-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renato1993
tag
válasz
Tothgera30 #13106 üzenetére
Úgy értettem hogy az általános dolgokon túl (ami minden egérre vonatkozik) olyan infó ami "leminősítené". Én ezt az egyet találtam hogy kettőnek lézeres a szeme, de ha tudsz más visszatartó tényezőt akkor megköszönném ha leírnád, és nem csak belinkelnél egy 2080 szavas szöveget...
Egon
Az MM meg a Saturn kínálata eléggé követhetetlen,
a Pixeles tippet meg kösz, mert rémlett hogy más témában is ajánlották hogy ki lehet próbálni a cuccokat ott, csak a bolt neve nem jutott eszembe
Mondjuk a webshopjukat nézve pont azok az egerek nincsenek nekik amiket kinéztem :SWolfheartGR
Visszaolvasgattam, és már akkor is láttam hogy linkelted másnak, de én is köszönetet mondok értük! A cyber snipa stinger kívülről ugyan az mint a Gigabyte, szal még jól is tudok hasonlítani
A Steelseries Ikari Optical tényleg jónak tűnik, látszik rajta hogy figyeltek az ergonómiára, pl a felülnézeti képen hogy a jobb gombja hosszabbra van hagyva, mint ahogy az emberi kéznek is középső ujja a leghosszabb. -
TomiLi
addikt
válasz
Tothgera30 #13033 üzenetére
Köszi Uram!
Akkor eltévedtem
Ja igen, az csak az agyamban született meg, hogy szövetet szeretnék, leírni már elfelejtettem! Stellseries szimpatikus nekem is, mert sokan jót írnak róla!
Köszi mégegyszer! -
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #13003 üzenetére
A google behülyített eddig 2 ll-el írtam mindenhol csak egyszer kijavította 1 l-re és átvettem a hülyeséget!
javítva kösszi hogy szoltál !
-
dokee78
félisten
válasz
Tothgera30 #13005 üzenetére
Most egy A4tech 2Xclick-et használok,majdnem 3 évig bírta,szerintem ettől csak jobbat kapok újat 2.500-ért.
-
dokee78
félisten
válasz
Tothgera30 #13003 üzenetére
Újat szeretnék ez is le volt írva.
-
válasz
Tothgera30 #12921 üzenetére
talán ez a legolcsóbb megoldás: [link]
Másik megoldás az Ebay, de drágább, ez biztos.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Tothgera30 #12894 üzenetére
Ugyan az árulja, szerintem Hardveraprón is válogathat
-
nyunyu
félisten
válasz
Tothgera30 #12891 üzenetére
Fekete IMO az meg evekkel ezelott is ritka volt, mig a fekete WMO-val Dunat lehetett rekeszteni.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Tothgera30 #12891 üzenetére
Ugyanezt linkeltem, csak Hardveraprósat. Szerintem inkább akkor itt vegye mint a Vaterarát támogassa (és a dél-afrikai "szegény" embereket)
-
Glor
csendes tag
válasz
Tothgera30 #12835 üzenetére
Oké, köszi a választ.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Tothgera30 #12830 üzenetére
hehe, ugy latom egesz vallas szervezodott e kore a kis ragcsalo kore
igazabol nekem nem is gamelesre kell, ahogy irtam is, csak hosszu hasznalatra. marha kenyelmes es ergonomikus legyen, es alap dolgokra jo, de arra tokeletesen. (pl wireless egerek apro lag-jaira, pontatlansagra, csuszos izzados feluletre, es nehezen nyomhato gombokra alergias vagyok
...tudom nagyok az igenyek
dehat munkaeszkoz es igy is faj neha a csuklom a MS 1.1-tol is.) Sot a gorgo is legyen jo es ne kelljen ket kezzel erolkodni h be tudjam nyomni. Meg az hogy mondjuk egy Logi m515 nem kepes egy sima fa asztalon mukodni (es neha egyszeruen kihagy a mozgasban, uj elemekkel is), na attol 5 perc alatt ideges lettem pl
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Tothgera30 #12830 üzenetére
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Tothgera30 #12820 üzenetére
Igen, kb ezekre szukitettem kozben netes infok alapjan...foleg MS IME 3.0 es deathadder (v1 vagy inkabb v2 black? feluletukben [csuszos/gumis] van vmi kulonbseg?)...ezek kozott eleg nehez valasztani.
G400 kicsit mas alaku..de meg az is bejatszhat talan.
Az a baj egyiket sem probaltam meg megfogni elobenhol tudnek iylet esetleg par percre, nem tudjatok? Telleg fontos h baromi kenyelmes legyen hosszu ido utan es egyszeru dolgokra, de arra tokeletesen mukodjon, kulonben felb*sz agyilag hamar
M500-rol meg azt olvastam tul gagyi. -
kiskaloo
csendes tag
válasz
Tothgera30 #12764 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de ezzel elég nagy fejtörést okoztál nekem - mivel mindkettőt neten láttam, így nem tudom őket megfogdosni... De majd bemegyek egy üzletbe és ott kipróbálom.
Még egy kérdés: Általában gyakori felhasználás (napi 8-10 óra) mellett mennyit bírnak ezek az egerek? -
woolwich
tag
válasz
Tothgera30 #12744 üzenetére
Köszi!
-
dea88
csendes tag
válasz
Tothgera30 #12621 üzenetére
Nem tudom. Mint már említettem nem értek hozzá, de neki nagyon bejött ez a márka. Ezért szeretnék ilyet
-
hesszan
aktív tag
válasz
Tothgera30 #12347 üzenetére
ahol venném 1 évet adnak rá (illetve +5%ért 3évet) de a Logitech oldalán 3év korlátozott jótállást írnak.
Ez mit is jelent? 1évig kisker, utána mehetek a Logitechez? van hivatalos szervizük, ahol elfogadják a kiskeres számlát a maradék két évben?és ha külön bontanám?
szóval csak egér 6-8 e között, vezeték nélküli? (és akkor két külön adó-vevőm lenne azok vajon nem akadnának össze?) -
frango13
aktív tag
válasz
Tothgera30 #12202 üzenetére
Nekem is van egy és ahogy írtam is a #12083-ban a forma nekem is nagyon bejön FPS-hez. A driver az nevetséges. Érzésre kell beállítani a DPI-t, mert nem annyira állítja be amennyire a driverben állítod. Meg nekem egy idő után behülyült. Elkezdett egy nap ki-be kapcsolgatni. Na mondom erről ennyit. Aztán másnap már jó volt(azt hittem). Bizonytalan lett a mozgás. Rátettem a kezem és már elmozdult a kurzor. Előjött egy gyönyörű negatív egérgyorsulás is...
Maga az egér rohadt jó lenne egy normális optikával és meghajtóval. -
frango13
aktív tag
válasz
Tothgera30 #12200 üzenetére
Lachesisből is max a v2. A sima 2007-es egy.......De hosszú távon elég fárasztó a fogása.
-
Telda
addikt
válasz
Tothgera30 #12197 üzenetére
Köszi!
De az túl sok és a gombok miatt baromi rossz a fogása. Kieseik a kezedből ha emelni kell.Amúgy az Imperator oldalán azok a gombok hogy működnek?
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #12193 üzenetére
Úgy legyen
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #12189 üzenetére
Ahogy írtam is még nagyon béta verzió ! Ahogy a pénzem engedi úgy fejleszgetem , csinálgatom , szépítem
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #12128 üzenetére
-
MarioAna
senior tag
válasz
Tothgera30 #12094 üzenetére
Szövetpadot, jelenleg egy QcK mini van, így tefloncsíkkal amikor nem karcol akkor megfelelően csúszik, csak kicsi (CS-ben állok át lowsensre, aztán kell hozzá egy fél asztal
)
Ezek közül lesz:
Gigabyte GP-MP8000 40*30
Revoltec FightMat XL 40*30
Roccat Taito 40*32 -
cellpeti
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12068 üzenetére
akkor majd cserélek rajta matrciát
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12063 üzenetére
BF3asat akarok a hátára. 2x7cm-eset, de még előtte megcsinálom PS-ben, és meglesem, hogy milyen.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12060 üzenetére
üdv, én most akarok rá matricát rakni
-
zozz12
tag
válasz
Tothgera30 #11970 üzenetére
Ahha, értem. Én úgy gondoltam, hogyha azt leszedném, akkor ragadna utána rendesen a felület.
-
zozz12
tag
válasz
Tothgera30 #11968 üzenetére
Ha nem lenne rajta az a fólia, lehet , hogy megvenném, de nem tudom igazából.
-
F34R
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11959 üzenetére
misinász ??
a piros ledet átopráltad ?
-
shteer
titán
válasz
Tothgera30 #11908 üzenetére
egyre jobban úgy gondolom, hogy a razernél kell maradnom :/
-
nyunyu
félisten
válasz
Tothgera30 #11814 üzenetére
Ha mar eger moddingnal tartunk, hol lehet egeret fenyeztetni?
Barkacsboltban vettem valami matt akril festeket+atlatszo lakkot, az vajon megfogja az ABSt?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11821 üzenetére
Értem
Igazából nekem se hiányzik most +500-1000-3000 kiadás, nem tudom mennyi lehet, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy visszatérünk rá, el nem szalad. Köszi szépen
[oWn]f4te:
Jól van. Bár nem értem, hogy lehet hogy nem kezdi ki a gumírozást/festést. Lehet figyelni kellett volna anno kémián
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11817 üzenetére
"Ha van logó" alatt azt érted, hogy van séma, amit rá tudnál fújni? Mert az sajna nincs, honnan is lenne
Viszont a fújás költséghatékonyabb lenne gondolom, és jelenleg most ez a legfontosabb sajna.
-
superecneB
őstag
válasz
Tothgera30 #11746 üzenetére
-
superecneB
őstag
válasz
Tothgera30 #11735 üzenetére
Jól néz ki az a platina színű simán is szerintem, de lehet csak nekem nem tetszik. Sőt szerintem könnyebben túl is adnál rajta!
-
F34R
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11728 üzenetére
nekem a fekete carbon sokkal jobban bejön egy olyan full borítással nagyon adná
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #11730 üzenetére
Szerintem nem kellene rá az a fólia (nem szép); elég lenne a kék LED (az zsír).
Csúszás ellen SS Steel Grip. Aljára meg hypeglide - igaz, úgy többe volna, de MS 3.0 megérdemli.bluuzia: Csúcs Revoltec-minőség.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #11730 üzenetére
Volt egy érzésem, hogy nem az én stílusom lesz a végeredmény. De, hogy ennyire ne nekem való legyen...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #11728 üzenetére
Más szögből, rendes megvilágítással is dobhatnál fel képet, hogy látszódjon rendesen a végeredmény.
-
Prison85
senior tag
válasz
Tothgera30 #11708 üzenetére
Meg kell tapogatnom valahol egy ilyen karbon fóliát, hogy milyen lehet a fogása akár több órás aktív játék alatt.
WolfheartGR: keresni foglak. Mivel én is GYMS megyében lakom talán kivitelezhető a személyes átvétel is
Szerk: szövet pad jó lenne az Explorer alá? Kíváncsi vagyok, hogy ti mivel használjátok. Egy Steelseries Qck van itthon, illetve egy jó kemény Razer Vespula is a birtokomban van
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #11683 üzenetére
Amúgy pl. DB / DB 3G mod-ot is vállalsz? LED-cserére, mikrokapcsoló-cserére gondolok leginkább.
Csak kérdezem. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #11681 üzenetére
Nekem nem köll eke. Különben is te akartál vonyítani a díványon.Azért képeket majd linkelj, hogy hogy halad a projekt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #11672 üzenetére
Megoldható. Várj, hozom a gőzekét.
proof88: Helyes.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #11659 üzenetére
És mi az, ami nem kell bele?
-
stefyY
őstag
válasz
Tothgera30 #11652 üzenetére
...feltűnt. Nem a DPI miatt vennék egeret, 5 éve CoD2-zök, immáron eléggé aktívan, komolyan. Soha nem játszottam 1600DPI fölött, most már 1200DPI-n vagyok. A4-Tech X7-esem van, de szintet kellene lépnem...és fogalmam sincs hová...előszőr úgy voltam vele, 10k fölött nem adok ki egérre...aztán most ott tartok hogy Deathadder V2 lenne árilag a csúcs, de arról is olvasok rosszat...G500-al az a baj, hogy 120 gramm...
Persze nem vagyok karomplaya', de baccus...
-
bul07
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11616 üzenetére
Igazad van én a sima SideWinder gondoltam , és az a kínai cucc is a sima SideWinder hasonlítana a DPI kijelzővel, jó lenne látni hogy belülről menyire hasonlítanak
-
frango13
aktív tag
válasz
Tothgera30 #11574 üzenetére
Nekem a DB3G-nél szebb egér nincs(krait is ugyan az kb). Bjuti egér. Főleg zöldben..
-
stefyY
őstag
válasz
Tothgera30 #11587 üzenetére
jhajjj : DDDDDDDDDDDD egérpadra céloztam c(:
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #11578 üzenetére
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11576 üzenetére
Jahogy ja, már értem
Mentségére legyen a Razer tényleg elég formás
#11579:
Vad
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11574 üzenetére
Mégis mi legyen, Logitech?
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #11472 üzenetére
pü.
-
pezo00
tag
válasz
Tothgera30 #11464 üzenetére
WMO-ról tudnál vmi oldalt mutatni mert nem találtam
Balkezesként is tudom használni? abyssus meg kinzu közt vacillálok nagyon, de kinzuról lefele beszélnek többen is hogy kicsi meg nem jó..... a szívem meg a XAI felé hajlik de az ára... + nem tudom hogy azt mérete miatt tudnám-e újbeggyel mozgatni.
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #11416 üzenetére
kiváncsi leszel rá
-
kutkut
addikt
válasz
Tothgera30 #11407 üzenetére
"vagy elátkozod"
Kedves...Kifejtenéd, hogy miért?
Drága egeret vegyek vagy optikait?
És ez? [link]
-
kutkut
addikt
válasz
Tothgera30 #11404 üzenetére
Erről mi a véleményed? [link]
-
superecneB
őstag
válasz
Tothgera30 #11399 üzenetére
Nekem nem szokott feljönni a széle, a mostani "szett" ami rajta van, júliusban került rá, és nyoma sincs annak, hogy feljönne a széle.
-
kutkut
addikt
válasz
Tothgera30 #11402 üzenetére
Köszi. Azért egérből inkább újat vennék. Eddig egy a4tech wop 35-öm volt...
Ha ennél jobb, nekem már az is jó, ugyanis ezzel sem volt sok bajom.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11396 üzenetére
Én is úgy éreztem, mintha a széle kaparná a szövetet
Ezek szerint nem alaptalanul. Pedig próbáltam behajtogatni a szélét, de nem sokat segített.
Kemény padon viszont az A4Tech gyári csúszkája volt rettenetes. Olyan volt, mintha mindíg összeszedett volna valamit, és mintha homokon tologattam volna az egeret. -
vlevi
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11392 üzenetére
"Adj neki egy kis időt, anno nekem is nyers volt, bár én most Skatez + cellux kombóval gyűröm"
Azt mondod? Én is vettem skatezt, de 1-2 óra után leszedtem, mert szerintem rosszabb volt, mint előtte.
A4Tech X7 egér+QCK mini pad. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #11358 üzenetére
Áh, 40-45+ cm-es fibertek / szövetpadok + hyperglide.
jaffa 2843: Az nem is sok. Nézegettem én is, egy új G1-et és MX 310-et nézegetek. Postával lenne ~6k..
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #11345 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy akitől megveszem fogalma sincs hogy ez milyen egér ezért adja ilyen olcsón
Ahogy a hírdetésben is írta : Microsoft egér 5 gombos
kb ennyit tud róla
Szerk : Pedig mostanában nem is annyira dúrom az egereket de úgy látszik jókor voltam jó helyen
-
Robi95
csendes tag
válasz
Tothgera30 #11348 üzenetére
És a Razer DeathAdder v2 alá milyen padot tudsz ajánlani?
-
F34R
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11342 üzenetére
jahh át akkor neked nem erre van szükséged , kinzu is elegendő lehet ha a logo ledezve lenne . gányolással talán megoldhatod.
-
F34R
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11340 üzenetére
be csak aza baj ez is csak parazstvakítás , még a Xai tűrhető volt viszont ez e a ráduplázós ARM-s csoda inkább csak e-penis feeling , hozzámvágnák dicsekednék itt vele szívesen
-
sagesz93
addikt
válasz
Tothgera30 #11186 üzenetére
Na megvolt a saturnozás, ez az egér nagyon bejött.
A görgője is olyan amilyet akarok, a fogása se rossz. A saturnba 6k volt
Meg még egy ilyen trust egér fogott meg, eszméletlen kényelmes számomra... igaz gamer meg minden, de elgondolkodtatott, meg ahogy nézem csak 3k(saturnba 10 felett volt...)
-
Vinrael
tag
válasz
Tothgera30 #11196 üzenetére
Jobb nem is kell, nekem tökéletesen megfelelt eddig mindenhez, csak van egy elég idegesítő hibája, amivel nem tudok mit kezdeni, ezért szeretném lecserélni egy hasonlóra.
De ha nincs akkor az lesz, hogy gyűjtök még és veszek valami jófélétCsak az a para, hogy most másra kell a pénz, és nem fogok tudni egy ideig félre tenni egérre
Azért kösz a segítséget! -
sagesz93
addikt
válasz
Tothgera30 #11184 üzenetére
Akkor megnézegetem a használt piacot is, hátha látok valami jót. Meg elnézek a saturnba hátha van kint valami jó ms egér.
-
sagesz93
addikt
válasz
Tothgera30 #11182 üzenetére
Ja olyasmire gondolok, mostanában már csak böngészek, ott meg rohadt jól jönne.
"karmos" fogásban fogom az egeret most nézemEz a kinzu tényleg nem rossz, csak én sajnálok ennyi pénzt egy egérért.. Lehet egy saturnos nézelődés lesz a vége..
-
sagesz93
addikt
válasz
Tothgera30 #11178 üzenetére
Nem szívesen vennék most használt egeret.. Főleg mert ajándékba kapnám, szóval mondom a nevét aztán megkapom azt
Ez a görgő cucc az ami kéne, ennek van valami spec. neve? Ha lenne akkor legalább utána tudnék nézni hogy melyik egerek tudnak ilyet. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #10896 üzenetére
Szerintem értékeld, hogy sikerült tisztességes mennyiséget beraktározni. Egyre nehezebb hozzájuk jutni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #10878 üzenetére
Tartalékba. ^^
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #10875 üzenetére
Az soha nem fölösleges.
Spin: Az a lényeg, hogy neked bejön. Nekem már a Diamondback 3G is kezd nehéz lenni, pedig kábellel együtt 100g. Érik az a Salmosa...
-
válasz
Tothgera30 #10795 üzenetére
lehet az lesz. láttam aprón 200ftért
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Tothgera30 #10685 üzenetére
Köszi de használt egeret nem szeretnék venni
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #10358 üzenetére
ebayen van Free shipping találtam vadi újat 2500 Ft-ért és az már tartalmazza a szállítás díját is elvileg mert free shipping
10db van
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #10331 üzenetére
[moderálva]
TESCO-zsömle: wireless trackball-on esetleg gondolkodtál már (pl. Logi Cordless Trackman Optical, Logi M570)? Játékra talán nem a legideálisabb, de CAD-hez és hasonlókhoz nagyon szokták őket dícsérni (mondjuk ilyen célra szvsz még jobban járnál egy (I)Wacom(/I)-táblával - már valamelyik (I)Bamboo(/I)-val is). Az mondjuk kétségtelen, hogy megszokást igényel. Ellenben a sok makróhoz nem lenne jobb egy olyan billentyűzet, amin van jópár szabadon programozható gomb?
[ Módosította: 7 ]
-
need
addikt
válasz
Tothgera30 #10157 üzenetére
drága papi mindig azt mondta nagy az isten állat kertje..de ez nem lenne gond csak hát kicsi a kerítés..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #10155 üzenetére
Bazzeg, félek belegondolni, hogy ezek egy napon még talán szaporodni is fognak...
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #9973 üzenetére
Szép az a Razer IMO 1.1 is
Én nem rendelek pedig nagyon akartam de találtam vaterán egy fehéret
Mivel festik őket le ? festék + lakk ?
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #9970 üzenetére
Szép ott mind
Azt láttam én is 9k körül volt ha jól emlékszem nekem ez tetszik a legjobban
ebay-en vannak
ár : US $29.99
Tényleg ezek az egerek mennek 1000 Hz-n progival vagy csak az 500Hz-t bírja ?
Kiváncsi vagyok nagyon erre az egérre várom már hogy ide érjen
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #9968 üzenetére
Zsír az mindegyik.
Szerintem a legcsecsébb a kék Zowie 1.1-verzió, csak az ára lehetne fele annyi.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Tothgera30 #9812 üzenetére
Eddig csak jót hallottam az mx518-ról és ennek nagyon örülök. A mostani egeremmel sem volt semmi gondom (dav1) csak éppen túl drága nekem egy új beszerzése. Bár bevallom őszintén én érzem a különbséget 1800dpi-vel 800x600ban és fullhd-ban.
4 éve játszok komoly szinten fps-t (cod2 és cod4) és igazából ezekkel a dolgokkal tisztában voltam, de az mx518 bestbuy kategóriának számít szerintem most. -
need
addikt
válasz
Tothgera30 #9722 üzenetére
még annyit ha még is e mellett döntök..
mennyire jó választás a jelenlegi SteelSeries QcK mini padom??
vagy majd az is cserélhetem??? -
Andor22
aktív tag
válasz
Tothgera30 #9722 üzenetére
igen igen jó választás mx 518 nekem is van
ebben az ár kategóriában még ss kinzut venném fontolóra csúszkákkal persze -
Balazuz
tag
válasz
Tothgera30 #9676 üzenetére
Az Acomp-ban elvileg 8500FT. Bár itt sok mindent irreálisan olcsóbban adnak, nem furcsa, ti nektek sikerült már ott vásárolnotok valamit? A legutóbb egy videókártyát árúltak 12eFt-al olcsóbban, mint a legtöbb helyen, az árgépen szerepelt, de nem tudta beszerezni... NO COMMENT! Szerintem ezt sem tudná ennyiért..
-
superecneB
őstag
válasz
Tothgera30 #9676 üzenetére
Még így is olcsóbb mint egy DA v2. és elképzelhető hogy jobb vétel.
-
superecneB
őstag
válasz
Tothgera30 #9674 üzenetére
Az MX518 sokkal több volt mikor bejött. Egyébként a 17% os differencia szerintem nem vészes annyira...
-
Jim-Y
veterán
válasz
Tothgera30 #9655 üzenetére
Meglesem őket köszi, azért az mx5500 az elférne itthon
-
energy_
senior tag
válasz
Tothgera30 #9580 üzenetére
akkor rossz nem lehet,wmo 1.1-m van az egy kicsit nagy de olvastam hogy kinzu kisebb szóval...elmegyek pixelbe és kipróbálom
-
benjemin1994
tag
válasz
Tothgera30 #9530 üzenetére
az lesz
-
superecneB
őstag
válasz
Tothgera30 #9530 üzenetére
Vagy G400!
-
superecneB
őstag
válasz
Tothgera30 #9515 üzenetére
Hát valami jobb kezesre, így hirtelen visszatérnék egy mx5XX-hez szívesen. Valahogy most meguntam ezt lassan már 10 éve ilyet használok (pár hónapos megszakításokkal)...
Meg mondjuk kipróbálnék valami újat is, ikari opticalt, vagy DA v2-t, nagyon nincs még ötletem csak így felmerült bennem.cascada: Átlagos méretű körülbelül. Nem olyan kis apró mint a notebook egerek ha erre gondolsz, de nem is olyan nagy mint pl egy 3.0 vagy 1.1a. Hogy mennyire megbízható arról nem tudok beszámolni, szomszédom ilyet használ ugyan arra amire neked kell, igaz már a másodikat, de csak mert leöntötte.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #9407 üzenetére
SteelSeries SS
func 1030
X-Ray Thunder 8
Razer eXactMat (ebből van csuklótámaszos is) - tán' ez a legszimpibb. -
nyunyu
félisten
válasz
Tothgera30 #9407 üzenetére
Muanyag Revoltec FightMat Advancedem eleg jol csuszik, csak mar nem lehet kapni.
Eloszor feltem, hogy az 1000-es smirglihez hasonlo felulete hamar szetszedi majd a tappancsokat, de 2 ev alatt sem kopott el a HyperGlide negyede.
(uveg IceMatra irtak, hogy 3-4 honap alatt teljesen ledaralja a HGt)Tisztitasa baromi egyszeru, nehanapjan behajitom a csap ala, aztan szappannal atkenem, majd lerazom rola a vizet
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #9404 üzenetére
Nem tudom, ha jót akarsz az izületeidnek, szerintem hanyagold az üveget. A hangja is bántó (ez szubjektív) és, mint te is írtad, a füles nincs mindig rajtad.
-
superecneB
őstag
válasz
Tothgera30 #9397 üzenetére
3.0a-val használtam elég vadállat kombó, ha van pénzed skatezra márpedig amcsiból lerendelve nem drága nincs jobb pad szerintem (én a gyors padokat preferálom az icemat nagyon az)
Előnyei:
Nagyon könnyű tisztítani, legkevésbé kopik az összes pad közül, gyors
Hátrány:
Zabálja a skatezt, hideg (fázósok hisztije), hangos (megint csak hiszti, amúgy is rajtad a füles a szoba ajtaja meg zárva...)
Most is simán használnék ha nem lenne ennyire túlárazva.Szerk: Most látom csak nem abban a topicban vagyunk
-
Whysperer
addikt
válasz
Tothgera30 #9376 üzenetére
Köszi szépen én is Qck-t néztem ki elsőnek, akkor az lesz. Azt szeretném megtudni,hogy kb mennyi idő a kopása egy ilyen padnak mindennapi használat estében mert ez is textil,ha jól tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest