Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
válasz
frango13 #81024 üzenetére
Igen, nélkülözhetetlen. World of Tanks-ben használom közelítés-távolításra és borzasztó zavaró, mert nagyon gyorsan kellene használni.
SZERK.: A probléma igazából az, hogy nagyon könnyű a görgő és ha éppenhogy hozzáérek már mozdul, ezért gyors használatnál könnyen visszagördül.(#81023) Synthwave - Nincs telepítve semmilyen egér software, tehát fogalmam sincs menyi a DPI.
-
Arphox
tag
válasz
frango13 #81024 üzenetére
Tudom hogy nem engem kérdeztél, de korábban én is írtam kb ugyanezt. Én League of Legends-ben használom és sokat az egyik típusú karakternél. A jobb klikkel mozog a karakter (bal klikk "select" funkciós), a középső klikket pedig bindoltam arra, hogy "mozogjon, oda ahol az egérkurzor van, vagy lőjje a legközelebbi ellenséget". Szóval a jobb klikk és a középső klikk váltogatásával elérhető a "kite-olás" azaz úgy mozgás (pl. menekülés) hogy közben rövid időközönként megállsz visszalőni aztán futsz tovább. Úgy képzeld el hogy egy távolsági karakterrel, íjjal tudok kb 0.7 sec-enként lőni egyet, és rámjön valaki akinek viszont kardja van. Úgy kell harcolnom ellene hogy ne érjen el a karddal, ezért minél többet mozognom kell de közben lőni is (a lövéshez meg kell állni egy pillanatra).
-
Zaied
addikt
válasz
frango13 #80966 üzenetére
Az Asus Sica nem egy MX518...
mester777
Szerintem nem volt 3 különböző egér, lehet trükköztek.
Sicanal én nem hallottam még ilyen problémát, de teljesen korrekt ideig bírta. Különben egy kifejezetten olcsó egér volt anno.A mostani új egerek rosszabbak ilyen téren, nézz szét a Zowie egerek között.
-
Mate
nagyúr
válasz
frango13 #42154 üzenetére
Köszönöm a választ, bár nem láttál el túl sok hasznos infóval.
Nekem a kisméretű egérpad elég, nem kell nagy. Az meg, hogy te is ezt rendeltél szintén nem infó. Ha már leírod, hogy miért döntöttél emellett, akkor igen. Az, hogy régi abyssust adnak hozzá, szinté nem jelent semmit. Sokszor a régi jobb.
-
kemotox
addikt
válasz
frango13 #42154 üzenetére
A kis egérpad tényleg fostos, de a régi Abyssus nem feltétlenül. 3 féle van, az 1800 DPI-s, a 3500-as, meg a 2014-es kiadás. Ha jól látom 1800-ast adnak, annál nemtom mi a helyzet, de a 3500-nél vannak kapcsolók az alján amivel tudod a DPI-t meg a polling ratet kapcsolgatni driver meg minden nélkül, bármikor. Az újnál ezt már lehagyták, pedig ez a kapcsolós dolog a leges legjobb megoldás szerintem.
-
-
válasz
frango13 #20392 üzenetére
"Igen meg még befolyásolja a pillanatnyi hangulat az időjárás és a kutyád bélműködése is..."
Ez szarkasztikus akart lenni, de eléggé mellément. Amúgy a pillanatnyi hangulatnak van hozzá köze, de a high sens ég és föld mondjuk egy vacak egér + asztallap VS WMO (okés, high senshez jobb a 800-1000 cpi, mint a 400, de akkor is egy jó példa)+ hyperglide + Icemat-tal (de akár egy jó egér + jó csúszka + jó szövetpad VS jó egér + jó csúszka + jó üveg / műanyag / fém pad esetén is).
Szóval igenis számít (nem is kicsit), hogy mivel akarsz high sens-vel játszani. Ha nem hiszed, próbáld ki."Attól, hogy nekem 2 cm jobbra-balra, fel-le egérmozgatás a kényelmes még nem leszek eredményes a játékban..."
Van aki igen, van aki nem. PREFERENCIA és SKILL kérdése az eredményesség. Én mid (/low)-sens + accel-es vagyok, de a nálamnál sokkal profibb rikoll pl. 4,5 cm / 360 fokos beállítással top dueler mostanában QW-ben, ParadokS 9 cm / 360 fokkal legenda, stb.
Sens terén az számít, hogy kinek mi a kényelmes - hiszen előbb-utóbb csak akkor lehetsz eredményes, ha számodra komfortos beállításokkal játszol és ez játéktól függetlenül igaz."Igen használják is a kényelmes 5600DPI-ket"
A cpi-nek semmi köze a sensitivity-hez (a perfect control-hoz, fine tracking-hez, jitterhez már inkább). 8200-zal is beállítok olyat, hogy 1 m-en fordulok 90 fokot.
-
válasz
frango13 #20387 üzenetére
"Tökmindegy egyszerűen nem tudsz elég pontos lenni magas sensivel."
Béla lehet, hogy nem, János meg lehet, hogy igen. Nem tudom, miért olyan nehéz ezt elfogadni. : /
Nem beszélve arról, hogy az, hogy mennyire vagy pontos high sens-vel, nem csak a szem-kéz koordinációtól függ, hanem az egér szenzorától, a talpak minőségétől és az egér alatt lévő felülettől is.
Mindenki olyan sensit használjon, ami neki kényelmes.Nincs abba semmi arcolgatás, ha nevetségesnek tartok egy 180 fokos fordulást külön gombra bindolni, amikor egy laza csuklómozdulat.
-
válasz
frango13 #20380 üzenetére
"Magas sensivel tuti nem fogja a fejen tartani a célkeresztet 2-3 mp-ig se."
Ahogy mondtam, nem mindenki egyforma, ahogy a szem-kéz koordinációja sem. De amúgy, ha fejen van a célkereszt, akkor minek akarod rajtatartani 2-3 másodpercig? Olyankor klikk.
"180 fokot érdemes egy gombra rakni."
lol. Sokkal egyszerűbb rántani az egéren. Casual szint fölött már alap dolog, hogy tudsz fix fokokat fordulni. Az izommemória remek dolog.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
frango13 #16158 üzenetére
Hála az égnek sikerült kinyomorgatnom valahogy (egy csavarhúzó fejével nútot reszeltem a fejére, és azt egy lapos csavarhúzóval már meg tudtam kellő erővel húzni). Nagyon nagy kő esett most le a szívemről. Már csak kerítenem kellene a helyére egy csavart. OBI-ban vajon lehet kapni ilyet?
-
nyunyu
félisten
-
WolfheartGR
őstag
válasz
frango13 #16026 üzenetére
Lehet túl fáradt vagyok és nem értem tisztán vagy félreértem, de az itthon lévő X6 és Lycosa is használható a biosban, tehát oprendszer felállása előtt. Tehát nincs bekapcsolva a biosban a mennyé usb mindég/boot alatt opció. De szori ha benéztem mert elég k.o. vagyok.
Meg egy kis okosság a miért PS2-s bill a jó kérdéshez: [link]
-
-
WolfheartGR
őstag
válasz
frango13 #15034 üzenetére
A nehézségi, avagy gravitációs gyorsulást jelölik G-vel.
A nehézségi gyorsulást a gyorsulás nem hivatalos, de nagyon szemléletes egységének is használják. Ha azt olvassuk, hogy egy pilótát 3 g gyorsulás (= 3 x 9,81 = 29,43 m/s²) ért, akkor tudjuk, hogy minden testrészének súlya az eredetinek háromszorosára nőtt. /Schmittelve/
Az emberi test teherbírásának meg utánaolvasok. Nem vágom melyik testrészen mennyi a max. Simán igazad is lehet. De azért megnézném ki az aki ekkora erővel ráncigálja az egerét. Elég low sensen tolom én is mégis kétlem, hogy rántanék rajta "20G"-t! Pedig rántok rajta böszme nagyokat. 50-60cm-nyi egérpad szélein található billben illetve gépben szokott koppani.
100g-n akár edzeni is lehet. Csak ugye születni kell rá...
-
Glave
csendes tag
válasz
frango13 #14730 üzenetére
Hát kevés munkával biztos nem, ott kezdődik, hogy mit érdemes belerakni: G400 vagy Deathadder belsőt szerintem. Nyák teljesen más, lencséről nem találok képet, de szerintem az is szóval csak komoly farigcsával lehetséges szerintem.
[oWn]f4te: RX250-ben ha jól emlékszem egy nyák van (pár hete pont emiatt néztem én is, de most az istenért sem találom a képeket) MX510-ben meg kettő és teljesen más az eleje ami a gombok miatt probléma szóval elég lehetetlennek tűnik, ezt is komoly farigcsával maximum.
Azt is néztem, hogy az új G100-ba belemenne-e a G400 cucca, de ha sikerülne is (leküzdve ugyanazokat a problémákat mint az RX250-nel) a DPI gomb tuti nem működne mert a 5030 kis pici szenzor, lehet be sem férne a 3095 (anélkül, hogy a lencsét hátrébb vinnéd), de ez már olyan szint, hogy lehet könnyebb lenne saját nyákot tervezni beleés rápakolni a G400 cuccait (vagy MX510, nagyjából egy kutya), de hát ez sem egyszerű mutatvány. Megérné kipróbálni szerintem csak kérdés, hogy otthoni eszközökkel tudnánk-e olyan részletes nyákot készíteni, meg komoly forrasztó készlet is kéne mert nem sok a hely.
Én most személy szerint egy Kinzuv1 + DA3G-n gondolkozom Omron switchekkel mert azt viszonylag könnyű megcsinálni mások tapasztalatai alapján. Kaptam egy Kinzut erre eladtam most pont jól jönne, de ebay-ről 5000Ft ingyen szállítással a Bulk verzió. -
kutkut
addikt
válasz
frango13 #14471 üzenetére
Vicces ez a "komoly játékos".
Ez azt jeleni, hogy öreg róka, és megtanulta X pixelről Y-ra rántani az egeret (=kocka
)? Képzeld, viszonylag fiatal vagyok, első multis fps játékom a bf3. Miért lenne jó az, ha csak esnék-kelnék a pályán, mert a többieknek van ~10 év előnyük az egér irányításában, reflexben stb?! Inkább beülök egy helibe, nem fordulok bele az első hegyoldalba, és szétlövöm a "komoly játékosokat". Képzeld, nekem jó, hogy ha beülök egy tankba, nem tud leszedni a "komoly játékos", mert csak 1-2 rpg-vel tudna onnan kiszedni, azzal meg kb. mindegy, hol találod el a tankot. Vagyis nem mindegy, de nem kell pixelpontossággal célozni. Én meg odalövök egyet a tankkal valahova a közelébe és vége. Miért nyertem meg a "csatát"? Mert évekig gyakoroltam célozni, javítottam a reflexeimen stb.? Nem. Azért, mert "volt annyi eszem", hogy beüljek egy tankba. Most ez így unfairnek tűnik, de a tankot is szét lehet kapni. Pl a helivel (ezért is imádom ennyire
), a helit meg a jetekkel lehet leszedni, azokat meg vagy egy másik jettel vagy egy AA-val, ami ellen megint mehet a heli, rpg és így be is zárult a kör. Ezért is számít a csapatjáték.
A hitbox tényleg nem tökéletes, ezt aláírom, de fordított helyzet is előállhat.Btw, elvileg ma lesz az első magyar szerver tesztje...
"A CS,Q,ET stb. viszont ad egy alapot, ami minden játékban a hasznodra válik." Ezek szerint mégsem mindegyikben.FireKeeper: Bezony, itt szerencsére nem azon van a hangsúly és nem muszáj kockának lenni ahhoz, hogy jobb legyél, mint a többiek és nyerjen a csapat.
Ribi: Thx.
[oWn]f4te: Elvileg nem joy-jal nyomja, én is bill + egérrel nyomom.
-
kutkut
addikt
válasz
frango13 #14460 üzenetére
Mondtam, inkább ne játssz vele.
Ezt a pontosságot nem értem, hogy gondolod. A recoil, a szórás miatt nincs olyan, hogy pontosság. Mellesleg van, csak meg kell tanulni így lőni.
Egyébként meg ahhoz tényleg nem kell nagy pontosság, hogy seggbe tudj lőni egy tankot egy rpg-vel.
De nem is ez a lényeg. Hanem, hogy hogy tudsz úgy mögé kerülni, hogy ne vegyen észre. Vagy esetleg telepakolni c4-gyel. Mindezt egy 64 fős mapon. Ebben is van kihívás. De mondok még jobbat. Ahhoz főleg nem kell semmilyen pontosság, gyorsaság, reflex, hogy lerakj 1-2 taposóaknát. Viszont, ha egy ellenséges tank belerongyol, az jó a csapatnak, mert addig is az ellenfélnél eggyel kevesebb tank van, jobban lehet foglalni a zászlókat a saját tankokkal. Nem véletlenül van benne annyi jármű. Használni kell. Ésszel. Egy tankkal meg nincs olyan, hogy reflex, mert egy tankkal nem lehet megfordulni egy századmásodperc alatt, de asszem a valóságban sem... Szóval, inkább hanyagold a gamet, ha csak így tudsz játszani.
[oWn]f4te: A jetnél nem az a lényeg, hogy lősz... Az irányításon múlik a nagyobb része.
-
kutkut
addikt
válasz
frango13 #14431 üzenetére
Neked meg azt ajánlom, hogy inkább ne játssz a bf3-mal.
Képzeld, van aki, élvezi... Pont azok játékát cseszed el ezzel. Legalábbis engem nagyon irritálnak azok a jetesek, akik csak annyit tudnak, hogy belemennek a helibe. Na EHHEZ nem kell skill. "Nem az lövi le a másikat, aki skillesebb." ugye?
És a "skill" tudtommal nem azt jelenti, hogy ki milyen gyorsan és pontosan tudja egy megadott pixelre rántani a célkeresztet, legalábbis nem csak azt. Szvsz ahhoz is kell egyfajta ügyesség, készség, hogy ne csak kamikaze taktikával tudj leszedni egy helit... Van gépágyú, rakéta és hőkövetős rakéta. Mindemellett tudni kell irányítani, a sebességgel játszani, a másik jetes mögé kerülni stb. Ehhez nem kell skill?
Egyébként, nem olyan rossz warozni, a taktika, a kellő járművek megfelelő használata nagyon sokat számít, csapatban játszva meg még jobb élmény is maga a játék. A spectator mód az tényleg elférne, és tényleg azt mondom, lol, hogy nincs, de ha én játszom, akkor nekem végül is mindegy.
OFF vége. -
-
válasz
frango13 #13951 üzenetére
Nem rossz darab. Prediction van, bár a Logitech azt mondja, hogy az újabbakból már kivették. Ezt megerősíteni személyes tapasztalat híján sajna nem tudom.
A 3600 dpi mondjuk fölösleges, de amellett asszem' interpolált is (mi több, az első generációs darabok esetében ebben kb. biztos is vagyok).
Ha minden igaz, akkor a régebbiekben egy kicsit frissített MX 518 v2 szenzor van (Avago ADNS-A3080E), az újabbakban elvileg S3095.Amíg lehet, én azért maradnék az MX 518-nál. Sokat bizonyított már + a G400-nak lehetnek még mindig rejtett gyermekbetegségei (mint pl. anno az első generációs MX 518-aknak), amikről még nem tudunk. Bár valószínű, hogy a G400-zal sem nyúlhatsz annyira mellé és csak én vagyok ilyen óvatos / "régi vágású".
-
mdk01
addikt
válasz
frango13 #13781 üzenetére
Azok a gombok úgy működnek hogy oldalra nyomod ugye de egy forgásponton ez átmegy lefelé irányuló mozgásba amitől megnyomódik a mikrokapcsoló. Ha ezt a lefele irányuló mozgást alátámasztod egy műanyaggal akkor nem nyomja meg a mikrokapcsolót.
Szétszedted már?Teflonhoz nem értek , de lehet vékony és érdemes akkor már a gyári műanyag tappancsra ragasztani és ahogy lekopik cseréled. Jó ötletnek tűnik, bár én mikor CS-ztem(8éve) sem használtam ilyet mert sztem nem ezektől függött a gyorsaság pontosság. Viszont ha önbizalmat ad a tudat(mert sztem ezek a játékos cuccok 90%-ba azt erősítik) hogy teflon van az egér tappancson akkor megéri.
Szerk. Sőt a legegyszerűbb az egérben keresztbe betenni egy fogvájót akár ami kiékeli a két gombot oldalirányba így gyakorlatilag egymást tartják.
-
válasz
frango13 #13649 üzenetére
Én S-re emlékszem.
Gondoltam, utánalesek neten, hogy biztosan így van-e, aztán az eredmény az lett, hogy hol A-val, hol S-sel jelölik, most meg nincs kéznél egy, hogy gyorsba szétkapjam
.
Az E-s az 1800 dpi-s refreshed verzió - meg kelllett lépnie a gyártónak a frissítést és ennek nem csak az új talpak, új alsó borítás és kevésbé kontrasztos felületi minta voltak az okai; a régebbire sokan panaszkodtak, hogy néhány hónap után rendszeresen megfagy és eszközkezelő-szinten "kihúzza magát" az USB anyából.Kova: Az tény, hogy Roccat-ok közül még talán a legnormálisabb. Az biztos, hogy IR LED van benne, a 3200 dpi pedig interpolált és az összeszerelési minősége sem a legjobb. Nekem már ránézésre is játékszernek fest - biztos nem venném.
A sima Razer DB-ben Avago ADNS-A3070/A3080 van, viszont optikai LED-del. Van egy apró hibája, hogy hirtelen irányváltásnál pixelclipping van, egy pixelt kihagy - bár ez nem olyan zavaró. A Plasma-ban Avago ADNS-S3088 (erre is hivatkoznak néhány helyen "A-sként"), amiben kijavították ezt a dolgot, majd ezt a szenzort örökölte a Krait is, még mindig optikai LED-del.
---------------------------------------
mdk01: Szegény IM. ;___; Tudod 5-6 évente előfordulhat, hogy esedékes lehet egy-egy mikrokapcsolócsere.
---------------------------------------
fgordon: Ez így nem jó. Szeritnem maradj az 500-nál. Valszeg. alaplapod nem komálja a dolgot.
Driver--->ha nagyon szükséged van a pluszgombokra, fennhagyhatod. De alapból fölösleges, előfordul, hogy több kárt csinál, mint hasznot."SweetLow féle mouse patch-elő programmal csináltam"
Azt nem ismerem. Használd a HIDUSBF-et és hozzá a mouserate.exe-t, ami a linkben is van. Aztán tegyél még egy ilyen próbát, majd 500 Hz-zel is.
-
-
Viktoár
addikt
válasz
frango13 #13643 üzenetére
A Kova speciel nekem is tetszik kinézetre,mi a baj vele?
Az elmúlt 2 napban több egeret láttam mint csizmás kandúr egész életében.
Megmondtam neki hogy miből érdemes választani,de innentől kezdve az lesz amit kinéz magának.Nem próbálom meggyőzni majd rájön ha használja. -
Egon
nagyúr
válasz
frango13 #13627 üzenetére
Egon:Minden egyes Hz emelési lépcsőt lehet érezni...
Persze. Tudományos neve is van: ugy hívják, hogy placebo-hatás...
Majd ha a saját szememmel látok olyat, hogy adott emberke leül egy gép elé (adott egérrel) úgy, hogy garantáltan nem tudja ennek a paraméternek az értékét, és pusztán a használat során meg tudja állapítani, hogy hány Hz-en megy az egér (vagy legalább annyit, hogy melyik beállítás a jobb), mindezt úgy, hogy mondjuk ötször ide-oda állítják a frissítési frekvenciát, akkor elhiszem. Ha tíz ember tudja ugyanezt a szemem láttára, akkor elhiszem azt is, hogy nem csak 1-1 szupermen kiváltsága mindez.Szerk.: azt még csak-csak elhiszem, hogy a 125 Hz-ről 1000 Hz-re emelést, a jobb érzékekkel megáldott emberkék érzékelhetik. Az 500 Hz-ről 1000 Hz-re növelést viszont 1000 emberből 999-nél kizártnak tartom, hogy ténylegesen érzékeli.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
frango13 #13578 üzenetére
Kábel törés!? Mit csináltál azzal az egérrel!?
Legfőképpen COD MW2 és COD BO-val játszok jelenleg. Néha néha még fanolok COD2-vel. Amivel még játszok az a Quake Live és Quake 4.
Ez a videó alapján csináltam mindent és még is újra indítás után 125Hz mutat.[link]
U.I: Nem tudom mennyit befolyásol hogy fent van az egér Intellipoint drivere. -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
frango13 #13574 üzenetére
Win 7 Ultimate X64 SP1. Azt nem tudom hogy bírná e az 500Hz, olvastam hogy ott már lehet instabilitás. Viszont a 250Hz vinnie kell. 1000Hz jól hangzana nem tudom érdemes e tesztelni. Ja és lenne még egy kérdésem ha így " húzva " van az egér nem lesz neki baja? Úgy értem hogy élettartalmi romlás? Elnézést a noob kérdésért, de tényleg laikus vagyok a témában.
-
-
válasz
frango13 #12450 üzenetére
Nos, mivel vágytam már egy újításra (vagy 5-6 évig volt MX-em), egy új formára, és akkoriban többet wowoztam, kinéztem a catát, és pluszban az is tetszett, hogy ugyan olyan lézer van benne mint a Xai-ban ami meg kifejezetten fps.
Szerintem van benne kis adag placebo is, de 3/4 év használat után azt tudom mondani, pontosabb, lágyabb, nem szöszölök annyit a beállításokkal, a sense-em cs alatt lement vagy 1,5 pontot (ha nem 2-tőt, nemtudom pontosan) és sokkal jobban lövök sniper fegyverekkel.
Kihangsúlyozom, ez egyéni vélemény, ettől még ragaszkodhat valaki az optikaihoz, csak ne hangoztassa azt, hogy a lézeres szar, mert ez nemigaz!
A "pro"-k se véletlen állnak át, oké ott a szponzori nyomás nem kicsi, de ha rossz lenne az egér, nem hozná a várt szintet a csapat vagy az egyén! -
válasz
frango13 #12448 üzenetére
Én Mx518-ról jöttem át Steelseries Cataclysm-ra (Avago ADNS-S9500 asszem). 10 éve cs-zek, játszok fps-el és rts-el, mmorpg-vel. Szerintem messze veri a régi optikásokat az új lézerek nagy része. Persze ez szubjektív, ellenben te kijelentesz, ami nekem kicsit böki a csőröm...
A marhanagy különbséget én is tapasztaltam MX500 és 518 között, de pl. az MS nekem nem feküdt se optika se fogás szinten, más meg az egekbe emeli. Van ilyen... -
-
WolfheartGR
őstag
válasz
frango13 #12366 üzenetére
Eszerint nem. Én fordítva tudom/használom mint te.
De nekem aztán hullamindegy.
Első hsz-t idézem:
claw / fingertip / palm grip: A Razer által bevezetett fogalmak, amik leírják, hogy egy adott egyén milyen módon fogja az egerét.
Claw grip --> Karmosan/enyhén hajlított ujjakkal fogod az egeret, a tenyered egyáltalán nem vagy csak félig pihen a rágcsáló hátán.
Fingertip grip --> Kifejezetten behajlított ujjakkal vezérled a mozgatást, meredekebben tartod a kézfejedet, a tenyered egyáltalán nem vagy csak félig pihen a rágcsáló hátán.
Palm grip --> Az egész tenyered rásimul az egér hátára.
OwnFate-t megkérjük/kérem linkeljen ő képet. -
-
Integra
titán
válasz
frango13 #12181 üzenetére
rövid távon nincsen bajom az ujjas szorítással, de hosszú távon megfájdul a kezem tőle. nagy, széles egér kell, még az ms egerek is kicsit, pedig az ms ergonómikus hardverek terén az egyik legjobb, ha nem a legjobb (szándékosan nem logitechet mondtam). viszont a r.a.t. az egyetlen amelyiknél azt érzem, hogy szét tudom úgy húzni, állítani, hogy hosszú távon kényelmesen tudjam használni és megfeleljen fps játékokhoz is.
-
válasz
frango13 #12144 üzenetére
Superlux HD 681B. 8k. Ennél olcsóbbat nem érdemes venni, árkategóriájánál amúgy is sokkal jobbat szól, nemcsak játékhoz, de zenéhez, filmhez is korrektes. Főleg ennyiért.
Mikrofonnak egy hama CS-463. Kajakra. Van vagy ~400 Ft, de 5 m-ről is veszi a hangot rendesen.Ez amúgy eléggé másik topikba való.
-
válasz
frango13 #12100 üzenetére
ez aztán nagyon komoly... 20an egy helyen, természetesen nem mennének előre behúzni a B flag-et, szertinem észre se veszik az idióták, hogy nem saját kézen van.
Épp olyan agyatlan ez a public, mint egy CS játékmenet, ahol 5en beállnak egy ajtóba aztán lövöldöznek, mint a retardáltak
A BF a járműves conquest miatt BF, ez a metro csak egy gyenge vicc a DICE-tól, mint ahogy a squadrush is, bár az tűrhetőbb, viszont csak is összeszokott csapattal.[oWn]f4te -nek abban igaza van, hogy a PC-s (kompetetív) FPS-ek kora elég régóta feledésbe merült, nagyjából a CoD4-gyel be is fejezték. Ráadásul ahogy a legtöbb új játékban viselkedik az egér az elég szánalmas, beleértve a BF3-at is sajnos.
-
-
-
válasz
frango13 #12081 üzenetére
A konzol király dolog. Csak ahogy te is mondtad, nem FPS-re. Én is NES-vel kezdtem anno.
Az újkoriak közül pl. azon vannak a legjobb japán RPG-k és beat'em up-ok (PS3), szóval valamikor valahogy kénytelen leszek szerezni egyet.Áh, a Quake-et nem lehet megunni. Nekem 8 év alatt sem sikerült.
Az utolsó, még komolyan vehető FPS a CoD 4 Promod volt. Azóta pedig eltelt egy kis idő.
Ja, egy új Diamondback 3.5G-t mondjuk. Vagy egy Krait 3.5G-t.
-
agemate
addikt
-
WolfheartGR
őstag
-
-
-
válasz
frango13 #11954 üzenetére
Hát, a forrasztópáka nem éppen nagy barátom. :/
Mondom, képeket majd nyomass fel. VIlágosban meg sötétben készülteket is.Szerintem hagyd azt az MX-et eredetibe. I think jópofa az a hologramos, szürke "battered look". Ha meg mindenáron moddolni akarod, akkor valami csecse airbrush-t rá.
zozz12: Inkább az ajánlott listából nézelődnék FPS-hez. Asus-ból meg VGA és csúcskategóriás lap.
F34R: A LED színe tökmindegy, csak megvilágítja a felületet.
-
Egon
nagyúr
válasz
frango13 #11933 üzenetére
Bárki összehasonlítja a wirelesst a vezetékessel érzékeli.
Talán meg kellene fogadnod a saját tanácsodat:
Ha nem vagyunk biztosak a dolgokban, legalább nézzünk utána amiről a téma folyik.
Csak ebben a topicban találsz legalább fél tucat olyan embert, akinek más a véleménye.
-
válasz
frango13 #11859 üzenetére
Akkor furán fogod, mert a BUTTON 4-et szerintem kifejezetten könnyű véletlenül megnyomni (de az igaz, hogy eléggé beleolvad a formába).
Driver-t lehet törölni és megmarad a beállítás. De kérdés, hogy minek törölnéd le? Elfér az ott tray-en.FireKeeper: A QcK jó pad. Én a vastagabbakat szeretem; kényelmesebbek, meg még tartósabbak.
MX 518 vs. DB 3G: A szenzora valamivel jobb a DB-nek és a prediction is talán valamivel enyhébb. A driver-e is használhatóbb. Ritkább is jóval (kis ereklye
). A gumiszerű borítása kevésbé csúszik, az alján a glide jobb minőségű. Ezen felül csak a fogás a kérdés - azt vedd, amelyik neked kényelmesebb.
zone: Csak azt írtad, hogy jobbra legyen szélesebb.
Mert 4-5k-val drágább a Laser, ennek ellenére (igazából ez nem meglepő) az Optical a nyerő. Végülis azt veszed, amelyik tetszik; még a Laser is jobb, mint a G5. -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest