- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drtimot
aktív tag
Kinzu v1-ből sajnos sok különböző működésűt kifogni, firmware változat szerint. Bizonyos verzió felett javították az accelt, aztán később behoztak egy csomó angle snappinget, ami sokakat zavart. De igen, a legfőbb pozitívuma a v2-vel szemben a sebességtűrés.
Volt V1 és V2 kinzum is (hardveraprós archívumomban talán megtalálható, amikor mindkettőn továbbadtam), és a gombok egyáltalán nem voltak ugyanolyanok, még ha elvileg mindkettő alatt ugyanaz a TTC volt. (bár nekem görcsölt a kezem a méretüktől hosszútávon, de barátnőmnél maradt egy ideig.) V1 hibátlanul ment egy évig, érezhető erős accel nélkül, mielőtt megváltam tőle. (az egértől, nem a barátnőtől) A v2-ben a kapcsoló feletti műanyag 3 hónap alatt szétkopott és használhatatlan lett. Garanciális csere után ment rögtön apróra.
Ebayen amit manapság találsz olcsó bulk kinzut, az mind v2 már tudtommal, legalábbis a legolcsóbbak mindenképp. Egyébként a Kanát tényleg érdemes megfontolni helyettük, csak figyelni kell, hogy nagyobb a mérete (ez nekem pl. pozitívum volt), és más érzésűek a kapcsolói, ami megintcsak preferencia kérdése.
-
josipov
csendes tag
Köszönöm a választ!
Valóban, elfelejtettem a konkrét árat írni. Hát, én max 5k körül gondolkoztam, fenn is akadt a szemem ezeknek az árain, ennyi pénzből épp most tipródom hogy SSD-vegyek-e, vagy a feléért HDD-t
Amit még lehagytam, hogy mindenképpen vezetékeset szeretnék, wirelessel csak a gondom van mindig.Egerekhez nem létezik olyan keresgélő oldal, ahol bekattintgatom amit szeretnék aztán valahogy szűkítem a listát? ebben a témában az árukereső nem partner...
-
Mark21
tag
Köszönöm a választ!
A fingertippel nem lenne gond, sőt fpshez a pontos gyors reakciókhoz a fingertipes megfogásra kéne váltanom. Esetleg érdekelne pár Kolléga véleménye ezekről az ss egerekről akik használnak is ilyet, a sensei a legnagyobb a kinzu kana sensei párosból, lehet az a befutó?
Esetleg razerből miket tudnál ajánlani?
-
Spancho
senior tag
Akkor ITT az aprón. Ez is valami 'hamisítvány' ? (írja is ,hogy Kínai)
Használtan nehéz lesz akkor ilyet vennem ,ha csak nincs valami kis különbség amit észere lehet venni.
(pl a Kínai hamis Dr.Dre beats fejesekeb a b betű helyett mondjuk d van stb... )
A bolti ára 11k körül van ,de ha nem lesz más akkor inkább kifizetem ,mint hogy valami gagyit vegyek. -
Narakh
senior tag
A Kinzu (v2) igazából az Omron kapcsolók miatt volna jobb alternatíva, a matt finis és a harisnyázott kábel már csak a koktélcseresznye a tejszínhabon. Talán úri allűr, de nagyon megszerettem a WMO kattintás-érzetét.
Persze ha a DPI-gomb fixen DPI-gomb, semmivel nem tartok vele előbbre, mint a WMO-val.
-
kekkec
aktív tag
A Taipan még jónak is tűnik formára, de túl hossz a maga 12.4 centijével és a dpi gombokat sem biztos, hogy könnyedén kezelném. A Logi meg sajna méretre (11.5 x 7.2 x 3.7) és formára sem túl optimális, gombjai viszont tetszetősek (van egy pár db belőlük
).
Lerajzoltam hogyan fogom az egeret, h látható legyen miért is ez a nagy válogatás. A piros részeknél helyezkednek el az ujjaim. Kép
A méret azért fontos, mert amikor elérek az egérrel a "mozgatási zónám" szélére nem emelem fel a kezem az egérrel, csak az egeret billentem hátra (így elemelkedik a szenzor) arrébb húzom majd visszafektettem, hogy a kurzort tovább terelgessem a kellő pozícióba. Ha túl hosszú/széles/magas/púpos/keskeny elejű az egerentyű nem tudom a hüvelyk és gyűrűs ujjaimmal "billegtetni". Ezért is necces számomra az egérválasztás. -
törölt tag
Nem az a kérdés, hogy én hogy csinálom. A világ pro gamerei ugyanezzel a módszerrel lövik be a saját configjaikat. Ha úgy lenne, ahogy gondolod, akkor az összes, játékon belüli sensitivity állítgatás borítaná a pontosságot. De imádok tévedni, lehet neked van igazad Csak akkor ezt a fizetős bajnokságok résztvevőivel is tudadni kellene, hogy ne csinálják
-
törölt tag
Én high senses vagyok és WMO-t használok
(meg MX500/518/Ms. blue, de azok is 400DPI-n vannak) A játékokon belül be lehet szépen állítgatni a sensitivity-t meg az accel-t stb. De amúgy meg tudom érteni, ha valakinek minimum 800 kell afölött már uras kívánságműsor
#25724) adamkaa777: aprón is van egy csomó, 2-3000-ért halálpontos szenzorral és tartóssággal! (ami az újabb egerek rövidéletűségi/korai elhalálozási rátáját figyelembe véve nem egy utolsó szempont
) DE persze lehet rendelni vadi újakat külföldről, pl. ebay/amazon. De ha már arra jársz, lehet érdemes rálesned a Steelseries Kana iCafe edisönre is:
-
Zolee11
senior tag
Asszem felvilágosodtam. Most már értem miért nem hoz előnyt a nagy cpi képesség.
Még megfontolom az egérpad cseréjét, még annyira nem kopott, igaz csúszhatna jobban is. Az egér talpai még mindig megfelelőek, igaz már szép fényesre kopottak. Én csuklóból játszom, és csak ritkán lapátolok, így inkább a magasabb érzékenységet preferálom.
Köszönöm szépen a tanácsokat, információkat! -
Zolee11
senior tag
No ez meglepett, 6-7 éve vettem ezt az egeret és azóta nyúzom, jó sok lanpartyt megélt már. Ennyi idő alatt a mérnökök mit csináltak? Besegítettek a marketing osztálynak?
Akkor használom ameddig működik.
Egérpadból egy gigabyte gamer pro cucc van, amiből gondolom semmi sem igaz, ajándékba kaptam pár éve. Ha cserélném valami komolyabbra pl. Razer Goliathus speed ed., észrevehető lenne, vagy azért ez már annyira minimális eltérés, hogy nem érzékelhető? Érdemes lenne a padot cserélni? -
-
aerosmith
őstag
Hát megnyugtató és egyben elkeserítő is amit írsz.
Én kb. 10 éve nyúzok egy MX510et és semmi baja csak nagyon lekopott a fekete gumírozott része.
Gondolkodtam hogy vennék G400s-t de valami nagyon elborult árat találtak ki rá a logiteches salesek szerintem elgurult a gyógyszerük.
Ami meg elkeserítő hogy 10 év alatt nem tudtak annyit fejleszteni hogy valami lényegesen jobbat hozzanak ki mint az 5xx sorozat?Amúgy 12ezerért árulnak délkoreában G400s-t ebayen keresztül nem lehet megúszni arra a vámot+áfát?
-
kaszaf
aktív tag
Köszönöm a választ!
9 éves a fiam szóval sajnos úgy tűnik, hogy az is fontos, hogy villogjon. nyilván nem pro gamer a kölyök.
Olvastam az összefoglalót is de itt nem az a fő szempont mint az összefoglalónak.űÚgy tűnik marad a Genius, hacsak nincs nagy különbség a Giga javára.
-
kekkec
aktív tag
Köszi a linkeket!
Esetleg tudnál ajánlani egy pontos egeret kb. 100 x 55 x 30 mm-es méretben amin 4+ gomb van (plusz gombokkal az elején.
Számomra inkább a pozicionálás a fontos és hogy kis felületen is bejárja a képernyő, az input lag nem annyira fontos, 5-10 ms-ot úgy sem veszek észre.
A fogásom elég egyedi ezért fontos a méret és forma.
Jelenleg az alant látható mezei egeret használom, csak ez néha "belassul", "megakad" és funkció gomb sincs elég rajta.
-
borat26
aktív tag
Hali!
Kicsit szárnyaim alá venném az A4Tech x7-es egereit. Az az általánosítás, hogy szarok, nem teljesen helyt álló. Lehet, hogy sok pro gamer igényeit nem elégítik ki, sőt biztos, de azért az elmúlt 6 évben én kettőt koptattam, ezekből. Pontosabban: X710-BH és Xl747-H. Nem kevés játékidőt sikerült beléjük pumpálnom a különböző FPS multiplayer verziókkal. Én mindkettővel meg voltam velük elégedve, az elsőt cseréltem még működő állapotában a másodikra, és ezt most egy MX518 váltotta, de nem azért mert tönkrement, csupán kopik a fes és róla, de el nem adom, hanem felújítom (festét + hyperglide talp). Szóval a nagy általánossággal ellentétben én ajánlott kategóriába tartom részemről őket, mert a kezem kicsit nagy, nem szoktam túlságosan vigyázni az ilyen kiegészítőkre, de mégis túlélték az említett éveke, aktív játék egérként, mindezt napi szintű több órás multi game módban.
De lehet, hogy ezek a modellek csupán a kivételt képezik az amúgy tömegcikk minőségű A4Tech egerek közül.
Üdv: Imi
-
-
Zigi
senior tag
Akkor 400-800-2000-4000. Az tuti mert most egy g7-e van és az 2000-res. Kíváncsi leszek mit fog tapasztalni a wireless után.... remélem lesz valami, mert ha nem 19e-ret dobattam ki vele az ablakon
Sokszor volt neki olyan, hogy egymással szemben egyszerre lőtt valakit és nagy százalékban ő döglött meg. Mondtam neki késik az egér, most majd kiderül....
-
törölt tag
Hát elég furcsa formája van. Nem tudom hogy meg tudnám e szokni. :/ amugy jókat olvastam róla. Amugy tényleg gány szenzorokat raknak az a4tech-ekbe? Akkor lehet veszek még egy x710bh-t. Az bejött, csak kérdés hogy mèg mindig jobb fajta szenzor van e benne. Más alternatíva nincs 5-6ezer tájékán ami megérné?
-
törölt tag
Nekem ugyanez csinálta míg nem frissítettem a chipset drivert (direkt felraktam egymásután 3 féle x64-es win7-et) Mindaddig nem engedte, míg nem frissítettem az alaplapi chipset drivert 2013 augusztusira (intel) Most a 3 egérből 2-őt enged (egyelőre
) Egyiket 250, másikat 500HZ-re lőttem béfele. A teszt mód csak a telepítés miatt kell, ahogy a dseo is, utána ki lehet lőni, nincs jelentősége. Ja és mielőtt nekikezdesz egyáltalán az egésznek, előtte kapcsold ki a UAC-t, vagyis húzd le csutkára különben nem engedi. Eddig a DW-s Win7x64 telepítővel jártam sikerrel, a többit most nem vágom (Dell telepítők voltak) mert ez a chipset driver dolog csak ma jutott eszembe, hogy lehet az a ludas (mert előzőleg ment mindhárom egérrel a frekvencia emelgetés x64-en is; kivéve winnyóc, de az meg rohadjon meg)
-
-
-
-
kekkec
aktív tag
A felsorolt szempontok fontosak azaz:
- 100X-hez hasonló méretű és formájú
- 4+ gombbal (kb. olyan elhelyezkedéssel mint az A4tech-en, szóval elől)
- és pontos és "igénytelen" (mindegy neki a felület színe, barázdáltsága)
- ár kb. max 10 K-ig
- lehet wifis is, de akkor bírja a hosszabb használatot
- újat szeretnék, lehetőleg itthonról -
Drachande
tag
Igen, tetszik mindegyik, 10e alatt találtam DA-t, G400st és Icari opticalt is újonnan. A problémám az, hogy kb mindegyiknek a fogyasztói értékeléseiben olyanokat olvasni, hogy 1-3-6-12 hónapon belül meghalt az egér. Egyszerűen elkezdett nem-működni. Mondjuk ez inkább a DA-re, az Icarira és a G400-ra vonatkozott. A G400s-nél meg folyamatosan írják, hogy amikor kézbe vették és full gagyinak tűnt. Olcsónak, "cheap"-nek. Olcsó műanyag, nem minőségi és a többi okosság, amivel ellátták még. Komolyan, ha ezek a több 10 ezer forintos egerek ilyen hamar behalhatnak, nem is veszek inkább... Még a G400s-nél volt a legkevesebb ilyen, az Icarinál meg sorozatos volt a 3 hónap utáni egérkattnál a dupla bevétel. A Deathaddernél volt a legtöbb példa arra, hogy egyszer csak elkezdett nem-működni. Folyamatosan fikázták a kábeleiket is, hogy ha nincs mozgatva, akkor marad csak életben és a többi finomság. Ha ezek tényleg így vannak, akkor ugyanazt tudom kérdezni, mint amit a többi vásárlónál olvastam : "Razer, Logitech, etc, I mean... seriously...? c'mon..." Nem tudom, de nekem szinte soha nem romlik el semmim, pedig tróger vagyok. Egyenlőre ezek közül még a G400s a befutó nálam így.
Izee : Itt van ingyenes házhoz szálítás : [link] Meg itt : [link]
Itthon a G400s 19e legolcsóbban, de általában a boltokban 22e. Itt kb 9000 ft free shippingel... Ez a különbség külföld és Magyarország között. Nem elég, hogy szarabb az anyagi helyzetünk, cserébe itthon ezek a cuccok még drágábbak is...
-
borat26
aktív tag
Nos még mindig ötlettelen vagyok, hogy melyiket is kéne választanom. A xornet lenne a legalkalmasabb, mert az 5 gombról, nem szoknék le, de sajna én leginkább tenyeres fogású emberke vagyok, átlagnál tán kicsivel nagyobb kézzel. Így az sajna elveszne az a kezemben. FPS-re keresek egeret, az se baj, ha van jobb oldali ujjtámasz, de a hüvelyk ujj felőli +2 gomb mindenképp kell. Szóval ismét nem egyszerű a helyzetem.
-
Az anyagköltség hülyeség. Nem az anyag a drága, hanem ha feliserik, hogy alkalmas pl izzadós kézre, akkor hirtelen megnő az ára.
Igaz, h 3rd party-tól beszerezve nem a Logitech sara, ha teszem azt, a használható kapcsolóknak magas az áruk. +Fejlesztési blabla, úgy teszel mintha sajnálnád őket, pedig tudom, hogy nem
Feltételezem, hogy az MX 518-tól a G400-ig konkrétan nem mertek a jóhoz hozzányúlni, mégis sok éven át tartották az árukat (8k-12k). Sikerült 200cpi-vel megnövelni, új burkolatot tenni, stb, az árat valahogy magasan kell tartani, ez presztizskérdésFejesek fizetése? Na ne már! A Boss-ok általában felértékelik magukat és képességük szerint szívják ki a pénzt a bevételből.
A kiindulás legyen egy Kolink egér. Mennyivel kell azt jobbá tenni, hogy x -kezeseknek bevált gamer egere legyen? 1k alatt van 2 típusa és nyilvánvalóan nem + (~7k - ~11k) a héj átalakítása, a tágabb értelemben vett optika beszerelése, stb. hanem ügyes cégeknél +2k, ügyetlenebb cégeknél +(3k-5k).
Ne abból induljunk már ki, hogy a komfortzónájukban meg ne libbentsünk cégek vezető személyeit egy társadalmilag elfogadottabb árképzésre korlátozva őket. Hahhah, rossz vicc.UI: alapegér minden listabeli egér 3 vagy 5 gombbal és klasszikus formával, driver nélküli jó működésre bírással és végül de nem utolsó sorban az egér tövénél törésgátlóval a kábelen. Extrák: 5-nél több gomb, hardveres cpi kapcsoló+ hz kapcsoló, mobilitás érdekében főbb beállítások megtartása hardveres szinten, nem ezer forintos egerekre szánt görgő, igen, elsővonalbeli kapcsolók, elsővonalbeli anyagok, igényes felnőtteknek szánt kinézet, nem klasszikus forma, hanem kísérletezés pl G9x formával, maga a driver egy extra, nem engedi burkolaton belülre a zsíros koszt - hoppá, garanciától függetlenül az esetek 90-95-99%-ában tartósabb mint amire a garancia szól és ezáltal megszolgálja azt az árat, amivel magasabb mint 2-3db másodvonalbeli egér megvásárlása ugyanannyi idő alatt.
Megjegyzés: Annyira nyomják a topicban a kapcsolócserét, dehát az ember fél az ismeretlentől. Nyúltam már fél-ember súlyú hegesztőhöz, de konrétan pici forrasztót még látni is alig láttam. És megáll az eszem, hogy olvasom 10x-20x, h csak egy kapcsolócsere és kész, az embernek megjön a kedve. Aztán 21-edik említésnél kiderül a gyáva turpisság, forrasztani is kell. (honnan tudnám? nem láttam belülről) A 2k-s WMO-nak kapcsolókkal és forrasztóval gondolom kicsit elszáll az ára, de végülis rendben van, a forrasztó többcélú. A G400-nál a filléres vagy nem filléres tappancsokkal egészül ki az ár. Azért szimpi a Logitech, mert a kábelcsere megoldható forrasztás nélkül, de az is egy ezres na...
-
deja vu
addikt
Tudom, hogy már unsz, de azért még kérdezek.
A razer egereknél sokszor olvasom, hogy beszar a kapcsolójuk 1-2 év alatt, ettől kéne félnem? Tehát akkor nem omron-t vagy mi a túrót használnak ami tartós? Pöstön höl lehet megtapizni steelseries, razer stb profi egereket? Köszi!
-
deja vu
addikt
Várható, hogy a g400s kapható lesz 10 körül? Mert 20 ezer körül már inkább mást vennék, ott már nagyon nagy a választék, és lehet van jobb is. Hol tudom megfogdosni mondjuk a sensei-t, taipan-t, meg a többi razer egeret? Bár lehet előbb meg kéne várnom míg megérkezik a boltokba a g400s, és azután dönteni.
-
deja vu
addikt
G400-at próbáltam, az tetszett, de 19 ezer körül már inkább nézek egy razer taipan-t, vagy még hozzáteszek egy picit és egy sensei-t. Azért volt frankó a g400, mert 10 alatt kapható volt, így 20 ezer körül már nem oszt nem szoroz, ha hozzáteszek még egy-két ezrest egy jobbhoz. Csak olvastam, hogy nagyon sok embernek megtörik a g400 kábele.
-
LOTR
addikt
ez egy teljesen sima lenovo egér én azt gondolom, hogy ez az: [link]
lenovo rev:v01 - az asm és fru p/n szám talán mellékes, más nincs ráírva
ez kb ugyan az, mint a genius gm-04003a xscroll, így drivere sincs külön, csak a windowsos, ugyan így az a4tech glaser x6-60d -hez sem használok másik drivert6-os sebességgel a lenovo használhatatlan, annyira lassú, de 11-essel is elmarad a másik kettő 6-os beállításához képest
(#24961) Nick Marshal
köszi, ezt a Mouse Speed Switchert majd még megnézem -
-
-
-
tb83
tag
Az szomorú
A G700-at azért sem akartam választani, mert azt olvastam róla, hogy a középső görgető gomb sokszor megadja magát. CAD-es tervezéshez használnám leginkább, így fontos lenne, hogy tartósan működjön. Erről lehet tudni valamit, vagy csupán a szerencsén múlik, hogy milyet kapok?
-
-
"Anyaghasznalat borzalmas. Oldalt a gumi hatasu muanyag resz lotyog(behorpad?), a gombok lotyognek, gyagyi muanyag feeling."
Nem tudom, hogy mennyire szorongatod, de ilyet nem produkál az enyém."A szenzor elhalvanyul kb 2 masodperc utan. Ez az official IME3.0-nal is igy van?"
Normális.A gombjai ezerszer jobbak, mint a kannáé. Undorító az a TTC kapcsoló. A különböző nyomáspont a kialakításból ered, a jobb gomb szokott könnyebben nyomódni. Egyébként az összes problémára van házi fix.
Kitől rendelted?
(#24835) Stigma.HC
A leértékelt árát megéri ($2), viszont a teljes árat elég ostobaság lenne kifizetni érte. ($6!?)
-
gyuszaa
őstag
Nekem is az volt a gyanúm, hogy hamisítvány.
Először ezt néztem ki (majd 500 darab eladás), de itt meg nem a rendes dobozában küldik (ami nekem hátrány, viszont ez nem hamisítvány, korábban is láttam, hogy linkelték itt ezt az eladót.)
Míg az előbb linkelt azt írja retail dobozban küldi, érdekes.
7-9 ezret adok érte, többet nem ér meg nekem.
Ahogy olvastam 2013-as verzió helyett ez a v2-es ajánlott, ebben is a gagyi kínai mikrókapcsolók vannak? Majd ha kikopik kicserélem egy omron-ra, csak a görgő ne szarjon be.
-
drtimot
aktív tag
A teszt adatai nem évülnek el
Persze mindenképp jó lenne minél több újabb egérről hasonlóan részletes teszteket és méréseket látni, de pl. az ajánlottak közé nem pusztán a perfect control speed alapján kerül be egy egér, hiszen magas érték mellett még mindig kaphat rossz anyagminőséget, építési hibákat, vagy éppen mindenféle gyorsulást (vagy épp nevetséges árat). Ez csak egy metrika a sok közül, de a frekvencia-emelés miatt most pont erről volt szó, ezért linkeltem.
-
laychi
veterán
Köszi én is a Nexus 8500B-t néztem ki,az az egyetlen vezetékes a szériában.Ha minden igaz,akkor az egyik üzletbe érkezik egy szállítmány belőle,gondolom csak pár darab,írtam is nekik,ha megérkezik jelezzenek e-mail-ben.
Ha téged érdekel ennyiért,akkor [itt] találtam.(#24646) pandion neked is köszönöm a válaszod.
-
Cadal
őstag
Néztem tesztet az egérről, de nem igazán láttam a softverében, hogy lehetne vele macrot rögzíteni? (Nekem mindenképp kell az, hogy egy egér gomb leütésre a macro nyomja meg pl. az 1, 2, 3, billentyűt egymás után és ezt ismételje meg kb. háromszor. Szóval nem elég, hogy egy egérgombra be tudnék állítani egy billentyűt. Ha neked Kama egered van pls erősítsd meg hogy tudok rendes macrot rögzíteni több billentyű leütés kombinációját. Amúgy nem rossz egér, ha ezt tudja akkor szerintem rendelek egyet ebayről én is. Az autohotkey progi erősen kerülendő blizzard játékok esetén, ha jól tudom azért harapnak. Értem én hogy egy egér macro is ugyan azt csinálja de akkor sem szívesen használnám Thx.
-
Cadal
őstag
Megnéztem amit ajánlsz:
SS Kana: oldalt csak 1 gomb van, legalább kettő kellene (Diablo III-hoz, hogy egérről legalább 4 skillt tudjak kezelni) ezért ez kiesik.
MS ie 3.0: Megvan a két oldalsó gomb, de (megint csak Diablo III miatt) ennek az egérnek a gombjai bár programozhatóak, de nem macrózható. Legalább is nem találtam infót így hirtelen arról, hogy billentyű kombinációkat lehessen megtaníttatni vele. Ha tévedek pls javíts ki.
MX518 kövezzetek meg, de nekem nem tettszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Honda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest