-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
pr1mzejEE #13178 üzenetére
Még ami van, hogy ha rakosgatod az egeret (azaz felemeled) milyen magasságig érzékeljen a szenzor.
Ebbol a szempontbol nem nyeroek a fekete egerpadok, mivel az eger optikaja a kevesbe fenyvisszavero feluletet a fenyero novelesevel kompenzalja.
Emiatt viszont magasabbra kell emelni az egeret ahhoz, hogy vegleg elveszitse a "tapadast", mint vilagos pad eseten.Lezeres egereknel ez nem annyira feltuno, mint optikai egereknel.
-
-
tommjee
senior tag
-
superecneB
őstag
válasz
pr1mzejEE #10075 üzenetére
De. (Ez magán vélemény)
Most pedig jöjjenek a tények:
"400dpi-s laptop (kábeles)" - szerintem ezzel össze is foglaltad a problémád forrását és itt nem a 400dpi-n van a hangsúly. Próbálj ki egy 3.0a-t és lehet nem sírod vissza a DeathAddered...
Pusztán amiatt, hogy 400dpis egy egér nem rosszabb semmivel mint egy 1800dpi-s, sőt. Windowsban defaulton legyen a sensy 6/11 felett átugrik pixeleket, alatta egérlassítás van, codban alapból van egérgyorsítás, érdemes kikapcsolni. A 400 dpi bőven elég, profi szintű játékhoz is, elég csak körül nézni bármely játékban a profik között.Itt egy kalkulátor: [link]
-
tommjee
senior tag
válasz
pr1mzejEE #9844 üzenetére
használtam DA-t elég is volt belöle ... MX518 vagy egy G5 sokkal jobb nála tapasztalatból tudom undorító ahogy csúszkál a Deathadder oldala kicsi is elkezd izzadni az ember keze azonnal csúszik az oldala mert még mindig csak annyi eszük van a razernél hogy világítson 6 féle képpen meg fényes legyen -.-' karácsonyfa
Nem ez a lényege egy egérnek hanem hogy kényelmes legyen még minnél több időt kihúzzon ! Logitech ...
Volt Lachesisem azzal elégedett voltam de a Deathadder az egy rakat kaka
Arról nem is beszélve hogy 2 éven belüle bisztos le kell cserélni mert tönkre megy benne a bal klikk mikrokapcsolója meg a görgő úgy fel lazul hogy pörgetni birod
pr1mzejEE ezt most nem ellened mondom de szerintem próbálj ki egy MX518-at vagy egy G400 , G500-as egeret
A Logitechnél már 2003-ba rugósra csinálták a görgőket ...
MX518 4-5 évet kibír és ezt nem csak én mondom
arról nem is beszélve hogy a Logitech milyen garanciát vállal a cuccaira ...
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
pr1mzejEE #9765 üzenetére
lejárt a szerkesztési időm
Amúgy nem mintha fontos lenne nekem a 3600 dpi. Találtam olcsón MX518-at.
F34R: Arra gondolok szerintem
Amúgy, ahogy nézegettem az van az mx518-ban, ami a DA-ban (15 g gyorsulás, 1800dpi). A formája is tetszik és van rajta még pluszban pár gomb, ami jól jöhet.
-
fazr
senior tag
válasz
pr1mzejEE #8230 üzenetére
nekem ugyan ez volt a baj a DA v1-emmel, nem tudtam kijelölni, tehát nem érzékelte folyamatosnak a gombnyomást hiba nyomtam, volt mikor egy kattintást többnek érzékelt, stb, ráadásul mindkét gombjával gond volt
miután abbahagytam a játékot és eladtam a DA v2-t, elővettem a v1-et, szétszedtem és sikerült mikrokapcsoló csere nélkül javítanom mindkét gombot
-
BemAnyó
senior tag
válasz
pr1mzejEE #3243 üzenetére
Lift of Distance, vagyis milyen magasra kell emelned a pockot hogy az érzékelő neérzékeljen mozgást, vagyis ahogy "pakolgatod" az egeret ne mozogjon a levegőben is a kurzor, vagyis minnél alacsonyabb a LOD annál jobb, mert gyorsabban és pontosabban tudod mozgatni az egered, ez műanyag padon magasabb mint szöveten, mert a szövet az elnyel valamennyit a sugarakból, illetve a fehér vagy világos, egérpadon is alacsonyabb (az jobban szszétszorja a fényt gondolom bár ez csak okoskodás, nem tudom igazán mitől alacsonyabb a világos padokon)
-
BemAnyó
senior tag
válasz
pr1mzejEE #3125 üzenetére
Szerintem félreérthettél valamit, mert itt van egy nagy fogolomzavar, Hi sens esnek azokat hívják aki magas Dpi vel játszanak, tehát itt a sens en a Dpi kell érteni, ami meg amúgy ugye egy win alol vagy játékból állítható érték, szerinem az egész kavart ez okozta már az elején a témának, de fejtsd ki plz hogy igazából te mire is gondoltál mert így csak találgatok
-
mindfreak
őstag
válasz
pr1mzejEE #3080 üzenetére
Ha már szóba jött, leírom a saját tapasztalatomat röviden. Már kb. 1 hete használom folyamatosan az új DA-mat. Le a kalappal előtte! Régebben csak pár percig fogtam kézbe, akkor jónak értékeltem, de most már azt mondom, hogy BEST!
Az 1800 DPI-től persze nem vagyok hanyatt esve, előtte elvoltam a 400-al is, viszont a fogása rettentően kényelmes. IME 3.0 egy-az-egyben, talán annyi, hogy a gombok kicsit bemélyedésesek azért, hogy ne csússzon le a játékos ujja a gombokról. Ezt a fííícsőrt nekem szoknom kellett, de rövid használat után ezt is sikerült.
Izlések és pofonok, de olyan nincs, akinek ez az egér nem tetszik, főleg sötétben... owned!
Nem tudok rosszat elmondani az egérről, talán annyi, hogy a oldalának az anyaga lehetett volna matt, és akkor nem lenne ujjlenyomatos. Viszont egyáltalán nem csúszik, szóval ez sem olyan nagy hiba.
A kábele megfelelően hosszú, kicsit vékony, reméljük ebből nem lesz gond a jövőben sem.Egyelőre ennyit akartam, ezért az árért nagyon-nagyon jó vétel!
mod: Még azt leírnám, hogy SteelSeries QcK Heavy padon használom, nagyon kis sensitivity-vel. Ha a pad egyik végétől a másik végéig húzom az egeret (ez 45 cm), akkor 160 fokot fordulok a játékban (CS,CSS). Akárhogy rángatom, nem tudom kiakasztani, negatív vagy pozitív egérgyorsítást nem vettem észre. Szóval N1!
-
zolee3000
tag
válasz
pr1mzejEE #3056 üzenetére
Az mx518 nekem is teccik, csak az ára nem. Kicsit körbenéztem a boltokban, és az A4Tech X-710FS-t találtam, ami elég kedvező áron kapható és ahhoz képest eléggé jól felszerelt. Erről tudsz valamit mondani?
Külsőre nagyon tetszik még a Logitech LX3 is, csak ha jól látom azon pl. egy plusz gomb sincs, mégis drágább az A4Tech-nél. Csak a márka miatt, vagy tud valami extrát is, amit nem vettem észre? -
freestylerrr
csendes tag
-
freestylerrr
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest