleges lenne.
-
ntomka
nagyúr
Igen. Nagyon jó érzés volt összeszerelve meghallani a hangját, mert az kategórián felüli (a jenlegi árát tekintve). Ellenben meglátva ezt a belsőt, hát... igazából talán ez az oka, hogy ennyire lement az ára. Ahogy olvasgattam head-fi-n, ez a leggyakoribb ok, amiért megy vissza gariba. Én is csak azért estem neki, mert messze vannak thomannék.
Egyébként nemtom mennyire felső kategória egy K601, inkább közép, nem? A K701 a felső jelenleg az AKG-nél, amennyire tudom.
-
ntomka
nagyúr
Azért K601-nél vigyázni kell az erősen konstrukcióhibás kialakításnál.
Csupán fél év normál használat után épp ma kellett nekileselkednem a megbontásnak.
Belül a kábelek a csukló mozgása miatt simán megtörnek, mert túl vékonyak. Nálam ez a képen is látható fehér szál volt, ami a bal oldal némulását okozta. Utána olvasva ez a leggyakoribb (talán egyetlen) hibája a fejhallgató kialakításának, ami a K701-eket is érinti. A szerelése nem egyszerű. Ha nemtod hogy kell, tuti a króm színű rácsot sérülés nélkül nem szeded le, ahogy nekem sem sikerült (a szerelési leírások nem egyszerűek). A kis tartó lábai megtörtek, így ahogy talán az uccsó képen is látszik kis gyurmaragasztóval kellett alulról odafogatnom. Ennyi esztétikai hibája lett a dolognak, a rácsok csupán a szerelést fedik el, de ha legközelebb kell valamelyik oldalt javítanom így, már menni fog (mert tuti fog kelleni a konstrukció miatt). A javítás egyébként két emberes: egy tartja, a másik forrasztja. Egyedül képtelen lettem volna úgy megtartani, hogy meg is forrasszam, úgy mozog az egész, ha szét van szedve.
Sajnos ez van, ettől még én szeretem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kriccs #20241 üzenetére
Szerintem esélytelen. A slux így is óriási értékkel rendelkezik az árkategóriájában, ha ehhez még hozzácsapod azt, hogy vezeték nélküli legyen, akkor még kétszer akkora áron sem találsz jó eséllyel hasonló hangzásút sem. Ha mindenképp ilyen kell, bementek valami hülyeboltba vagy hasonló helyre, kipróbáljátok amiket lehet, és megveszitek amelyik tetszik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
szakibá... #19752 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
AMDFan #19440 üzenetére
Így van, de én sem írtam, hogy több mély kéne a K601-ben. Szerintem összességében nagyon rendben van mindenhol hangügyileg, csak szerény véleményem szerint nem alkalmas minden műfaj szórakoztató mivoltának visszaadására, már ha a zenehallgatásról mint szórakozásról beszélünk, meg ugye elméletileg az emberek döntő többségének az is. És mindettől függetlenül számomra ezen az áron abszolút a legjobb vétel volt.
(#19441) Shufny: Ezt a lábdob témát hanyagoljuk már, az inkább AMDFan-nak szólt, de ő közel sem pörgött fel ezen.
Tudom, igen, nem szoktátok ajánlani a K601-et ilyen felhasználásra, ami teljesen helyén is való, aki meg K601-et vesz, azt feltételezem tudja is mit és mire is veszi. Én csak a véleményem akartam leírni, hogy szerintem van amiben nem a legerősebb ez a fejhallgató, remélem nem baj, erre való a fórum, nem?
"Meg ha valamiben van hangszer az már nem elektronikus?"
Erre is csak annyit tudok válaszolni: ilyet nem írtam.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Shufny #19433 üzenetére
Max. azt, amit írtam: ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák. Én biztos nem tudnám ajánlani senkinek elektronikusra a K601-et...
(#19437) AMDFan: ... viszont metalra annál inkább. De itt nem is erről volt szó, ugye?
A Fear Factory meg egy érdekes történet. Számomra túl unalmas a hangzásvilága, bár tény, hogy van egy jó pár száma ami tetszik, de akkor már inkább Apollo 440, még ha nem is ugyanaz a stílus.
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #19428 üzenetére
Igen, ez így van. És nekem pont ez zavaró picit benne ilyen stílusra, mert rendesen venni kell lefele a hangerőt, hogy ne fárassza a fülem. Azért rock zenénél ez a jelenség közel sem olyan domináns, legalábbis szerintem.
(#19429) Shufny: Nem, nem csak abban merül ki (pl), de egy lábdob mióta elektronikus?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Shufny #19424 üzenetére
"Mert míg ~50k -ért elnéz ezt-azt egy fejhallgatónak. 200+ -ért már kevésbé."
Ez teljesen igaz.
" Ja, és továbbra sem értek egyet azzal, hogy a K601 "nem jó elektronikusra". "
Miért? Mármint miért jó szerinted? Ok, hogy durván az egyik "legmélyebbre menő" fejhallgató, amivel dolgom volt, de ugyanakkor elég visszafogottak is. Ennél a műfajnál szerintem is jót tesz a hangképnek, ha egy kicsit színezve, előtérbe van hozva ez a tartomány. Persze ízlések és pofonok, sokkal kevesebb ilyen zenét hallgatok, mint más, de arra a kis időre viszont úgy gondolom, van jobb rá.
(#19426) AMDFan: Álljunk meg egy szóra: attól függ elektronikuson ki mit ért. Attól még, hogy a metalt elektronikus hangszereken játsszák főleg, metalnak és rocknak szokás nevezni. Vagy ez csak nálam van így? Szerintem elektronikusba olyan előadók tartoznak, mint Armin Van Buuren, The Crystal Method, The Prodigy, stb, stb.
-
ntomka
nagyúr
"Hangminőségben és részletességben volt ég és föld?"
Szerintem jól mondta. A 668B nagyon sok helyen emel és színez a K601-hez képest. Pont azért EQ-zod agyon, mert nem azt hallod, amit szeretnél és a K601 után azt mondtad nekem, hogy hát igen.
A K601-nek pont a naturális analitikussága az erőssége, ezért sem szeretik sokan szerintem, mert nem az a "fun" típusú fejhallgató, van ahol én is a 662F-et kapom fel a fejemre. Pl. az elektronikus zenék nagyon nem fekszenek a K601-nek, de ez pl. úgy szól rajta, ahogy illik. -
ntomka
nagyúr
Nos, csak pár szóban...
PuMbA jóvoltából volt alkalmam meghallgatni egy Superlux 668B-t, igaz csak elektronikussal, mert arra nézelődök most inkább, de ebből amit leszűrtem, az az, hogy ezen az áron valóban egy meglepően jól részletező fejhallgatóról van szó. Gyártón belül maradva a 662F-hez képest középtartományban sokkal többet ad, ez eredhet a félnyitott kialakításból is, ami miatt sokkal kevésbé ül a mély rá, mint a zárt 662-nél. Ennek megfelelően a mélyei visszafogottabbak, feszesebbek, a 662 sokkal lágyabb, melegebb hangzású, de a 668-nál legalább nincsenek annyira kiemelve. Szintén a félnyitott kialakítás számlájára írnám, hogy a magasai is sokkal szebbek, kevésbé harsányak és sziszegősek, mint a 662-nek.
Alapvetően jó kis fejes, szépen szól, szerintem egész kényelmes is, annak ellenére, hogy gyári párnával próbáltam, de nekem ezek a fajta mélykiemelések kiegyensúlyozatlan hangképet nyújtanak fő fejhallgatónak. Elektronikusra viszont jók lehetnek, meglátjuk...
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #19151 üzenetére
Így mindjárt más!
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #19143 üzenetére
Ha ezt melléteszem, akkor láthatod, hogy a K601-ben több a mély, mint a HD650-ben, aztán te is tudod, hogy pedig baromira nem. Ezek az egymástól független görbék tényleg nem sokra jók.
-
ntomka
nagyúr
Ácsi, azt én nem írtam, hogy nekem sok. Még pont a tűréshatáromon belül van, de azt mondani, hogy kevés mély van benne, nem állja meg a helyét. Simán emel rajta, nem is keveset. Illetve ebben és kapcsolódó topicokban kiderült már, hogy az átlaghoz mérten egy kicsit fordítva működök, vagyis nekem kevesebb mély és több magas kell. Na a sok magas megvan a 662F-ben, de azt már én is elismerem, hogy túl sok!
Ha a véleményemre vagy kíváncsi, 662-ből csak az F lehet az, ami vállalható. Ennél több méllyel már baromi kiegyensúlyozatlan hangzást nyújtana szerintem. És igen, abban mindenki igazat fog adni neked, hogy ebben az árkategóriában csak kompromisszumokat találsz, főleg zárt fejhallgatókban. Na meg ultimate fejhallgató nem létezik, mindenkinek másak az igényei, és minden zene más fejhallgatón szól a legjobban.
-
ntomka
nagyúr
válasz
fi:zi'k #19015 üzenetére
Nos én is írnék akkor pár szót a Superlux 662F-ről. Asszem nem változik már a hangja.
Mélyek: Eleinte, mikor idekerült, valóban kevesebb mélye volt. De az már akkor is túlzás volt, hogy nincs annyi sem benne, mint pl. a K601-ben, mert nekem már akkor ütötte azt mennyiségben. Sőt, a bejáratás során még emelkedett is. Ez érdekes, mert ugye a gyártó szerint lapos görbével rendelkezik, ehhez képest rettentően kiemeli. El sem tudom képzelni milyen lehet a sima 662, ami a legnagyobb mélykiemeléssel rendelkezik a 662-es modellek közül. Valszeg azt pár percnél tovább képtelen lennék viselni. Minden esetre a mély többlet a zárt mivoltából is eredhet. Valamint meg kell említeni, annak ellenére, hogy sokat produkál belőle szerintem, egyáltalán nem megy olyan mélyre, mint a K601, ami nem feltétlenül rossz, de a megszokás miatt már hiányzik sok zenénél.
Közép: Ezzel semmi extra. Mondhatni egy átlagos szintet hoz. Nem csúnya, nem is szép, hallgatható, inkább talán kevés.
Magas: Na ez a leggyengébb pontja. Ez már-már mazochista szinten ki van emelve. Ha nem moddolja picit az ember, szerintem elviselhetetlen hosszabb hallgatási ciklusokhoz. De nem is a kiemelés miatt feltétlenül, mert nem torz tőle a hangja, hanem inkább sziszegős, de nagyon és ez baromi zavaró tud lenni. Egy kis szivacs moddal ezen tudtam segíteni, így teljesen korrekt lett, lehoztam a vállalható szintre, a sziszegést így nem hallom, ellenben a magas tartomány megfelelő lett. Hátránya az, hogy a közép tartomány tetejét is lejjebb hozta, de mivel abból amúgy sem túl sok van a fejesben, valamint a mélyek ezáltal még inkább az előtérbe kerültek, ez valamelyest hátrány a hangjára nézve.
Tér: Zárt lévén az ember nem vár semmi jót, de ez a fejhallgató kellemes meglepetés, ahogy te is írtad. Amit sajnálok, hogy bejáratásnál ez a térérzet, amit írtál, megszűnt, már nem hallom, de alapvetően a tere korrekt, nincs olyan érzésem mintha füldugón keresztül hallgatnám a zenét.
Komfort: A szorítóerő tényleg nagy, ez sokaknak rossz lehet, számomra elviselhető. Engem jobban zavar a műbőr párna, mind tudjuk ez mivel jár.
Összességében nagyon megszerettem ezt a fejhallgatót, de komolyan. Aki occsóért akar venni zárt fejest, annak nyugodt szívvel lehet ajánlani, mert sokkal jobb hangzásút nem igazán fog találni szerintem. Talán a túlságosan kiemelt magasok a legnagyobb hátránya, de ezen kis moddal vagy EQ-val azért lehet segíteni, és akkor egész jó kis hangzást kapunk. Én munkahelyre vettem, oda ugye a zártság kimondatlanul is követelmény, de már ott tartok, hogy sajnálom bevinni, mert az általam ritkán, de hallgatott elektronikus zenék (Armin Van Buuren pl.) a mélyek miatt egyértelműen élvezetesebbek rajta, mint a K601-emen, persze erre a célra meg talán jobb volna egy kényelmesebb meg kevesebb kiemeléssel rendelkező fejhallgatót beszereznem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
horvath.07 #19039 üzenetére
Elmész ide.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #18907 üzenetére
Ó, az a gyönyörűség és a hangja!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest