Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át! (4 éve frissült utoljára, a rögzített postban lévő kérdéseket megválaszolva tudunk segíteni a megfelelő egér kiválasztásában)
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega81
senior tag
Köszönöm ezt a topikot, és a topik elején található leírást a készítőnek / készítőknek! Le a kalappal!

-
Isual
veterán
Sziasztok!
Jó barátom egy vezeték nélküli egeret szeretne venni laptopjához, max 5k-ért.
Ha lehet ekkora keretből, akkor nyilván a tartósság és a pontosság lenne a két elsődleges elvárás.Üdv
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
notihoz keresek valami nano vevős egeret.
jelenleg egy microsoft wm 3500-at használok. de meghalt a görgője
max. 5k-ig mit ajánlotok? nano vevő fontos, az egér maga ne legyen túl kicsi... nem baj, ha nagy. bár gondolom főleg kicsi notiegerek lesznek ebben az árban...
amúgy egy mx518-at használok
-
frango13
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
"A cpi-nek semmi köze a sensitivity-hez (a perfect control-hoz, fine tracking-hez, jitterhez már inkább). 8200-zal is beállítok olyat, hogy 1 m-en fordulok 90 fokot." - Nem mondod? Ez tök új nekem... -.-
Amúgy meg ET-ről volt szó. Az ET nem Quake! De nem tudom mit kötekedsz, mikor ahogy látom semmi közöd nincs az ET-hez. De mindegy is a srác majd rájön, hogy jobban lehet lőni alacsonyabb sensivel.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
frango13
üzenetére
"Igen meg még befolyásolja a pillanatnyi hangulat az időjárás és a kutyád bélműködése is..."
Ez szarkasztikus akart lenni, de eléggé mellément. Amúgy a pillanatnyi hangulatnak van hozzá köze, de a high sens ég és föld mondjuk egy vacak egér + asztallap VS WMO (okés, high senshez jobb a 800-1000 cpi, mint a 400, de akkor is egy jó példa)+ hyperglide + Icemat-tal (de akár egy jó egér + jó csúszka + jó szövetpad VS jó egér + jó csúszka + jó üveg / műanyag / fém pad esetén is).
Szóval igenis számít (nem is kicsit), hogy mivel akarsz high sens-vel játszani. Ha nem hiszed, próbáld ki."Attól, hogy nekem 2 cm jobbra-balra, fel-le egérmozgatás a kényelmes még nem leszek eredményes a játékban..."
Van aki igen, van aki nem. PREFERENCIA és SKILL kérdése az eredményesség. Én mid (/low)-sens + accel-es vagyok, de a nálamnál sokkal profibb rikoll pl. 4,5 cm / 360 fokos beállítással top dueler mostanában QW-ben, ParadokS 9 cm / 360 fokkal legenda, stb.
Sens terén az számít, hogy kinek mi a kényelmes - hiszen előbb-utóbb csak akkor lehetsz eredményes, ha számodra komfortos beállításokkal játszol és ez játéktól függetlenül igaz."Igen használják is a kényelmes 5600DPI-ket"
A cpi-nek semmi köze a sensitivity-hez (a perfect control-hoz, fine tracking-hez, jitterhez már inkább). 8200-zal is beállítok olyat, hogy 1 m-en fordulok 90 fokot.
-
frango13
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Igen meg még befolyásolja a pillanatnyi hangulat az időjárás és a kutyád bélműködése is...
"Mindenki olyan sensit használjon, ami neki kényelmes." - Igen használják is a kényelmes 5600DPI-ket. Attól, hogy nekem 2 cm jobbra-balra, fel-le egérmozgatás a kényelmes még nem leszek eredményes a játékban...A játék jellege kívánja a low senset. Persze, ha a plafon a low+ ,akkor meg tökmindegy.
A bindrol meg annyit, hogy pedig bizonyos ET-s szitukban nagyon jól tudott jönni. Ez olyan, mint sok szimben bizonyos autóknál a váltás kérdése. Persze nem nagy dolog váltáskor kuplungolni, esetleg fékezni, gázfröccsöt adni, de ha autokuplung és blip van pillangoval, akkor sokkal egyszerűbb és gyorsabb. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
frango13
üzenetére
"Tökmindegy egyszerűen nem tudsz elég pontos lenni magas sensivel."
Béla lehet, hogy nem, János meg lehet, hogy igen. Nem tudom, miért olyan nehéz ezt elfogadni. : /
Nem beszélve arról, hogy az, hogy mennyire vagy pontos high sens-vel, nem csak a szem-kéz koordinációtól függ, hanem az egér szenzorától, a talpak minőségétől és az egér alatt lévő felülettől is.
Mindenki olyan sensit használjon, ami neki kényelmes.Nincs abba semmi arcolgatás, ha nevetségesnek tartok egy 180 fokos fordulást külön gombra bindolni, amikor egy laza csuklómozdulat.
-
frango13
aktív tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
ET-ben teljesen elfogadott volt. Szerintem még most is az. Nálunk csapatba mindenki gombra tette. Ott mindent lehet scriptelni.
[oWn]f4te:Tökmindegy egyszerűen nem tudsz elég pontos lenni magas sensivel. Ha olyan klikkelgetős lenne mint cod4, akkor lehetne játszani magas sensivel. De nem olyan.Játsszál ET-vel és megtudod mért kell rajtatartani a fejen. Közelről 3-4 fejlövés halálos. Távolról 4-5, ha jól emlékszem.
180foknál nem arról van szó hogy tudsz vagy nem tudsz. Egyszerűen kényelmesebb. Amúgy se használod sokat csak azokban a bizonyos szitukban. Lehet itt arcolgatni meg lolozgatni, de ahogy nézem nem nagyon vagy otthon ET témában...
-
kungzi
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
tudom és elnézést is kérek, csak átnéztem az egereket, de mivel én kb úgy 6 éve játszok csak, ez idő alatt nekem volt 2db A4Tech egerem. Azon kívül semmi. Csak érdekelt volna, hogy FPS-hez mit ajánlanak a topic lakók.
De a neten most volt időm utána nézni komolyabban és egy Logitech G400-t néztem ki magamnak. Vélemény?

-
belaazallat
addikt
Üdv!
5000Ft körül milyen egeret tudnátok ajánlani, amit játékhoz is lehet használni. Köszi!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
frango13
üzenetére
"Magas sensivel tuti nem fogja a fejen tartani a célkeresztet 2-3 mp-ig se."
Ahogy mondtam, nem mindenki egyforma, ahogy a szem-kéz koordinációja sem. De amúgy, ha fejen van a célkereszt, akkor minek akarod rajtatartani 2-3 másodpercig? Olyankor klikk.
"180 fokot érdemes egy gombra rakni."
lol. Sokkal egyszerűbb rántani az egéren. Casual szint fölött már alap dolog, hogy tudsz fix fokokat fordulni. Az izommemória remek dolog.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
denverx-92
üzenetére
Jellemzően 400 / 450 / 800 cpi. Szóval 1000 alatt / 1000-ig. A miértre válasz az 1.hsz-ban.
------------------
frango13:
"A lényeg, hogy alacsony sensit használj a játékban."
Ez nem igaz. A lényeg, hogy olyan sensit használj, ami SZÁMODRA komfortos, megy vele jól a movement és a hirtelen fordulások (insta 90 - 180 fokok), de az aim sem szenved különösebb csorbát. Az, hogy ez mennyi-hogy, azt már egyéne válogatja és neki kell ezt magának kitapasztalnia.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kungzi
üzenetére
"egész tenyér rajta persze"
Ez egyáltalán nem evidens. Én pl. soha az életben nem fogtam úgy egeret - ahogy rajtam kívül sokan mások sem.
"láttam az első hozzászólásba Razer-t, A4Tech-et, Logitech-et"
Microsoft-ot, SteelSeries-t és Zowie-t nem?
A4 Tech amúgy eléggé az alja - egyetlen valamire való egere a 710-es széria, nem interpolált felbontáson.
De egy 5 éve regelt addikt!-tól már elvárható lenne, hogy kérdés előtt végigolvassa a topik címét és az ominózus 1.hsz-t, s amíg a rágcsálókhoz nincsenek képek, addig használ egy kis guglit ezügyben és ha aztán még továbbra is van kérdése, akkor felteszi.
Ezt ne vedd sértésnek, de pont azért lett elkészítve az első hsz, hogy némileg redukáljuk a folyamatosan ismétlődő kérdéseket, hogy ne kelljen századjára is leírni ugyanazt. Amikor le kell, olyankor érzem azt, hogy fölöslegesen öltem (és még fogok is ölni) bele egy csomó időt - csak azért, hogy másoknak könnyebb legyen. -
frango13
aktív tag
válasz
denverx-92
üzenetére
Én anno mikor megjelent masszívan toltam. Olyan 2 évig. 400-1000DPI-ig jó bármi. A lényeg, hogy alacsony sensit használj a játékban. Meg érdemes scripteket irkálni. Nekem mondjuk úgy volt, ha távolra lőttem akkor csökkentettem a FOV-ot és alacsonyabbra szedtem a sensit. Közelre meg nagyobb FOV, nagyobb sensi. Meg még érdemes a vertikális sensit is lecsökkenteni(gránát dobáshoz meg scriptet írni, mert ott nem jó ha alacsony), hogy könnyebben a fejen lehessen tartani a célkeresztet. Ha utánanézel a neten sok leírás, cfg baszkurálás van.
-
denverx-92
csendes tag
válasz
denverx-92
üzenetére
Mindenki véleménye számit de leginkább olyanoké érdekel akik ebben a témában nagyon régóta benne vannak esetleg tudják, hogy ilyen Quake "parti"-kon milyen DPI-t használnak és sorolhatnám. Vagy csak egyszerűen szakértők

-
denverx-92
csendes tag
válasz
deadelon
üzenetére
Sziasztok!
Wolf:ET-hez tudtok segítséget nyújtani? Arra lennék kiváncsi milyen DPI-t érdemes használni , mi az ajánlott?( Quake Motort használ). Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Csak azért teszem fel a kérdést mert nagyon sokat kerestem az interneten és van aki 400 ,800 és van aki 2000 Dpi-t használ. Köszönöm mégegyszer a segítséget. És azt is leírnátok, hogy miért? Köszi

Ja és nem tudom mennyire fontos mint már Írtam Quake motort használ, 2003-as a játék és a monitorom felbontása 1024x768 és 60 Hz-en Fut. Az egerem Logitech G400 és Steelseries 9HD egérpad van hozzá.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
kungzi
üzenetére
Hogy fogod az egeret? Attól függően a4tech x7 optikai, semmiképpen sem lézeres vagy jobban jársz egy steelseries ikari optical egérrel, ha fekszik a fogása. Meg kellene tapogatni. MM tower felejtős, nem értenek nagyon az egerekhez... Rád sóznak vmi gagyit drágán, mint amit linkeltél is. Ebay? Akkor első hsz.-ben van sok okosság.
-
kungzi
veterán
sziasztok
milyen A4TECH egeret válasszak játékhoz? FPS leginkább.
én ezt néztem ki: A4Tech XL-760H AntiVibrate Lézer egérvagy ha tudtok jobbat segítsetek, de nem akarom a gatyám is rákölteni

köszöntem

-
nyunyu
félisten
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Revo/Perf MX gombjai is programozhatoak, ha regi SetPoint+uberOptions kombot hasznal az ember, nem a hulladek 6-os szeriat.
Viszont ha Win8-at hasznalsz, akkor IJ, arra mar nem lehet feltenni az SP 4.80-at.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
nyunyu
üzenetére
Köszi

Akkor ezek szerint nem nyúlok nagyon mellé sem a G700-al, sem az MX Performance-al. Talán a G-s jobb választás lenne a programozható gombok miatt.
Amikre most használnám: Crysis 3, Dead Space 3
, néha egy kis Stalker. Multit semmiben nem tolok.
MX Rev-el is elég jól boldogulok a DS 3-ban. -
nyunyu
félisten
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Attol fugg, mivel akarsz jatszani.
Vezeteknelkuli egerek lassusaga max akkor lehet komoly szempont, ha az ember sokat tol belsonezetes enolok jatekokat online (CS, QW es tsaik), ahol a sikeres headshot azon IS mulhat, hogy ki tud egy ezredmasodperccel korabban kattintani.
De altalaban az egeret rangato juzer reakcioideje a gyenge lancszem, nem a drotnelkuli eger par tiz ms nagysagrendu kesese.
Meg amugy is ott van a netkapcsolat pingje, mint jatekmenetet kello random faktorral szinesito tenyezo.
Az tobbet art, mint a wireless eger.
(World of Tanksot tolom MX Revoval, most eppen a lassabbik kekfoguval, mert a rendes gorgojet ki kene pucolni.)
-
drtimot
aktív tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Első hozzászólást olvastad? Bár leginkább a vezetékes egerekről szól (alapvetően nem ajánlunk játékra vezetéknélküli egeret), te pedig nagyon letetted a garast a vezeték nélküli mellett. A Logitech wireless egereiről nyunyu kolléga szokta többéves tapasztalatait megosztani, szerintem keress rá a korábbi hozzászólásaira ebben a topicban.
Valamint tudtommal a G700 nem is Unifying vevős, de lehet, hogy tévedek.
-
JoceeHunt
őstag
Srácok elkélne egy kis segítség.
Egér vásárlás előtt állok, és most újítanék a gamer világ felé.
Eddig már lassan 6-7 éve egy Logi MX Revolution-t koptatok, azaz koptatnék, mert nálam nem kopik a logo
, nagyon vigyázok rá.
Szóval vettem mellé egy Logi K800 billentyűt, tudom nem speciálisan játékra való, de elvagyok vele.
Viszont az egerentyűm cserélném. Elsődlegesen azon az irányon indultam el, hogy Unifying vevőegységes legyen, mert így 1 vevőegységgel tudnám az egeret és a billentyűt kezelni. Ez irányban csak az MX Performance jöhetne szóba ahogy a gyári oldalt nézegetem.
A G700-al is szemezgetek. Kényelmi szempontból tetszik a logi megoldása, hogy vezetékkel és vezeték nélküli is használható mind a két beviteli eszköz, és a másik Uni vevőegységgel esetlegesen a laptopommal is tudnám használni a cuccokat.
Na mindegy, hangosan gondolkodom.Ti mit ajánlanátok játékos egerek közül ami vezetékkel és anélkül is használható lenne?
Gépezésem 60-70%-át netezéssel, munkával töltöm, ekkor nagyon jó a vezeték nélküli működés számomra. Az MX Revvel sem volt bajom nagyon a játékoknál, nem Hard Lanparty-s vagyok, abból kinőttem.Ti mit javasolnátok?
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Nyilván az auto headshot-t szeretném bemakrózni, hogy csak végig kelljen szaladni a játékokban

-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni hibátlan Razer Deathadder V2 egeremet. Asztaliról laptopra váltottam, nálam már lecsengett az FPS mánia és jó lenne megszabadulni a vezetéktől olló nélkül
Tudnátok nekem ajánlani egy megbízható és kényelmes rádiós egeret max 7K-ig?üdv.
kertsa -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Nem tudom, quaker vagyok, úgyhogy az ilyen norecoil meg hasonló noob sz@rságok valahogy soha nem mozgatták a fantáziámat.

Csak azért írtam az előzőt, hogy ne keverjük a lámulást a tisztességes *.cfg-írással.
-
hunace
tag
Sziasztok,
megjött a WMO-m az ebayről és próbáltam beállítani win7 alatt az 500 Hz-t, sikerült is úgy hogy a boot közben F8 -> és kiválasztottam az aláírás nélküli illesztőprogramok engedélyezését.
Viszont azt gondoltam hogy ezt a beállítást megjegyzi a rendszer de sajnos nem, így amikor jön egy lekapcs,
a win már nem kezeli 500 Hz-en, illetve egyáltalán nem érzékeli az egeret mert a driver nem tud betöltődni.Valaki meg tudná mondani mit rontok el , illetve hogyan lehet kiköszöbölni a problémát ?

Előre is köszi
-
jaffa 2843
Ármester
válasz
Synthwave
üzenetére
Természetesen nem az engedélyezett dolgokra értettem. (norecoil macro és társaira gondolok)
Az in-game makrókat pedig lehet szűrni, ellentétben az egérdriverben kiokoskodott nyomorékmakrókkal ellentétben.
Van aki már a weapnext-weapprev -et is bemakrózza... Rajtam kívül mindenki?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843
üzenetére
"és személy szerint annyira lenézem azokat akik ilyet használnak FPS-ben, hogy csak na"
Azért ne szaladjunk ennyire előre, mert pl. ez is "makró" és ebben aztán az égvilágon semmi lenézni való nincs;
------------
bind MWHEELUP "vstr gauntlet"
set gauntlet "weapon 1; vstr model1; vstr fov4; vstr zfov6; vstr gpos3; cg_drawgun 2; cg_drawcrosshair 2; cg_crosshairSize 30"
set model1 "cg_forceEnemyModel keel/bright"
set fov4 "cg_fov 110"
set zfov6 "cg_zoomfov 110"
set gpos3 "cg_gunX 3; cg_gunY 0; cg_gunZ -2"
------------Más kérdés, hogy olyan játék, ahol übercsodálatos (és tök alap dolog) *.cfg van.
Azzal viszont teljes mértékben egyetértek, hogy egy Intelli után egy X-750 az derekas visszalépés.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz
ReFleXx
üzenetére
"Mi a véleményetek erről az egérről?"
Óriási viszalépés lenne.
Mihez kell a makró funkció? Autohotkey nevezetű programmal érdemes lenne megpróbálkozni. (bár a legtöbb fps játékban tiltott a makró használata, és személy szerint annyira lenézem azokat akik ilyet használnak FPS-ben, hogy csak na)
De ha esetleg megválnál az 1.1-től, szívesen elfogadom akár ingyért is.

-
ReFleXx
addikt
válasz
ng0ofy
üzenetére
Elolvastam, de nem lettem sokkal okosabb, mert makrós egerekről nem sok infót talaltam.
Igazából nekem egy ~10éves Microsoft InteliMouse Optical 1.1A-m van amivel az első hszben taglalt nyűgje mellett semmi bajom nincs (csúszós-besárgult muanyag, nyekergő oldalgombok, kikönnyült görgő), tökéletesen teszi a dolgát, jók a mikrokapcsolok, nem kopott el a talp, nem tört el a vezetéke.Viszont ez makró szkriptezhető gomb dolog felkeltette az érdeklődésem, annó 10éve nem emlékszem, hogy lett volna ilyen feature egereknél, viszont tudnám mire használni ezt az opciót.
Mi a véleményetek erről az egérről?
-
ReFleXx
addikt
Hali.
Eredetileg egy A4tech x7 f5-t szerettem volna venni, de közben már kikerült a forgalomból.
Tudnatok ajánlani egy hasonló tudású egeret mondjuk olyan 5-6e Ft-s árkategóriában? -
whatnot
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Innen a legegyszerűbb? Nem gond berendelnem, csak mire megérkezik...
-
deadelon
aktív tag
válasz
Steven88
üzenetére
egy makróval kiválthatsz a billentyűzeten akár több gomb egyidejű vagy egymás utáni lenyomását is egy egérgombbal.nem tudom mi köze a pontos célzáshoz hisz nem csak lövöldözős játékok vannak.persze ha a kérdés arra irányult hogy egy adott játékon belül hogyan érdemes beállítani az már teljesen rajtad függ.
-
Dictator^
veterán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Be is mennék érte személyesen, akkor van esély, hogy csak pár darabot veszek?
-
Dictator^
veterán
üdv.
félig offként, valaki vásárolt mostanság a lomex-ben?
d2f-01f mikrókapcsoló kéne ms1.1a-hoz, ha nincs raktáron adnak 3-6dbot is?
/utolsó emailbe abban maradtam velük, hogyha érkezik a raktárba rámírnak, azóta is írnak/
/és remélem a csere nem egy túl bonyolult dolog, esetleg valakinek valami leírás képekkel, vagy videóval, van?
/ -
Steven88
tag
Sziasztok
Tulajdonosa lettem 1 A4 tech 710bk egérnek. Azt szeretném kérdezni, hogy betudom e valahogy állítani 3x fire gombot, hogy célzás/zoom-olás közben is működjön?
Na meg nekem még vadi új ez a makrózás dolog, hogyan érdemes beállítani, vagy ez egyén függő? -
WolfheartGR
őstag
válasz
denverx-92
üzenetére
Kicsit paranoid vagyok ezekkel a driverekkel, nem szeretem már egy ideje, ha rajt vannak a gépen: [link].
-
denverx-92
csendes tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Van 200 800 meg 1600 cpi az egeren de én 600-at használok sajnos ezért kell.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
denverx-92
üzenetére
Igen. Amúgy meg, hacsak nem a gyári beállításoktól eltérő cpi-n használod felesleges a driver.
-
denverx-92
csendes tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
G400-ast használok és az első hozzászólásból okulva kikapcsoltam Windowson belül az egérgyorsítást. Na már most van a g400 Szoftvere és ott be van pipálva...Azt is lőjjem ki?
-
kolbi79
tag
Hello!
Vezeték nélküli egeret keresek játékra. Átlagos méretű a kezem (mx 518 tökéletesen belepasszol).
Gigabyte Force m9 ice-t nézegettem, erről tudtok valamit?
Fontos lenne a gyors reakcióidő, és az se lenne baj, ha nem lenne túlsúlyos. 10-15 a max. keret, ez a gigabyte 7-8 körül van. -
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli egeret vennék 3-5k között, főleg ebayről. Van valami ötletetek, hogy ebben az árban mit lenne érdemes keresni?
-
whatnot
őstag
Hm, oké, megnézem majd otthon a kábelt, kösz a tippet

-
WolfheartGR
őstag
-
whatnot
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Kábelcsere? Hm. Hogy megy ez?
-
whatnot
őstag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Júniusban lesz 9 éves az MX510-em

Sajnos valami miatt időnként megáll egy-egy pillanatra, ilyenkor a gép ki is ad egy olyan hangot, amit USB-s eszköz leválasztásakor szokott.Fenti hiba miatt amúgy gondolkozom is egy cserén, mert nem poén, amikor WoTban megakadok forgás közben. És akkor ez még csak a WoT, amivel most játszok, de Warhammer 40k: DoW-ban sem volt poén, amikor a legnagyobb csata közben pont képernyő scrollozáskor dobta le. Az az egy pillanat is bőven elég volt, hogy a jobb alsó sarokból a bal felsőbe scrollozzak.
Nagy ritkán végleg le is dobja az egeret, ilyenkor ki kell húzni és újra bedugni.Szóval, MX510hez hasonló egeret keresek, 5 gomb minimum legyen rajta, legyen súlya és legyen az 510hez hasonlóan kevésbé érzékeny a felületre. (Nem használok egéralátétet, mx510 zavartalanul működött).
-
Tin
veterán
válasz
WolfheartGR
üzenetére
biztos vagyok benne, hogy ez csak egy érzés. az biztos, hogy miután megvettem a G400-at, meglepődtem, hogy mennyire jó a szenzora. a fogása nekem sajnos messze nem az igazi, de már megszoktam. a DA fogása nekem tökéletes.
kár hogy nincs a G400 belseje több, különböző formájú egérben benne, az lenne az igazi.
-
WolfheartGR
őstag
Igazándiból pontos mindkettő. A másfajta fogás miatt érzed az egyiket "pontosabbnak". Esetleg a nagyobb tömeg miatti tehetetlenség ami közbeszólhat nagyon nagyon minimálisan, de ez már inkább az egyéni agymenésem. Én az Ikarit érzem jobbnak, más kérdés, hogy g400 vagy Ikari, mégis ugyanazt meglövöm. Fìling ide vagy oda.

-
keneseig
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vezeték nélküli egeret aminek van akár 8m-es hatótávja is?Smart TV-hez kellene és valami nagyobb fajta,mert nem kicsi a kezem.Árban max 5000Ft-ra gondoltam.Csak böngészésre lenne használva,előny ha sokáig bírja az elem.
Köszi!
-
lean
aktív tag
válasz
dobobazsy
üzenetére
Nekem is ilyen egerem volt, kb 4 évig bírta, aztán pár hete behalt. Logitech G400-at vettem helyette, pontosabb, kifinomultabb, jobban csúszik...de
Amit nagyon nehéz megszoknom ennyi év után a formája, nem tudom rendesen összeszorítani oldalirányban, mivel van rajta bal oldalt egy "horony" ami igen vékonnyá teszi, pedig nincs "annyira" nagy kezem...a segédgombok kevésbé kiemelkedők a helyükről így nehezebb rájuk találni....szóval ha teheted próbáld ki kézben előtte amit veszel ha van rá mód. -
-
Tin
veterán
válasz
denverx-92
üzenetére
nekem van mindkettő és szerintem a G400 picit még pontosabb is mint a DA v2.
más kérdés, hogy a DA fogása nekem is sokkal jobb, leszámítva az oldalsó fényes izzadós sz@rt

-
denverx-92
csendes tag
Valakinek van valamilyen tapasztalata a 2013-as DA(4G)-al kapcsolatban( Zöld az egeren a Razer Logo)
OFF on:
Teljesen Újszerű Dobozos 1 év Garanciával Logitech G400 egerem (5 Napos) Cserélném! Csakis Razer Deathadder V2 érdekel mert anno volt nekem ilyenem tetszett is csak anyagi problémáim akadtak és el kellett adjam sajnos. Ez 2 éve volt kipróbálnám magamat újra vele. Ha valakinek van és cserélné(Hibátlan állapotú és dobozos érdekel csak) akkor írjon nekem egy privát üzit.
OFF vége
-
bajtokarpi
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg egy logitech m500as egeret használok átlagfelhasználásra. Erre a célra lehetne jobb egeret választani vagy maradjon meg ez?
-
WolfheartGR
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Megint valami hypolós/fizetett tesztoldalak?
Keress rá gugliban a G600 problem kifejezésre, kattintástól megzavaródó esetleg alapból remegő kurzor, a programozott gombok vagy azt csinálják amit rábindeltél/makróztál vagy nem. [link] -
dobobazsy
őstag
válasz
drtimot
üzenetére
és ha nem akarok ebay-ezni?
bele olvastam az első hozzászólásba, de annyi infó van, hogy eltévedek benne
egyébként mi a probléma a többi A4Tech-el?
most olvastam, hogy nem érdemes lézeres egeret venni. ezek szerint érdemes az optikai egereknél maradni?
mi a probléma a lézerrel?
megnézem az ajánlott egér listát, hátha megtetszik valamelyik nekünk (nekem és a pénztárcámnak
)
köszi!
-
jaffa 2843
Ármester
válasz
dobobazsy
üzenetére
Alapvetően 3 dolog van amit egy ilyen hozzászólás előtt érdemes elvégezni.
1. Ha a topik címében benne van szép nagy betűkkel, hogy tessékmár elolvasni az első hozzászólást, akkor tedd meg, és értelmezd.(fate kedvéért
)
2. Használd a keresőt.
3. Az így elsajátított nem kevés információ alapján fogalmazd meg a kérdésedet, esetleg ami nem világos nagyon szívesen elmagyarázzák az itteniek.Ezt nem bántásból, vagy cseszegetésből írom le. Csupán az emberek 90%-a úgy toppan ide be, hogy már a küszöbről bekiabálja, hogy "mitvegyek? ezjó?", a hatalmas kiírást az ajtón pedig nem veszi észre.
A kiszemeltjeid rosszabbak a jelenleginél.
-
drtimot
aktív tag
válasz
dobobazsy
üzenetére
Első hozzászólást olvastad? Legtöbb kérdésedre választ ad.
A válaszok, röviden:
- Van ilyen, igen. Az ajánlottak listájának felét megtalálod kiszállítással is 10 alatt Ebayen.
- Sajna a 710-es kb. az egyetlen igazán jó A4tech, a többit nem igazán lehet ajánlani jó szívvel. -
dobobazsy
őstag
sziasztok!
létezik olyan ajánlott patkány játékra ami 10 ezer forint alatt van? vezetékes legyen, ennyiért úgysincs jó vezetéknélküli. A4Tech X-710BH-t nyúzok évek óta megelégedéssel, ezért egy újabb A4Tech-en gondolkodom.
eddig velük szemezgettem: [link1] [link2]
ezek közül valamelyik ajánlott vétel? ha igen melyik jobban? esetleg ennél jobbat valaki tud ajánlani? (10 ezerig akarnék kijönni kiszállítással)nagyon szépen köszönöm!

-
nyunyu
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére

Most hogy mondod: mas szine van, meg az MX310 ket oldalan volt ket plusz gomb, meg a tetejet picit atdizajnoltak, de attol meg az alap forma ugyanaz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kepeket elnezve az MX310 volt kesobb, a Click/UltraX inkabb a 2000-es ev kornyeki L egerekre hajaz, mig az MX310-en vannak ujabb stiluselemek, amik az MX500/700 kornyekerol ismerosek. (pl. gorgo kornyekenek kialakitasa)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)