- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz salytmasztor #18200 üzenetére
Mert az egyik új, a másik meg nem.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Olyan fejhallgatót keresek ami NAGYON kényelmes, és NAGYON könnyű, és vezeté nélküli.
Ja és az egész fülemet fedje le, ne úgy mint a mostani sennheiser HD202, mert ez "lenyomja" a fülemet és szorítja a fejem, szóval az első óra után már szinte fájdalmas. Legyen nagy és puha/könnyű és vezeték nélküli. Ja meg szóljon jól de az csak másodlagos.Üdv,
Misi -
salytmasztor
aktív tag
válasz misirulez #18203 üzenetére
Hat...
Ezeknek a kriteriumoknak nehez lesz egyutt megfelelni.
Veszed az ultrakonnyu pihepuha ejjeli kisparnadat es belevarrsz egy ilyet mondjuk:Es kesz is van!
Nem annyira viccelodve, nem tudom lesz-e valaki aki neked ebben tud ajanlani valamit itt.
Elsosorban ugy vettem eszre ebben a topikban elsodleges a hangminoseg, utana jon a kenyelem es a vezetek nelkuli fejesnel alapbol a hangminoseg erosen necces finoman szolva.
Vezetek nelkulinel meg sulyban raadasul rajonnek az aksik/elemek is.
Amiket irtal azokat pedig te is meg tudod nezni kepek es a honlapokon megadott parameterek alapjan:- wireless
- hany grammos azt irjak szinte minden fejhallgatos honlapon
- nagy fulparnakBar lehet valakinek van vezetek nelkuli fejese itt, csak nagyon jol titkolja vagy nem irta meg soha.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ati3120
tag
Azt hittem hogy kívülről ugyanakkora ,mert akkor azzal a műanyag kerettel együtt raktam volna át amibe bele van csavarva a driver így nem is annak a mérete számított volna ,de mindegy már megoldódott Szerinted mit illene majd az ad700-as elé rakni ? Most alaplapiról megy , de nem sokára jön az upgrade .
-
Nertpaelg
tag
Az E7 az egy portable "erősítő", de én inkább csak USB DAC-nak nevezném, legalábbis az erősítő része a beszámolók szerint nem egy nagy eresztés. Szerintem itt inkább az E7+E9 kombó jöhet szóba.
(#18212) baluka26: E7-ben nem jön ki a DAC előnye szvsz a gyenge erősítő részleg miatt. Pontosabban ezt írják.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
-
Ati3120
tag
válasz baluka26 #18209 üzenetére
Baluka : Oda már írtam ,pár hetente benézek oda is . Majdnem vettem egy Emu-t emiat
schawo: Nekem szimpi is a fiio .Azért agódok kicsit mert az E5 állítólag nem illik az ad700 hoz head-fi-sek azt írták róla hogy muddy-lesz tőle a hang .Kérdés hogy hogy viszonyul az E5 az E7-hez .Esetleg Nuforce ?[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Gondolkozom egy AD500-on (hiába, az AD700 olyan csúnya, hogy nem nézegetném az asztalomon, az AD900 meg drága), kéne egy nyitott AT, vagy Beyer de az meg megint drága.
Nem kell neki nagy kraft, de akár csinálhatnék hozzá valami jobb erősítőt is. Csak félek, hogy idő hiányában ez is félbemaradna mint az előző, amit füleshez kezdtem el csinálni. Azóta is csak "gyengítő".
baluka26: igen, volt tervben az is. De aztán elmaradt, mostanában kezdett foglalkoztatni megint, mert nem történik semmi érdekes ilyen téren itthon és muszáj valami. Gondoltam akkor már egyel komolyabb kategóriát próbálom meg.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
baluka26
nagyúr
válasz dudika10 #18214 üzenetére
Hmm, kari előtt AD300-ban gondolkodtál, nem?
Használt Beyer a'la headfi?
Szeretem az olyan embereket, akik ki akarnak próbálni valami újat. Ha olyan szerencséd van, mint nekem, jó sokat fogsz szívni[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ati3120
tag
válasz dudika10 #18214 üzenetére
Az ad300 is meglepően jó szerintem kb. HD555 szinten van de ezt csak akkor mondanám biztosra ha itt lenne egy össze hasonlítani . Ebből ki indulva tuti nem csalodnál az ad500-ban ,vagy egy ad700 mod .Egyébként élőben kevésbé csúnya mint képről, egy idő után szinte kedvelhető
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz dudika10 #18216 üzenetére
Én sem úgy jártam rosszul.
EF2A-val sem az volt a baj, hogy nem tetszett, hanem az, hogy a DHL-el összeakadt a bajszunk kicsit
Most meg Jasonnal akaszthatnám össze, de semmi értelme. Csak azt tudnám, hogy miért ígérte meg, hogy ajándékként küldi, ha nem. Mindegy, már a múltThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
titán
válasz baluka26 #18218 üzenetére
Mégha meg is ígérte, nem teheti meg. Csak ő nem tudta. Aztán gondolom a könyvelője szólt neki, hogy nem jó rosszban lenni az IRS-szel. Ez ugyanis ott is vámáru, és úgy is kell kezelni. Nagyon meg voltam lepve, amikor azt ígérte, hogy ajándékként küldi, de kiderült, hogy ő sem olyan tökös legény, hogy nyakába szedjen egy bírságot, meg az adóhatóság haragját, és csodák sincsenek.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Nertpaelg
tag
válasz schawo #18219 üzenetére
Ugyan-ugyan, hát hova lett a magyar "virtus"? N+1 lehetősége volt, hogy megtegye. Leselejtezés / megveszi és feladja magánemberként / ... Lehetőségek tárháza; aki akar mindenre talál "megoldást".
Egyébként mintha fater (rádiókat gyűjt) azt mondta volt, hogy ajándékba is simán belenéznek és megvámolják, de erre most nem esküdnék meg, hogy e kapcsán mondta.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Nertpaelg #18221 üzenetére
Vámolhatja, ha lövése sincs az értékről
Én is gondoltam ilyesmire.
Magyaros csibészséggel simán megoldható. Magánemberként (nem Schiit Audio-ként) simán el tudta volna küldeni giftként. Vagy az USA-ban nincsen joga magánembernek csomagot küldeni külföldre? Nem hiszem, hogy így lenneThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz fi:zi'k #18223 üzenetére
Nem hinném, hogy a kedves vámkezelő alkalmazottak itt Magyarországon (egy ügyvéd után szabadon: Abszurdisztánban ) annyira meg akarnának vámolni mindenkit, hogy akár csak egy internetes keresést is elvégezzenek.
Meg amúgy is. 4,5% a vám, hol nem szarom le azt a 2500 forintot?!
ÁFA-t meg nem tehet az ajándékra, nem?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Dave™
nagyúr
válasz Ati3120 #18217 üzenetére
azt kell hogy mondjam, hogy tök jól néz ki moddolva is. Veszít a különlegesség faktorából, de legalábbis senki sem húzza rá a száját Jól látom, hogy a rács mögötti szivacs is el lett távolítva? Vajon ez jó? Na meg hogy kell szétszedni? Szivacsot kivenném, ha roncsolás-mentesen ki lehet, hogy mit számít a hiánya.
-
misirulez
senior tag
válasz schawo #18205 üzenetére
Igen és az akkumulátort csipesszel kell ráakasztani a bal fülcimpámra, a jobbra meg a hangkártyát, bravo.
salytmasztor:
Köszi. Az a baj, hogy napi 8-9-10 órát dolgozom szgép előtt és szeretnék közben zenét hallgatni, de hangszóróval zavarnék másokat, fejhallgató lenne jó de ne fájjon tőle a fejem, a zsinór meg azér rossz mert két íróasztal között gurulászok a gurulós székkel.
Tudtok olyan helyet ahol ki lehet próbálni a Sennheiser RS 1xx szériát?
Üdv,
Misi[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz misirulez #18226 üzenetére
Egy vezeték nélküli fejesben meg kell lennie ugyanazoknak, mint ami egyébként az asztalon/gépben van. Persze nem ugyanakkor méretben, de ott van. Akkumulátor meg azért kell, mert kell áram...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
misirulez
senior tag
válasz baluka26 #18227 üzenetére
Értem én de bele van építve és felételezem egy minőségibb típusnál odafigyelnek a jó súlyelosztásra(ergonómiaia), és gondolom léteznek átlagosnál könnyebbnek és átlagosnál nehezebbnek mondható típusok.
Attól még, hogy nem vagyok wájtfülű és nem olyan fontos a minőség, de vannak elvárásaim és ezzel kapcsolatban nálam valószínűleg tapasztaltabb emberektől kérek segítséget nem hiszem, hogy hülyeboltba kéne küldeni.
-
dudika10
veterán
válasz misirulez #18228 üzenetére
A hülyebolt az a "hülye azért nem vagyok" szlogenű nagyárúház (MediaMarkt). Nem rosszindulatból mondta schawo.
A vezetéknélküli fejhallgatók közt viszont nem sok nagy párnás/kényelmes könnyűnek nevezhető darab van. Konkrétan szerintem egy sem. De a fentebbi boltban vagy saturnban, electroword-ben, ... ki szoktak állítani Sennheisereket amik zsineg nélkül működnek. Szólni még nem hallottam őket de a kényelmet kipróbálhatod.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Shufny
őstag
válasz dudika10 #18216 üzenetére
Az AT oké, de a Beyer? Nekem eddig az jött le, hogy a mélykiemelés nagyon nem a te világod. Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy a DTX910/710 hogyan szól. Az áruk ellenére nagyon elkerülnek mindent (mint a DT 235 )
misirulez: Hordozható kéne, vagy jó asztali adóegységgel is? Meg mekkora a keret? Egyébként még a többiek nem kezdtek bele, de én megpróbálnálak lebeszélni a vezeték nélküliségről.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Shufny #18230 üzenetére
Kíváncsiság. Tetszik a külsejük az az igazság és ritkák.
Grado-t is birtokolnék kicsit hosszabb ideig de az még ritkább errefelé.
Nem az én világom, de kit érdekel? Mire egy AT-ra ráveszem magam az is egy év, a Beyerek messze vannak még a gondolat végső stádiumától mint ide Jeruzsálem, csak cél a távoli jövőbe amit el szeretnék érni. Sok ilyen célom van, ha a negyedét el szoktam érni akkor szerintem sokat mondok.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
bigmasterg
addikt
Megijesztett ma a k1000, mélyeknél rezonált a bal oldal (50-100hz között, megnéztem sine-genben). A bal oldali rács rezonált, nem a hangszóró, ha megfogtam, akkor nem csinálta, ha elengedtem, akkor igen. Alján van egy kis csavar, azon szorítottam, ugyan úgy csinálta, aztán lazítottam rajta, azóta teljesen jó.
Mondjuk láttam neten olyan "modot" is, ahol teljesen le volt szedve a rács róla. -
p_adam
addikt
válasz bigmasterg #18233 üzenetére
Portól és hajszálaktól tartsd távol ugyanis a hangszóró a ráccsal sincs épp a legvédettebb állapotban.
-
titán
válasz bigmasterg #18235 üzenetére
Meg hát ugye a szarvak...
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
misirulez
senior tag
válasz dudika10 #18229 üzenetére
"A hülyebolt az a "hülye azért nem vagyok" szlogenű nagyárúház (MediaMarkt). "
Akkor ezt sikerült félreérteni sorry a stílus miatt savó.
És vezetékesek közül az alsó árkategóriában melyik számít kényelmességben/súlyban etalonnak?
Keretnek kvázi nincs határ, csak nem látom értelmét drága fülest venni, ha a minőség úgysem fontos. Valszeg akkor hülyeboltban járok legjobban csak szerintem ott lesz 5 darab, de ha mondanátok pár konkrét típust akkor elev oda mennék ahol azokat tudom kipróbálni.Üdv,
Misi -
SOAD19
addikt
válasz misirulez #18237 üzenetére
"Akkor ezt sikerült félreérteni sorry a stílus miatt savó".
Erről a savó-ról, csak most ugrott be, hogy kiről is kapta schawo kollegánk a nick-jét: Shavo Odadjian! Te is SOAD fan vagy, keblemre öreg![ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz bigmasterg #18233 üzenetére
Ne tedd tönkre, míg én nem hallottam!
ツ Headphones on - World off
-
szemtelen
tag
Üdv!
Azért írok ide mert nem tudom hol lehet a fejhallgatómhoz párnát vagy szivacsot be szerezni, hátha tudd itt valaki segíteni nekem
A pontos típus Sennheiser pmx 100 !
ThxFACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
Bodz
nagyúr
Na végre megjött az Audio-Technica ATH-T300. Tök jól néz ki, szó szerint elegáns, árához képest minőségi anyagokból. Hát hű meg há, ultra mega brutál kényelmes. Sehol nem nyom, tényleg perfekt. A netes képek elég komolyan csalnak, ez egy elég nagy méretű fejes. Szerintem akkora fül nincs is, ami ebbe ne férne bele.
A hangja meg majd elválik a bejáratás után, de meglepően vállalható a dobozból kivéve is. Ha feltöltöm az akksikat majd csinálok pár képet, ha érdekel valakit.
Ezt is megvettem, már csak egy Beyer DTX 910 vagy DT 440 kéne... Állítson le valakiiii!!![ Szerkesztve ]
-
Blackhole13
senior tag
[link]
Ha valakinek van rá kerete...Szerk.: Elnéztem, azt hittem a combo 699$
[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
válasz Blackhole13 #18248 üzenetére
Megha beleferne is:
"Will Ship: ConUS" (mint altalaban sajnos) -
baluka26
nagyúr
válasz salytmasztor #18249 üzenetére
Ugyan már, ha van pénzed küldi EU-ba is
De 110V-ra ki kell találni valami okosságot.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest