- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz Chosen #17999 üzenetére
A mostanidnak is csiptetős van nem? Az miért nem jó? Szerinem az asztali tökéletesen megfelel egyébként. Sajnos minden gyártó túl sokat kér a ráaggatott mikrofonért. USB meg abszolút attól függ, hogy milyen a hangkártyád, és milyen a füles. Mennyire hasznosak neked az esetleges plusz szolgáltatások. Én most nem tudok olyan felállást mondani, amiben szerintem megéri USB -s fejhallgatót venni.
A Siberia nagy valószínűséggel kényelmesebb a Superlux -oknál, főleg alap párnával. Ennek ellenére szerintem (és ha benézel a topicjába, akkor többek szerint is) abszolút vállalható. Ha minden kötél szakad, még ott van a zokni mod. Tartóssági szempontból egyébként a HD668B mellett szól, hogy lehet hozzá csere párnát szerezni (bár nem éppen olcsó majd 5k egy pár), és a kábele is cserélhető. Ami leginkább mellette szól, hogy beszerzési ár felett is pár nap alatt el szoktak kelni az aprón, ha esetleg nem válna be.
-
baluka26
nagyúr
válasz Chosen #17997 üzenetére
Hidd el, a HD600 se néz ki képről se élőben strapabírónak, az idő mégis őt igazolja.
És ha fogsz egyet a kezedben meglátod mennyir más mint képen.
Jobb a Slux, mint az a "gémer" cuccThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #18003 üzenetére
Okés.
Akkor adom a címet, ahová postázd:
Tatabánya, 2800...a többit privátban
Valaki b@sszon fejbe, ha még egyszer USPS-szel akarok valamit rendelni. Ennél szarabb nyomon követést még nem láttam.
USA idő szerinti 03.14 reggel 10 óra óta ugyanaz az állapot, és akkor már eljött USA-ból...Hihetetlen, mennyire szar
Azta, milyen színezett a HD600 középen, tök dögös a hangja még így erősítetlenül is[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #18005 üzenetére
Cöhh, ezt a negatív diszkriminációt.
Ennek az embernek a zenéje azért gyilkos, szerintem.
Szóval a végfokot is kapok a K1000-hez? Felőlem, nem kellett volnaThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #18007 üzenetére
3, valójában 5.
Silent Alarm, Silent Alarm Remixed, A Weekend In The City, Intimacy, Intimacy Remixed.
Annó enkóron fent volt általam az összes flacban
Meg aweekend in the cityről van nagyon sok extra kiadásként kiadott b-side
Csaphoz végfok?
Hogy olyan erős legyen a vízsugár, mint egy Kärcher[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Bodz
nagyúr
Üdv!
Rendeltem ma egy igazi zsákbamacskát, egy Panasonic RP-HTF890-et. Bejáratás után érdekel esetleg valakit egy Logout cikk? Ha igen, milyen zenéket ajánlanátok a teszthez? Én főleg gótikus/szimfonikus metált hallgatok csak.
-
berserk87
csendes tag
Sziasztok! Most tervezem egy új fejhallgató beszerzését. Egy Sennheiser HD202-est néztem ki magamnak, mert nagyon jó véleményeket lehet róla olvasni. Még bizonytalan vagyok mivel nem sokat értek a fejhallgatókhoz. Eddig sajnáltam pénzt áldozni fejhallgatóra és fülhallgatóra, ezért csak 1-2 ezer forintos nagyon gyenge minőségű termékeket vettem, amik pár hónap alatt általában tönkre is mentek. Most valami strapabíróbbat szeretnék választani ami hosszútávon jelentene megoldást nekem. Amúgy maximum 20 ezret szánnék rá. Láttam, hogy ajánlottátok a Superlux HD668B-t, ez sokkal jobb mint a hd202-es? Meg szívesebben maradnék a hd202-es árkategóriájában, de ha tudnátok ajánlani egy olyan fejhallgatót ami nagyon kimagaslik a mezőnyből ár-érték arányban, akkor lehet inkább azt választanám.
-
Shufny
őstag
válasz Chosen #18011 üzenetére
A Siberia semmi extrát nem csinál a térhatás érdekében. Leginkább azért, mert nincs is rá szükség. A többi gamer füles virtualizációja se jobb, mint a legtöbb játék beépített motorja, vagy a Dolby Headphone. Mondjuk egy nagy Audio-Technika (pl A500) fülesnél biztosan kisebb tere van, de a Siberia -nak is. Viszont pontos, így a pozícionálás az átlagnál jobb vele.
-
KMT
addikt
válasz ntomka #17989 üzenetére
"ha figyelembe veszem, hogy csak az első két csatornára 2x100W-ot ad le névlegesen, akkor ez a 250W még igaz is lehet,"
Miért, hány csatornás? Ez valami Yamaha?
Ha 250 W van a táp körül rá írva, akkor az a névleges felvétele. Ebből még AB osztályban is max 2*70 W leadott képzelhető el, de inkább kevesebb. Több csatornára meg...
-
ntomka
nagyúr
válasz baluka26 #18006 üzenetére
Az avatarod ettől a fazontól van? Kajak azt hittem valami rekviem az álomért stílusú füves fazonról mintáztad.
(#18016) KMT: 5, analóg, sony házimozi a jobb időkből, nem olyan kis occsó, mint a mostaniak. Én is elgondolkoztam rajta, hogy hoz ki minden csatornára ugyanannyit, de a valóságban úgy nézhet ki, hogy a frontra többet hoz ki, mint rear + centerre, szerintem.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Shufny
őstag
Ez elvileg megegyezik a Technics RP-F880 -nal. Haverom erről váltott HD668B -re. Sajnos eléggé leharcolta, így nem láttam értelmét az összehasonlításnak. Egyébként kiemelkedően kényelmes, és baromira tetszik a szövetborítású kábele. Természetesen szivesen fogadjuk a tesztet, de referencia fejes nélkül nem sokat segít.
-
berserk87
csendes tag
válasz fi:zi'k #18015 üzenetére
Köszi a segítséget. Mégis a sennheiser hd 202 mellett döntöttem, mert nem tudok várni a megrendelésre, mert ilyen nagyon türelmetlen ember vagyok Igazából azért mert utaznom kell Pécsre és egy hónapig ott leszek(suli) és addig is szükségem lesz egy fejhallgatóra. Valamint néztem nemzetközi oldalakat és teszteket és alig lehet róla találni bármi infót pl.: testfreaks.com-on semmit se találtam a superluxról. A hd 202 meg ott is nagyon jó értékelést kapott.
-
Bodz
nagyúr
válasz Shufny #18020 üzenetére
Van még itthon egy Panasonic RP-HTF600 (ez se sok embernek lehet itt) és egy Pioneer SE-M390. Ezekkel össze tudom hasonlítani, bár azt nem érezném korrektnek, mivel ezek zártak. Vagy volt egy rövid ideig egy Superlux HD681-em, de nem tudtam megszeretni. Azt éppen vissza tudom kérni a teszt idejére.
Vagy nyíregyházi kollégáktól várom a felajánlásokat a nyitott, 20e ft +/- 3e kategóriában. De tényleg jobb lenne árban hasonló cuccokkal összehasonlítani, mert utána csak a fika menne sok embertől, hogy árban nem egy kategória bla bla bla.[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
És mi baj volt a 681 -gyel? Magas kiemelés? Kár, mert az elég jó lett volna referenciának. Egyébként az, hogy minek mennyi az ára, nem függ össze egyenesen a hangminőséggel. Szóval igy értelmetlen kikötni. Referenciának bármi jó, ami ismert. Persze ha túlzottan más, akkor megint nehéz használhatót mondani róla. Látatlanban van egy olyan tippem, hogy kevés lesz neked a mélye. Egyébként nem kéne, hogy ellenfél legyen ez a kettő.
-
karaszi87
csendes tag
Hali!
azt szeretném kérdezni, hogy milyen típusú fejhallgatót tudnátok nekem ajánlani max 5 k-ig, ha játékra kellene, és fontos, hogy kényelmes legyen,jól illeszkedjen és lehetőleg ne jusson sok hang ki belőle a külvilágba?
előre is köszi
-
Shufny
őstag
válasz schawo #18027 üzenetére
A többi fülese alapján a V baloldalával nincsen baja.
karaszi87: Max 5, ami kényelmes, pedig szól valahogyan? Sajnos ilyenről nem tudok. 6k -ért kihozzák neked a Koss UR20 -at. Aprón van egy UR29 4.5 -ért, de az utóbbiról fogalmam sincs hogy milyen. Ebben az árban nagyon nem tudsz melléfogni vele.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Mégiscsak K601 párna a K500-hoz, Schawo?!
-
Bodz
nagyúr
válasz Shufny #18026 üzenetére
Pontosan az, a magas kiemelés. A fejem is megfájdult tőle. Amúgy megjött a Pana, tényleg nagyon kényelmes, a bejáratás pedig nagyon ráfér. Így elsőre nem vágtam magam hanyatt, térérzet nem sok, tisztára mint egy zárt fejes. A mélyeket kiemeli rendesen, a sokak által favorizált semleges hangzás bukta ennél.
-
titán
Szerencsés hetem van, lőttem ma ebayen egy hd250-t is bagóért.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
karaszi87
csendes tag
Hali!
azt szeretném kérdezni, hogy milyen típusú fejhallgatót tudnátok nekem ajánlani max 5 k-ig, ha játékra kellene, és fontos, hogy kényelmes legyen,jól illeszkedjen és lehetőleg ne jusson sok hang ki belőle a külvilágba és legyen rajta mikrofon!
előre is köszi
-
bigmasterg
addikt
válasz fi:zi'k #18046 üzenetére
Szerintem lehetnek óriási különbségek is, azaz lehet találni iszonyat rosszat és kevésbé rosszat, egész tűrhetőt is, csak itt nem lesz olyan, aki végigpróbálta volna őket.
Pl.: Ismerősöm testvére, csak úgy találomra vett egy ilyen fejhallgatót, és azt mondja, hogy iszonyatosan szól, a pár ezer ft.-os panasonic vagy philips (vagy valami hasonló) fejhallgatója sokkal jobb. (Pedig ez a genius közelebb volt a 10 ezerhez..) -
Shufny
őstag
válasz bigmasterg #18047 üzenetére
Pontosan. Itt lehetnek a legnagyobb különbségek, mert nem szégyellnek BÁRMIT eladni. A probléma ott szokott lenni, hogy amelyik tűrhetően szól, az általában kényelmetlen, és biztosan nem mikrofonos.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz bigmasterg #18047 üzenetére
Akkor ezt benéztem.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest