- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
Jecklin Float 2 mennyit érhet/hogyan szól?
Hedfáj tele van egy csomó vintage AKG-val.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Tottu
senior tag
Nah megvettem a SHARKOON Rush Headset-t.
Pont ilyet szerettem volna, teljesen megvagyok vele elégedve. (Köszönöm a tippet még egyszer) 4.250Ft-ért vettem és ennyit szerintem bőven megér. Szépen szól, van benne mély is és a mikrofon is tisztán veszi fel a hangokat, az érzékenységével sincs semmi gond.
Külsőleg jól össze rakottnak tűnik, kivéve a hangerőszabályzónál található ki/be kapcsoló gomb, az eléggé lötyög és a gomb anyagminősége is hagy némi kívánni valót maga után.
10 percet használtam eddig és a viselése kényelmes volt, nálam sokat dobott a komfort érzeten a felső párna rész. A kényelemnél negatívumként annyit mondanék, hogy nyáron szerintem elég meleg lesz a füles alatt.
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Shufny
őstag
válasz bigmasterg #20009 üzenetére
-
baluka26
nagyúr
válasz dudika10 #20007 üzenetére
Fú, az jó kis hosszú, de tanulságos vita volt
PuMba: Lényeg a lényeg, fül után nem lehet ekúzni, mert az csak saját Magad számára lesz tökéletes, és valójában nem a fejhallgatót egyenlíted ki, hanem a fejhallgatót a fülben lévő idegekig. Remélem így világosabb azért már[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Bakker, a rendszerem javulásával elő állt egy eléggé zavaró probléma (K601+HiFiMAN-nál jelentkezett először) Nem tudom, hogy csak engem zavar ennyire vagy mást is...
Szóval van egy két top-favorit számom, ami csak empé3-ban van meg, abból sem a jó minőségűből (~160 kbps) és annyira hallgathatatlan így, zavaró, de ténylegA másik meg a nagyon rosszul kevert albumok (i.e a Silent Alarm olyan istenverte jól szól, de a 3. album, az Intimacy üvölt, és hallgathatatlanul torzít, még halkan is). Annyira zavaró ez, hogy néha visszasírom a HD555-öt meg a Bravo-t...
Csak én vagyok ezzel így?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
contaxg
veterán
Egy elég érdekes cikk a fejhallgatók bejáratódásáról.
A cikk szerzője egy AKG Q701-est mért meg a kibontás után többször is. Az eredmény nagyon tanulságos!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #20017 üzenetére
Számomra az a konklúzió, hogy ezek a mérések alkalmatlanok arra, hogy bebizonyítsák a bejáratódás tényét és annak fontosságát. Olyan valami van, de nem az igazi teszt ez. A cikk végén említette a szerző, hogy vissza fog térni még ezzel a témával a közeljövőben!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Slownz #20019 üzenetére
Cirka 6E. De még nem lett számolva pontosan anyagköltség, munkadíj,stb.
De nagyjából ide lőttük be az árat.
Természetesen mivel kisszériás, kézi készítésű dologról van szó, így minden a megrendelő igényei szerint alakítható.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
krisztianAMG
senior tag
Sziasztok!
Milyen műveleti erősítőket érdemes rendelni a Texas Instruments-től?
-
nagyúr
válasz krisztianAMG #20023 üzenetére
Ez igazából hangkártyás téma, de 2142 meg 2082. A 2082 a jobb szerintem.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
-
guppy
őstag
válasz baluka26 #20012 üzenetére
Én olyankor (nekem ez régi számoknál, inkább egész albumoknál fordul elő) az szoktam ha van egy nagyon régi orion rádiós erősítőnk (még faterom vette egyetemista korában használtan) és azon szoktam hallgatni őket, ott nem hallatszik a felvétel milyensége, de még elég jól szól ahhoz h élvezni lehessen (ami kb csak és kizárólag ott szól jól sztem az a Doors, valahogy nagyon meg a stílusuk egymáshoz, mármint az erősítőé és zenjéé)
fi:zi'k ha szó szerint értelmezzük akkor baluka hozászolása volt az első ami átlépte a 20 000-határt, de "csak" lezártad.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Már emlékszem. Még anno néztem is a Head-Fi-n a How to equalize your headphones tutorial-t, ahol el van ez magyarázva, de akkor még nem nagyon érdekelt/értettem.
-
Nertpaelg
tag
Azt hiszem még nem lett linkelve, bár gondolom a legtöbben nézegetitek itt a head-fi-t.
Mindenesetre új zárt AKG készül, K550 névvel. @hed-fáj.
Szépen néz ki, kellően minimalista. Ilyen külsővel és adatokkal még utcára is el tudom képzelni, ha jól szigetel. Megnyerő a szlogenje is a prospektusban, persze jól kell értelmezni hozzá: "Available in Matte black with black metal accents."
-
p_adam
addikt
válasz Nertpaelg #20032 üzenetére
HD250-hez hasonló koncepció (elég a fülpárnára nézni) de 1,5x nehezebb (305g vs 215g), szóval egyértelműen otthonra való bár a szimpla fejpánt miatt biztosan sokkal jobban fog kinézni.
Kíváncsi leszek az árra, a specifikációk átlagosak.Vicces hogy a Qualia extrém könnyűnek mondott és 15g-mal könnyebb mint a HD250 ami valahogy olyan jól illeszkedik hogy észre sem veszem
-
p_adam
addikt
válasz bigmasterg #20035 üzenetére
Vajon ez a Z1000 kipróbálható itthon valahol? Az itthoni honlapon rajta van. Ha nem akkor kénytelen leszek egyszer venni egyet mert ez már összehasonlítható a HD250-nel, igaz nincs éppen azonos árban még használtan sem.
Hm, most jut eszembe hogy el akarom adni a DACPort-ot amikor az ilyen boltos meghallgatásra egy szimpla netbook-al tökéletesen alkalmas lenne. Hm...
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz bigmasterg #20035 üzenetére
Áhh, $600? Szerintem 300-350 -et célozzák meg vele.
-
Deethz
csendes tag
Hello, Segítsetek légyszíves a döntésben
Headsetet akarok vásárolni, de nem tudok dönteni, 2 lehetőség lenne:
1.Creative-Labs Fatal1ty Gaming Headset
Az Ozone kijönne 5000 Forintból, a Creative viszont 8000 lenne, (házhoz szállítás miatt)
Megéri a creative a különbséget ?
Köszönöm a válaszokat !
-
baluka26
nagyúr
-
bigmasterg
addikt
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #20042 üzenetére
Persze, persze...
-
Shufny
őstag
válasz bigmasterg #20042 üzenetére
Jaj nem tudod te hogy kell ezt.
baluka26: A DT880 ritka itthon, szóval drágábban eladható a HD600 -nál.
-
baluka26
nagyúr
Beyer DT990 áll a ranglista csúcsán a Tesla alatt, igaz?
Nem vagyok otthon Beyer számozásbanThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest