- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
#10691584 #36361 üzenetére
Nagyra tartom az építő jellegű kritikát
A történethez tartozik, hogy a GB M6800 (emlékezetből, most nem ellenőrzöm) jószág nem meggyőződésből van nálam, sőt, amikor vettem, még nem is derengett a játék, mint felhasználás, mivel évekig nem játszottam sem FPS-t, sem mást. Azon túl, hogy elég valószínű, hogy középtávon beszerzek egy valódi gémer egeret, nem akarom magam azzal áltatni, hogy csak attól lövök sz*rul, mert rossz az egerem, bőven van még mit fejlődnöm - ugyanakkor az sem jó nyilván, ha ez korlátoz. Ja, meg hiába lesz faja egerem, ha 8ms-os késése is lehet, szóval remélem ezt is sikerül megoldani -
ZolkoW
őstag
válasz
#10691584 #36359 üzenetére
a beépített feedback funkciót akartam használni, akkor többszöri próbálkozásra sem ment. előtte már küldtem észrevételt nekik, meg később végül sikerült ezzel kapcsolatban is írni.
egyetlen játékkal játszom kb., a srácokkal néha nyomunk UT99-et, és ott úgy érzem, baromira nem mindegy, hogy az egér(illetve a program) lereagálja-e időben a lövésemet. nem mondom, hogy ettől vagyok sz*r, de azért csak szeretném elkerülni, hogy ilyen alapszinten korlátozzon a technika
Az 1ms-os rátáról is először a Fatality alaplapokkal kapcsolatban találkoztam, egyébként tudtok esetleg olyan beállítóprogit, ami nem gyártóspecifikus?
A Gigabyte-nál (aki az egerem gyártója) nem láttam semmi erre utalót.. -
Fancy-boy
addikt
válasz
#10691584 #36283 üzenetére
Köszi
Igazából csak egy vezeték nélküli egérre lenne szükségem, mit ajánlanál?
Logitech MX Performance mennyire ajánlott mostanában? Dupla klikkelés hiba még szokott lenni?Minél nagyobb és kényelmesebb egér legyen.
A jelenlegi Fujitsu teljesen jó, csak néha megszakad a kapcsolat és azért néha idegesítő. -
Scale
őstag
válasz
#10691584 #36230 üzenetére
Köszi
Akkor ő tőle érdemes rendelni (akit Te is írtál) amit feljebb linkelt az egyik kolléga ő megbízható? Csak azért kérdezem mert az van írva, hogy eredeti csomagolás nélkül küldi ("COMES WITHOUT RETAIL PACKAGING") szóval így azért elég nehéz kiszűrni hogy hamisítvány vagy sem ha magát az egeret "zacskózva" elküldi. -
kemotox
addikt
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
#10691584 #36229 üzenetére
Ezt többször kérdeztem / ajánlottam már én is.
Mint például fej / fülhallgatóknál is van 3 topik:
- Fejhallgatók
- Fülhallgatók
- 5.1 / 7.1 és gamer fejhallgatókLehetne valami ilyesmi:
- Milyen egeret válasszak? (Precíziós egerek)
- Milyen egeret válasszak? (Wireless és Általános egerek)
A Wireless / Általános mehetne külön is persze. -
válasz
#10691584 #36230 üzenetére
Amúgymeg Razer monnyon le..
Jöjjön az Asus ROG Sica ~75 grammal és jóféle 3310 implementációval. -
Bolobi
tag
válasz
#10691584 #36075 üzenetére
ezen jót nevettem
Kitakarítottam mosthát volt benne cucc rendesen
Majd kiderül milyen.
Hát inkább cserélek egeret mint menyasszonyt
igazából csak az zavarja hogy amikor ő ideül hiába windowsba fel van húzva az egér sebesség maxra azt mondja h így nem tudja használni, hogy nem pontos, de ha bekapcsolom a pontosság javítást pokoli lassú. -
eami
veterán
válasz
#10691584 #36048 üzenetére
Feltéve hogy g100s akarna venni.... van ott közte egyéb amit viszont jó áron kínálnak. Amúgy nyilván mindig meg kell keresni a legjobb ajánlatot. Sokszor direktbe a gyártótól a legolcsóbb, illetve ha ráérős érdemes kivárni egy jó kis amazon akciót is. és persze ott van a lehetőség a bizonytalan minőségű ebayes rendelésekre is (kivéve tesztelt, megbízható eladók ofc).
-
-
phenomHUN
senior tag
válasz
#10691584 #35978 üzenetére
Köszi a tippeket, maradok a Kinzunál.
Ebay-ről rendelt 2k-s kábellel nem lesz gondom ugye?
IME 3 méreteit a poszt írása előtt nem néztem, az egér kép alapján Ok volt, és az ajánlóban is bent van csak ezért vetettem fel. Valóban, a WMO 1.1 jobb választás lenne az én szemszögemből.
//De ha lenne tíz ezer forintom, holnap megvehetném a géphez ezt az új kínai egeret és befregelnék mindenkit, sőt egy csomó más csodát is művelhetnék.
//
-
nyunyu
félisten
válasz
#10691584 #35918 üzenetére
Amire viszont (ismétcsak szerintem) nagyon oda kell figyelni, az a forrasztgatás WMO a nyákján, mert nagyon könnyű megsütni (max325~350C nél érdemes megállni
Azert sem erdemes tul sokaig otthagyni a pakat, mert a szilicium 300-350C kornyeken elveszti a felvezeto tulajdonsagat, tul sok hot kapott IC tonkremegy.
Nyilvan egyszerubb volt az oldschool olmozott forrasztoonokkal dolgozni, mert azok alacsonyabb hofokon olvadtak, mint a mai RoHS kompatibilis olommentesek, nem kellett annyira felheviteni a pakat hozzajuk.
-
-
-
-
-
Xero
nagyúr
válasz
#10691584 #35620 üzenetére
Ma egy nagybevásárlás a boltban 20-30e. Egy közepes telefonszámla 10e+. Egy tank benzin 20e. Ilyen kontextusban azért egy termék, ami adott esetben kiszolgál 5 évig nem olyan rossz vétel 16e-ért.
Én szeretek ilyesmire áldozni és kb letojom hol gyártották, ha arra amire nekem kell a legjobb. Ezért hajlandó vagyok többet is áldozni.
Nyilván aki ár/érték arányra törekszik mindenek előtt, annak röhejes az ajándék megnevezés, de ott egyből nyílik a lehetőség egy jó g400 vagy ime3.0 vásárlásra ebay-ről. Azokat úgysem veri semmi.
-
bakerman
csendes tag
válasz
#10691584 #35534 üzenetére
azt sejtettem hogy nem eszik olyan forrón.
Inkább egyenlőre ötletet meg leírást gyűjtök, a koncepciónak kell meglenni mikorra aktuális lesz a dolog, van emberem akinek a kezébe merem adni a projektet (szerintem ő pákával a kezében született, laptopszervízt visz, elég komplett műhelye van).
Tulajdonképpen ezért is vagyok kíváncsi hogy mit lehet belefaragni a Kinzu testébe, mert kitalálni nekem kell olyat amit meg is lehet valósítani; ha ez megvan a kivitelezés a srác segítségével nem gond. -
bakerman
csendes tag
válasz
#10691584 #35519 üzenetére
Számból vettem ki a szót, Pixeles próba után énis egyből KinzuV3at akartam, nagyon el van találva a külcsíny.
De azon gondolkodom hogy veszek egyet, aztán ha valami elfárad benne valami akkor lehet belemoddolni valami komolyabb bélést
Tényleg, a DA tartalma belemegy csont nélkül? -
-
bbdzyx
senior tag
válasz
#10691584 #35513 üzenetére
Nem is értem mire fel ez a nagy hype a V3 okán, pl. a Pixelnél is agyon reklámozzák. Pedig egy full belépőszintű egér. SS kapcsolók, 4-5mm-es LOD, 1000 cpi felett pedig csúnya jitter.
Viszont a formája, súlya elsőrendű. Ha lenne valami V3 überpro változat, ami 3310-el, Omron switchekkel szerelve jönne, akkor instabuy lenne. -
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
#10691584 #35443 üzenetére
Azért pls ne okozz magadnak agyi infarktust. Annyit nem ér az egész.
Ha nem tudod vagy akarod megérteni amit írni akartam, azzal nem tudok mit csinálni.
(Amúgy is f4te-nek ment igazán, nem neked, mivel csak ő kezeli az ÖF-et.)
A legtöbben (meglepő módon) az elején kezdenek el olvasni egy írást és ha látják milyen száraz anyaggal van tele, akkor nem fogják "ÁTFUTNI" sem.
(Persze tudom kb dögöljenek meg az ilyenek, stb, stb...)
Ha akarod nevezzük őket "gyugyáknak és lustáknak" és ne "átlagos fórumozóknak", de a tapasztalat alapján nagyon sokan vannak jelen.
De a gyugyák és lusták itt fogják felrakni a kérdést az olvasás helyett és itt "szemetelik" tele a fórumot gyakorlatilag feleslegesen újra és újra az ÖF olvasása helyett - ahogy eddig is.
Ugyanaz az álláspontom mint neked minden szempontból, kivéve azt, hogy miért ne lehetne egy összefoglalót hatékonyabbá és működőbbé tenni. -
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
#10691584 #35435 üzenetére
Crtl-F, Crtl-F, Crtl-F.
Az rettentő jó...HA valaki tudja már konkrétan, hogy mire is akar rákeresni.
De legtöbben nem tudják.
"Jó egér", "Kényelemes egér", "Olcsó egér"? Vagy mire keressen először?
De mintha nem tudnátok vagy nem is akarnátok egy teljesen átlagos felhasználó / fórumozó fejével gondolkozni, pedig nap mint nap látjátok a kérdéseiket.
Nekem is pont az célom, mint neked: hogy átolvassa szinte mindenki a teljes Összefoglalót vagy nagy részét, de szerintem (is) akkor könnyebben átláthatóvá kellene tenni (az elejét főleg).
És hidd el, hogy sokkal kevesebb "munkád" lenne neked, nekem, f4te-nek, stb.
Mindenkinek előnyös lenne.
Ebbe még belegondolni is borzalmas lehet ugye...? -
bakerman
csendes tag
válasz
#10691584 #35402 üzenetére
számít a hang, sajnos. ha nem számítana nem írnám vastaggal
nem riadok vissza egy kis házi barkácstól adott esetben, mondjuk akkor lehet nem újonnan ötszámjegyű összegért vett egéren fogok kísérletezni.
félreértés ne essék, nem a néma egeret vadászom (ennyi év megszokás után fura lenne ha nem lenne visszajelzés) hanem egy olyat ami (esetleg már gyárilag) a halkabbak közé tartozik amellett hogy egyébként is egy jó egér. -
-
atidzsiforc
őstag
válasz
#10691584 #35059 üzenetére
70g, fogasra/formara meg a g100s-re emlekeztet. kabele eleg merev, de athuztam egy ilyen marokerosito gumigyurun aztan az szepen helyben tartja, igy nincs vele baj.
a wmo modrol itt van par kep egy pvh nevu esr usertol: [link]
piros qck-t akarok venni, de nem talalok nagyot
amugy a gif az joaquin phoenix commodus csaszart alakitva a gladiatorbol
-
atidzsiforc
őstag
válasz
#10691584 #35050 üzenetére
Kezdeti nehezsegek utan mar nagy boldogsagban vagyunk. Kb 10x kellett lekattintanom az apply gombot a dirverben hogy felmenjen a polling rate 1000hz-re, meg elo kellett venni a regi padomat, mert a perixx dx1000-emen nem akart trekkelni rendesen. Most egy ilyen regebbi fajta goliathus alpha speed van ala rakva, amit nem szeretek, mert ahogy raizzadok jatek kozben, valtozik a surlodasi egyutthatoja, de legalabb trekkel rajta az eger.
-
-
bbdzyx
senior tag
válasz
#10691584 #34973 üzenetére
Most lemaradt a válaszod többi része vagy felhívtad a figyelmem arra, hogy nem köszöntem?
Utóbbi esetben ne haragudjatok. Már jártam a topikban, illetve gyorsan regeltem egy másodnicket mert az előzőnek hirtelen nem jutott eszembe a jelszava, a regelt email pedig már nem létezik. Meg amúgy is elavult volt a régi nickname. -
drtimot
aktív tag
válasz
#10691584 #32816 üzenetére
Azért a Kinzu v2 házát nem nevezném vastagbetűs kiválónak, a műanyag elég ratyi - legalábbis a színes kiadásokban mindenképp. Normál gyártók egerei közt (mondjuk az ajánlóban szereplő gyártók közt) még nem láttam olyan gyorsan szétkopni mikrokapcsoló feletti műanyagot, mint a háztartásban egyszer járt Kinzu V2 white egérben. Nem tudom, a színes verziókban esetleg másféle műanyagot használtak-e, de ez botrányos volt, 6-7 hónap alatt a jó kemény TTC mikrokapcsoló teljesen kivájta a vele kattintáskor érintkező házat.
(Legalább cserélték szó nélkül, a garanciális ügyintézésükre sosem volt panasz) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest