- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eaglesas
tag
válasz
PR0JECTNR56 #32022 üzenetére
Ez viszont egy raklap pénzbe kerül, és egyre többe.
-
Hooper
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #31616 üzenetére
Xonar D1 van a gépben, arra kötném.
Holnap megyek elvileg hallgatózni, 668B és 662B között vacillálok.. mást nagyon nem is lehet rendelni már
660 drága. -
válasz
PR0JECTNR56 #31621 üzenetére
Tízenezerért mit vársz? 50-ért Beyernek megfelelt. Sőt, a Sennheiser HD25 50-ért még ennél is egyszerűbb megoldást alkalmaz. De mit sem számít, mindkettőt viszik, mint a cukrot.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #31618 üzenetére
Persze, hogy el van. Sőt az jobb mint egy alaplapi.
Mi is a problémád pontosan?
Pedig jó. Ráadásul elég régóta használják. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #31616 üzenetére
Ilyen alapon minden alá kell rendes DAC és AMP hogy meghajtsa.
A 668B még pont elvan külön erősítés nélkül."earcup tartó füleket" - Ez alatt pontosan mit is értesz?
-
Hooper
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #31574 üzenetére
668B?
-
GU-81M
tag
válasz
PR0JECTNR56 #31602 üzenetére
Kinézettel nincs is bajom, mert a HD660 nekem rohadtul tetszik, sőt a HD668b is nagyon jól néz ki....
A Shure SRH440-nél láttam, hogy 10 Hz a minimum. Ez mégis mennyire valós adat? Gondolom semennyire. Mert, hogy azt nem halljuk az tuti, de mégis milyen torzítással adja le a 10 Hz-et? -
Hooper
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #31572 üzenetére
zenére, filmre egyaránt érdekelne (játékra is használnám - battlefield3
)
Csak zene esetében főleg elektronikusat hallgatok (de minden evő vagyok, pop, rap, és rock is befigyel néhanapján)
Fórumos ára miatt a superlux nagyon szimpatikus.. meg ez az 1+3métreres kihúzható vezeték nekem nagyon praktikus lenne.
csak pár helyen most olvastam hogy a mélye nem olyan utős (de gondolom EQval kompenzálható) -
lazatt
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #31130 üzenetére
Hát az, hogy nyitott, zárt vagy félnyitott nekem teljesen mindegy (nem nagyon tudom, hogy melyiknek mi az előnye).
A laptopommal használnám amibe egy alaplapi Realtek HD Audio Manager van. -
bigmasterg
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #30793 üzenetére
Kényelem egyénenként változó. Volt/van kényelmesebb és kényelmetlenebb fejhallgatóm is. Sok óra hosszáig azért nem tudom/szeretem a fejemen tartani.
Hangjáról már tényleg sokat áradoztam. De igen, hatással van a hangra is a kialakítás, ráadásul kijjebb lehet hajtani a két rácsot, amivel változik a hang. -
Shufny
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #30793 üzenetére
Természetesen hangzás érdekében lett ilyen: [link]
Ami mondjuk érdekes ezzel kapcsolatban, hogy az AOC -ról sehol máshol nem találtam említést, így kérdéses, hogy pontosan mit értenek alatta. (hogyan mérik)Viszont, ha rákeresel a véleményekre róla, akkor azt hiszem látszik, hogy nem a levegőbe beszéltek.
-
Taximaxi
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #30379 üzenetére
Taiwanit.
Jókat röhögtem -
Taximaxi
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #30372 üzenetére
"HD631 sorozatú fejhallgató egyértelműen mutatják a beat a tánczene, a szakmai DJ, aki teljes mértékben megfelel a szükséges teljesítményt."
Imádom a google fordítót -
dudika10
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #24608 üzenetére
Ez a zárt mindig szűkíti erősen a lehetőségeket.
A Superlux HD660 elég jó volna, csak ugye a spirál kábel meg az a 150Ohm...
A Creative Aurvana Live meg hiába zárt nem szigetel.
Koss Pro 100 se rossz választás, neccesen de belefér a Shure SRH440 is a keretbe.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest