- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz
batai15 #88196 üzenetére
Én azért nem írtam, mert nem volt még xboxom, nem tudom mi megy rajta és hogy. Van sok program mentes egér, azok közt nézelődnék minden esetben, mikor nem pc-re kell.
Ott vannak még a Zowie, Vaxee egerek is, csak azok nem világítanak.
PC-n egy Razer fülesnek is elég komoly programja van.
-
Zaied
addikt
válasz
batai15 #88193 üzenetére
A lényeg az hogy neked használnod kelljen a programjukat, semmi más. Az alap világításokat így is megjegyzi. Olyan egérnél jobb a helyzet ami a régebbi progikat támogatja, ott még elmenetette.
Konzolhoz én amúgy is olyat választottam volna ami alapból on the fly működik, pl az Xtrfy M4/M42.
-
Picco
addikt
-
válasz
batai15 #88095 üzenetére
Ami fontos lenne nyilván, hogy lásd milyen DPI-on van az eszköz, ami ugye 2 dolog meglétét "követeli".
1., visszajelző LED - ez a kissebbik probléma
2., valamennyi on-board memória, ami letárol minimum 1 DPI beállítással kapcsolatos profilt10-20 ezres kategóriából most van elvileg Logitech G502 Hero, ami jó lehet az általad támasztott igényeknek. Még súlyozható is. -> [link]
Előtte azért nézz meg pár YT review-t, hogy mennyire szimpi az egér.
-
válasz
batai15 #88092 üzenetére
Nehéz ügy, főleg azokkal a kritériumokkal, amelyeket meghatároztál.
Én is gondolkoztam minap a One X egér és billentyűzettel való összeköttetésén. Párom Viper Mini-jét kötöttem rá, működött minden gond nélkül, viszont az az egér az egyik általad meghatározott pontnak sem felel meg.
A 10-20 ezer forintos ársávban nem is tudnék most mit mondani, ami az összes kívánt paramétert hozza.
A másik fele, hogy a pontos ajánláshoz kéne a pontos tenyérméret, illetve 99,9%, hogy azt a tanácsot fogod kapni, hogy inkább a könnyebb egerek fele indulj el. Én is ezt támogatom, mindezt úgy, hogy én anno egy G500S-el (121g) kezdtem az összes nagy gyári súlyával (6x4.5g) megpakolva, ami összesen így ~148 gramm volt. Most egy Orochi V2-t használok, ami AAA elemmel ~68 gramm (és már ez is "nehéznek" számít egyes usereknek
). Sosem térnék vissza a féltéglákhoz.
-
tixem
addikt
válasz
batai15 #19490 üzenetére
Az az egér egy vicc szerintem. És drága is. Ha viszonylag olcsón akarsz rendeset amit nem kell nagyítóval keresni, akkor Logitech g400-tól jobb nincs. Újan 8300 hardverkerben, aprón már hatért is láttam g400at is és mx518at is (elődje). Még használtan is megbízhatóak.
-
tixem
addikt
válasz
batai15 #19487 üzenetére
Approx. size in mm: 115(hossz) x 63(szél.) x 40(mag.)
11 fél hosszú, mérd hozzá a sajátod mekkora, aztán képben leszel. Nem egy nagy valami, de ha nincs nagy kezed vagy claw grip nyomod nincs nagy baj. Az első amit linkeltél az jó, annyit simán megér. A másodikra mondtam, hogy drága 360-as fonttal számolva több mint 10 rugó. -
tixem
addikt
válasz
batai15 #19485 üzenetére
a második link szerintem nem jó üzlet, annyiért itthon már kapsz g400-at rendes 2 vagy 3 év gyártóival meg még padot is kapsz mellé. Az első már jobban megéri, bár ez az egér lehet jó, de az a fényes felület hát... nekem nem jön be ráadásul iszonyat kicsi a cucc.
abyssus teszt - van rajta egy kéken világító embléma, de szerintem nem jelzi vissza a váltogatást.
-
-
válasz
batai15 #19219 üzenetére
Postával együtt van az ~5100 HUF is.
Bocs, de az, hogy nem vagy hajlandó elolvasni az alapvető információkat, annak ellenére, hogy kijelentetted, nem értesz az egerekhez. Erre nem igazán lehet mit mondani, mint azt, hogy lusta vagy még annak is utánanézni, amit venni szeretnél. -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Windows 11
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- GTA VI
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest